Som ja tá, ktorá sa málo stará?
Ahojte, mám otazku lebo neviem či ja som ta blba. Potrebovala som/potrebovali sme, aby som si nasla lepsie platenú pracu. Keďže všetko ide hore a je už tazsie vyzit. Musím ale denne dochádzať 260km (130/130). Rano o 5:00 vstavam a chodím domov približne o 19. Nemusela by som, ale chodím domov kvôli priateľovi. Vyčerpáva ma to, ale pomaly si zvykám. Ide o to, že on si to vôbec neváži - keď večer spraví jedlo, urobi len pre seba. Keď ho prosím aby aspoň zložil veci zo sušiaku musím cakat cely tyzden. Nepustí ani vysavac, nevyvetra. Po práci si ide zacvicit a potom hra xbox. Konci o 15:00… mne nenapíše za cely den, chodím do prace a z prace cez share ride s cudzími ľudmi a ani raz mi ešte nenapísal či som vôbec prisla do prace? Keď mu poviem že sa necitim dobre, som unavena ešte ma zdrbe. Ja viem že sa o neho malo staram ale tiež potrebujem pomoc. Deti nemame. Čo si o tom myslite?
Koľko mesačne pre cestuješ? Aj finančne aj časovo. Nájdi si bývanie, izbu v zdielanom byte a zistíš že finančne si na tom možno rovnako, časovo výborne a psychicky úžasne, to co teraz precestuješ venuj sebe, prechádzky, cvičenie záujmy, takého vola ozaj nepotrebuješ.
Nema Vas rad to je evidentne, chcete byt s clovekom, ktory Vas nema rad?
On uz s tebou nechce byt, len este nevie ako Ti to ma povedat. Predbehni ho prosim.
Poslať ho do prdele...
Ako fakt veta,ze spravi jedlo len sebe. To co je??? Ja chodim neskor z prace nez moj muz. Vcera sme cakali navstevu. Ked som prisla uz chystal občerstvenie, pomahame si. A nie ze ty mas pocit ze sa o neho malo staras. Vies co? On sa stara mala o teba.
To takéhoto debila si kde našla? Potrebovali ste, aby si si ty našla lepšie platenú prácu? No ja žasnem. Akože krajne nepredpokladám, že by si si akoukoľvek nahodou od tohto mantaka dala spraviť dieťa, aj keď tu sa človek neraz docita kadečo, ale aj tak. Keby si skončila s príjmom na rodičovskej, tak dieťa by ste zavreli do skrine, aby si mohla ísť zarábať?
Moja skromná rada: Najbližšie ráno, keď budeš odchadzat o piatej do roboty, ber si rovno aj kufre a uz sa k tomu debilovi v živote nevrat a blokni si ho všade.
@ivuska027 ja viem, dieta by som s ním nechcela. Teraz už asi len zijem zo spomienok, aké to bolo.
Čo ťa pri ňom drží??? Už dávno by som mu povedala čau....
Myslim si,ze je to sebec a nedozrel alebo ta dostatocne nelubi. Mne by svedomie nedalo,ze si robim veceru a pre hladneho priatela,ktory ma za sebou 130/130 km nespravim nic. Predtym bol k tebe vsimavy? Ale celkovo ja ked pocujem,ze chlap hra hry,to je pre mna konecna. Nedostal by u mna sancu. Vacsinou su to pohodlni chlapi,vecne deti.
No vieš, na vzťah musia byť dvaja, tvoj sa odpojil asi už dávno. Môže mať nejaky novy objav a tebe roby prieky, aby sa ta zbavil a nemusel to on riešiť?
Podľa mňa ten kto napísal tento článok si z čitateľov robí srandu 😁
Môžeš milovať najviac na svete, ale keď on nemá snahu načo byť v takomto vzťahu? Možno sa mi to ľahko hovorí, prežila som si podobné, ale môj priateľ, teraz manžel to pochopil keď som prišla domov raz za týždeň... niekedy to bolo na deň a niekedy na 3, keď som odchádzala vždy mi vravel, že sa tesi keď prídem domov a budeme spolu, po hodine a pol ako ma vystojil na vlak pipla sms ci už som aspoň v danom meste.. on je sebec a ty príliš obetava...
Ze si trúba
Autorka,
to uz by bol davno ex. Co je male decko aby si sa starala o neho? Obaja maju dbat o vztah. Naco ti je taky bulo egoisticky? Ak je byt tvoj, vyhod ho. Ak len podnajom, skonci, daj vypoved ( v podnajme) a rovno hladaj podnajom v miesze prace. Bez deti k debilovy by som isto nemarnila 3 hodiny casu cestovanim ani omylom. Muz tak cestuje tiez ale mava aj homeofice. Bolo to vedome rozhodnutie, byvame malom meste ale peknom, je tu vsetko a super moznosti pre deti.
Ale v tvojom pripade? No ani omylom!
mna desi najviac tych 130 km 2 x denne, ved v podstate nikdy nie si doma, rano od piatej do vecera do 19tej, to ste aj malo spolu, preto si zije on svoj fajn zivot a asi bude aj trochu sebecky
@amima pritom ja voči ostatným ľuďom si myslim, že mám sebahodnotu. Aj v bývalých vzťahoch som si nikdy nič nenechala. Ale teraz ja nedokážem odist, neviem prečo a nerozumiem sama sebe. Tak veľmi som ho lubila až sa stalo toto…
Odíď prosím..čim ďalej s ním budeš tým to bude horšie
@autorka toto uz nie je laska, ale iba zvyk s nim byt.
sama vidis - robi jest iba sebe a ty si vo vlaku na ceste domov.... 🤷🏼♀️ este by sa dalo chapat ze ti nerobieva veceru, lebo prosto vecere nerobi, ale ked si uz dal tu namahu a zdvihol sa od xboxu a zacal robit jest iba sam sebe -- a evidentne sa to nestalo raz - tak tu je ten egoizmus krasne vidiet. Je to sebec a nelubi ta naozaj - vidno to proste na skutkoch ako sa chova
je mi to luto, isto to boli, ale ty to das!
@kaktusik007 nie, ja som nemyslela, že je blbá žena, preto, že dochádza ďaleko do práce, keď to ma ďaleko od domova. Ale toto? Lebo tam žije chlap, čo ju nemá za nič? No osr..t ho, ona si môže nájsť bývanie bez neho bližšie k práci
@mamutka ja som to pochopila tak ako si to myslela, neboj 🙂 sama dochadzam 135 km do prace takze presne viem ako sa autorka citi ked vystupuje z vlaku...
Poviem ti len jedno, ak náhodou by so s nim zosyala tehotná, tak to bude koniec. Aj ja som maka krásny vzťah. Po roku sa narodila dcéra. Do 2 rokov jeho zmena totálne opak. Všetko čo som urobila bolo zle. Po pôrode som pribrala, nemám nikoho, kto by mi pomohol,bola som na všetko sama. A tak šlo všetko dole vodou. On si nevazil a nevazi nič, všetko je zle, len to čo on urobí je dobré. 5 rokiv depka, nechuť niečo robiť, a máme 2 deti. Po druhom dieťati totál, celé zle.
Takže dávam ti mňa ako výstrahu, ako by si určite nechcela dopadnúť.
Takže zbaľ kufre a za rohom určite čaka muž, ktirý ťa bude ľúbiť aj to budeš od neho cítiť.
Ja s 2mi deťmi nemám kam ísť, takže zostala som.
Je to ako na hojdačke, sú aj leošie dni, ale veľmi dlho to bolo ozaj zlé.
Želám ti veľa šťastia a verím, že celé toto čo teraz prežívaš prehodnotíš a spravíš dobrý krok dopredu. Vsetko dobré, nech sa ti darí.
Ty sa o neho málo staráš? Predstav si, že by ste mali deti... budeš sa starať o neho, o deti, a stále nebude mať dosť. Už len to, že sa pýtaš, či je to u vás takto v poriadku, znamená, že sama cítiš, že to v poriadku nie je... Držím palce a prajem ti partnera, ktorý ťa bude skutočne rešpektovať.

Napíšem ti len,že si blázon🙈🙈🙈