Som na materskej a muž si myslí, že nič nerobím
Prosím vás žienky máte niektorá doma muža čo si myslí,že keď ste na materskej,tak hovno robíte, máte nohy vyložené,keď niečo navarite,tak je to hnusné,lebo predsa varím deťom a nedám tam kilo soli, papriky,korenia a vegety,že už nie ste taká ako predtým keď neboli deti,lebo predsa máte zodpovednosť nejakú a nebudem chodiť chlastat, fajčiť a chodiť po diskotékach aby som bola ako predtým bezstarostná......Je to chlap,čo príde do.ov na víkend, pretože cez týždeň pracuje preč,tam sa stravuje v reštike a od 4 na baraku pozerá telku a ide si aj na pivko. Taktiež nespavam s ním v posteli,nakoľko sú pri mne deti, a on ako pribral, funi a chrape,že ho počuť cez svoje dverí, v kuse niečo do seba pcha a s deťmi ho vidieť hrať,to je sviatok? V kuse mi vykrikuje,že čo navarim je zlé,že nie som taká aká som bola,že mi všetko vadí,no áno keď on deťom dovolí aj keby behali po plafone a všade robili bordel,len aby on mohol sedieť a cumiet na telku....A však keď začnem kričať,lebo je všade bordel, riadiť to samozrejme budem ja ,tak som znova sibnuta a takto to ide dookola.....Nevravím je šikovný,vie porobiť,keď sa mu chce,ale najprv sa s ním musím vyvadit. No čo sa týka detí 0 bodov, takisto keď pýtam peniaze,nakoľko on má svoj účet, vydelí mi peniaze,poplatim všetko,no on mi aj tak vykrikuje,že kde ich dávam, no kupujem si asi norkove kožuchy..... Keď si niečo kúpim sebe,alebo deťom tak len v sekaci. A čo ja chcem ,keďže mňa živí štát...Veď dostávam peniaze.....Áno 250 euri,z čoho 234 ide na hypotéku.ako ja neviem už čo mám robiť,pripadám si ako neschopacka,popri Tom na deti som sama,keďže on je poväčšine stále preč,ale keď príde,tak sú zvady,vadí mi to a hlavne mi je ľúto detí......Myslíte si že ja som na vine?
@pusa23 tak vzdy to tak byva moj muz zil 4 roky v izraeli tam sa naucil varit prat proste fungovat tak aby sa sam o seba postaral a tak sa chova aj ku mne velmi rad mi proste vo vsetkom pomaha a ja zas jemu muzske prace.svagor jeden je tak isto sebestacny tiez tam zil.no uz 2 dalsi co zili stale s mamickou tak jedneho obskakuje zena lebo ved chodi do roboty a dalsi tak ten sa uz vobec nevie o seba postarat sedi na ubytovni ktoru mu plati mamicka.este ze sme uz prestali s nakupmi nech si vyhriza steny.
zeny, mate chlapa, ktory sa sprava, ako ste ho to naucili/ nechali sa spravat. Ak ste mu akceptovali taketo chovanie na zaciatku vztahu, ked bol zalubeny a hormony nim triasli tak on nevidi dovod, preco by sa mal "zrazu" zmenit. Ved doteraz to bolo ok, nie?
A tak vidi, ze pokricite, ponadavate si a potom to aj tak spravite. Takze???
Uz sa tu pisalo v jednej teme, podobnej, ked zienka nechala riad v dreze aj tyzden a potom sa chlap zrazu obacil. Ci by to fungovalo aj u inych? Treba skusit.
Ale ak ste perfekcionistky a bazirujete na dokonalosti, tak sa potom necudujte, ze chlap sa na to s prepacenim vyserie, ked aj tak co urobi, nie je nikdy dost dobre.
Je to na kazdej z vas. Kazda sme si zodpovedna za svoj zivot.
Boooze, kde na tych chlapov chodite ???????????????
Vies, on doma s vami nikdy nie je, iba na vikendy, preto vobec nema prehlad o vydavkoch a tak si mysli, ze musis vyzit s tym co mas.. ale ved je to vasa spolocna domacnost a deti to vam ako neprispieva? alebo kolko ti da?
Nevie vooobec nič o fungovani vasej domacnosti, a kedze ty si s detmi doma, nemal by sa ti voobec montovat do vychovy.
Mala by si mu pekne spisavat na papier vydaje plus dolozit blocky aby videl, ze mat domacnost nie je zadarmo a taktiez sa neda zit z luftu s detmi. Ak to nepochopi kopnut do riti.

Veru normalny chlap by proste zene pomohol ci uz po veceri umyt riad ci okupat deti ci pozametat.takym to chlapom by som odporucila zit a starat sa najprv sam o seba niekde mimo mamicky lebo potom to tak dopada ze si zenu zamenia za mamicku.a potom sa chlapi cuduju ze maju doma zenu ktora ma nervy v cudu a zacinaju hadky vycitky a muz uteka z domu.