icon

Som milenka ženatého chlapa

kristie4464
21. sep 2015

Baby,teraz sa k vam staviam rovno do stredu. Prepáčte mi to... Cítim sa vínna.
Som slobodná,ale jemu sa na prsteniku ligoce obrucka...
Najskôr to bolo len take nevinne písanie,ale potom sme sa stretli... Nebudem písať kde a prečo,proste stretli...
Sex bol taky,aky si neviete predstaviť. Bol plny chémie,vášne a niečoho co mu doma zjavne chýba.. Lenže... Cítim sa previnilo...
Uz len kvôli jeho žene...

monikahan77
22. sep 2015

Baby ja sa tu chodim na forum vacsinou len cudovat pripadne zasmiat. A jedina osoba od ktorej si prispevky precitam je
@moonlight1210 . vzdy poucne a k veci. Inak slabota.

maciatkolulu
22. sep 2015

@adri266 zeby bola dotycna @pupavka123 az tak zufala, ze si spravila dalsi nick a v nom odhalila svoje jaaaaaa, lebo ju dokonaly muz nechal, pre nejaku inu kolegynu, urcite chrumkavejsiu a chutnejsiu, proste nove masko, alebo ju natrt....nejaky zenaty a potom sa vratil domov k svojej zene 😉 a prote sa z toho nevie spamatat, tak to riesi takto na verejnom fore...

adri266
22. sep 2015

@maciatkolulu nebola by prva, a necudovala by som sa, keby toto bola x-ta kontroverzna tema dotycnej, ktoru bavi citat pribehy a smiat sa na nich.

sardinka333
22. sep 2015

a ved nebaví sa len ona... 🙂

maciatkolulu
22. sep 2015

@sardinka333 bavime sa tu viacere 😀 na chudere, ktora ma zjavne psychicke a to dost vazne problemy, len ja fakt dufam, ze nema doma naozaj dieta....

lubkavargova1
22. sep 2015

Ale fakt zeny...si vsimnite kazda ma svojsky styl pisania a po case sa tu uz pozname

winni
22. sep 2015

Ženy a čo keď je " dotyčná " muž? 😖 🙂 😒

syringa
22. sep 2015

@winni 😅 😅

marcela1702
22. sep 2015

no ja neviem, ale "zakladateľka" tu už nieje? alebo je u nej muž s ligotajúcou sa obrúčkou?

takyna
22. sep 2015

@kristie4464 no co uz..., nie si prva ani jedina..., bud to racio ukoncis, alebo sa zamoces a popripade rozbijes jeho rodinu, ak uz si ju on pred tym nerozbil a ty to uz len dokoncis...
Vela slobodnych chlapcov beha po svete treba sa len poobzerat..., Tazko je sudit, neviem ako ziju s manzelkou, ci je to o detoch, ci z povinnosti, alebo aj dobre a chce si len uzit ako chlapi zvyknu..
ty ho poznas ty vydedukuj, ak uzit tak by som utekala na 100 honov od neho...

syringa
22. sep 2015

@marcela1702 ja si myslim ze zakladatelka tu pisala pod viacerymi prezyvkami 😉 tak mozno tu este je 😨

marcela1702
22. sep 2015

@syringa - veď to, ale už ju neregistrujem, jajaj no čo už, ale sme sa pekne pobavili

tjaden
22. sep 2015

@mamulka211 žiadna žena jej tu nepíše, že jej muž je jej verný, píšu jej že ony by sa nevyspali so ženatým, tu nie sú dokonalé matky, tu sú dobre vychované ženy!!

tjaden
22. sep 2015

@paralenkap ja nie som dokonalá žienka, môj muž nie je dokonalý, ani by som sa nečudovala keby ma podvádzal, ale ja by som nikdy nepodvádzala ja ako slobodná žena by som nikdy nespala so ženatým

tjaden
22. sep 2015

toto všetko je ako písať debilovi, že je debil, nielen, že to nepochopí ale ešte presvedčí sám seba, že ostatní sú debili. Máš vlastne pravdu, svet je skazený, dokonalé vzťahy neexistujú, kopec ľudí sa podvádza, dnes je to už úplne bežné, niektoré ženy popri deťoch nestíhajú sú unavené či proste už nemajú chuť takže jasné muži začnú hľadať inde...toto je čistá pravda. Ale spávať so ženatým znamená byť kurvou, ak by ti za to platil bola by si prostitútka. Si kurva a to je ďalšia čistá pravda. Veď ty to vieš. Preto, že iné spávajú so ženatými môžeš aj ty ale nemusíš ak nechceš byť na ich úrovni. Nechceš byť niečo viac? Nechceš žiť slušný život a dať príklad iným, že aj v tejto dobe sa dá viesť slušný život? Môj priateľ je hrozný, som s ním len kvôli dieťaťu, sex som nemala ...fuu ani nepamätám, niečo cez pol roka. Mám ho s kým podviesť aj vyberať si môžem ale neurobím to, nemám na to svedomie. Keď som priateľa nemala páčili sa mi ženatý, aj najkamoška sa dala dokopy so ženatým, ale ja nechcem byť ako ona, aký príklad dám svojej dcérke? Spi so ženatým dieťatko moje,je to ok...??!

takyna
23. sep 2015

@tjaden pozor na slova... nikdy by som.....lebo sa to vracia bumerangom...marfiho zakon

nikawero12
23. sep 2015

@moonlight1210 úplne s tebou súhlasím, že niektoré témy na MK sú vymyslené zámerne a tou istou osobou. Ja by som sa kľudne stavila, že tá osoba dokonca za to dostáva zaplatené a robí to na objednávku 🙂 ....myslím si, že inteligentnejšie ženy to už dávnejšie "prekukli" a tie menej chápavé sa aspoň majú na čom baviť, ked sa doma evidentne nudia a nevedia si nájsť zmysluplnejšiu robotu, ako vypisovať na MK 😀

katyd
23. sep 2015

@kristie4464 Píšeš o životnej ceste, ktorú nevieš ovplyvniť? 🙂 Akože situácia, keď sa už aj dohodneš s tým mužom a stretneš sa s ním, ešte to má ďaleko od toho, že skončíte spolu v ležiacej alebo inej polohe a ak si stále pri zmysloch, tak je tam čas a priestor na cúvnutie. Tak čo z toho sa nedá ovplyvniť? Dohodnutie stretnutia, priblíženie sa k sebe, bozk alebo čo konkrétne, ak si svojprávna, dospelá a máš rozum so sebou?

bodka13
23. sep 2015

@kristie4464 nečítam rady a príspevky od iných kočiek, ale reagujem na tvoju správu z 21.9.2015
"kristie4464 @maciatkolulu nechcem aby to pokračovalo... Chcem to ukoncit. Pretoze presne problem su tie Vianoce,Silvester a vsetko ostatne
21. sep o 22:20 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP • "

takže keď to chceš skončiť, treba sa prestať stretávať, nereagovať na správy a ani mu nepísať či volať..koniec úplne jednoduchý...pevná voľa všetko zdolá 🙂

puklica13
23. sep 2015

@tjaden nic v zlom ale aky priklad das svojej dcere evidentne nefunkcnym vztahom? mat pocit ze som lepsi clovek ako ti druhy len na zaklade jednej moralnej normy na ukor inej nie je podlmna zrovna najstastnejsi pristup...

Inak tiez si myslim ze v pripade tejto temy ma
@nikawero12 pravdu, nechce sa mi verit ze normane by sem niekto realny pisal ale mozno sa mylim 😂 ...kazdopadne vasne sa rozduchali pekne

tjaden
23. sep 2015

@puklica13 ten vzťah som nepokazila ja, zlý príklad jej dá môj priateľ, takže bude vedieť akým chlapom sa vyvarovať

maciatkolulu
23. sep 2015

@tjaden prepac, ale to je zase druhy extrem, byt s niekym, kto je "hrozny" a si s nim kvoli dietatu. To je dost smutne, najma ked si clovek predstavi, ze si este urcite mlada a caka ta este dobrych lar rokov zivota s niekym, koho nemilujes, si s nim nasilu a to DIETA VYCITI a urcite nie je spokojne. A potlm ked vyrastie co? Pojdete od seba a ty ostanes sama v strednom-vyssom.veku
Skvele.vizia buducnosti. Aj s ttm nikdy, by som bola.opatrna...

puklica13
23. sep 2015

@tjaden je uplne jedno kto ten vztah "pokazil" aj ty mas moznost riesenia a jedno co tymto dceru ucis je drzat hubu a krok len aby rodina bola cela...ja som dieta presne takeho manzelstva, pritom nasi sa pred nami detmi pohadali mozno 2x, ale deti vycitia ze nieco nie je ok...a mozem ti povedat naprd to bolo

katkafs
25. sep 2015

@kristie4464 tana dobre si vedela ze som tehotna, to sa ti vrati aj s urokmi

maciatkolulu
25. sep 2015

@katkafs hmmm, nejako sa to tu zacina rozuzlovat, ved nam povedz kto je ta stastna, co ma rada iskryvy sex s trblietajucou obruckou. Len tak na okraj, ak ta podviedol muz a to si tehotna a ak som dobre pochopila nie lahko tehotna, tak skor by som nadavala jemu. Lebo to je bezchrbtovost 😒

mimina00
25. sep 2015

To sa mi nechce verit,zeby tu narazila na tu kurvu ktora prave s jej muzom? 😕 daj sem vsetko cely jej zivotopis nech ju rozneseme po celej sr 😀

katkafs
25. sep 2015

Mily admin som zvedava co povies ked sa to stane tebe, isto nebudes upravovat slovnik

lubkavargova1
25. sep 2015

to sa tu fakt stretla milenka s manzelkou???

katkafs
25. sep 2015

Uz to tak je viem ako pise ta kurva, chyba mi grcajuci smajlik

lubkavargova1
25. sep 2015

@katkafs takze ty si ta zienka pri ktorej pandokonaly nie je stastny???? ze waaaaau