Som milenka ženatého muža. Ako ďalej?
Mile zienky!!!Chcela by som sa vyzalovat,ale potrebujem aj rady,lebo uz neviem ako dalej.Som zufala,ale aj beznadejne zamilovana do ženateho muza.Možno ma vela z Vas odsudi,možno pochopi,lebo určite nie som sama. Ale zacnem od začiatku..S dotyčnym sa pozname uz dobrych 17 rokov,len nam to vtedy vztahovo nevyslo.Mam na tom podiel aj ja,ale aj on,Zivot plynul dalej,ja som sa vydala a mam 2 deti,on sa ozenil a ma 1 dieta. Po tych urcitych rokoch sme sa znpva stretli a preskocila iskra..Znova sme sa do seba zalubili.Nas vztah trva uz 4 roky.Moje manzelstvo je pred rozvodom,kedze manzel ma cele roky psychicky aj fyzicky tyral a nakoniec aj podvadzal.Ja to mam zo svojej strany poriesene.Co sa tyka mojho priatela tam je to tahsie,Odkedy sa jeho manzelka dozvedela ze ma vztah s inou zenou robi mu peklo,čo je pochopitelne,ale povedala ze sa NIKDY nerozvedie.Najhorsie na tom je že vie kto je ta dotycna,aj sa osobne pozname.Postvala celu rodinu aj znamych a teraz su vsetci proti tomu aby sa rozviedol.Samozrejme zacal cuvat po jej vyhrazkach ze si zily podreze,alebo vyskoci z okna..dokonca prosila na kolenach aby s nou mal sex,kedze uz rok intimne neziju.Ale ona vie co robi,,ked bol bez prace tak sa mu otocila chrbtom,boli len vycitky ze nenosi peniaze a ona ho zivy z materskej,bol totiz po autonehode a nemohol pracovat.Ja som stala pri nom aj v dobrom aj v zlom a ja som ho povzbudzovala v tom aby zacal podnikat a teraz ked sa mu dari sa vraj druhykrat zalubila..samozrejme do penazi ..nemusi pracovat a s kamoskami na kavicky chodi..Ja jeho peniaze nechcem a ani nepotrebujem.pracujem a zarabam celkom slusne..velmi ho lubim ale neviem co mam robit..bojovat co je mozno uz davno prehrate,alebo ukoncit tento vztah.Niekedy sa citim ako posledna spina...Dakujem za kazdu radu
@namornicka Má, minimálne s ním telefonuje tak asi 2x za deň ale vída sa určite zriedkavejšie a stále hrozne tajne. Pozri, ona s ním žiadnu nie tajnú perspektívu nemá, predstav si malomesto žiť s partnerom o 10 rokov mladším od ktorého matka stále jednoznačne žiada vnúčatá, ktorý je bez majetku a bez práce... Okrem toho si myslím že sú trochu zaskočení situáciou, vyhorení a reálnu perspektívu normálneho života nemajú. To ale už moja vec nie je.
Partneri v práci - teoreticky sme, nič viac, ale mňa to aj tak psychicky ničí. Viem že je to hlúposť ale neviem sa na to pozerať nezaujato. Ja by som za každú cenu dal prednosť absolútnemu prerušeniu styku bola by to pre mňa úľava. Nech nové partnerstvo prinesie akékoľvek problémy (určite prinesie) tie som ochotný riešiť ale tí kostlivci v každej zásuvke ma ničia - a že si to uvedomujem úľavu neprináša.
@majkakrellova po jednom roku tazko robit zavery... po 20rokoch zbadas, ci si urobila dobre... ale tak nech ste stastny.
ludia sa schadzaju a rozchadzaju... ak clovek ktory nieje spkojny vo vztahu - nie z rozmaru, ale ma nato adekvatne dovody a riesi to na rovinu a nesedi na dvoch stolickach... tak nech. tiez som rozvedena jeden krat a teraz vydata. a vsetko tuktuktuk slape ako v prvom manzelstve sa mi nesnivalo ze sa to da...
ale mat milenku/milenca, subezne s manzelstvm...kydat na manzelku, tahat za nos milenku.. taketo charaktery nemusim.
@majkakrellova úprimne vám vaše šťastie želám, ale o šťastnom konci budeš môcť písať tak o tridsať rokov, po roku je to veééééľmi skoro . Po roku už partnera poznáš, ale nie natoľko, aby si dokázala predpokladať, ako sa zachová v akejkoľvek situácii, tak ho totiž nepoznáš nikdy, nie to ešte po roku. Niekedy stačí, aby muž zmenil zamestnanie, dostal sa pod vplyv iného kolektívu, začne mať iné názory aj on. V tých podstatných rysoch ho už samozrejme poznáš, vieš, či je starostlivý, žiarlivý, žrgrloš, alebo naopak rozhadzovačný, domased, alebo má rád zábavu, ale nikdy nemôžeš vedieť, ako sa zachová po pätnástich, dvadsiatich rokoch, tak ako to nevie žiadna z nás. Tak je veľmi trúfalé písať o šťastnom konci len preto, lebo si ťa ako milenku zobral.
29 rokov som si myslel že žijem v pomerne šťastnom manželstve bez väčších problémov (jediné čo by som bol namietal, chronický nedostatok sexu, už v posledných rokoch prestal byť až tak akútny). Prebudil som sa až v 30tom ako pádom do severného ľadového oceánu 😀 15-20 je málo, treba zrejme aspoň 50 kým si môžeš byť istý.
@oldman50plus to sa skôr dopracujem k tej istote, čo mám aj teraz - že raz zomriem 😀
@fidka79 ani po 20-30.rokoch si nemozes byt ista. Ani sama sebou si nemozes byt ista....
Ak Ti vadí Tvoja súčasná situácia (čo je pochopiteľné), tak potom máš len jedinú možnosť - dať mu na výber, nech sa rozhodne sám s ktorou z vás chce žiť, aj keby to znamenalo, že si vyberie nakoniec manželku. Aspoň budeš vedieť na čom si. Nemusíš na neho tlačiť aby sa nemohol vyhovárať, že si ho dohnala do kúta, jednoducho mu vysvetli, ako sa cítiš a bola by si rada, keby ste žili spolu oficiálne. Otázka teda je, či máš k tomuto odvahu a dostatok sebaúcty, alebo budeš radšej tolerovať svoju úlohu milenky....
@maciatkolulu po 20-30 rokoch, ale môžeš hovoriť o šťastnom konci,no po roku manželstva je to veééééľmi predčasné.
@timea7 ono je to velmi diskutabilne 😉 mozes hovorit po roku, napr.v pripade, ze nahodne ovdovies a ten rok si prezila ako stastna, nikdy totiz nevies, kedy je ten koniec....
@maciatkolulu tak sorry, ale to už sa tu naťahujeme o slovíčka, ovdovieť môže žena aj po týždni manželstva. Inak mám pocit, že tu je to šťastným koncom nazvané preto, lebo muž odišiel od manželky a oženil sa s milenkou. To je šťastným koncom pre milenku, aspoň ja som to tak pochopila. Nekomentujem, o ženách, ktoré si začnú so ženatým mužom si myslím svoje, o tých, čo nazvú bývalú ženu svojho muža sviňou, ani nehovorím.....aj keby bola trestne stíhaná, nikto nedal právo žene, ktorá jej rozbila manželstvo sa takto o nej vyjadrovať. Nehľadiac na to, že tým zhadzuje aj svojho manžela, lebo tú "sviňu" si niekedy za svoju manželku zobral on.
@oldman50plus preco si sa nikdy nerozviedol? Naozaj bolo pravym dovodom spolocne podnikanim? Alebo strach? Alebo pomyslena istota? Alebo...?
@cinderelllla Nestihol som, primálo času. Je pravdou že som s tým zatiaľ ani nezačal ale keďže už som určite pristarý na akékoľvek reprodukčné plány tak sa nemusím nikam ponáhľať a úprimne povedané je mi to vlastne nanič. Pokiaľ by som bol v novom vzťahu premiestnený tak to urobím aby som nenechával za sebou neupratané ale zatiaľ musím riešiť iné veci z ktorých hlavná je to z čoho budem žiť ak sa odstrihnem od terajšieho predmetu podnikania a kde je jasné že bez terajšej manželky to nepôjde. Nový vzťah mám, intenzívne na ňom pracujem ale zatiaľ nie sme tak ďaleko aby sme povedali že ideme spolu "navždy" v dobrom i zlom, vo vyššom veku akékoľvek zmeny trvajú dlhšie a hlavne sme priveľmi skúsení na to aby sme nechali otvorené problémy pred spálením posledného mosta. Takže nebudem mrhať energiou a peniazmi na získanie zdrapu papiera ktorý nič nemení, za rozvedeného sa považujem a dôležité je rozhodnutie v srdci lebo to potom riadi moje správanie. Podotýkam že nič nezatajujem a nepodvádzam.
@majkakrellova jesisi som myslela ze taketo naivne tvory uz vyhynuli 😀 😀 😀
aj moj manzel mi hovori aky je rad ze som to s nim vydrzala a to som ho mohla aspon 5x kopnut do zadku s rozbehom ale sme spolu 21rokov, takze po roku mi dakuje.... 😀 nuz nech ti tie okuliare vydrzia dlhooooo
Presne toto zažívam teraz ja, prebrala mi muža nejaká pipinka, ja som ostala sama s 2 deťmi, muž o ne momentálne ani nezakopne, ale jasné, že ja som tá najhoršia. Lebo čo mu chýbalo? ani ja neviem. Nikde nie je napísané, že to isté nespraví aj jej. Ale veď nech sú tie milenky strašne šťastné, realita príde neskôr. U mňa sa to zomlelo v priebehu ani nie 3 mesiacov a už sme aj rozvedení. A dovtedy sme žili šťastne.A jasné, že dovtedy mi tvrdil, že by ma nikdy nedokázal podviesť, opustiť a že ma miluje.
@erika77 Myslím si že si na omyle ak si myslíš že tie milenky sú šťastné. Čo sa môže nazývať šťastím keĎ tá milenka vie %ze ten chlap sa každý ve%cer vraca domov za rodinou?? hm...? A skor ako mi napíšeš že si nemala taaký vztah začať tak ti ja napíšem že nie každá vie že ten chlap je v takomto vzťahu...
@majkakrellova no len aby o tebe o par rokov nehovoril ako o svini. Ja netvrdim, ze je nieco specialne, ked sa dvaja rozidu a najdu si novych partnerov, dokonca poznam aj stastne milenecke vztahy. nech kazdy kona tak, ako uzna za vhodne. ale vynasat taketo sudy o bývalých je ubohe. nech je aka chce, maju sopku ieta a uz len z ucty k tom,u dietatu sa radsej nebudem vôbec vyjadrovat. ak takto kydat
Veď práve, že doteraz mi to nevysvetlil, že prečo to urobil, ale už s ňou čaká dieťa. Hrdina. Svine sú tí čo to robia a nie ženy, ktoré ostanú pri deťoch a starajú sa ďalej a robia všetko pre dobro detí. Nikde nie je napísané, že za 10 rokov ho neomrzí aj tá vytúžená milenka.
@erika77 toto sa tazko cita: "odisiel a uz sa nevratil". Moja sestra preziva to iste: bez vysvetlenia odisiel, iba tak - bez oblecenia, bez vysvetlenia a doma 3 male deti. Odisiel k milenke, to je iste, lebo ich stretavam. Trva to asi rok.Ja osobne z neho nemam pocit, ze by bol nadmieru stastny. To sa mu vsetko vrati i Tvojmu ex. Tak na druhej strane by som to brala tak, ze clovek, ktory toto vie urobit vlastnym detom je chrapun - a po boku nakehoto cloveka rozhodne zit nechcem - radsej teda nech ide.
... a @nyusika ma pravdu, to je taka bezcharakterna povaha - nech by si urobila cokolvek, nic nebude dobre, vzdy by si nasiel nejaku hlupost. Mojej sestre nakoniec povedal, ze odisiel kvoli tomu, ze pravidelne nepolievala travnik 🙂 🙂 🙂 vacsiu hovadinu si asi vymysliet nemohol, lebo travnik polieva zavlazovaci system. Ach, ake je to ubohe!!!

@oldman50plus Tak ti držím palce aby ti to vyšlo. Tvoja žena už toho frajera nemá? Lebo ak by ste obaja mali nových partnerov tak by sa to mohlo podariť. Predpokladám, že by bolo aj jej lepšie ak by mohla ostať oficiálne s ním. Či má stále radosť z toho robiť to tajne? Ak by ste ostali partnermi iba v práci tak by to bolo tiež v záujme oboch, ona by mala peniaze pre nich dvoch (mladý by nemusel robiť) a tvoj finančný problém by to tiež vyriešilo. Akú vidíš reálnu prekážku že by toto ona neakceptovala?