Som milenka ženatého muža

smajlik222
2. aug 2017

Ahojte , som milenka ženatého muža, nikdy mi nesľúbil že by od ženy odišiel , nemá ju však rád žije s ňou len preto že majú 2ročnú dcéru. Tiež majú byt do ktorého investoval peniaze len on, kedže ona nikdy nepracovala a pri rozvode by jej polovicu musel vyplatiť kedže nemajú žiadnu predmanželskú zmluvu. Stáe sa mi na ňu sťažuje ale o rozvode nevraví nič, nie som jeho prvá milenka , predomnou mal jednu ,so ženou ma sex tak cca raz za 4 mesiace, nemá problém mi to aj povedať , čo ma veľmi raňuje, ale nič som mu o tom nepovedala, niekedy mám veľkú chuť jeho žene povedať že má mňa a že ju podvádza. Máte pocit že keby ju miloval tak by si hľadal milenky? Väčšinu času trávi mimo domu aj ked príde z roboty aby nemusel byt s ňou odchádza k rodičom, alebo susedom ,kamarátom, niekedy so sebou berie aj dceru, niekedy nie, ako mu dovoli jeho zena... Ja ho ale velmi milujem, čo robit?

bejami
2. aug 2017

@smajlik222 a to s nim čakaš dieťa?

maminuska
2. aug 2017

@smajlik222 a to babenko čo čakáš , čakáš s ním ?

jenn82
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
obsadenemeno
2. aug 2017

@smajlik222 a nemas aj pocit, ze keby miloval teba, tak by ho ziadne majetky ani deti neudrzali pri zene?
Myslim, ze je to jeden z tzv "bajkarov" co doma ma vsetko okej, ale si proste musi dokazovat, aky je kanec.
A to, ze mu zena musi "dovolit" aby vzal dceru von....si robis prdel, ano? To akoze sa jej boji ci co? Musi si podat aj kolkovanu ziadost?

Krmi ta rozpravkami a ty mu to pekne zeries. Aby si nebola jedneho dna prekvapena, ked ich uvidis niekde v meste ako stastnu a spokojnu rodinku. Alebo zrazu zistis, ze je manzelka tehotna (samozrejme, ze aj na to bude mat nejake vysvetlenie, ze ako s nou "musel" spat 😠 )

Vies co? Povedz to jeho zene. Aspon sa zbavi debila co klame a ty budes mat muza, co chces. Len necakaj, ze sa zmeni pri tebe. Taki sa nemenia.

danyb
2. aug 2017

jemu to takto vyhovuje.. nečakaj že sa to zmení.. bohvie čo rozpráva svojej žene, možno aj jej rozpráva ako ju veľmi miluje.. a ak by sa s ňou náhodou rozviedol, teba čaká podobný osud ako ten jej.. nebuduj svoje šťastie na nešťastí iných.. otvor oči a začni si vážiť samu seba 🙂 držím palce aby si si našla muža ktorí ťa bude milovať a budeš pre neho jediná na svete 🙂

blankaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bejami
2. aug 2017

@jenn82 To ale nevies s istotou povedat ze co robi jej by robil aj druhej... je nespocet vztahov po rozvode po rozchode a to ako sa sprava k zene s ktorou zije nemusi prenasat do nového vztahu. Len sa chlapec nevie rozhybat a hrdo sa postavit k svojim cinom. Cize rozvod so zenou.

gulisko
2. aug 2017

Aj ja som si istá že si musí len niečo dokázať. Tým že to povieš jeho žene nič nezískaš. To jej musí povedať on sám. Ale jemu tento štýl náramne vyhovuje a pochybujem že by si pre neho niekedy bola tá prvá. Radšej to ukonči lebo takéto vzťahy asi buducnosť nemajú. Drž sa dievča

jenn82
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sasa1310
2. aug 2017

haha, naťahuje ťa a riadne. Manželka nie je taká zlá ak ti rozpráva, s manželkou ostane a teba ma len tak, pokiaľ ho to bude baviť.
V živote sa nerozvedie, to by si mala vedieť. Nebudeš ty, príde druhá. Ale manželka vždy ostane.
Má ťa len na jedno, pokiaľ dáš, tak bude za tebou chodiť

liushkaaa
2. aug 2017

Ešte že existujú také prepáč nízko mozgovo kapacitné ženy ako si ty, čo stále naletia na tie isté báje a povesti ženatych promiskuitnych mužov. Aspoň tými taraninami nemusia otravovať normálne ženy. Áno, je to úžasný muž, dieťa len 2 roky a ty si už v poradí x-ta milenka. Bude aj úžasný otec, keď má čas lietať po milenkach v čase keď by mal s tým dieťaťom byť. Ale jasne žena je odborná harpia, preto jej to dieťa spravil a rozvadzat sa nechce, aj sa oženil preto lebo je to striga 🙂 ale schvaľujem ti, že jej to chceš povedať, aspoň nebude marnit ďalší zbytočný čas s tým úzasnym mužom

obsadenemeno
2. aug 2017

@bejami ale robil..... pretoze to vyzera, ze je typ, ze to, co ma doma mu nikdy stacit nebude...... uz len to, ze autorka temy nie je jeho prvy bocak hovori vela. Takisto, kedze maju len 2rocne dieta, asi nie su spolu az tak dlho..... cize stale by tam snad mal byt nejaky cit k manzelke..... a ak nie, tak by mal sa k tomu mal postavit inak a nechat manzelku, ked je taka harpya. A zit happily ever after s autorkou temy. alebo aspon dokym ho neomrzi, no.

sasa1310
2. aug 2017

@bejami myslíš vážne? Keď už by bol taký ako píšeš, tak prečo spáva aj s ňou aj s manželkou? prečo ich podvádza všetky navzájom? Prečo mal predtým milenku?
2 ročné dieťa má, s manželkou sexuje tak raz za 4 mesiace. Tak koľko je s touto?

bejami
2. aug 2017

@obsadenemeno mozu byt spolu dlho ja som tiez nerodila hned po svadbe🙂On sa nevie postavit k situacii ako chlap.

danyb
2. aug 2017

@smajlik222 zabudla si napísať dosť podstatnú informáciu do tvojho príbehu a to že máš o 13 dní termín pôrodu.. (budem predpokladať že máš uvedenú pravdu v profile a aj tvoj príbeh je pravdivý) tvoj príbeh mi príde teraz dosť smutný, predpokladám že to čakáš s ním, keďže ho tak miluješ.. navrhujem jediné riešenie, povedz to jeho žene.. a všetko sa pekne vyčistí.. a možno aj ty pochopíš aká si bola hlúpa.. rozmýšľam, že možno má okrem teba aj iné bokovky.. keď dokáže klamať svojej žene s ktorou má dieťa a rodinu a ktorej povedal áno pred oltárom, ktorá sa o neho a o jeho dieťa stará.. varí, perie upratuje.. prečo by nemal klamať aj tebe? klasický rozsievač semena.. držím ti veľmi palce a bábätku prajem všetko naj aj keď ho pravdepodobne budeš zo začiatku vychovávať sama 🙂

bejami
2. aug 2017

@sasa1310 klud zena🙂 pisala som ze nemusi sa spravat tak pri kazdej zene uznavam ze ten chlap sa zenit nemal

obsadenemeno
2. aug 2017

@bejami on sa nevie postavit k situacii, lebo mu to tak vyhovuje. Hlavne ze sa "mu" postavi....... 😠

Poznam podobny pripad.... dievca si dnes bije hlavou o mur....ze ten jej "tazko vydobyty chlap" je len obycajny luzer co proste verny byt nevie, nechce a nebude...... Ale to uz ma s nim krdel deti...... ach jo

sasa1310
2. aug 2017

@obsadenemeno ja sa ešte divím, že existujú také ženy (dievčatá), ktoré uveria rozprávke o manželke ježibabe. Či v tom sú prachy,...možno

deti95060810
2. aug 2017

a to decko čo sa za chvíľu narodí máš s kým??? to si asi moc nedomyslela že????😀
Pred tebou mal milenku, aj po tebe bude mať milenku to sa neboj že zostane teraz pri jednej do dôchodku....😉

henikav
2. aug 2017

Ja ti tak poviem, muz ktory spozna zenu do ktorej sa zamiluje, okamzite opusti manzelku, deti aj majetky a neudrzi ho ani par volov. Ak to neurobil hned, tak maju baby pravdu, ozaj ta ma len na zabavu. A co hovori o manzelke tebe, to vobec neber do uvahy. Chlapi bud machruju, alebo sa davaju lutovat, len aby sa dostali k inej zene do postele. Pockaj co narozprava manzelke o tebe ak mu raz na to pride.

maminuska
2. aug 2017

@sasa1310 veria pretože chcú veriť.
Normálna sebavedomá žena sa nad tým len usmeje a myslí si svoje .

libawet
2. aug 2017

...nie je divné, že autorka vôbec nereaguje?

daduska_maminka
2. aug 2017

@smajlik222 ahoj. To co robi svojej zene bude robit aj tebe.. a to ani nevies ci s prvou milenkou sa nestretava.. a ak ma so zenou sex je to obycajny chudak ze ju takto vyuziva..

A ty si tiez hlupa potom ze naletis zenatemu muzovi s malym dietatom.

Na tvojom mieste by som ho cim skor poslala do prdelky 🙂 .. a otvor oci.. ak s nim ostanes a ak to vijde na povrch ze ty s nim si, teba budu odcudzovat na cely zivot ze si malemu dietatu vzala otca. Takze si to dobre rozmysli co spravis. Radsej chod niekde s kamaratkami .. drzim palce.

obsadenemeno
2. aug 2017

@libawet asi cakala ine odpovede....napr navod, ako odstranit manzelku bez toho, aby jej mister plejboj musel vyplatit polku bytu. Ved je taka hnusna ze si vlastne zasluzi ist s deckom pod most.

marina24
2. aug 2017

ďalšia fake téma, autorka vôbec nereaguje...🙂 a takéto rozprávky tu máme každý týždeň🙂 to je už strašne klišé- milenka ženáča, čo sa nechce rozviesť 🙂
keby ju miloval, tak sa rozvedie a ožení sa s ňou.To vie aj ona.

sasa1310
2. aug 2017

@libawet blud, že?

blankaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daninka2
2. aug 2017

Ked clovek skutocne miluje niekoho je mu jedno kolko mostov za sebou spali, o kolko penazi pride, a ci mu ostane skareda garsonka niekde za mestom, ciel je jediny: byt s milovanou osobou. Takze odpoved na tvoj prispevok, neodide od zeny, ma ta na sprijemnenie chvil, doma ma full service, oprate ozehlene navarene o dieta postarane. Sama pises ze uz jednu pred tebou mal, myslis ze je to nahoda? Presla som si aj ja vselicim a veru aj takyto typek sa mi zamiesal do cesty ked som ale spocitala 2+2 poslala som ho kade lahsie

libawet
2. aug 2017

@obsadenemeno @sasa1310...baby, ja vás proste milujem! Už keď vidím, že niekde reagujete, už nemusím, lebo vy píšete aj za mňa. Keby som vás tak mala tu, pri sebe ako kamošky, moja krvná skupina...ach jo.

charlie1980
2. aug 2017

Baby, ja neviem, aky to mate nazor na chlapov vo vseobecnosti, ale ja si myslim, ze kopec ludi (a chlapov) ziju v negunkcnych manzelstvach, ale nechcu jednym svihom zburat vsetko ako domcek z karat. S istotou viem, ze keby sme mali my nefunkcne manzelstvo, ze by sme sa napr.nejakym sposobom odcudzili, moj muz by od deti neodisiel dobrovolne. Mozno by si situaciu kompenzoval milenkou, ale s istotou viem, ze pokym by som ho nepobalila, od rodiny by neodisiel.
Poznam dokonca vela pripadov, kedy sa zenaty chlap zamiloval a pri predstave krachu si to radsej rozmyslel. Ale poznam aj takych, ktori sa zbalili zo dna na den....no dokedy to bude asi trvat, vsakze..