Som milenka ženatého chlapa
Baby,teraz sa k vam staviam rovno do stredu. Prepáčte mi to... Cítim sa vínna.
Som slobodná,ale jemu sa na prsteniku ligoce obrucka...
Najskôr to bolo len take nevinne písanie,ale potom sme sa stretli... Nebudem písať kde a prečo,proste stretli...
Sex bol taky,aky si neviete predstaviť. Bol plny chémie,vášne a niečoho co mu doma zjavne chýba.. Lenže... Cítim sa previnilo...
Uz len kvôli jeho žene...
@kristie4464 my mame realne zivoty a nie 12 rokov ako ty, co si tak uboha, ze sa musis zabavat vymyslanim tupych story na nete.....skus daku inu stranku, tam ti to mozno zozeru....ved bolo od sameho zaciatku jasne, ze si zakomplexovana pubertacka, co sa nudi, nic viac.....a maximalne primitivna k tomu...chod sa radsej ucit....o nejakom vasnivom sexe plnom chemie so zenacom si nechaj zdat v snoch
@kristie4464 - tak nám prezraď, o čo Ti teda vlastne išlo založením tejto diskusie. Lebo všetkým nám tu zrejme uniká podstata toho, čo si nám chcela tým povedať.
Napísala si v úvodnom príspevku: "Sex bol taky,aky si neviete predstaviť. Bol plny chémie,vášne a niečoho co mu doma zjavne chýba.. Lenže... Cítim sa previnilo...
Uz len kvôli jeho žene..."
Lenže Tvoje ďalšie príspevky ani v najmenšom nenasvedčujú tomu, že by si sa cítia previnilo. Štýl Tvojho písania ukazuje všetko, len nie pocit viny, pokory a nejakej ľútosti voči jeho žene. Práve naopak.
Čo si teda očakávala od tejto diskusie? Radu, čo máš robiť? Radu, ako máš žiť so svojím pocitom viny? Alebo si sa chcela pochváliť? Alebo si chcela zhadzovať všetkých, ktorým záleží na úprimných vzťahoch a životoch? Chcela si, aby sme Ťa obdivovali? Alebo aby sme Ťa ľutovali? Alebo Ťa povzbudili, že robíš správne? Alebo aby sme Ti pomohli? Alebo aby sme Ťa vypočuli? Prepáč, ale absolútne nechápem, o čo Ti vlastne ide. Prečítala si si tu názory na Teba, na neveru ako takú - vidíš, že ľudia sú takí ako Ty, aj iní. Rozprúdila si debatu, hádky... Si teraz spokojnejšia? O toto šlo v tejto diskusii? Lebo ozaj, pointa mi uniká...
@kristie4464 vies moja draha my si nemusime vyklikat mysky...my si uzivame kvalitny sex 😀
@lubkavargova1 😀 😀 😀 😅 😅 😅
@linduska86 ja stale tvrdim ze nejde o kvantitu, ale o kvalitu! 😀 😀
@kristie4464 zaujimava tema.Este asi nie som tak dlho z mojou polovickou ze by som sa pri sexe pozerala na plafon. 😀 Ale vsetko neskor je mozne.Usudzujem ze chlap je starsi, kedze aj ty mas uz 30 tku.Nechcem tym napisat ze si strara to nie.Ja som v zivote tiez urobila vela chyb, ale na MK som ich nezverejnovala.Jedine okrajovo, ked som chcela niekomu vysvetlit situaciu.Uvidis sama do kedy vam to bude klapat v posteli.Ale pochopila som, ze to chces ukoncit tak to jednoducho ukonci.Cim rychlejsie tym menej sa zamotas.A chlapovi ked bude doma stale nieco chybat a neotvori si pusu a neporozprava sa zo zenou a nezacne riesit jeho manzelske problemy, asi si najde rychlo nahradu, ale to nie je tvoj problem.Ty sa rychlejsie vysporiadas z tymto, ked das za tym bodku, a pokukas sa po inom slobodnom muzovi.To je moja rada.Nemyslim si ze si az taka zla, kolko muzov chodi do bordelu, alebo na eroticke chaty a nevesa to na konik, cize sa nam ani o tom nesniva, ked sa nepriznaju.Drz sa a hlavu hore snad uz do tej istej rieky neskocis, ked ta to tak dostalo.A to ze ta ta tu pomaly kazda otytulovala to si asi cakala, aj zeny musia napisat svoje pocity, kedze sme viacere zadane. 😎
@lubkavargova1 no skoro kazda sadne na lep...ja som nesadla ani ako slobodna slobodnemu(Iba tomu kt.som si vzala),ale to uz tu ako ta davova psychoza ci ako sa jej vravi,ked druhy podvadzaju mozem aj ja,ked su druhe milenky mozem byt aj ja 😝
Zle,zle,zle....zvysovanie ega...zazila som a je mi zle z vas dievcata...nie je to spravne,dajte si pokoj,chudak manzel aky nestastny...blbost..zvysovanie ega a zbytocne trapenie manzeliek,trpiace deti a rozvody.
prosim vas,uplne ju ignorujte....psychicky narusena a znudena
@mimina00 no vsak prave ze skoro kazda...neznamena to, ze kazda... cest vynimkam a zenam co maju chrbtovu kost, alebo nejake hodnoty...alebo co je najhlavnejsie: vedia svoju hodnotu. Teraz nemyslim na prachy... aj tak nechapem, co tym chcela zakladatelka akoze...pochvalit sa? Stazovat? Ci pubertalnym hajrantom uz tak harasi na mozog? Idu dalsie prazdniny?
Mne to pride take ako uryvok z nejakeho romantickeho romanu. Trenujes na knihu? Urcite zaujme, len do toho.
@pupavka123
@kristie4464
ehm, sa mi zda, ci mate kocky rovnaky styl pisania? ZEby sme to dali checknut? 😎
@sorciera24 jassne ze nedokazala zbalit ineho, ved v tomto veku sa uz tazko hlada partner…… vacsina dobrych chlapov su uz zadani, zostal len "chybny" material - teda rozne individua ako alkoholici, cudaci…. a rozvedeni - z ktorcyh je vacsina rozvedena pre neveru alebo alkoholizmus alebo agresivitu…… a nakoniec suknickari, ktori sa nikdy neozenia lebo chcu stale zmenu….. trosku to nasa milenka presvihla, ked si nenasla pred rokmi nikoho, teraz nema velky vyber 😕
@adri266 ani netreba, vsetkym nam je to jasne
@kristie4464 alias @pupavka123 po smiechu byva plac, alebo trosku inak - na kazdu svinu sa voda vari
tych osob, co nedavaju medzery medzi slova, ked pisu ciarku a koncia vety troma bodkami, tu uz bolo viac.
a je to celkom specificke pisanie. bolo by zaujimave, keby presne takto pisali rozne osoby. skor to ukazuje na jedneho autora.
rovnako temy (v podstate vzdy aspon trochu kontroverne a obvykle sa objavia hned viacere v rovnakom case), resp. sposob vyjadrovania je podobny.
aj velmi rychly prechod od riesenia problemu k urazkam a povysovaniu sa, aby sa rozprudili hadky s autorkou.
zda sa, ze autorku tento sposob komunikacie velmi vzrusuje.
@syringa svata to pravda! Ja som teraz nasla jeden nezadany exemplar, tak ho musim oceknut kde sa "vloudila chybicka" bo mi to nejako nepasuje...ale normalne, ze zena ma strach aj niekoho zbalit, bo same rozvedene, abo zenate, abo fak ze cudak...
@moonlight1210 😅 no to aj ja casto davam bodky na konci vety 😅 a tiez nepouzivam bodky na konci vety, a robim hrozitaaaanske preklepy 😕 a ked uz ozaj chcem ukoncit vetu tak tam namiesto bodky capnem nejakeho smajlika 😵 asi hrozny styp pisania, taky chatovaci 😎
@lubkavargova1 @lubkavargova1 ked boh da aj motyka vystreli 😉 a este ma napadlo - vynimka potvrdzuje pravidlo, tak drzim palce
@kristie4464
neviem posudit, kolko si ich mala uz dnes.
co ale by si mohla skusit vysvetlit - kde si sa naucila taky specificky styl pisania?
chodili ste snad vsetky do jednej skoly, kde vas ucili chybne strojopis?
a to, co som napisala je overitelne. kto narazi na takyto styl pisania, zisti, ze vzdy dotycna tam riesi sex, alebo velmi otvorene (az detailne) rozobera svoje telesne problemy. v temach o vztahoch hra raz rolu obete nevernika, druhy raz tajnej milenky zenateho chlapa, inokedy nevernej manzelky. diskusia v temach o nevere casto nedojde na ani na koniec prvej strany a autorka uz zacina podpichovat, posmievat sa, vyvysovat sa, utoci, aby vyvolala hadky, nie raz prave jej prispevky v diskusii admin maze, lebo nevaha pouzivat vulgarne slova.
a co sa deje v tejto teme?
presne to iste, co v tych iných.
ani len modus operandi nevies zmenit, nieto este styl pisania.
@syringa ano, viaceri ludia davaju trojbodky na koniec vety. uz som videla zvyk davat dvojciarku a dve bodky namiesto jednej. videla som zvyk pisat zdvojenu samohlasku tam, kde je v realite dlha samohlaska (napr. laaska). videla som pisat samohlasky capslockom tam, kde ma byt dlha samohlaska. videla som pisanie stylom, ze je to jedna dlha veta a jednotlive vety su v ramci textu oddelene len velkym prvym pismenom. videla som pisat tak, ze autor pouzival rozne skratky slov (teraz tu ma jedna autorka podobny styl pisania tiez, napr. miesto myslela napise len mys).
preklepy robi kadekto, hrubky tym duplom. velmi vela ludi jednoducho nepouziva ciarky (casto preto, ze netusia, kde presne maju byt, tak ich radsej nepisu), resp. len na pri najtypickejsich spojkach (napr. spojka ze alebo aby).
ale ked sa v texte spajaju aspon dva nezvykle znaky sposobu pisania, k tomu sa pridruzi sposob vyjadrovania, sposob vedenia diskusie, stereotypny vyber tem, atd. - tak to skor poukazuje na to, ze autor je jedna a ta ista osoba.
@kristie4464 Ahoj.Ja ta odcudzovat nejdem,neboj sa,je to tvoj život,tvoje svedomie.Ale zaujíma ma ako sa k tomu stavia on,berie ta ako jednorazovú záležitost alebo sa do teba zamiloval a plánuje s tebou budúcnost.Ak mu to neklapalo v manželstve,bol by si našiel tak či tak niekoho-či si to ty alebo by to bola nejaká Anča,je to fuk,ked chce chlap podviest tak podvedie a nezabráni mu v tom ani gula na nohe...
pozrela som si debatu v téme, na ktorý dala link 0silvia0 o 14,29 hod. a fakt mala pravdu, písanie je rovnaké, ja len nechápem, že to niekoho baví sa takto baviť a to čo napísala moonlight1210 je tiež super, baby máte postreh, ja na fórum chodím sporadicky, ale klobúk dole pred Vami
@kristie4464 ale ved jasne ze ste si vzajomne pomohli ako o tom potom...on ťa dobre vykefoval a ty si mu podržala - obojstranná spokojnost nie? 😀 Ty telenovela...a ze stovečku na stolik...prosííím ťa...ma to zadarmo na každej diske, matracov je stale dost.