icon

Som ja tá, ktorá sa málo stará?

12. jan 2023

Ahojte, mám otazku lebo neviem či ja som ta blba. Potrebovala som/potrebovali sme, aby som si nasla lepsie platenú pracu. Keďže všetko ide hore a je už tazsie vyzit. Musím ale denne dochádzať 260km (130/130). Rano o 5:00 vstavam a chodím domov približne o 19. Nemusela by som, ale chodím domov kvôli priateľovi. Vyčerpáva ma to, ale pomaly si zvykám. Ide o to, že on si to vôbec neváži - keď večer spraví jedlo, urobi len pre seba. Keď ho prosím aby aspoň zložil veci zo sušiaku musím cakat cely tyzden. Nepustí ani vysavac, nevyvetra. Po práci si ide zacvicit a potom hra xbox. Konci o 15:00… mne nenapíše za cely den, chodím do prace a z prace cez share ride s cudzími ľudmi a ani raz mi ešte nenapísal či som vôbec prisla do prace? Keď mu poviem že sa necitim dobre, som unavena ešte ma zdrbe. Ja viem že sa o neho malo staram ale tiež potrebujem pomoc. Deti nemame. Čo si o tom myslite?

ahhola
12. jan 2023

Chod mu povedať ze už nevládzes denne 130 km tam... Ze si nájdete blizsi nájom na polceste, nejakých 50-80 km a on bude rovnake km cestovať do terajšej práce alebo si tam nájde novú.... Napíš, ako reagoval.... Prosiiiiiim😃

megan777
12. jan 2023

moj druh je tiez lenivy moc sa mu nechce upratat atd,ale vyborne vari a vzdy mysli aj na mna,vola mi ked len hodinu navyse som niekde vonku ,vacsinou na nakupoch, ze kde som ,pane boze to co su za chlapi co tu citam mam dosť

miroslava21
12. jan 2023

A on sa o teba ako stara?

blondtana
12. jan 2023

Áno si blbá...Prečo preboha si teda nenašiel on lepšie platenú robotu..."keď ste potrebovali?"...tak mladý pánko nezarobí dosť, aby ste už teraz vyžili (nedajbože by ste mali dieťa, kto by to utiahol?) a ty si našla ďaleko a ešte si zlá, lebo nestačíš upratovať a variť?..., by ťa mal na rukách nosiť a nie ešte ofučaný byť, určite by som sa s ním o tom minimálne porozprávala a hlavne by som sa takto neobetovala kvôli takému tupcovi, lebo "sme potrebovali" 🤦‍♀️

zenulkaaa
12. jan 2023

Podla mna by si ani nevsimol keby odides. Urob to teraz, nie ked budete deti.

tykat
12. jan 2023

Co si myslim? Ze zbytocne cestujes 260 km denne. Najdi si byvanie tam kde pracujes, usetris si cas aj nervy.

katka700
12. jan 2023

@dalyn 🤣🤣🤣

ibrunova
12. jan 2023

Jedného dňa by som ráno odišla do práce a už sa nevrátila 😂😂

katka700
12. jan 2023

Ak je toto pravdivá téma tak prosím ťa sprav svojmu budúcemu ja veľkú láskavosť a utekaj preč od takého vola

nnnuuunnn
12. jan 2023

Ako dlho ste spolu a ako dlho dochadzas resp."fungujete" takto?

zuzu11166
12. jan 2023

Nemozem si pomoct,ale mne toto pripada,ako vymysleny pribeh.lebo sa mi fakt nechce verit,ze by niekto mohol byt az tak blby-prepac za vyraz! Ked nema dieta s nim,ziadny zaväzok,tak ako si moze vobec seba nevazit a zit s takymti clovekom,, co z toho vztahu,vlastne ma.vsak jemu je podla opisu srdecne ukradnuta jej existencia vobec.
Neverim,ze toto nie je vymyslene
Vsak,ked som pre niekoho vzduch,tak aco by som s nim bola a este sa za nim ponahlala domov.

teleskop
12. jan 2023

rozchod?

vafinka
12. jan 2023

@nika11103 to nie je exot ale čistokrvný kkt

kaloo85
12. jan 2023

Ale ženy, načo si deriete klávesnice? Toto je výkrik do tmy, pretože ako kopa ďalších, aj táto žena, čo nemá štipku sebaúcty si.. ako píše.. “pomaly zvyká” tak si zvykne aj na debila čo má doma.. akože berte to s nadhľadom.. ja veľmi držím autorke palce, aby sa čím skor uvedomila a poslala toho sebca do prdele.. toto nie je partner do života..

erickatt
12. jan 2023

Uz by bol bývalý... vyser sa na neho

bluka2
12. jan 2023

Podľa mňa, keď raz odídeš bez slova, ani ti nenapíše, že čo sa stalo

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
gerrwie_girl
12. jan 2023

Toto musi byt vymyslené ;)

kakawah
12. jan 2023

@gerrwie_girl tiež má to napadlo, po autorke ani chýru ani slychu, rehoce sa tu z toho🙃

kaloo85
12. jan 2023

@kakawah nie, teraz cestuje 130km za priatelom.. chodi domov o 19tej.. 😁

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
autor
12. jan 2023

@kakawah nie, teraz som sa k tomu dostala aby som si to tu mohla prečítať - práve sedim vo vlaku domov. Je mi veľmi smutno z toho čo som si tu prečítala …

kaloo85
12. jan 2023

A z coho konkretne ti je smutno? Lebo baby tu maju rovnaky nazor..proste ten chlap za to co robis pre vas, nestoji.. je to nevyzrete dieta a sebec..

euka210
12. jan 2023

Chvala Bohu, ze nemate deti, bo on sam je este decko s jeho pristupom...

autor
12. jan 2023

@kaloo85 je to pravda, čo tu pisete. Musím vazne zmenit svoj zivot

kaloo85
12. jan 2023

Hlavne si váž samu seba.. kým je čas.. a od toho sa už všetko bude odvíjať správnym smerom..

pikachu999
12. jan 2023

Áno musíš zmeniť život inak sa utrapis na smrť..
Pošli ho do čerta taký chlap je len zbytočná príťaž.., určite si skvelá baba a on si ťa neváži

evaachesa
12. jan 2023

Ak by si sa týždeň neukázala, možno si to ani nevšimne. Načo ti je taký chlap? Začni si viac vážiť samú seba a nerob zo seba hlupáka. 🤔 Takého chlapa k životu určite nepotrebuješ.

kakawah
12. jan 2023

No rozhodne to takto vo vzťahu nefunguje, v peknom vzťahu. Ty si vieš predstaviť "vašu"budúcnosť?Strácaš s ním čas.

amima
12. jan 2023

@zuzu11166 nie je, ver tomu, že takéto baby existujú. Mám kolegyňu, vysokoškolsk, vzdelaná, mierna nadváha, ale inak skvelé vyzerajúca, šikovná, pracovitá. 33 rokov a silou mocou sa chce vydať. Vrátila sa k debilovi, s ktorým už raz zrušila záľuby, lebo mi vadilo,ako vyzerá. Pritom on vyzerá pri nej ako zviera z rozprávky Kráska a zviera. A rozumu tiež veľa nepobral. Ona má kúsok od roboty byt, ale už sa nasťahovala k nemu-do totálneho zapadákova, kde on žije s mamou a dvoma postihnutými (neviem,či telesne alevo mentálne) dospelými sestrami na gauzdovstve. Ona každý deň dochádza v zápchach do práce cca 35 km tam 35 naspäť, lebo on by musel zavčasu ráno ísť do práce keby u nej prespal
Je nejaký lesník, či čo.ona im tam upratuje, stará sa o neho a on ju kritizuje, ako vyzerá, čo má zmeniť... Baba s klapkami na očiach a na ušiach.
Niektoré ženy v snahe mať vzťah potlačia v sebe svoje ja, svoju intuiciu, vypnú racionálne uvažovanie. Nám všetkým okolo sa rozum zastavuje, keď ju počúvame, ale proste,ona chce dieťa a svadbu a nepočúva nikoho. Ale pred dvoma rokmi sa s ním presne pre toto rozišla a zas sa k nemu vrátila
Okrem toho, chlap ( pred štyridsiatkou) nemá našetrené cca nič a rád si vypije.
.