Som milenka ženatého muža. Ako ďalej?
Mile zienky!!!Chcela by som sa vyzalovat,ale potrebujem aj rady,lebo uz neviem ako dalej.Som zufala,ale aj beznadejne zamilovana do ženateho muza.Možno ma vela z Vas odsudi,možno pochopi,lebo určite nie som sama. Ale zacnem od začiatku..S dotyčnym sa pozname uz dobrych 17 rokov,len nam to vtedy vztahovo nevyslo.Mam na tom podiel aj ja,ale aj on,Zivot plynul dalej,ja som sa vydala a mam 2 deti,on sa ozenil a ma 1 dieta. Po tych urcitych rokoch sme sa znpva stretli a preskocila iskra..Znova sme sa do seba zalubili.Nas vztah trva uz 4 roky.Moje manzelstvo je pred rozvodom,kedze manzel ma cele roky psychicky aj fyzicky tyral a nakoniec aj podvadzal.Ja to mam zo svojej strany poriesene.Co sa tyka mojho priatela tam je to tahsie,Odkedy sa jeho manzelka dozvedela ze ma vztah s inou zenou robi mu peklo,čo je pochopitelne,ale povedala ze sa NIKDY nerozvedie.Najhorsie na tom je že vie kto je ta dotycna,aj sa osobne pozname.Postvala celu rodinu aj znamych a teraz su vsetci proti tomu aby sa rozviedol.Samozrejme zacal cuvat po jej vyhrazkach ze si zily podreze,alebo vyskoci z okna..dokonca prosila na kolenach aby s nou mal sex,kedze uz rok intimne neziju.Ale ona vie co robi,,ked bol bez prace tak sa mu otocila chrbtom,boli len vycitky ze nenosi peniaze a ona ho zivy z materskej,bol totiz po autonehode a nemohol pracovat.Ja som stala pri nom aj v dobrom aj v zlom a ja som ho povzbudzovala v tom aby zacal podnikat a teraz ked sa mu dari sa vraj druhykrat zalubila..samozrejme do penazi ..nemusi pracovat a s kamoskami na kavicky chodi..Ja jeho peniaze nechcem a ani nepotrebujem.pracujem a zarabam celkom slusne..velmi ho lubim ale neviem co mam robit..bojovat co je mozno uz davno prehrate,alebo ukoncit tento vztah.Niekedy sa citim ako posledna spina...Dakujem za kazdu radu
To sa pytas na nespravnom mieste co dalej, pytaj sa zenaca predpokladam ze ma aj deticky necitala som uvod
Nečítala som to celé, ale napíšem ti k tomu len jednu vec: NIKDY, NIKDY by som si nezačala so ženatým mužom, ktorý má deti. Nie som žiadna moralistka, ani prudérny človek, ale toto je hranica, ktorú ja nikdy v živote neprekročím. A to už mám čo to odžité, nie som žiadna dvadsiatka. Myslíš si, že budeš šťastná, keď svoje šťastie vystaviaš na nešťastí iných ? Neodsudzujem ťa, len som napísala svoj názor.
@svarnadeva Reagujem na zakladateľku, tak prečo mám čítať niečo, čo ma nezaujíma.....A teba som sa na nič nepýtala.....zrejme máš so mnou nejaký problém, že?
@petra7777 tak si mala čítať jej prispevky :D nie iba s mudraňami, ktoré hneď píšu, že téma je vymyslená a nie sú schopné si prečítať či zakladateľka reagovala alebo nie 😉
@trollo777 No si v ťažkej situácii. Ale podľa mňa by si to mala ukončiť. Nie je to šťastné riešenie, mať ženatého. Takto sa trápite všetci. Čo ste čakali, že sa to nikdy nikto nedozvie? Trpia aj deti!!!!!! Nie je to ľahké a ani to ľahké nebude , ale zober to z tej kratšej cesty. Držím palce a veľa síl.
@svarnadeva Vidím, že to "ja" som tvoj problém....prečo ma rovno nezastrelíš?
Však už písala, že to ukončila. Len škoda, že nenapísala viac. Všeličo sa stáva. Láska je slepá.
ked tu tak rozoberate, ze jej prezradil, ze jeho zena na kolenach prosila o sex...
mne to pride od toho muza velmi hlupe, ze to prezradil.
neviem, ci chcel pomastit brusko milenke alebo sebe.
dokonca ani ako ukazku toho, ze si konecne uvedomila, co straca.
unika mi podstata toho, ze to vôbec z ust vypustil.
chapem, ze chcel milenke sprostredkovat, ako to u nich je, ale konkretne tento detail si mohol nechat hlboko v hrdle. proste je to prejav chudoby ducha.
su iste veci, co ani nepriatel nevynasa na nepriatela. pokial je dost inteligentny.
@moonlight1210 hlavne nemali sex s manzelkou posledny rok, ale milenci su uz styri roky. takze tri roky paralelne, ved pohoda.
No tak....aký je verdikt? Su muži egocentricke stvorenia trtkajuce hore dole?🙂
Ja som vydata, a ak by ma muz podvadzal do trojuholnika, tiez by som dotycnej nevedela prist na meno, ale to zdoraznovanie KARMY mi pride trocha prehnane. Jasne, ze nie je dobre budovat si stastie na nestasti inych, ale na svete je mnoho ovela horsich ludi. Ludi, co oberaju inych o celozivotne poctivo zarobene uspory, nicia im zivoty a oni sa rozvazaju na drahych autach a podobne, potom su tu taki co sa specializuju na obchod s bielym masom - na vykoristovanie zufalych bytosti, ludia co unasaju deti a chovaju ich na prostituciu, netreba zabudnut na zatajenych pedofilov, co vedu usporiadane rodinne zivoty. Stane sa im nieco? Choroba sa o nich ani neobtrie, pracovne sa im dari, rano sa budia s usmevcekom na tvari - kde je ich karma???A nikto ma nepresvedci, ze vacsinu z nich to dobehne na tomto svete. Vsak to su starocia opakovane javy. Keby to tak bolo, tak si kazdy sakra rozmysli ako bude konat, neboli by lupezne prepadnutia, vrazdy a podvody. Tuto babene, co sa zamotala ako mnoho inych bab (vobec to neobhajujem, ale je to fakt a vsetky ro vieme dobre) budete pomaly predpovedat strasne veci. A on, ten podareny manzelicek, co sa dava ''presviedcat'' manzelke aj milenke a super mu to asi vyhovuje, ze si z nich oboch robi vechte - tak tomu, co odkazete?? Ja typujem, ze v podnikani sa mu bude super darit, napokon sa rozvedie, zoberie si tretiu a bude s nou blazene zit🙂
@lyzzy :D ono niekedy je to o tom, ze co sa im prepecie to si dovolia. Ten testosteron ich vedie inym smerom ako zeny. Teda aspon tie teorie o homo sapiens to tak tvrdia,:muz sa snazi oplodnit, co najviac samiciek a zena sa snazi najst najvhodnejsieho otca svojich deti, ktory sa o nich co najlepsie postara a hlavne sa snazi, aby pri nej zotrval co najdlhsie. A preto - neexistuju zlatokopky - to su len baby co kladu velmi velky doraz na buduce materialne zabezpecenie svojich deti;)
@ruthike... Hej,čítala som to už aj ja.Mne už táto téma príde smiešna
@valy ved to.
vzhladom na to, ze nevieme, co sa u nich naozaj mlelo a aj milenka to ma len sprostredkovane od milenca, nemoze ani ona s istotou povedat, ci aj ju tak trochu netaha za nos. napriek velkej laske, co prezila skoro dve desatrocia v spankovom rezime a teda uz vopred vytvorenom zazemi pre doveru vo vsetko, co si povedia.
to by musela u nich zit a spavat im pod postelou, aby mohla povedat, ze to, co hovori, je naozaj pravda.
a co si budeme klamat, kazdy z nas je do istej miery jesitny (aspon trosku 🙂 ) a ked citime krivdu, mame tendenciu veci podat tak ucelovo, aby podporili nas narok na pocit krivdy. takze sme uprimni, no tu a tam nieco nevypovieme, nedopovieme, trosku zvelicime, prezenieme, prikraslime - take bezne lahke polopravdy, ktore na konci spravne skreslia uhol pohladu.
takze scenar mohol zniet aj takto:
zena zacala po tych troch rokoch nieco sipit. a mozno aj skor. nemala dokaz, ale podozrievanie (plus ine domace svary) vyustilo v hadky a nakoniec v take ochladnutie vztahu, ze s nim odmietala aj sex.
v istej faze je to bezny stav, lebo ked ste na niekoho permanentne nastvany, nemate chut vyhlasit prechodne primerie, posexovat a pokracovat v domácej zakopovej vojne. nehovoriac, co by to urobilo s psychikou.
tento stav vsak neznamena, ze ak sa podari zase najst vzajomnu spolocnu rec (ked sa uvedomite), tak sa neobnovi sexualne spoluztitie. casto dokonca bez problemov. proste to odmietanei nie je konecny trvaly stav (aj ked sa tak moze navonok javit a pre milenku to moze byt zbozne zelanie).
a to preto, ez aj ked ste na partnera nastvani a v jeho pritomhnosti dutnate ako sopka pred výbuchom, stale ho v hlbke srdca milujete (aj ked si to napríklad v stave zakopovej vojny nepripustate a dokonca mate pocit, ze city davno vyhasli. niekdy staci napríklad to, ze sa mu nieco stane a vy viete, ze to neprezijete, ak sa z toho nedostane, tak vas srdce boli. proste stale milujete.).
u nich ale rolu uvedomenia (predcasne) zohralo odhalenie nevery.
a da sa tiez predpokladat, ze zena nebola ziadna zlatokopka, co sa vydavala za vidinu noh na stole a damsky magazin na kolenach a plné bankové konto.
takze jej prejav prudkého zaujmu naozaj mohol byt prejav zeny, co stale v hlbke srdca milovala a teraz si uvedomila, ze naozja moze muza stratit.
preto sa odhodlala aj k ponizujucemu zobroneniu na kolenach.
samozrejme, moze byt pravda, co tvrdi autorka - zlatokopka zacitila, ze pramen vyschne, tak robi aj nemozne.
ale pravda moze byt napríklad aj takato.
@trollo777 Ja to nevidim tak ciernobielo. Na jednej strane si si ako vydata zacala so zenatym. Vedela si do coho ides takze si toto musela predpokladat - ze to bude bahno. Chapem ze ak si mala zle manzelstvo tak tuzba po laske bola silna, najma s laska k cloveku ktory pre teba nieco znamenal.
Na strane druhej ta tento vztah aspon posunul k rozvodu - zle manzelstvo je tragedia zivota - hlavne take ake opisujes.
Podla tvojich slov si to ukoncila so zenatym. Vies.... ono je to dobre pretoze teraz sa ukaze co a ako. Neda sa to tahat donekonecna - vsetky tie vyhovorky preco teraz nie je vhodny cas na rozvod (dofrasa ved nikdy na to nie je vhodny cas - len cas to konecne urobit) vzdy to budu vyhovorky. Vyhrazanie jeho zeny je uplne chore - ak sa s niekym rozidem / rozvediem a on si nieco chce spravit - ak by chcel tak o tom nehovori - tak clovek si musi uvedomit ze kazdy si za svoj zivot a zdravie zodpoveda sam.
Uvidis ako on vnima vas vztah. Ak ho rozchod nenakopne....jeho smola. Teba to nakoplo tak bez dalej - od manzela, zit sama, za seba, so svojimi rozhodnutiami. A prosim nezatrpkni. Bud sama sebou, najdi v sebe vsetko to dobre cim si ... urcite sa najde muz, ktory ta bude prave taku aka si lubit.
@oldman50plus Teda nechcem sa v tom nejako hrabat, ale neda sa to jednoducho vyriesit tak ze si sadnete a poviete si ze to bola riadna blbost podnikat a zit spolu a ze to este nikdy nikomu takto nevyslo. A ze holt idete od seba ale ostanete podnikat spolu ako partneri. Lebo na profesionalnej urovni si urcite rozumiete a ked sa dohodnete ze nikdy za nijakych okolnosti neprenesiete sukromie do firmy tak to moze fungovat.
Inak s tym "ordinovanim sexu" mas uplnu pravdu. Zeny maju velku tendenciu ovladat muza cez sex, ci uz priamo alebo nepriamo ze sa tvaria aku maju "hroznu naladu alebo hrozny den", a muzi to bud trpia, alebo si najdu milenky.
@trollo777 chlap, ktory vie co chce, kona.....ak chce byt s tebou, tak sa podla toho zariadi.len on sam vie, ako mu to fungovalo - nefungovalo vo vztahu s manzelkou, aj priciny rozpadu vztahu. ty bud budes cakat, a mozno sa nepohne, alebo sa rozhodnes zit svoj zivot a pokial tak tak velmi ludi, tak urobi vsetko pre to, aby ste boli spolu....ak opustil milujucu manzelku, asi by som sa bala, ze to casom urobi aj mne.....ak ich vztah krachol bez tvojho zasahu , tak na vasom vztahu pracujte. drzim palec
Ja mám skoro rovnaký problém. Milujem ženatého muža. Trochu o ňom: miluje ma už veľmi dlho, napriek tomu, že je ženatý a iba nedávno nabral odvahu mi to povedať. Ani mne nebol ľahostajný, keď sme sa stretli, niečo nás k sebe priťahovalo, veľa spoločných vecí. Jeho žena ho podviedla a jeho druhý syn asi nie je jeho. Viem, že ho to trápi a žije s tým už 9 rokov. Keď mi povedal, že ma miluje aj ja som nabrala tú odvahu a povedala mu o svojich pocitoch. Začali sme si písať, volať a tiež sme sa pár krát stretli. Veľmi sa milujeme. Chce sa rozviesť, ale nie teraz, pretože si vzali úver a kúpili dom a nechce ju v tom nechať. Vraj keď ten dom trocha dá do poriadku, potom sa rozvedie. Môžem mu veriť? On svojej žene neverí a myslí si, že niekoho má. Myslí si to preto, lebo má veľké tajnosti na FB, usudzuje to z toho, že nepozná heslo k jej FB napriek tomu, že ona jeho heslo pozná.
@minnie55 to som tvrdila aj ja a stalo sa to zamilovala som sa do ženatého s deťmi a nádej mám v tom, že jeho vzťah so ženou sa rozpadol už vtedy keď ho podviedla a on sa snažil to nejako ustáť kvôli deťom. Ale teraz sa zamiloval a chce sa rozviesť, možno. Svoju situáciu som uviedla v predošlom príspevku. Čakám čo bude a ešte raz sa pýtam, či mu môžem veriť.
@zenicka704 fuha, no ťažké, myslíš že sa rozvedie? ako som pochopila ti si asi slobodná. keby sa rozviedol hneď rak by som s nim zostala ale takto neviem nemala vy som dobrý pocit, zatiaľ si len tá druhá, ktorá ničí rodinu
@zenicka704 no natrafila si na ďalšieho klasického ženatého muža čo si chcel len užiť. Svoju ženu neopustí , pretože keby chcel urobí to už dávno a to bez ohľadu na to či maju hypo alebo nie . Že mu aj ty veríš že ho jeho žena podviedla a jeho syn nie je jeho syn. 😅
moja draha, taha ta za nos. Je mu to tak pohodlne.... a co ti rozprava o manzelke, ani zdaleka nemusi byt pravda.... moj byvaly tiez rozpraval rozpravky o mne svojej frajerke, ktore neboli pravda a co uz .. ja som ho poslala kade lahsie nez si za nou uteka ked ju tak velmi chce.... ja som jej teraz po par rokoch vvdacna, ze takeho klamara zbabeleho co nevie pravdu povedat do oci si zobrala a ja si mozem najst niekho lepsieho..
tebe radim, vykasli sa na neho dokym nebude volny, utecie ti zivot medzi prstami... svet je plny chlapov co nie su zbabelci a nehraju to tri roky na dve strany... proste mu chyba zakladna cest, a co je chlap bez cti?
Ja som práve v rozvodovom konaní, lebo môj manžel si našiel slobodnú mamičku a spravil jej dieťa a radšej sa vykašľal na rodinu a na všetko čo mal. A môžem hodnotiť len z mojej strany, ako z podvádzanej a nie je nič horšie ako toto zažívať. Kvôli pipke sa vzdá detí a všetkého pekného čo sme spolu zažili. ☹ a to už nehovorím o tom, ako to prežívajú deti, že im cudzia žena ukradla otca.

@petra7777 tak keď sa Ti to nechce čítať načo reaguješ??!!