icon

Som ja tá, ktorá sa málo stará?

12. jan 2023

Ahojte, mám otazku lebo neviem či ja som ta blba. Potrebovala som/potrebovali sme, aby som si nasla lepsie platenú pracu. Keďže všetko ide hore a je už tazsie vyzit. Musím ale denne dochádzať 260km (130/130). Rano o 5:00 vstavam a chodím domov približne o 19. Nemusela by som, ale chodím domov kvôli priateľovi. Vyčerpáva ma to, ale pomaly si zvykám. Ide o to, že on si to vôbec neváži - keď večer spraví jedlo, urobi len pre seba. Keď ho prosím aby aspoň zložil veci zo sušiaku musím cakat cely tyzden. Nepustí ani vysavac, nevyvetra. Po práci si ide zacvicit a potom hra xbox. Konci o 15:00… mne nenapíše za cely den, chodím do prace a z prace cez share ride s cudzími ľudmi a ani raz mi ešte nenapísal či som vôbec prisla do prace? Keď mu poviem že sa necitim dobre, som unavena ešte ma zdrbe. Ja viem že sa o neho malo staram ale tiež potrebujem pomoc. Deti nemame. Čo si o tom myslite?

Strana
z4
nika11103
12. jan 2023

Omg . Skončila som pri vete “ked vecer urobí jedlo urobí len sebe” . Ženy , kde vy chodíte na takých exotov ? To je nejaká súťaž na to či ja už neviem 🤷🏻‍♀️

nnnuuunnn
12. jan 2023

Že by som ho prenechala v ponuke...

nekonecna_katastrofa
12. jan 2023

Načo ti je taká guľa na nohe?

diewcatqoo
12. jan 2023

Kvoli niekomu takemu by som necestovala kazdy den 260 km. Najdi si byvanie v meste, kde pracujes.

sasanka605
12. jan 2023

Ja som Dočítala po vetu ze sa o neho malo staráš. Ma nejaký hendikep? Kazdy den by som 260km nedávala, kašli na to a ostan po robote tam kde pracuješ.

zuzpap
12. jan 2023

pri toľkom záujme o teba z jeho strany, si možno ani nevšimne, že si nedošla domov...

dzulli1980
12. jan 2023

Kvôli žiadnemu chlapovi by som sa takto neobetovala ...

ivik4
12. jan 2023

Nemate deti ? Utekaj prec !

moonlight1210
12. jan 2023

Kvoli nemu by som necestovala denne 260 km ani omylom (nehovoriac, ze aj to stoji dake peniaze z toho zarobku, i keby to bolo na kartu na vlak, ci autobus).
Nasla by som si byvanie v mieste prace (ak ta praca za to stoji), dala tamtomu zbohom a dala sancu novemu muzovi, co bude rad, ze ma ma. A ak si pojde robit uz len obyvajnu kavu, alebo caj, tak sa pride spytat, ci urobi aj mne.

Lebo tento si zvykol na koooopec volneho casu, ako pubertiak, ked unikne dohladu rodicov, a presne tak sa aj chova.
On sa tesi, ze ma pokoj, moze si robit, co chce (lenosit a hrat hry). A ver tomu, ze ked sa priblizi siedma hodina vecer, este si aj otravene povzdychne, ze uz zas ides domov a budes frflat, co vsetko neurobil. A sam pred sebou si obhajuje, ze vsak nie je tvoj otrok, aby sa staral o domacnost, ved on je muz.

Skusaj este hladat pracu vo vasom okoli. Mozno nakoniec natrafis na taku, kde zarobis podobne, ale bude podstatne blizsie.

Kazdopadne s tymto by som to najskor ukoncila, lebo on rozhodne nevyzera ako zivotna opora, ked ho treba.

misinka0611
12. jan 2023

Každý deň 260km prejazdiš kvôli nemu? Vieš čo radšej tie peniaze na benzín ušetrí a aj svoj drahocenný čas a využi peniaze a aj svoj usetreny čas na nákupy. Asi takto nejak. Nehovoriac o tom, že takýto životný štýl nieje dobrý.

mamutka
12. jan 2023

Toto musí byť fakt vymyslené. Mat jeden hnusný vzťah a ani nezit, lebo do práce sa cestuje hore dole x hodín, padat kvôli tomu na hubu... To by musela byť žena fakt blbá, aby toto robila.
Ak je to reálne, tak opisujes svojho nepriateľa, neviem ci ta rodicia celé dectvo bili, že takému človeku teraz hovoríš priateľ

martul
12. jan 2023

Aké ty sa oňho nemusíš starwt, on je tvoj partner amor dieťa.

lavinis
12. jan 2023

Pošli ho do zadku

beata_k
12. jan 2023

Prepac. Ano, si blba lebo marnis zivot s takym dementom. Este dnes sa pobal a daj mu pa pa.

viestta
12. jan 2023

No ked pan potrebuje tolku opateru, treba ho vratit mamicke ako vadny kus. Ty si zariad svoj zivot bez takeho leniveho a ufrflaneho kripla. Este usetris kopu casu a penazi.

tiezjedna
12. jan 2023

pošli ho do obehu, neviem, kvoli čomu s takým volom si...

amiaja
12. jan 2023

Myslime si ze o tom ze musi mat vtaka minimalne zo zlata ked si s nim. Inak si to neviem vysvetlit co ta pri nom drzi 🙄

apolka77
12. jan 2023

Tak pekne si nájdi bývanie v meste kde pracuješ a uvidíš koľko času , peniazoch, nervov, únavy ti odpadne.
Ako denne 260km????? Ani keby mal gule zo zlata . ...a podľa toho čo píšeš kvôli takému ani 10 km by som nejazdili za ním.

malulienka
12. jan 2023

Dám ti jednu dobrú radu.Zbav sa ho čím skôr!!!
Nezmení sa a keď prídu deti bude to také isté, alebo horšie.Podľa mňa mu na tebe vôbec nezáleží.Presťahuj sa tam kde pracuješ a pošli ho do kelu.Iný by ťa za to čo robíš na rukách nosil.Ver mi😉

mk22
12. jan 2023

Denne od 5h rána do 19hod večer..
Nejaký priestor na koníček, hobby.. Prechádzku.. Keby to aspoň ocenil ale on ti ani len večeru neurobí.. Co máš z neho?

maris5
12. jan 2023

On sa o teba nestara vobec.

crazy_cat_lady
12. jan 2023

malo sa o neho staras? a co je on, kojenec? :D urcite si zasluzis niekoho, kto si ta bude vazit a bude si vazit aj to, co pre neho robis ty.. podla toho co pises, mam pocit, ze ta starostlivost je len z tvojej strany.. este len tak zo zvedavosti - kde byvas, ze musis za lepsie platenou pracou dochadzat taku vzdialenost?? ved to musis pomaly viacej prevozit, to sa ti oplati? nehovoriac o tom "zabitom" case, ktory stravis cestovanim.

s chlapom by som si sadla a porozpravala sa o tom (ak si to este neurobila), ak nepomoze, poslala by som ho kade lahsie 🙂

katpizur
12. jan 2023

Chodis takto do prace a on nie je schopny nic pomoct? To od coho je takyto chlap, ktory sa vobec nezaujima a nestara o nic len o seba???

barborachors
12. jan 2023

Skončila som pri vete… ide cvicit a potom hra xbox ci co. Tak ty mas makať a uz teraz padas na hubu a panko si doma gule váľa 🙈 No comment.

dilino
12. jan 2023

V žiadnom prípade by som toľko km každý deň necestovala. Si sa zbláznila pre takého neschopného. Ved to je koľko rokov udržateľne tak cestovať TY vieš čo je to. Ved to ani na zdravie nerobí dobre. Ved TY nemáš žiaden život. Večer prídeš za tmy ráno ideš za tmy. Nehovoriac o cestovaní. A veta urobil len sebe večeru má totálne dorazila. Toho neschopného vráť matke nech sa drží jej sukne a TY si ži svoj život bez každodenného dochádzania. U mňa nereálne tak dochádzanie toľko km. Akože toho nazývaš priateľ. Priateľ pozná kompromisy ten tvoj nepozná nič. Ešte TI vyčíta malo robíš pre vzťah a ON robí čo pre vzťah. Ja by som každý deň toľko km nešla. Podľa mňa sa to ani nedá každý deň. Skôr či neskôr prídu nejaké zdravotne problémy. Takého to debila by som nechcela ani keby mal vtáka zo zlatá. TY ho miluješ ale polož si otázku či miluje ON teba asi ťažko. Neviem si reálne predstaviť cestovať každý deň a zvlášť teraz ked pomenili vlaky. Ked chodíš autobusom je to tiež nie dobre a ide to veľmi do peňazí. Ved TY možno pol výplaty precestuješ. Prečo pre také čudo-judo nič. Neochotný, zdutý. V tu chvíľu keby pripravil večeru len sebe mne nie na druhý deň by bol môj bývalý priateľ čo si váži ved nič. Ostaň tam bývať kde pracuješ a šetrí peniaze. S týmto pseudo priateľom skonči ten vzťah. Pánko sa hnevá dôvod. ON pre teba nie je schopný pripraviť ani posratú večeru. Keby ťa miloval tak nájde riešenie aby si necestovala toľko hore dole cele dni zabite. Súkromný život žiadny. Bože nebud hlúpa ak by ste mali deti úplne ešte viac sa to zhorši. Je lepšie odstúpiť s kratšej cesty teraz ako potom ľutovať. Takých ako je ten tvoj behá po Slovensku tisíce. Skonči to iba máš zbytočnú guľu na nohe.

kaktusik007
12. jan 2023

@mamutka tak som bola blba 🤣

ale nie, tiez mam pracu 135 km od bydliska. Akurat ja som samozivitel a tu v okoli som si pracu nevedela najst - aj tu v BA mam po znamosti.

bolo to o hubu, ale dala som to. Dovod boli moje deti a to ze v BA by som s nimi nevyzila - tie ceny bytov uz 10 rokov dozadu tam boli nad moj rozpocet.

teraz robim 3 dni v tyzdni homeoffice, 2 dni som v kancli a mam toho akurat tak dost. Ale tak ked musis, tak musis. A praca tu v okoli? Nie je ;( teda je, ale taka ktoru ja pre zdravotny stav robit nemozem...... takze ci chcem, ci nechcem - musim zacat studovat a zmenit uplne profesiu...

autorka - nemate deti, kasli na neho. Za tie peniaze co precestujes si najsi izbu v zdielanom byte a aspon 3x v tyzdni tam prenocuj, taketo denne dochadzanie je dlhodobo neudrzatelne -- ver mi, viem o com hovorim.

katkati
12. jan 2023

Autorka, to nemyslíš vážne, že v závere príspevku zhodnotíš váš život konštatovaním, že vieš, že sa málo o neho staráš. Normálne mi to rozum neberie. On sa o teba a o vás ako stará? Vysedávaš snáď niekde v baroch? Alebo sa flákaš bezcielne po obchodoch a on sa musí doma o všetko postarať? Ten človek myslí iba na seba, nikdy ti nebude oporou. Keby prišlo dieťa, tak sa z neho psychicky zrútiš. Vykašli sa na neho a ver tomu, že sú aj normálni muži, ktorí nemajú výstavné telo, ale dobré srdce a charakter.

cacianka
12. jan 2023

Chlap na dve veci
- na 💩
- na rozchod

226lenka
12. jan 2023

Bože dievča. Od takého chlapa utekaj čo ti nohy stačia

danulicek
12. jan 2023

prosim ta, len nechod na matersku v pripadnej "vidine", ze sa nieco zmeni alebo zlepsi. neviem, ci mate svoj byt alebo zijete v prenajme, ale skus si spocitat, ci by ti nebolo lepsie v prenajme v meste, kde pracujes. a nemyslim tym len financne.

Strana
z4