Som milenka ženatého muža. Ako ďalej?
Mile zienky!!!Chcela by som sa vyzalovat,ale potrebujem aj rady,lebo uz neviem ako dalej.Som zufala,ale aj beznadejne zamilovana do ženateho muza.Možno ma vela z Vas odsudi,možno pochopi,lebo určite nie som sama. Ale zacnem od začiatku..S dotyčnym sa pozname uz dobrych 17 rokov,len nam to vtedy vztahovo nevyslo.Mam na tom podiel aj ja,ale aj on,Zivot plynul dalej,ja som sa vydala a mam 2 deti,on sa ozenil a ma 1 dieta. Po tych urcitych rokoch sme sa znpva stretli a preskocila iskra..Znova sme sa do seba zalubili.Nas vztah trva uz 4 roky.Moje manzelstvo je pred rozvodom,kedze manzel ma cele roky psychicky aj fyzicky tyral a nakoniec aj podvadzal.Ja to mam zo svojej strany poriesene.Co sa tyka mojho priatela tam je to tahsie,Odkedy sa jeho manzelka dozvedela ze ma vztah s inou zenou robi mu peklo,čo je pochopitelne,ale povedala ze sa NIKDY nerozvedie.Najhorsie na tom je že vie kto je ta dotycna,aj sa osobne pozname.Postvala celu rodinu aj znamych a teraz su vsetci proti tomu aby sa rozviedol.Samozrejme zacal cuvat po jej vyhrazkach ze si zily podreze,alebo vyskoci z okna..dokonca prosila na kolenach aby s nou mal sex,kedze uz rok intimne neziju.Ale ona vie co robi,,ked bol bez prace tak sa mu otocila chrbtom,boli len vycitky ze nenosi peniaze a ona ho zivy z materskej,bol totiz po autonehode a nemohol pracovat.Ja som stala pri nom aj v dobrom aj v zlom a ja som ho povzbudzovala v tom aby zacal podnikat a teraz ked sa mu dari sa vraj druhykrat zalubila..samozrejme do penazi ..nemusi pracovat a s kamoskami na kavicky chodi..Ja jeho peniaze nechcem a ani nepotrebujem.pracujem a zarabam celkom slusne..velmi ho lubim ale neviem co mam robit..bojovat co je mozno uz davno prehrate,alebo ukoncit tento vztah.Niekedy sa citim ako posledna spina...Dakujem za kazdu radu
ano ked suka nechce ani pes nemoze.
Ale kde ma ta zena hrdost...ze zacne sa vlacit s chlapom co je stary cap oproti nej a este aj zenaty.
Ja neviem,ale ja by som sa nedokazala na seba pozriet keby niekomu beriem otca a muza. Este keby su bezdetni tak je to trochu ine, ze si clovek nieco rozmysli. Ale deti su velky zavazok.
Mne sa zenske co idu iba po tom,aby ich chlap financoval,zabezpecil im bytik, darceky hnusia. A ked tym nejaka zacne uz v 17tich,tak ta bude teda v tomto smere sukat prvu ligu. Tiez zboznujem take,co toto robili a potom sa v 24 rokoch tvaria ako svate a prerusia kontakty polkou sveta,len aby sa tie ich cernoty co robili neprislo. Ze za sebou nechali spust ich vobec netrapi. Neviem niektorim ludom akosi nikdy nezitili,ze sa im nevyvinula chrbtova kost. Proste nemaju kuska respektu pred nicim.
preco dietatu brat otca? 😕 to, ze skonci vztah dvoch ludi neznamena, ze automaticky konci aj rodicovstvo..... preco by mali 2 ludia ostat pri sebe, ked sa nelubia, len kvoli detom? niekedy to paradoxne viac robi neplechu, ked deti vidia svojich rodicov ako ustvane zvery, ako mas 2 kludnych rodicov od seba. ak sa dvaja dospeli nechcu ventilovat na detoch, co mnoho parov doteraz robi, tak sa vedia pekne dohodnut, ze pojdu od seba a o deti sa budu starat spolocne, po dohode....nebude to ideal, ale furt lepsie ako denne hadky, trieskanie dvermi a dusna atmosfera doma....
deti by mali vidiet, ze spoluzitie dvoch ludi je o harmonii, laske a tolerancii...... comu sa nauci dieta, ktore denne vidi rodicov vrieskat a nadavat si? co si odnesie do vlastnych vztahov?
ja som nepovedala, ze som milenkou "zenateho otca", ale muza...nema deti...
Najprv si urob poriadok doma..ak slusne zarabas..co ti brani v tom odist od svojho muza do podnajmu abyvta netyral?
@fidka79 ale ved tuto jedna spominala, ze s trojmesacnym dietatom bola schopna klofnut zenateho a ona stetka nie je, lebo vylozila karty na stol svojmu manzelovi.... Takze unava tam zjavne nebola. 😉
@malcica to nebolo múdre, napísať to sem 😀 Mám celkom pochopenie pre to, že v živote sa dejú najrôznejšie veci, ktoré nemusia vyzerať, alebo byť správne, ale celé puzzle nevidím, takže nesúdim. A rozhodne súhlasím s tým, že aj milenky ženatých mužov majú srdce tak, ako každý. Ako prvý divne počínajúci si mi pripadá ten neverný manžel. Nie milenka. Zodpovedný je on.
Začínajú ti vadiť jeho odchody...Tak to asi ale patrí k tomu. On nemá záujem situáciu nejak riešiť?
@malcica a tak preco sa nerozvedie? lebo??? zena spacha samovrazdu??? alebo je psychicky labilna a bude mu navzdy nicit zivot???
keby chcel sa rozvedie, neboj zeny niesu tak psychicky labilne aby neustali muzovu neveru alebo rozvod.... to si len muzi nahovaraju, a niektore zeny im nato naletia
@trollo777 mas to komplikovane, ale zase sa mi potvrdilo, ze chlapi su zbabelci a slabosi. Kamoska takto tiez chodila so zenatym, jeho zena to tiez vedela nakoniec a on mal stale iba bachorky a vyhovorky pre nu, ze sa nemoze rozviest, lebo ma syna a podobne kecy.. po vyse roku takehoto pseudofungovania, ked to vsetci traja vedeli, dala nakoniec ziadost o rozvod jeho zena!!! nie on, ale ONA!!!
Akoze oni su stale spolu, maju dve deti a dokonca sa idu brat, ale ja by som s takym clovekom nemohla byt..
Ak by chcel, bol by sa uz davno rozviedol, asi mu bohuzial nestojis za to, je to smutne, ale ocividne je to pravda..
videli ste uz niekde temu ze som milenec vydatej zeny??? Nehovorim, ze take neexistuje, ale chlap asi vie , co znamena vyraz milenec milenka.... takto pokial to zadany clovek neriesi, tak aj berie tu druhu osobu, ako milenca milenku, nechce ziadne naroky, velke citove vylevy, len si pohladkat ego a vypustit paru
@alaguema usme to riesili x-krat.. nesla som do toho s tym, ze chcem rozbijat rodinu..len sme sa rozpravali a rozpravali sme sa dlhe hodiny den, co den..cele vecery a noci, preto som aj verila tomu, ze doma to nie je ideal, kedze neviem, kedy travil cas s manzelkou, ked stale so mnou na telefone.. po case to ale prislo a zamilovala som sa. Viem, ze to nie je spravne a nebudem sa opeknovat teraz pred nikym, nemalo by sa to stat, ale som len clovek. A mam tiez city. A je to tazke aj pre mna. Ked som chcela, aby to nejako riesil, tak vzdy sa stalo nieco, preco to prave vtedy neslo, raz to, potom nieco ine. Zakazdym som to utala, prestala komunikovat a trpela sama ako pes. On vzdy dosiel a zase sa vsetko vratilo tam, ze uz sa to poriesi. Stale nic.
Nemozem teraz ani jemu vycitat, pretoze som do toho isla dobrovolne - nikto mi noz nedrzal pri krku. Ale vadi mi, ked niekto skatulkuje vsetkych do jedneho vreca. Milenka je klasifikovana ako "matrac", ktory sa necha vydrziavat a ide mu len o peniaze. Nikdy toto u mna nebolo. Ja od neho s tazkostou prijmem cokoladu. A kto je na tom najhorsie? Manzelka nic netusi, manzel ma obidve a milenka (ta, ktora zial uprimne lubi) ma len oci pre plac...
Situacia je asi taka, ze on ma nedrzi, ale ani nepusti.. a ja zbieram gule na to, utat to uplne... az vtedy uvidim, ci vazne chce byt so mnou.. A ak nie, nemam za cim smutit.
@malcica Ja mám kamošku, ona sa vydala za ženatého, teda najprv sa rozviedol samozrejme. Vlastne ženu podvádzal s ňou. Potom začal podvádzať aj ju. Aj sa rozviedli. Hovorila, že presne vedela kedy si vymýšľa kde je. Proste to hneď vedela, lebo to už poznala z predchádzajúcej situácie. Bolo to hrozné, zažívať tú situáciu v opačnom garde.
@malcica este by ma fakt zaujimalo, co hovoril, ze preco sa to neda??? akoze rozvod??? ja ta neobvinujem, len ma to fakt zaujima co asi ten moj este stale manzel mohol tej svojej hovorit??? 😀 ako uplne vazne sa pytam. Preco sa chlap, ktory nema deti, nedokaze rozviest rokoch mimomanzelskeho vztahu??? co ti hovoril o zene?
@sofffia tu na koniku nie, ale je toho tiez vela, aj chlapi maju vydate zeny a su milencami....
@sofffia tvoj manzel ma milenku?
Dovody boli rozne. Nezamestnana manzelka, ktoru zivi a nemoze ju nechat na ulici, chory otec, ktory by teraz rozvod nezvladal teraz este atd....
O manzelke asi tolko - v nicom ho nepodporuje, je doma len stroj na peniaze, nekomunikuje s nim, nespi s nim, atd..
@malcica ak nemajú deti, tak všetky iné dôvody prečo sa nerozviedol, sú len výhovorky, alebo jeho slabosť. Ono to asi nebude až také jednoduché, urobiť to. Máme kamaráta, ktorý sa zamotal s inou ženou a v podstate vôbec nevedel čo robiť, aj keď do tej novej bol zamilovaný, city k manželke ešte úplne nevychladli, takže dilemu zaňho vyriešila manželka, ktorá keď sa dozvedela o milenke, chlapa zbalila a vyhodila. Keby to nebola urobila, možno by sa motal doteraz. Ale to závisí aj od povahy a tam boli aj deti. Ten tvoj ale tiež asi nebude extra rozhodný, keď dva roky pendluje od ženy k tebe. A to, že sa to raz prevalí, si môžeš byť takmer istá a potom budete trpieť dve. Možno manželka trpí už teraz - jeho nezáujmom, chladom, možno o tebe tuší.
@malcica ano nasiel si milenku, a sama vidis ake dovody ti udal preco sa nemoze rozviest, tieto iste blaboly rozpravaju muzi uz desatrocia, mohli by aspon zmenit taktiku,tak ked ho nepodporuje, je len stroj na peniaze, nespi s nim, nekomunikuje, preco sa nerozvedie? preco by jeho otec nezvladol rozvod? co on s tym ma??? asi to bude tak, ze jeho mila zienka s nim normalne funguje v domacnosti aj v spalni a o nicom zatial netusi...

aj ten "matrac" ma nejake srdce...