icon

Som milenka ženatého muža. Ako ďalej?

trollo777
16. jún 2015

Mile zienky!!!Chcela by som sa vyzalovat,ale potrebujem aj rady,lebo uz neviem ako dalej.Som zufala,ale aj beznadejne zamilovana do ženateho muza.Možno ma vela z Vas odsudi,možno pochopi,lebo určite nie som sama. Ale zacnem od začiatku..S dotyčnym sa pozname uz dobrych 17 rokov,len nam to vtedy vztahovo nevyslo.Mam na tom podiel aj ja,ale aj on,Zivot plynul dalej,ja som sa vydala a mam 2 deti,on sa ozenil a ma 1 dieta. Po tych urcitych rokoch sme sa znpva stretli a preskocila iskra..Znova sme sa do seba zalubili.Nas vztah trva uz 4 roky.Moje manzelstvo je pred rozvodom,kedze manzel ma cele roky psychicky aj fyzicky tyral a nakoniec aj podvadzal.Ja to mam zo svojej strany poriesene.Co sa tyka mojho priatela tam je to tahsie,Odkedy sa jeho manzelka dozvedela ze ma vztah s inou zenou robi mu peklo,čo je pochopitelne,ale povedala ze sa NIKDY nerozvedie.Najhorsie na tom je že vie kto je ta dotycna,aj sa osobne pozname.Postvala celu rodinu aj znamych a teraz su vsetci proti tomu aby sa rozviedol.Samozrejme zacal cuvat po jej vyhrazkach ze si zily podreze,alebo vyskoci z okna..dokonca prosila na kolenach aby s nou mal sex,kedze uz rok intimne neziju.Ale ona vie co robi,,ked bol bez prace tak sa mu otocila chrbtom,boli len vycitky ze nenosi peniaze a ona ho zivy z materskej,bol totiz po autonehode a nemohol pracovat.Ja som stala pri nom aj v dobrom aj v zlom a ja som ho povzbudzovala v tom aby zacal podnikat a teraz ked sa mu dari sa vraj druhykrat zalubila..samozrejme do penazi ..nemusi pracovat a s kamoskami na kavicky chodi..Ja jeho peniaze nechcem a ani nepotrebujem.pracujem a zarabam celkom slusne..velmi ho lubim ale neviem co mam robit..bojovat co je mozno uz davno prehrate,alebo ukoncit tento vztah.Niekedy sa citim ako posledna spina...Dakujem za kazdu radu

ruthike
2. júl 2015

@fidka79 nehovorim ze vsetky zeny, co maju vztah so zenatym, ale vacsina na jeho zenu/deti z vysoka kasle. Po prve : muzi radi kydaju na svoje zakonite, vykresluju sa ako chudackovia zanedbani, vyuzivani, nepochopeni... A tak sa ten hnev a frustracia namieria voci manzelke, ktora im brani v stastiu.
Po druhe: babeny su pivacsa slobodne resp bez partnera nemaju osobnu skusenost s manzelstvom, nevedia, ze kazde manzelstvo ma krizove body, ze stereotyp je cosi comu sa neda vyhnut, ze zena ako matka ma iste naroky na manzela otca, ktore jeho mozu stresovat. Teda si myslia, ze manzelstvo je problemove a je teda okey ho ukoncit. Mozu argumentovat aj tym, ze je to lepsie pre deti.
Po tretie: niektore su tak mlade, ze nemaju rozum. Daka pubertacka to neriesi a zrkadlo ju netrapi. Ma svojho starsieho cooloveho chlapa a hotovo
Alebo je baba do chlapa tak zblaznena, ze moze byt vydata, rozumna, ale je jej to uplne jedno, chce toho chlapa a nic ine ju netrapi. Tak asi tak

alaguema
2. júl 2015

@malcica no, veru nedávaj za to ruku do ohňa, lebo to je ten najbanálnejší "dôvod" na neveru. Nevylučujem, že by to mohla byť pravda. Ak aj je, tak na niečo ten stav nadväzuje. A on zrejme nemá vo veciach jasno, keď sa napriek tomu, že je teda chladná a bez záujmu, nerozvedie. Deti nemajú. Kde je problém? To, že je nezamestnaná a on na to berie ohľad, znamená, že úplne ľahostajná mu nie je. Keby skutočne chcel, už by jej povedal, nech sa zariadi, nech si hľadá prácu, že chce od nej odísť plus časový horizont plus mínus. Chorý otec je kravina. V najhoršom prípade mu nemusí vôbec nič hovoriť. Je to jeho osobná vec.

sofffia
2. júl 2015

@malcica u nas to bolo ine, mi mame dva deti, syn ma 10 rokov, dcerka teraz 1,5 roka, od mala vobec nespala a stale plakala, ked odisiel mala necely rok, priznavam, v tom obdobi som sa starala viacmenej len o nu, nemala som energiu vlastne riesit manzelove nespokojnosti, o ktorych som ani nevedela a ani mi o nich nepovedal, ked nejake boli,. Bola som extremne unavena, nevyspata, . Cele tehotenstvo som pregrcala... Tak asi pod vplyvom toho vsetkeho si nasiel spriaznenu dusicku... 17 rocnu slecnu, on ma 39 rokov.
Predtym sme viedli normalny zivot,Synovi sa venoval, aj mne, vsetko fungovalo, nic som nepostrehla.

fatranka
2. júl 2015

skoda, ze je taka doba, ze tie manzelstva nie a nie vydrzat...ze tie pokusenia co nam do zivota pridu prijimame s takou lahkoskou. Akokolvek, trollo777, myslim, ze by si si mala najprv upratat u seba doma. Ak ta tvoj muz tyra psychicky aj fyzicky a mas dostatok financii, mala by si od neho odist a zariadit si zivot tak aby boli tvoje deti stastne a napokon aby si ty mohla zit v pokoji. To ako si to zariadi tvoj 'priatel' treba nechat na nom, kedze je stale zenaty mala by si ho nechat jeho rodine...nech si to tam samy daju do poriadku, ci uz spolu budu nadalej alebo nie. Vaz si samu seba, bud rozumna...predsa len aj jeho zena ho moze velmi lubit a zufalo chce aby ich rodina fungovala. Chod svojou cestou so svojimi detmi a ostatne sa rozvinie presne tak ako ma...

sofffia
2. júl 2015

@malcica ale precitaj si vyssie koment od @ruthike vacsinou je to tak, ze manzelia kydaju na svoje zeny, jednoducho to teraz napisem sprosto, aby ich milenky co najskor pustili medzi nohy...

alaguema
2. júl 2015

@malcica u toho kamaráta všetko fungovalo normálne. Spávali spolu. On mal problém s jej povahou, ak to mám nejak všeobecne zhrnúť. Stále niečo po ňom chcela, bola náročná, dožadovala sa pozornosti...možno preto, že ju od neho asi nemala....neviem. Proste mali problémy, ale žili normálne ako pár. Kým teda nestretol svoju nenáročnú milenku. Inak, toto je celkom časté, ako tak pozorujem. Ženy mužov doma uháňajú, furt niečo riešia, ak po rokoch vyprchá jeho nadšenie, nevedia to prijať a chcú zakonzervovať ten vzťah taký, aký bol kedysi, ale to proste nejde. X ľudí toto nevie, alebo nechce pochopiť. Preňho to bolo max únavné, vyčerpávalo ho neustále počúvať požiadavky. Ja to aj chápem. Tak to skončilo, ako to skončilo. Ďalším chybným gestom od manželky. Vyhodila ho a myslela, že sa spamätá a on na jej veľké prekvapenie proste odišiel a už sa nevrátil. Klasicky dobabrané manželstvo z oboch strán...ako to už býva.

ruthike
2. júl 2015

@sofffia netreba sa ospravedlnovat, ani vysvetlovat, to dievca zatial nepochopi. Raz bude vydata a potom pochopi manzelsky stereotyp. Na svete je velmi malo (urcite menej nez 10 percent) manzelstiev kde manzelia ziju desiatky rokov ako hrdlicky. Ano, je pravda, ze nefungujuce manzelstvo je na pritaz vsetkych zucastnenych, ale ta pomyselna hranica, kde sa to este da zlepsit je velmi individualna. Ked dvaja chcu, vela veci sa da prekonat a manzelstvo bude fungovat, ale ked si jeden zamota hlavu namiesto prace na vztahu... Tak jasne, ze to nefunguje. Manzelstvo ako vztah nie je nieco nemenne, jasne ze sa to rokmi moze zhorsit, ale da sa to aj napravit, len su tam rozne fazy. Nemozno ocakavat, ze po 10 rokoch manzelstva a 2 detoch to bude take ako na zaciatku. Pockaj, o par rokov sa mlada rozhliadne, tvoj byvaly jej pride stary a astala vista. A tiez si nemyslim, ze kazdy chlap co sa takto zachova je hajzel a ty si si hold zle vybrala.tym by som sa netrapila. To sa moze zajtra stat mne, susede... Ved oni boli casto skveli otcovia, dobri manzelia a prijemni zatovia - im proste prasti v bedni - kriza stredneho veku a potom po rokoch ak nahodou sa uvedomia sa tak hanbia, ze to radsej neriesia

sofffia
2. júl 2015

@ruthike ten jeho vztah ani dlho netrval predtyn nez odisiel, nejake priznaky ked si to tak casom vybavujem sa objavili mozno 2 mesiace pred tym ako odisiel,, ja pochybujem ze mu to vobec vydrzi, ale riesim uz len prakticke veci, on si vybral a navratu spat uz nebude.

natalym
2. júl 2015

@alaguema Môj muž tomu hovorí, že manželky píly. Furt požiadavky. 😀

adka.baby
2. júl 2015

@sofffia presne takkkk..pravda pravduca.

oldman50plus
2. júl 2015

@malcica @malcica
Ako muž tvrdím:
1./ určitá časť chlapov sú "neverníci od narodenia", odhad je ich menej ako 10% ale bývajú tí najatraktívnejší. Ak si vezmete takého niet šance že neskončí medzi nohami inej nech by vás miloval na začiatku akokoľvek a nech by ste robili čokoľvek. Možno je to tým že ženy ich od malička "rozmaznávali" a preto aj najmenší problém riešia novou známosťou - vedia že vždy nájdu novučkú chrumkavú.
2/ Ostatní muži ak sú neverní tak vždy existuje konkrétny dôvod. Je skupina dôvodov ktoré manželke chlap nepovie. Ten dôvod nemusí byť pre ženy pochopiteľný alebo sa môže zdať nepodstatný, ale pre chlapa je podstatný.
3/ Časť chlapov neodíde od detí k milenke nech by bola pre neho jediným slnkom vo vesmíre - napriek tomu čo si ženy myslia. Tým nechcem povedať že jej nedá čo na očiach vidí okrem jediného - odchodu.
4/ Pokiaľ nie sú deti v manželstve a nejaví tendenciu odísť k milenke tak:
a/ milenka je milenka, zábava, vzrušenie a sex. Ak sa chce človek stravovať v reštaurácii stačí tam chodiť večerať, nemusí ju privatizovať.
b/ potenciálne chce odísť ale vidí na milenke nejaké vlastnosti ktorých sa ľaká a čaká ako sa to vyvinie, je totiž čerstvo "popálený" a preto nadmieru opatrný
c/. môžu byť "technické problémy", napr. niet kam sa presťahovať, finančné záväzky, nezamestnaná manželka a podobne. V tom prípade normálny chlap ťažkosti vymenuje a POVIE ako ich chce riešiť a skúsi dať aj časový horizont. Pokiaľ ti nehovorí čo chce podniknúť aby mohol byť s tebou tak je to bod a/ alebo b/ alebo jednoducho ešte to rozhodnutie v ňom nedozrelo (ak sa ale vidíte častejšie nemalo by to trvať dlhšie ako rok).
Oh a predpokladám že si mu povedala že ho miluješ a chceš s ním žiť? Pretože ak je ženatý a má sa rozísť tak si tebou musí byť na 100% tebou istý.

alaguema
2. júl 2015

@natalym ja som dospela k záveru, že čím menej vo vzťahu riešiš, tým viac sa vyrieši 😎 To, samozrejme, keď nie sú žiadne extra problémy. Ale také banality, že "už to nie je ako kedysi"...jasné, že nie je. Aj my sme iní, než sme boli kedysi a stále je to vlastne super vzhľadom na to, že sa už poznáme väčšiu časť života 😀

natalym
2. júl 2015

@oldman50plus Tak toto bolo vysvetlené výborne. Klobúk dole, ďakujem pekne chlape.

natalym
2. júl 2015

@alaguema Ani u nás to už nie je ako kedysi. Čo som kedysi považovala za milé, dnes ma vytáča, k čomu som bola tolerantná, dnes už nie som a pod. Čo som kedysi nevidela, dnes mi bije do očí............. Ajajaj. 😀

tranquillo
2. júl 2015

@malcica rozíď sa s ním, ukonči to. Nestavaj svoje šťastie na nešťastí iného. Nemyslím to v zlom, podľa toho čo píšeš, si inteligentné a citlivé žieňa, namotal ťa rečičkami aký je on chudáčik a v manželstve trpí (bodaj by som sa mylila) a zaľúbila si sa. Takýto vzťah ani z voza ani na voz ti akurát tak ukradne tie najlepšie roky a nedajbože ešte privodí nejakú chorobu. Kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody. On zjavne hľadá tie dôvody a drží ťa v šachu. Keď sa rozídete, budeš (časom) oveľa šťastnejšia, ver mi.

malcica
3. júl 2015

@sofffia ja ked to citam vsetko z pohladu podvadzanej manzelky, tak mi je zle zo seba semj... 😒

malcica
3. júl 2015

@oldman50plus ja vobec nedokazem asi tipnut, ze aky je on typ. Urcite nie je sexsymbol, ktory by vyuzival svoju atraktivitu na nejake mimomanzelske hry. Bezny muz, ktoreho by si zena mozno ani na ulici nevsimla. Tvrdi, ze po rokoch sa mu toto so mnou stalo prvykrat a ze napriek tomu, ze bol zasadne proti, nedokazal s tym bojovat (neviem preco, verim mu, mozno naivna). Pochybnosti sa vynaraju az vo chvili, ked uz chcem, aby sa nejako rozkyval. A ked sa aj s vetrikom uz ani listok nepohne a ja poviem, ze koncime - pride, place, prosi..

oldman50plus
3. júl 2015

@malcica
Muž môže prosiť. Muž môže dokonca v určitých situáciách plakať (normálne ale je to len tak slzy v očiach a trochu trasľavý hlas) hoci tisíce rokov je výchovy proti tomu -"buď chlap, postav sa tomu čelom a bojuj". Muž ktorý prosí a pritom plače by vo mne vyvolával veľmi silné podozrenie že je herec.
Inak nakoľko ťa zatajuje pred manželkou? Pokiaľ by reálne mal problémy že žena umrie od hladu a otec na srdcový záchvat (trochu melodramatické ale pripusťme) tak ťa nebude až tak tajiť. Pokiaľ robí skutočne všetko preto aby sa manželka o tebe nedozvedela (tak normálne to zatajovať môže, ale ak napr zavolá a on je z toho celý paf) tak žiaľ si myslím že sa s tebou nechystá žiť. Najlepšou známkou že už si pre neho No.1 je to že prestáva mať obavy z prezradenia.

malcica
3. júl 2015

@oldman50plus vdaka za realny triezvy pohlad...
urcite ma to niekam posunulo a asi aj sklamalo..

oldman50plus
3. júl 2015

@malcica Pozri sa seba ti poviem nasledovné. Ak by som bol ja v situácii že sa rozhodneš so mnou skončiť a ja by som si uvedomil že chcem byť s tebou a nie zostať v manželstve tak by som ťa síce prosil, ale niečo by som ti sľúbil, typu: Počkaj, ja už sa rozkývam a urobím toto (napríklad zoženiem lepšie zamestnanie aby som mohol po odchode prispievať aj manželke). Ako muž proste by som ti predložil nejakú ponuku očakávajúc že ju prijmeš pozitívne.
Ešte ti chcem povedať jedno. Časť jedincov si myslí že na dosiahnutie cieľa sú akékoľvek prostriedky prípustné a sľúbi ti čokoľvek aby mal s tebou sex. Preto istejšie je hodnotiť činy nie slová.
Vieš prečo chlap keď o niečo veľmi prosí kľačí pred ženou na kolenách? Pretože hovorí k veci.

malcica
3. júl 2015

@oldman50plus mas uplnu poravdu, ja vsetko toto realne viem, len si to v kutike duse, alebo srdca, ci neviem coho nechcem pripustit. Dokola mu opakujem, ze pre mna slova nemaju ziadnu hodnotu, ak nie su podlozene cinom, niecim od coho sa da odrazit. Hovorit mozem sladke reci aj do marietalu, ak ani brvou nepohnem.
Urcite si teraz myslis, ze jedna z dalsich naiviek - mozno aj. A asi aj ano. Len si podla mna nieco idealizujem.

maciatkolulu
3. júl 2015

@malcica nuz ja ti takto poviem. Necely rok som bola tiez so zenatym, aj ked som sa pred týmto vztahom zaprisahala, ze nikdy zenaty. Pretoze aj ja som bola oh dnuta manzelka s dvoma malymi detmi. A proste to prislo. Branila som sa tomu zo zaciatku, ale nedalo sa. Na zaciatku samozrejme zatlkal pred zenou, ale potom mu uz nic nevadilo, prevalilo sa to, bola burka, ale kratko, jeho zena totiz tiez niekoho mala, lenze sa nechcela rozvadzat. Moj teraz uz manzel podal navrh, rozviedli ich do dvoch mesiacov od podania. Teraz sme spolu tri roky, mame dieta a sme spokojni. Takze to len ty vies, nakolko to mysli vazne, musis to citit

malcica
3. júl 2015

@maciatkolulu uz to trva dva roky - ja si myslim, ze keby nieco myslim vazne, staci mi mesiac

maciatkolulu
3. júl 2015

@malcica to je dost. Ja som si dala limit rok.

maciatkolulu
3. júl 2015

@malcica ty sa snazis o babo? Za takychto okolnosti?

stanka284
3. júl 2015

@maciatkolulu Tak je to môj názor...máš pravdu ospravedlňujem sa všetkým milenkám :D ....Ja osobne by som môjmu mužovi skôr odpustila keby mi povie pravdu hneď ako byť x rokov za chuderu...to by som ho nenávidela dokonca života...takto by sme sa možno dohodli a neštekali by sme na seba keď by sme sa náhodne stretli...to je len môj pohľad mám rada úprimnosť vo vzťahoch...

jaroka25
3. júl 2015

Čítať reakcie sa mi nechce, ale jedno je isté, je to slaboch 😒 a o takého by som nebojovala 😢 skôr sa zameraj na deti a svoj budúci život, ale bez neho 😉 🙂 ver, že to bude to najlepšie, čo môžeš urobiť nie len pre seba, ale aj svoje deti 🙂 držím palčeky nech to dopadne ako má 😉)

lusinkav
3. júl 2015

akoze ja som mala muza 10 rokov, a v 11tom roku sme sa rozhodli sa usadit, kupit dom, a spravit si mimino.... a mala sa narodila, a ked mala 4 mesiace tak od nas odisiel pretoze som mu prisla na to ze si vypisuje s kolegynou a ze je z nej cely hotovy .. chodil kvoli nej kazdu chvilu pit aby bol s nou ... a po 4 mesiacoch takehoto fungovania som mu povedala ze nech je bud normalny otec a zacne sa o nas starat a zaujimat, alebo nech si ide kam hoto taha... tak isiel a o mesiac uz byval u nej (a ten prvy mesiac vraj byval so svojou mamou) ... ALE o vsetkom co sa dialo som sa dozvedela az po, a keby som bola vedela ze sa s nou taha tak by pakoval prec hned. Ale bol prilis velky zbabelec, a doteraz nepriznal ze s nou mal pletky uz pred tym ... obaja sa tvarili ze to zacalo az potom co odisiel .. no ale ved nie sme sprosti ze ano takze neverim ... behom prveho mesiaca zivota mojej dcery sa stihol este vyspat s frajerkou svojho kamarata pretoze ten ju uz nechcel, a nechcel ju ani pustit. Podotykam ze v tom case mal 33 rokov.
A verim tomu ze keby som na to neprisla, tahal by ma za nos este dlho predlho a ja by som nevedela preco po mne steka a je na mna nervny .. teraz uz viem, stala som mu v ceste...

A aha toto, pre danu kolegynu to tiez skoncilo "happy endom" pretoze sa pred mesiacom vzali :D ja tejto zene po dvoch rokoch zo srdca dakujem, pretoze ma zbavila takeho bezcharakterneho sviniara a to co spravil mne spravi aj jej, ked si dovoli byt unavena a nervozna ked bude mat doma novorodenca. Lebo ako sa hovori once a cheater always a cheater... a samozrejme ze sa tvaria ze je to moja vina, lebo ja som taka... aka neviem, kedze mu vyse 10 rokov nevadilo aka som, a ja som stale rovnaka 🙂) len som mu po narodeni dcerky prestala tolerovat blbosti na ktore maju narok 20rocni chlapci.

Nestve ma ze odisiel, stava sa. Stve ma ze ma klamal, ze sa so mnou vyspal aj ked spaval s inou, a ze vedel ze by som mu nedovolila sa ma ani prstom chytit keby som vedela ze ho pchal do inej. Stve ma ze vdaka tomuto cloveku nedoverujem absolutne muzom, nedokazem si nikoho pripustit blizsie a vdaka tomu som sama ... Stacilo povedat normalne pravdu, a ja by som sa s tym vyrovnala lepsie, lebo by som vedela ze neklamal... a ano je kopec milych muzov, ktori su charakterni a neklamu... a ja verim ze este budem mat to stastie a zalubim sa do niekoho..

A hodnu chvilu som nedokazala verit ani zenam, pretoze well, na to treba aj tu zenu .... My zeny by sme si mali viac vazit ostatne zeny, ved aj bez takychto podrazov to mame uz dost zlozite v tom zivote... aj dokonale vyzerat, aj dokonale sa spravat, aj byt dokonala matka, aj byt samostatne schopna uzivit celu rodinu .. aspon zeny zenam by nemali robit podrazy za par milych slov a pozornosti...
Ale jasne, clovek je hlavne v prvom rade mysliaci sam na seba a ked je milenke blazene tak sa o nejaku blbku co sa doma vlaci s dietatom, nielen ze nestara ale je jej este aj na smiech castokrat...
A nie, neprajem tuto skusenost ziadnej zene, pretoze si to ziadna nezasluzi ... aj napriek tomu ze vyzeram velmi dobre, spravam sa velmi fajn, a muzov ocividne pritahujem, proste nejde to aj ked cez ex som sa uz davno preniesla.

lusinkav
3. júl 2015

sorry za sloh, no necakala som ze sa tak rozpisem 😅

rainee
3. júl 2015

@lusinkav najhorsie je, ze zena porodi deti, obetuje karieru, vari, perie, sex tiez moze byt ok, ale aj tak si moze najst chlap inu. Proste ho nebavi stereotyp a mysli si, ze s druhou to bude lepsie. Mozno tak na zaciatku vztahu..
☹ a co sa tyka zien, fakt mi je niekedy na vracanie coho su schopne, lovia za kazdu cenu a je im jedno ci rozbiju rodinu, ale verim ze kazdemu sa to vrati. Ja teraz riesim nieco podobne ked manzelova kolegyna ide po nom, vypisuje mu sms,otrasne volaco kam sa az zeny vedia znizit. On sice o nu nema zaujem, ale ocividne to dotycna nechce pochopit 😠