icon

Som milenka ženatého muža. Ako ďalej?

trollo777
16. jún 2015

Mile zienky!!!Chcela by som sa vyzalovat,ale potrebujem aj rady,lebo uz neviem ako dalej.Som zufala,ale aj beznadejne zamilovana do ženateho muza.Možno ma vela z Vas odsudi,možno pochopi,lebo určite nie som sama. Ale zacnem od začiatku..S dotyčnym sa pozname uz dobrych 17 rokov,len nam to vtedy vztahovo nevyslo.Mam na tom podiel aj ja,ale aj on,Zivot plynul dalej,ja som sa vydala a mam 2 deti,on sa ozenil a ma 1 dieta. Po tych urcitych rokoch sme sa znpva stretli a preskocila iskra..Znova sme sa do seba zalubili.Nas vztah trva uz 4 roky.Moje manzelstvo je pred rozvodom,kedze manzel ma cele roky psychicky aj fyzicky tyral a nakoniec aj podvadzal.Ja to mam zo svojej strany poriesene.Co sa tyka mojho priatela tam je to tahsie,Odkedy sa jeho manzelka dozvedela ze ma vztah s inou zenou robi mu peklo,čo je pochopitelne,ale povedala ze sa NIKDY nerozvedie.Najhorsie na tom je že vie kto je ta dotycna,aj sa osobne pozname.Postvala celu rodinu aj znamych a teraz su vsetci proti tomu aby sa rozviedol.Samozrejme zacal cuvat po jej vyhrazkach ze si zily podreze,alebo vyskoci z okna..dokonca prosila na kolenach aby s nou mal sex,kedze uz rok intimne neziju.Ale ona vie co robi,,ked bol bez prace tak sa mu otocila chrbtom,boli len vycitky ze nenosi peniaze a ona ho zivy z materskej,bol totiz po autonehode a nemohol pracovat.Ja som stala pri nom aj v dobrom aj v zlom a ja som ho povzbudzovala v tom aby zacal podnikat a teraz ked sa mu dari sa vraj druhykrat zalubila..samozrejme do penazi ..nemusi pracovat a s kamoskami na kavicky chodi..Ja jeho peniaze nechcem a ani nepotrebujem.pracujem a zarabam celkom slusne..velmi ho lubim ale neviem co mam robit..bojovat co je mozno uz davno prehrate,alebo ukoncit tento vztah.Niekedy sa citim ako posledna spina...Dakujem za kazdu radu

7babenka23
23. jún 2015

Ja som zacala byt v kontakte s už teraz mojím priatelom/snubencom v januari 2013.. a uz vo februári s exkou nebýval... kym sme sa stretávali, bolo to v ramci kamaratstva... ziadne bozky, sex ani nic podobné. Az ked sa odstahoval, začal sa náš vzťah vyvíjať..a v marci požíadal o rozvod.. Necítim sa byť K...a a to slovko ma uráža...nikto z jeho okolia/priatelov/rodiny ma nenazval milenkou... /Samozrejme ONA ma hoc cím nazvala, ale to mna nezaujímalo/ to, že spolu nespali viac ako rok nemusím nikomu vysvetlovat a ani tvrdiť ze to tak je...ona nechcela ich vztah urovnat, popracovať na nom, aj ked on mu dával sancu /predslen boli deti/ ešte v case ked spolu zili.. tak si povedal, ak ona nema zaujem, tak naco mam ostavat v nefunkcnom vztahu.. a preco to bolo? lebo uz vtedy mala ona, jeho ex 3roky priatela... a tak super to robila, ze jej na to neprisiel.. a nepovedlai mu to ani ludia, kt. o tom vedeli /priatelia/.... ludia, co sa somnou nerozpravali a nerozpravali sa ani s priatelom, sa po roku zacali spravat tak, že sa pozdravia, porozpravaju a tco vsetko preto, lebo zistili aka v skucnosti je :.. ale táto kapitola je zamnou, my si zijeme svojím zivotom, deti máme kazdy druhy tyzden, su stastné a nikdy nedali pocítit bud mne alebo otcovi preco to spravil..a ako sa hovorí, chlap vzdy hlada to, co doma nema... a som si istá /nech si rozprava kto chce co chce/ ze pri mne to druhykrat nespravi... a teraz ma tu ukamenujte

maciatkolulu
23. jún 2015

@7babenka23 tak ja ta kamenovat nebudem.... V mojom pripade som najprv bola ja ta podvadzana manzelka a ostala som sama s dvoma detmi, ale teraz uz dakujem vsetkym svatym, ze sa to stalo, aj ked tie casy boli tazke, ale az teraz viem ako ma vyzerat stastna rodina a moja prva tak nevyzera ani na zaciatkoch. A ako my tu uz bolo raz v nejakej teme napisane, ze urobili to tebe, tak si to urobila aj ty naschval, no akurat som sa na tom pobavila, ako ja som mala cas sa zoznamovat s chlapmi a toboz vyhladavat zenatych a s tym samozrejme spojene problemy.... Proste to prislo a tiez sa ani trochu nebojim, zeby tento vztah nemal vyjst. Manzela milujem a on mna tiez. Je pre mna vsetkym, kamart, milenec, radca, videl ma uz v kazdej situacii, bol aj pri cisarskom reze, aj cely noc po nom, pomahal ma zakrvavenu 1xzdvihat a sprchovat, sme si uplne blizki a je to neuveritelny pocit, ktory som pri prvom muzovi napriek dvom detom nikdy nemala a ani on so mnou. Takze moj ex si nasiel stastie a aj ja. A len na ukludnenie rozhorcenych zien napisem, ze aj mnazelova ex ma uz priatela, zhodou okolnosti byvaleho najlepsieho kamarata svojho ex, zeby nahodicka 😉 nuz, asi nie....

tanapeta
23. jún 2015

@zenicka704 len aby si sa neodčkala neskoro, kedy tvoje biologické hodiny už dávno dobijú.....on deti má. Jemu toto nesúri. A tiež si myslím, že to sú len výhovorky.

luccka18
23. jún 2015

😀 tak tento príspevok je skvelý 😀 koľko ľudí,toľko chutí 😀

sestricka52
23. jún 2015

zaujimave. ale neodsudzujem nikoho. 100 ludi 100 chuti. niekomu to vyndi inemu nie.

ingelika78
23. jún 2015

@oldman50plus náhodou, mne sa to podarilo aj v takom veku. A nesplnal ani jednu z tychto charakteristik. A mali sme 34 a 36 .

janinah
23. jún 2015

@zenicka704 za takých okolností sa snažíš otehotnieť? to fakt?...nie si u nich doma ani v kuchyni ani v spálni,vieš len to,čo ti on povie...nikdy by som sa nevrhala do vzťahu s chlapom,ak nemá vysporiadaný predchádzajúci vzťah,taký "charakter" by ma neoslnil....

ziwa1
24. jún 2015

@zenicka704 preco sudis ze tato laska je osudova?
Porozmyšlaj ci za tym pocitom nie je len kopec romantickeho balastu. Jednoducho ked to vsetko ocistis od takyhc veci ako ze sa vidate len obcas a ste si preto vzacni... Vies co myslim.
A este ci mas ten dojem, ze ajpre nehosi ta osudova. Ci nie si len spasa nateraz. Lebo u teba nachadza nekriticku podporu.
Ja mam totiz dojem, ze si cez teba len riesi svoje manzelake problemy. Ale stale je naviazany na scoju zenu. Zrejme o to viac, cim viac na nu ziarli. A ty si kompenzacia. Niekedy siziarlivci just niekoho najdu, aby si vo vnutri vytvorili taku rovnvahu. Ale ziarlit na partnera neprestanu. Stale citia potrebu riesit s nim tu zradu (naozajstnu alebo vymyslenu, co pocituju).
Porozmyslaj, aby sa ti nestalo, ze nakoniec budete este dlho riesit jeho vazby k jeho zene, ktore nebude schopny rozumne ukoncit.
Daj si otazku, co prednostne riesite (ked si zrovna nehrkutate). Hlavne jeho? A k tomu jeho zenu? Tak je zle.
Keby deti, majetok, buduce vztahy s nimi po rozvode, tak si poviem, ze je to na dobrej ceste.
Ale ak mi chlap hovori, ze on chce odist, ale zaroven ma kopec vyhovoriek, preco teraz nie, a naopak nerieisi tie prekazky ako teda zariadit aby mohol odist a ublizit co najmenej, ale odist teraz, nie o pat rokov, ked splati hypoteku, leasing, atd, by som to nenazvala osudova laska. Isto nie z jeho strany.rovnako odsuvanie riesenia na horizont az rokov cakania. Tam by mi blikala kontrolka, ze az tak osudova nie som. Ze on vlastne cezomna iba riesi seba a svoj vztah, ktory by chcel mat zase v poriadku. Aj ked zatial hovori o konci citov a strate zaujmu o zenu. Mala by som obavu, ze az si vyriesi nedoveru k nej, tak city zase bezpeoblemov naskocia a osudovou nazve ju.
Vazne pouvazuj ci si si ista tou osudovostou. Nieco nazves osudove, potom v mene toho konas a nakoniec sa preberies s tym, ze si riadne sama seba oklamala.
Pisem ti to preto, lebo z tych par dovodov, co si popisala, mam dojem ze ti len tlaci kaleraby. Mozno sa mylim, ale milenka zvykne uviest hned na zaciatok tie najpadnejsie veci, aby posvatila pravo na ich vztah. A u teba to je jeho podozrenie ze syn nie je ejho (ani si to neoveril, ako kebY to bolo dnes tak tazke.da sa to aj tajne). A, ptotm ze zena ma heslo na fb a ked si ho on pytal, tak mu dala (asi naschval) falosne, co si hned overil, lebo ho chcel pouzit a ten fb jej tajne prelustrovat. A urcite tajne, lebo keby to urobil pred nou, asi by mu musela hned vSvetlit, preco mu dala zle heslo. A bud dat spravne alebo priamo odmietnut.
Ty to pises ako dokaz, co svedci ako argument na jeho dovod, ze zena je neverna a on ma pravo ukoncovat veci a hladat u teba. Ja v tom vidim jeho naviazanost na zenu, nech je aka je. A tysi barlicka pre jeho psychiku.

zenicka704
24. jún 2015

@tanapeta ja mám tiež jedného syna, takže nejde o to, že deti on už má

maminuska
24. jún 2015

@zenicka704 ty čakáš na jeho rozvod ale čo tvoj rozvod , ten riešiš ?
S kvetnatými rečami o osudovej láske sa stretávam u puberťákov a nie u zrelých ľudí . Neexistuje dôvod okrem choroby manželky pre ktorú muž neodíde. Ak je to u neho hypotéka a leasing, veď ten môže platiť aj keď bude u teba ...toto nie je dôvod na nerozhýbanie sa .
V podstate nevieš o ňom nič, len to čo ti dovolí vedieť on .. že vraj ho podvádzala žena ( inak toto to mne vravel aj môj ex 😀 ) a vraj syn nie je jeho . A ak napísal oldman , máloktorý muž znesie tu neistotu čo je alebo nie je alebo ustojí že nie je.
Usudzovať z toho že mu dala nesprávne heslo na FB tak určite ho podvádza je detinské ... ja by som svojmu ex a ani terajšiemu manželovi to heslo nedala. V čase nežitia s exmanželom som stretávala množstvo mužov a dokolečka to isté ... tá istá obohratá pesnička, s manželkou už nežije, taká je a onaká je , je s ňou iba kvôli deťom ...jednoducho stále tie isté drísty. Ani jeden by neodišiel od svojej ženy.
Manžel má v práci kolegu , ktorý má aj priateľku aj manželku a obidvom hovorí " beruško " aby sa nepomýlil . 🙂

zenicka704
24. jún 2015

@maminuska svoj rozvod idem riešiť, za posledných 6 rokov čo s ním nežijem som od neho nevidela ešte ani korunu, doteraz som čakala, že sa spamätá, dúfam, že rozvodom by som od neho už konečne mohla dostať nejaké peniaze na syna, doteraz som na to nenabrala odvahu, požiadať o rozvod, ale som nútená to urobiť, syn ide na strednú školu a každá koruna je dobrá, i keď nezarábam zle, ale už len z princípu, a lezie mi na nervy to, že sa o syna vôbec nezaujíma, zavolá len vtedy keď je ožratý, keď je triezvy nemá záujem, od kedy spolu nežijeme ešte si nenašiel poriadnu robotu, stále len sľuby, nebaví ma to už

zenicka704
24. jún 2015

@maminuska doteraz som to neriešila kvôli predsudkom, že sme sa brali v kostole (v dobrom aj zlom....) ale už ďalej nemôžem. A nerobím to kvôli tomu, že som sa zamilovala do iného. Aj keby sa to nestalo, tak by som teraz riešila rozvod, dosť bolo čakania na to, že sa spamätá.

maminuska
24. jún 2015

@zenicka704 tak ale si vydatá v kostole , máš pred bohom muža , neriešiš svoj rozvod kvôli predsudkom ale s iným mužom spávaš. Ak si veriaca tak je to neprípustné .
Tu riešiš predsudky kvôli rozvodu ale v statuse máš že sa snažiš otehotnieť... ako tieto predsudky ti nevadia ? Vieš ako si skomplikuješ život ak by si otehotnela ešte počas trvania manželstva ?

Rozveď sa a uprac si predovšetkým svoj život, nie kvôli ďalšiemu mužovi ale kvôli sebe a synovi . A prestaň romanticky snívať, začni racionálne a kriticky myslieť. Tak voči sebe ako aj voči svojmu milencovi . Lebo dopadneš ešte horšie ako s prvým manželom .

lubkavargova1
24. jún 2015

Zeny co ste milenky je to sice pekne ze ste zalubene, ale zivot je svina a vsetko raz vrati. Napisem Vam to co som ja zazila: moj expriatel bol zenaty ked sme sa spoznali. Resp v rozvodovom konani. Ked sme sa spoznali, tak nic sme neriesili, len znamy boli. Potom nejako preskocila iskra. Nastastie on o mesiac na to bol volny. Potom po case sme sa opat stretli a rozhodli sme sa, ze ved sme dospely ludia, tak zacneme spolu nieco riesit...tak sme riesili ze 1 rok sme vydrzali vo vztahu. Pocas toho roku som ja bola zalubena...opakujem len ja...on pocas toho si riesil ine zenske. Za co ked to prasklo tak minuly tyzden do 24 hodin dostal dovi-dopo. Proste ponaucenie je take: ked raz chlap podvedie soju zenu, on sa nezastavy a podvedie aj milenku...mozno na cas bude slubovat hory-doly....ale raz to cele praskne a on bude dalej a dalej hladat co ani sam nevie...lebo na otazku, ze preco mi to spravil ked aj u mna mal doslova full servis jeho odpoved bola klasicka, ktora snad ani neprekvapuje - "neviem" 😀 😀 😀

maciatkolulu
24. jún 2015

@lubkavargova1 nie je tocelkom pravda, je to urcite od pripadu k pripadu, neda sa to predsa pausalizovat... ja som uz par rokov vydata a sme spokojni. A moj ex, co ja viem tiez seka dobrotu jeho vtedajsej milenke 😉 je tu kopec tem ako zena uz nemiluje svojho muza a ako s nim nechce sex, ale s inym hej atd a to ako bude teraz tiez v každom jednom vztahu robit? Nemozeme hodit vsetkych do jedneho vreca.

alaguema
24. jún 2015

@zenicka704 úplný súhlas s @ziwa1. 9 rokov žije s podozrením, že žena ho podviedla/podvádza. To je veľmi dlhá doba na prežívanie vo vzťahu za takých okolností. Keďže nežijeme v 40-tych rokoch minulého storočia a sú dostupné spôsoby ako si z takej neistoty pomôcť von, položila by som si otázku prečo to ešte neurobil. Hypo a spoločné majetky sú častou výhovorkou a niekedy aj skutočným dôvodom, prečo sa veci neriešia. V konečnom dôsledku je pre teba nepodstatné, či je to prvý, alebo druhý variant, výsledok je rovnaký - je s ňou, nie s tebou. Prečo si vy ženy s týmto problémom, nehľadáte nezadaného muža?? Mimochodom, osudová láska...to je taká romantická predstava, zvlášť ak nezdieľate nič praktické, neriešite bežné problémy. Skúsila by som sa na to celé pozrieť trochu triezvejšie.
Na to, že je tak osudovo zamilovaný, prejavuje nejak veľa záujmu o konto manželky na FB.

marusik
24. jún 2015

hmm... nevstupovať na cudzí majetok... najlepšia prevencia pred podobnými problémami

oldman50plus
24. jún 2015

@alaguema Nemusí byť. Čo sa týka toho že syn nie je jeho mohol dostať podozrenie relatívne nedávno, nemusel od začiatku. Okrem toho DNA analýzu urobiť tajne nie je tak celkom jednoduché ani dnes, táto možnosť pre normálneho človeka je len pár rokov, kým sa dozvedel o nej atp. Kam by si sa obrátila ty hoci aj dnes? Vieš ako získať vzorku od 9 ročného chlapca tak aby nemal podozrenie a nedostal ani v budúcnosti? Je to problém, ver mi. Nesmieš ju napr. kontaminovať.
Okrem toho možno psychologicky to bolo podobné ako u mňa kedy podozrenie trvalo skoro toľko. Proste vždy som sa presvedčil že mám debilné špinavé myšlienky, že u mojej milovanej je niečo také absolútne vylúčené, a vždy po čase keď som uvidel niečo čo sa mi nepáčilo tak zase sa chvíľu nič nedialo vidieť tak človek sám seba presvedčí že existuje prirodzené vysvetlenie.
Ženy vedia byť nesmierne opatrné v takom prípade že si len "užívajú" a neplánujú prejsť k novému partnerovi.
Ja až som sa rozkýval a začal to sledovať tak som na to minul peňazí a to mám technické vedomosti ktoré bežný chlap nemá. Viem si predstaviť že "priemerný pozorovateľ" by jednoducho nič nezistil pretože to nie je také jednoduché. Boli to stovky hodín práce a pár tisíc eur kým som "vedel všetko" a zdokumentoval to, každý také možnosti nemá. Okrem toho nehovorím ako tebou zmietajú emócie v takom prípade a nesmieš to na sebe dať vidieť lebo prestanú na čas, nikomu taký stres neželám.

ajkava
24. jún 2015

@trollo777 píšeš, že ťa manžel podvádzal, týral..... nedochádza ti, ako sa môže cítiť jeho manželka? Alebo to berieš ako pomstu mužom? Neviem.... viem, že sa stáva často, že sa zadaní do seba zaľúbia. Ale hádam by si najskôr mali vyriešiť veci v manželstvách a potom budovať svoj vzťah. Nenapadá ťa, že to isté môže urobiť aj on tebe neskôr? Zamilovanosť trvá chvíľu. Nemáš 15. tak to vieš.

lubkavargova1
24. jún 2015

@maciatkolulu to ze vam vyslo je super...drzim vam palceky, aby to aj vydrzalo dalej. Na 99% ak sa rozpadne manzelstvo tak vzdy su chybny obaja. Vacsinou chlap zvaluje vsetko na zenu a tak dava sancu milenke. Osobne si myslim, ze pokial ano, skonci to peknym vztahom nakoniec alebo novym manzelstvom, tak je to super. Ale dlhodobo si uzivat nejaky status milenky a mat chlapa ako niektore pisu co sa nevie rozkolisat k rozhodnutiam...no taky chlap je padavka a nie chlap. Ten nikdy nebude stat v dobrom a v zlom pri novej partnerke.

alaguema
24. jún 2015

@oldman50plus dnes je to podľa všetkého úplne jednoduché a možné aj bez toho, aby sa to manželka dozvedela, ak už chce svoje pochybnosti zatĺkať. Nie je to téma, ktorej by som sa venovala, ale našla som napr. toto http://www.zistenieotcovstva.sk/testy.html
Poznám aj pár, kde sa to riešilo pár rokov dozadu a nebolo to nijak komplikované. Mne to pripadá ako nekonečná niť výhovoriek, veď aj z toho, čo sem ženy popíšu, aj z toho, čo vidím okolo seba, osobne si myslím, že tým mužom sa proste nechce. Nie že by manželku túžili mať pri sebe, ale zase ani tú milenku až tak veľmi nepotrebujú permanentne vedľa seba, tak načo by niečo riešili. Len malé percento sa nakoniec rozhýbe a ešte aj z toho percenta ďalšie percento sú takí, ktorých manželka už proste vyhodí, lebo toho má plné zuby a oni konečne tiahnu k milenke 😀

oldman50plus
24. jún 2015

@alaguema Povedz mi konkrétne ako by si odobrala vzorku. Odkiaľ a s akou legendou pre dieťa ktoré si to zapamätá.

luccka18
24. jún 2015

Pozeram a neverim,čo čítam. Vy tu čo riešite seba? Som myslela,že keď tu niekto napíše príspevok,čaká,že mu ľudia napíšu nejaký svoj názor či skúsenosť. Ale vy sa tu do seba púšťate ako keby ste si potrebovali dokazovať,kto je lepší. Nevidíte do mysle ani srdca iných,nepoznáte detaily ich rozhodnutí,neprežili ste ich život!!! Čo sa tu napádate? Zachytila som nejaké príspevky o svadbe v kostole a že sa ide po x rokoch rozviesť. A hneď sa tu niekto ohradi krestanstvom? Si zametajte pred svojím prahom! To ale dokáže len mikro percento na svete. Radšej si prečítajte začiatok,o čom sa chcela autorka prispevku baviť. A reagujte na to! Alebo ste naozaj všetky rovnaké a riadite sa heslom "podľa seba sudim teba?"

alaguema
24. jún 2015

@oldman50plus dala som ti tam link, tam je presne popísané ako. A s akou legendou? V prvom rade by som nečakala, kým bude mať 9 rokov. Teraz keď už čakal, tak má na výber - buď si vymyslí stratégiu, aby mohol zistiť pravdu, alebo môže žiť naďalej v klamstve a opájať výhovorkami seba, ženu, deti aj milenku. Keďže to dieťa nepoznám, tak konkrétne ti neodpoviem, ale v podstate úplne všetko sa deťom dá primerane vysvetliť. V tomto prípade by som, samozrejme, nevyrukovala s holou pravdou. Možno by stačilo povedať, že odoberáme vzorku na nejaké vyšetrenie. Niektoré dieťa by sa ďalej ani nevypytovalo, iné by malo otázok x. Univerzálny návod neexistuje. Kaďzopádne, ak by sa jeho pochybnosti potvrdili, tak by bolo fér, aby to dieťa vedelo pravdu, až na ňu bude pripravené...tebárs aj v dospelosti. Lebo sa ju môže dozvedieť "náhodou"...ako to už býva.

charity
24. jún 2015

@oldman50plus Pouzila by som ako vzorku detsku zubnu kefku.

namornicka
24. jún 2015

@oldman50plus Na čo ti to bolo dobré zisťovať a míňať na to ťažké prachy? Ak si dobre pamätám ostal si pri žene. Ak si vedel, že neodídeš mohol si sa na to vykašlať.

oldman50plus
24. jún 2015

@alaguema Posledná vec na svete čo by som chcel ak sa ukáže že syn je môj aby si v minulosti niekedy spomenul že som mu bral vzorku na DNA, že som pochyboval či som jeho otec
@charity Fluor aj chlór aj v minimálnych množstvách ničia DNA vzorky (ak nechcete byť pristihnuté utrite to Savom). Takže nová kefka a vysvetliť mu že si má čistiť zuby bez pasty, myslíš že za 10 rokov mu nezopne?
@namornicka Zatiaľ som technicky pri žene ale ak nájdem možnosť ako sa uživiť bez nej tak zdvíham kotvy. Skutočne zúfalo hľadám, som ochotný ísť dokonca aj na tretinu terajších prijmov a šetrím ale zase neviem odložiť o moc viac ako tisícku mesačne v dnešnej biede. Niečo som rozbehol ale či to vyjde... Takže z môjho pohľadu som na odchode

charity
24. jún 2015

@oldman50plus Ciste technicky sa odporuca raz denne cistit zuby bez pasty. 😒

moonlight1210
24. jún 2015

@oldman50plus legenda: "Ukaz, co to mas na zuboch? Fuj, daj sem, nech ti to vyberiem." a vatickou vytriet pusu. vzorka odobrata, dieta nic netusi, rutinny ukon rodica za nami. moze poslat do laboratoria.

oldman50plus
24. jún 2015

@moonlight1210 No toto robia ženy, nás chlapov to nenapadne, my ústnu dutinu deťom tak nekontrolujeme. Inak musíš sa mu dotknúť len líca, ak zubov kontaminuje sa to, to by si neverila koľkokrát vo vzorkách vychádza že otec je hovädo, sviňa alebo sliepka....
Okrem pracovníkov laboratória ale tí už svoje profily poznajú...
Ja by som vzal vlasy, to síce dosť často nevyjde ale radšej by som to zaplatil viackrát ako mal podozrenie.