Som milenka ženatého muža. Ako ďalej?
Mile zienky!!!Chcela by som sa vyzalovat,ale potrebujem aj rady,lebo uz neviem ako dalej.Som zufala,ale aj beznadejne zamilovana do ženateho muza.Možno ma vela z Vas odsudi,možno pochopi,lebo určite nie som sama. Ale zacnem od začiatku..S dotyčnym sa pozname uz dobrych 17 rokov,len nam to vtedy vztahovo nevyslo.Mam na tom podiel aj ja,ale aj on,Zivot plynul dalej,ja som sa vydala a mam 2 deti,on sa ozenil a ma 1 dieta. Po tych urcitych rokoch sme sa znpva stretli a preskocila iskra..Znova sme sa do seba zalubili.Nas vztah trva uz 4 roky.Moje manzelstvo je pred rozvodom,kedze manzel ma cele roky psychicky aj fyzicky tyral a nakoniec aj podvadzal.Ja to mam zo svojej strany poriesene.Co sa tyka mojho priatela tam je to tahsie,Odkedy sa jeho manzelka dozvedela ze ma vztah s inou zenou robi mu peklo,čo je pochopitelne,ale povedala ze sa NIKDY nerozvedie.Najhorsie na tom je že vie kto je ta dotycna,aj sa osobne pozname.Postvala celu rodinu aj znamych a teraz su vsetci proti tomu aby sa rozviedol.Samozrejme zacal cuvat po jej vyhrazkach ze si zily podreze,alebo vyskoci z okna..dokonca prosila na kolenach aby s nou mal sex,kedze uz rok intimne neziju.Ale ona vie co robi,,ked bol bez prace tak sa mu otocila chrbtom,boli len vycitky ze nenosi peniaze a ona ho zivy z materskej,bol totiz po autonehode a nemohol pracovat.Ja som stala pri nom aj v dobrom aj v zlom a ja som ho povzbudzovala v tom aby zacal podnikat a teraz ked sa mu dari sa vraj druhykrat zalubila..samozrejme do penazi ..nemusi pracovat a s kamoskami na kavicky chodi..Ja jeho peniaze nechcem a ani nepotrebujem.pracujem a zarabam celkom slusne..velmi ho lubim ale neviem co mam robit..bojovat co je mozno uz davno prehrate,alebo ukoncit tento vztah.Niekedy sa citim ako posledna spina...Dakujem za kazdu radu
@erika77 no toto je rovnaky scenar ako u mojej sestri. Tiez tvrdil, ze byva na ubytovni - samozrejme, ze nebyval. O deti ani nezakopne. Je to velky zbabelec, ja nehovorim, ze dvaja musia spolu zit na veky-vekov ak si nerozumia, ale treba sa postavic zoci-voci. Mal prist a povedat Ti to do oci - a celu pravdu, nech je akakolvek, mal sa k tomu postavit ako chlap. V opacnom pripade je to len uboziak. SMSkou, to nemysli vazne, nemal chlapec odvahu - och, len nech ide kade lahsie, zbytocne by si s nim stracala cas - ale toto vsetko sa lahko povie, tazsie robi, ked mate spolu deti - a hlavne to boli pri srdci.
@oldman50plus mas pravdu. asi 🙂. a nechces si podnikanie nechat ty a vyplatit manzelku? radsej nejaky uver na prefinancovanie ako zacinat odznova...alebo este lepsie nechaj vsetko ako je, dohodnes sa s manzelkou ze bude nadalej figurovat len ako nevykonny spolocnik a budes jej vyplacat nejake percento sucasneho platu ale kvazi z podnikania odide ona nie ty. pre teba by to bolo asi najvyhodnejsie riesenie. ona zas ziska v rovnici ziadna praca =ziadne starosti = pravidelny prijem aj napriek prvym dvom faktorom..haha kludne ma zrus lebo ved kiez by sa zivot dal takto pekne teoreticky utopisticky riesit.. 🙂
@trollo777 moja zlatá...že hahhahahahaha...poznám XY párov...hmm nikdy milenky pri podnikateľoch toho moc nedosiahli :P buď ostanú s manželkou alebo ťa vymenia veľmi rýchlo za nový, mladší, krajší model 😉
Moja osobná skúsenosť aj keď som mladá...chodila som so slobodným ale bohatým chlapom všetko fungovalo v pohode až jedného dňa mi jedna baba napísala sms, že ma s ňou podvádza vravím dobre rozišla som sa s ním bolo mi to ľúto atď...za ten čas sa nikdy netváril, že by dačo nechcel alebo nechcel so mnou tráviť čas nič...po rozchode skončil aj s ňou...trvalo 4mesiace čo som dennodenne dostávala kvety a sms prepáč a podobné drísty...dala som mu druhú šancu a prišla ďalšia milenka samozrejme tiež sa netváril nijak inak...rozišli sme sa už nadobro a on sa dal s ňou dokopy...náhodne sme sa stretli na akcii dačo vypil zase šiel za mnou s tým, že ja som ho odmietla a nebavila som sa tam s ním...ona mi začala vyvolávať a nadávať nešla som jej vysvetliť, že mňa on nezaujíma...začali spolu bývať, ešte jej mama jej kúpila nejaké nábytky aby nebola ako chudera...čo sa stalo??? jedného dňa prišla domov zo školy a veci mala zbalené, že už ju tam nechce ani vidieť...a už sa tam sťahovala ďalšia....
Takže je dosť možné, že budeš alebo len si jednou x mileniek...ďalšia vec ste spolu 4roky 4 roky ťa MILUJE a nesexuje s manželkou rok? :D chodí domov k tebe? má záujem sa starať o tvoje deti? hrá sa nimi? Nevadí ti, že každý večer zaspáva po boku svojej manželky?Že ona perie jeho veci? atď...keby sa nad tým zamyslíš tak sa zo seba zgrciaš...A vieš ty aká je materská? aké je ťažké živiť z nej rodinu??? či odkiaľ si spadla v každej rodine keď chýbajú peniaze je to zle...tak sa nečuduj jeho žene...
Máš doma deti tak sa zamysli, že chceš aby sa na ne pozerali ako na deti dákej ku*vy... čo kradne ocka inému dieťaťu...
Keby bol chlap a miloval ťa tak už dávno by sa rozviedol a za tie 4 roky by si ťa aj zobral :D 😀
@stanka284 v mnohom mas mozno pravdu, ale aj zeny - manzelky vedia byt riadne k...y, neozes hned pausalizovat, ze milenka rovna sa stetka, precitaj si tieto temy https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/som-vydata-a-zalubila-som-sa-do-ineho/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/manzel-ma-vobec-nepritahuje/
vacsinou stoja za rozpadnutym vztahom dvaja a nie je to vzdy len uboha opustena zena s detmi.... niekedy moze byt ubohy aj chlap, takychto tem sa tu nejako mnozi, zenu moze prestat pritahovat manzel, moze prestat milovat, popripade sa len tak zbalít a hladat lasku a stastie inde? Robia to rovnako zeny ako aj muzi a tu mas toho vela prikladov, je to smutne, ci to robi muz, ci zena, ziadna ucta voci sebe nic, proste sa zoberu, maju deti a huuups, zrazu ma nepritahuje, malo zaraba, alebo vselico ine, muz zase hlada pokoj, plno sexu, ale takyto ludia su bud nezreli, alebo sa fakt nemiluju a nepatria k sebe a akosi si to nevsimli pred svadbou. Chudata deti
myslim, ze keby skutocne chcel, rozviedol by sa! Mam znameho, navzdory rodine a priatelom sa rozviedol so zenou, mali spolu 2 deti, zili spolu cez 15 rokov. No nasiel si inu , zalubil sa, rozhodol sa pre rozvod. Rodina sa s nim nerozpravala, zena ho ohovorila asi vsade. No preslo cca 5-6 rokov, s rodinou sa vztahy obnovili, s jeho terajsou zenou si rozumeju, stretavaju sa. On si musi urcit priority, co skutocne chce. ci teba, alebo chce ostat s rodinou a zbabelo manzelku s tebou podvadzat. Tym padom budes stale len milenka, ta druha.... skus zatlacit, povedz mu ze je cas aby sa rozhodol a uvidis, ako sa rozhodne 🙂 Ja by som milenkou byt nechcela, zbytky neberiem, bud vsetko alebo nic 🙂 🙂 drzim palce, neodsudzujem ta, ale nenechaj zo seba robit milenku na ktoru sa len kyda, ak ta miluje nech to aj dokaze! Ok, ma dieta, ale ani pre to dieta nie je dobry disharmonicky vztah rodicov(vlastna skusenost)
@trollo777 Ahoj, neviem, čo tu už bolo popísané, je tu toho veľa a nechce sa mi to celé čítať, ale na Tvojom príspevku ma zarazilo, že "ona sa NIKDY nerozvedie". No ale to predsa nezávisí len od nej. Mnohé manželstvá sa rozvádzajú pre podnet jednej strany a proti vôli druhej strany. Takže to, že ona niečo vyhlasuje, predsa nie je smerodajné.
@erika77 velmi ma mrzi co sa ti stalo.Nie som si ista, ci sa da povedat nieco co by zmiernilo tvoju bolest, ale nie si sama. Stava sa to harmonickym manzelstvam vsade na svete, takze si nemyslim, ze si tomu mohla zabranit, alebo to predvidar. Len pozri na manzela Doroty Nvotovej, zil v dedine nedaleko Ba s manzelkou a dvoma detmi, klapalo im to, ale manzelka ho chcela potesit a na narodeniny mu kupila vytuzenu cestu do Nepalu...Tam posobila so svojou cestovkou Dorota, laska medzi nimi ako hrom, do pol roka boli obaja rozvedeni, vobec mu nevadilo, ze ona je uz dva krat rozvedena a bohemka, Dorota zabudla, ze chce zachranovat siroty v Nepali ... a manzelke zostali len oci pre plac. Teraz je vdaka praci v Rusku, cochvila sa s Dorotou a ich syncekom prestahuje na Blizky Vychod. Nechcem mu krivdit, ale svoje deti z prveho manzelstva asi vidi maximum par krat do roka. Muzom proste vie prastit takto v bedni. Mozno casom sa ten zaujem o deti aspon trosku zlepsi zo strany tvojho muza.
@trollo777 Si uplna chudera. Ty aj ten tvoj priatel. Sama si sa spinou nazvala, asi nieco na tom bude, lebo len ty si vidis do svojho vnutra 😉 Este tu aj spinis na osobu, ktorej beries manzela. Vytahujes intimne veci na verejnom poltari, to naji timnejsie ze prosila na kolenach, aby mali sex. Mozem sa spytat, ty si pri tom bola? Nejdem ta sudit, ani ta odsudzovat. Ale kedze si sa nam prisla vyzalovat, tak ta uprimne lutujem, ty chudinka. Vsetci sme si tvorcovia vlastneho stastia sami a ty si za svoju depku mozes sama. Usporiadaj si zivot. Ostan chvilu sama, a potom si najdi nejakeho slobodneho. Urcite na teba nejaky caka.
@maciatkolulu prepáč ale pre mňa je štetka žena čo to robí takto 4roky!!! nehovorím, že ženy si nenájdu milencov ale je ťahať to so ženatým 4roky tak to je moc...ak sa tak ľúbia mali po mesiaci, dvoch byť fér a obaja sa rozviesť....a žiť svoj šťastný spoločný život. Mám kamarátku čo po roku manželstva a 3mesačným dieťaťom sa zalúbila do iného tiež ženatého, ale ona sa hneď odsťahovala k mame a on tiež nechal manželke byt a auto normálne sa dohodli a teraz sú tomu asi 2roky a už sú s kamarátkou zobratí a v auguste sa im narodí dcérka....toto je pre mňa fér....
ja viem pochopit, ze teda vela povinnosti, stres, rutina ... vie vztah narusit a clovek zacne casom tuzit po niecom inom - prichadza stav najdenia si milenky, novej lasky... je jedno ci na strane muza alebo zeny. Ale dokelu, kde je ta zodpovednost? Je uplne jasne, ze i ked mam milenku, milenca nemozem sa iba tak zbalit a odist, pretoze som 1/2 rodic a mam zodpovednost voci detom, ktore bez mojej pomoci nepreziju. Nemozem iba tak poslat SMS, ze je koniec a ja uz nepridem. Deti potrebuju opateru 24 hodin, potrebuju jest, pit... . Ak chcem teda odist zo vztahu je to zdlhavejsi proces, vsetko treba usporiadat, zabezpecit naslednu opateru o deti po vsetkych strankach a potom teda mozem ist. Hovorit, ze muzi su proste taki - nech su rosievaci semena. Ale ta zodpovednost je kde? Kde sa stala chyba? Vo vychove? Rozmyslaniu ludi, ktori len tak odidu jednoducho nerozumiem.
@stanka284 ano, mas pravdu, lenze naozaj sa na to neda pozerat len z jedneho pohladu, pretoze zase pre niekoho moze byt stetka tvoja kamaratka, pretoze zamilovat sa ked mas trojmesacne dieta, je nefer minimalne pre to dieta a este k tomu do zenateho, no ja neviem, predsa vacsina mamiciek co maju trojmesacne doma nevladze riesit nic okrem dietata a nie zamilovanost do druheho, svoj rozvod, rozvod novej lasky.... a neviem, ci ju ako ma ospravedlnovat konanie, ze vylozila karty na stol. Ja fakt nikoho neodsudzujem, len mi to pripada neuveritelne nezodpovedne spravanie. Takze len tak napisat, ze je niekto stetka je prisilne.. Mozno ho miluje a caka a caka a caka, minimalne su tam vinni traja, aj manzelka, pretoze sa sama ponizuje a urcite vie o vsetkom.
aj ja som milenkou zenateho muza, uz dva roky...a prestavam to zvladat, tie jeho odchody...
@malcica bacha teraz sa do teba pustia...
hm muz ma nechal pred nieco viac ako pol rokom kvoli mladej pubertacke... ked odisiel dcerka nemala ani rok, chlapec ma 10 rokov.... A prisla som k zaveru , ze zeny si to vlastne asi aj zasluzia, ked neveru nema nikto rad, a zena to druhej zene vlastne sposobi.... By ste si mali uvedomit, ze na svete je tolko chlapov, slobodnych, bez zavazkov, ktorí tiež niekoho hladajú, ale vy si musite klofnut chlapa, ktory vam nakeca hluposti, tie iste hluposti, ktoré chlapi uz desatrocia tlacia do hlav takym trubam.... Ale vlastne si zasluzite toho chlapa, ktorý zanedbava vlastné deti, okrada ich o svoj cas, peniaze, len ab sa to po case nezopakovalo v opacnom garde, a vtedy mozno pochopite, ze tie bullshity, ktorymi vas krmil sú obycajne vymysly samolubeho chlapa.
@sofffia zena to druhej zene sposobi? chlap je nesvojpravny? viaceri chlapi mi povedali, ze ak chlap svoju zenu lubi a je medzi nimi vsetko ok, nema dovod zahybat....v prvom rade bolo nieco zle medzi vami dvoma, alebo si mala debila, ktory si ta nevazil, na neho by si mala nadavat....a mladej pubertiacke skor dakovat, ze ta od takeho chumaja oslobodila....lebo nie ona znicila vase manzelstvo, ale on
@latvia samozrejme, ju neobvinujem, ale myslela som to skor tak, ze keby zena mama tiez rozum a uz v zaciatku takeho chumaja poslala do certa.... samozrejme ho to neospravedlnuje...
neviem co sa medzi nami stalo, klasika, dieta do roka nespalo, len plakalo, tak utiekol, mal mi povedat co je zle, co sa deje... zrazu ani nevie, ze nejake deti ma...
@sofffia chapem, ale ak by ho jedna odmietla, skusal by na dalsiu....a chlap, ktory sa snazi si niekoho najst, nestoji za to, aj keby ho kazda jedna odmietla....tam uz nie je s nim nieco v poriadku....a ak nema zaujem o deti, tak to je vidiet uz pocas manzelstva, pokracuje to po rozvode, nezaujem..... chlap, ktory miluje svoje deti, ale sa rozvedie, lebo si so zenou nerozumel, neprestane byt otcom ani po rozvode.... narazila si zrejme na riadneho hnupa 😒
@fidka79 neviem ako si pochopila moj prispevok, ale to vobec nebolo mienene na to, ze ona mala byt nervozna a on jej kvoli tomu zahol 🙄 ona musi sama vediet, ci v tom bolo aj nieco ine, nikto ti nepovie o svojich dalsich problemoch v domacnosti. okrem toho som skor mala namysli, ze on nebol vobec zrely na to, mat rodinu, a hladal radsej utek od povinnosti a starosti nez aby to ustal a pomohol zene s narocnym dietatom.

Takmy sme to mali tak že predomno kydal na nu slova frigidna p....ca a podobne..ked sa to prevaalilo tak som bola len k...va a psychopat a podobne...