icon

Som ja tá zlá?

3. dec 2020

Ahojte. Včera som tu písala tému o tom,že túžim po synovi. S mužom sme spolu 8 rokov. Často si aj zo začiatku písal s inými ženami, časom bol čím ďalej tým viac preč po nociach a v krčme. Keď som bola v na konci tehotenstva robili mi nejake testy a zistili ,že mám kvapavku. On to zahováral ale ja som neverná nebola. Potom sa nám narodila druhá dcéra. Tvrdil ,že od neho to nemám, že som sa mohla nakaziť aj inde. Potom mal pol ročný vztah z inou ženou a sa stretávali a ja som čakala 3 dcéru. Keď sa narodila to ukončil. Našla som mu papieriky od hotela. Tvrdil,že im bolo len zima.

Potom som neplanovane otehotnela so 4 dcérou a teraz nedávno som zistila,ženami si zasa s nejakou píše laska, miláčik a na mna sa doma ani nepozre ,nepomoze. Po dcére krical az jaci aj ju udrel ale kupala som druhu dceru a nevidela som to povedal, ze jej dal len po zadku ale mala modrinu na lici. Jeho mama stále volá, že tam chce dcery ale ja nemam dobry pocit. mnejsu aspon týždeň sa urazi. Vşetko m astysa uržs ako týždeňzavola tam.chcem a musi tam ak je urazena.

77daniela77
3. dec 2020

@lubkavargova1 ....a rodit kym neporodi vytuzeneho syna aby sa muzovi zavdacila....🤔

hama_ba
3. dec 2020

Sprav si piate 😁

marca12
3. dec 2020

Kriste a do tohto marazmu chces priviest piate dieta,lebo snivas o synovi????? Nemas rozum. Ako chces zvladnut 4 deti. Je evidentne,ze ta chlap cele roky podvadza a ty mu vsetko veris.

elizabet173
3. dec 2020

@veronikaszabova už viem aj ja o koho ide, som tu síce krátko, ale čítam to tu veľmi dlho. Ty si ale iný Sherlock Holmes 👍

veronikaszabova
3. dec 2020

@elizabet173 mam dobru pamät 🙂

77daniela77
3. dec 2020

@veronikaszabova Aj ja som si to uz vsimla ze hned vsetko vystopujes...🤔

diewcatqoo
3. dec 2020

Urcite si spravte aj syna. Ked sa nepodari a piata bude zas dcera, skuste aj siestykrat. Raz to predsa musi vyjst 🤦‍♀️

zuzap33
3. dec 2020

@veronikaszabova ja by som len chcela vidieť toho chlapa, že oňho tak stojí...

yoxinka
3. dec 2020

@diewcatqoo
Máš príjemný zmysel pre sarkazmus 😜.

lubiss
3. dec 2020

a teraz co potrebujes napisat ze si sprosta vela alebo este viac ???? ale zhodnotila by som ze mimoriadne..robit si jedno dieta za druhym s nejakym kur*vnikom nakazenym to je teda nieco..dievca zlate tu bude zrejme kazda rada marna prepac

raddkka
3. dec 2020

A viete o tom, že nositeľom pohlavia budúceho dieťaťa je spermia, nie vajíčko? Na matke vôbec nezáleží, či porodí syna alebo dcéru, je to výhradne vec otca. A že sú muži, ktorí majú len spermie, ktoré nesú ženské pohlavie alebo len mužské pohlavie, že neprodukujú oboje? Teda niektorí muži nemôžu mať syna, aj keby splodili desať detí budú to dcéry, alebo naopak. A nakoniec, nie je to vôbec zriedkavý jav

babydesire
3. dec 2020

Klobuk dolu ze si sa odvazila napisat sem takyto prispevok...
Poznam zeny ako ty - radsej s hajzlom splodim deti nez by som mala riesit ako sa o seba (deti) postaram... Nepis sem, aj tak sa ti neda pomoct, take ako ty,to su stratene pripady,to už poznam

miadi
4. dec 2020

@veronikaszabova to je Ta ista co pred pol rokom rokom porodila a jej muz sa so svokrovcami na svadbe kde nebola z nej smiali ze je tucna? A ze budu potrebovat autobus ked maju tolko deti?

veronikaszabova
4. dec 2020

@miadi anoooo, na kare sa jej smiali, ze je tucna

veronikaszabova
4. dec 2020

@zuzap33 aj ja 🙂

miadi
4. dec 2020

@veronikaszabova jaj kar to bol mas lepsiu pamat ako ja 😂ty si taky mk google zdroj. Virtualny detektiv monk 😆 pri tebe je Ta možnost anonymnej temy na nic 😆si ako vražda napsala nic ti neunikne.👍

veronikaszabova
4. dec 2020

@miadi ono vies, ked niekto stale riesi to iste, tak si to clovek lahko zapamata. 🙂 a ona to uz riesi tusim od prvej dceri.

zuzap33
4. dec 2020

@veronikaszabova niečo neuveriteľné 🤦‍♀️

mlska19
4. dec 2020

Ja teda nie som za rychle hadzanie flinty do zita,ale nezijeme v 16.storoci,aby si ty ako handra rodila "len" dcery a novodoby Heno VIII. si z Teba robil otrokynu a nicil ti zdravie,zivot + detto tvojim dceram .Takze si nachystaj plan odchodu/rozvodu a rozmyslaj,ako budes zivit a vychovavat svoje uz narodene dcery.Syna uz neries,a urcite nie s Henom.Nemusime mat v zivote vsetko podla planu,moja mama tiez chcela trochu synov,mala dve dcery,nelutuje,a teraz bude mat trochu vnukov,takze aj tu sa cesta nasla.

yoxinka
4. dec 2020

@veronikaszabova
Anooo, toto si tiež pamätám. To je tiež ona??? Ja odpadnem.

veronikaszabova
4. dec 2020

@yoxinka ano 🙂 na 100%

yoxinka
4. dec 2020

@veronikaszabova
Chúdence tie deti :(

miadi
4. dec 2020

@veronikaszabova aha ale vtedy ani nespomenula ze chce syna iba sa hnevala na svokru .. a ty si jej tam pripomenula ze muz si odskočil a urobil dieta s inou.,s tou bokovkou mà co ? Tiez dceru? Autorka nie si zla iba hlupo nechas tomu tvojmu klamarovi vsetko prejst. Pohlavnu chorobu si nedostala len tak samovolne,Ani dieta nema modrinu na lici len tak. Taky otrasny vzor chlapa si proste syna nezasluži,

veronikaszabova
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
4. dec 2020

@miadi pohlavie nepisala

gagik
4. dec 2020

Tebe sa asi velmi nechce chodit do prace,ked si si zvolila takyto zivot....

77daniela77
4. dec 2020

Dobre ze nema syna,mal by vzor v otcovi.....uz len tato pohroma,dalsi kkt.....😎

miadi
4. dec 2020

@77daniela77 a takto budu mat dcery vzor ze zit s blbcom je ok

77daniela77
4. dec 2020

@miadi Ktovie ako ich vychova....chudata,vyrastat v takej rodine.....

miadi
4. dec 2020

@77daniela77 poznam dve zeny ktorych rodicia Strasne chceli chlapca no mali iba ich. Jedna je tepla a butch ako chalan - sama povedala ze chcela byt koli otcovy syn ktoreho nikdy nemal. Druha zas ze jej mama chcela syna a vycitala jej ze je baba. Ona si uz ako mala natahovala kožu na pyskoch ze si chcela vyrobit pipika. V 50 ke sa rozviedla a jej novy priatel bol narodeny ako žena. Ludia sa rodia so svojou sexualitou ale taky tlak ze ich prirodzene pohlavie nie je to vytužene.. ze rodicia chceli viac syna nie je zdrave vyrastat v takom prostredi. A k tomu otec a jeho bokovky . A co by sa zmenilo Keby mali aj syna? Nic . On by dalej prašil co sa da a mama by zajedala smutok ze konecne mu dala syna a nic vobec nic to neznamena iba viac makačky pre nu.