icon

Som ja tá zlá?

3. dec 2020

Ahojte. Včera som tu písala tému o tom,že túžim po synovi. S mužom sme spolu 8 rokov. Často si aj zo začiatku písal s inými ženami, časom bol čím ďalej tým viac preč po nociach a v krčme. Keď som bola v na konci tehotenstva robili mi nejake testy a zistili ,že mám kvapavku. On to zahováral ale ja som neverná nebola. Potom sa nám narodila druhá dcéra. Tvrdil ,že od neho to nemám, že som sa mohla nakaziť aj inde. Potom mal pol ročný vztah z inou ženou a sa stretávali a ja som čakala 3 dcéru. Keď sa narodila to ukončil. Našla som mu papieriky od hotela. Tvrdil,že im bolo len zima.

Potom som neplanovane otehotnela so 4 dcérou a teraz nedávno som zistila,ženami si zasa s nejakou píše laska, miláčik a na mna sa doma ani nepozre ,nepomoze. Po dcére krical az jaci aj ju udrel ale kupala som druhu dceru a nevidela som to povedal, ze jej dal len po zadku ale mala modrinu na lici. Jeho mama stále volá, že tam chce dcery ale ja nemam dobry pocit. mnejsu aspon týždeň sa urazi. Vşetko m astysa uržs ako týždeňzavola tam.chcem a musi tam ak je urazena.

Strana
z3
1sally12
4. dec 2020

Dlho som rozmýšľala o koho ide ale už tiež viem😁 Minule ma aj tak napadlo že sa už dlho neozvala tak hádam s ním už nežije...no táto zjavne neprestane🤦‍♀️🤦‍♀️

77daniela77
4. dec 2020

@miadi Hrozne.....🤔

Strana
z3