Som na prášky zo švagrinej
Ahojte.
Mám doma skoro dvojtýždňové bábätko plus staršia dcera má 4 roky.
Švagriná deti nemá za to má prečítané asi všetky knihy o deťoch. Nič nepočúvam len koľko by mal malý vypiť mlieka, že zle plienky používam že zbytočne tie drahšie a TOP je prosím pekne že nedojčim a malému nedávam čajík v tomto teple ( rada by som dávala bohužiaľ malý nechce ani čaj ani vodu) že bude dehydrovaný atď ja by som mu aj dala čajík ale nechce absolútne nič okrem mlieka ako staršia dcera tiež je v lete narodená a tiež nechcela. Aj keď vypije tak ho boli bruško no akonáhle k nám prišla už hneď čaj mu dávala malý z toho začal nenormálne plakať čo ho narukovali.
Hučí len samé tabuľky čo by mal podľa nich robiť.
Keby som prvorodička tak fajn ale mám ešte dcérku a tá keď malý plače plače aj ona. Samozrejme klasický plač že je malý hladný sme jej vysvetlili že bábätká plaču no naposledy keď malý srdcervúco plakal začala aj ona že sa boji o neho. Neviem či potrebujem poradiť alebo sa vyžadovať ... Len už nevládzem som v sprche a rozmýšľam nad všetkým dokonca som začala uvažovať či som dobrá mama. :-/
@taily30 písala som tuším že malý je na UM. to bola katastrofa pretože určite nebojím pretože som lenivá. Skúšali sme vodu aj čajík. Vodu nechce a z čaju ho nafukuje. Keď to spravila tak malý plakal a s ním aj mala pretože teta jej povedala nech to nikomu nehovorí.
Tvoja švagriná je psychicky narušená osoba. Nemá vôbec žiadne právo na styk s neterou a synovcom, nič také neexistuje a každý súd by ju vysmial. Podľa toho, čo si písala, som si myslela, že bývate spolu. Ale ak nie, tak nie je nič ľahšie, než ju naozaj nepustiť. Divím sa, že si to tak dlho znášala a som celkom zvedavá, ako sa to vyrieši.
@h2 manžel pôjde večer k svokrovcom a sestre a pekne jej to vysvetlí. Malá spala tak som mu volala až som sa rozplakala ... Manžel ani nevie že švagriná malej zakázala hovoriť že robí niečo poza môj chrbát.
Dcéra prišla za mnou keď som malému dávala jesť a povedala mi že teta jej rozprávala škaredé veci.
No bude sa to posudzovat ze vam znizuje kvalitu zivota a negativne vplyva na dceru a aj na vas ako rodinu...min by som sa tym povyhrazala..zamysli sa ake nasledky to moze mat aj na dceru jej chovanie a to ze ju odstrkuje od maleho...mimochodom ja by som sa bala ze toho maleho unesie alebo co ked na soc sietach sa vyjadrovala akoby to bolo jej babo..je to chore...prip si zistit ako postupovat ak by ste ju chceli dostat k psychiatrovi
Nečítam komentáre, pridávam len môj názor. Poďakuj sa za jej rady a povedz,že ty ako matka vieš najlepšie čo máš robiť. A ak sa bude stále opakovať tak sa opakuj aj ty. Sú také typy čo to neznesú a potom prestanú. Je to aj dokázané. A si úžasná matka na 100%. Nemáš sa čo nad sebou trápiť. Porodila si dve deti, ľúbiš ich a robíš to čo cítiš, že je správne. Tvoja švagrina je slobodná stará dievka alebo nedozreté decko? Túži riadiť a rozkazovať no ty sa nedaj. Moje deti robia to isté ak začne plakať jedno tak začne aj druhé. Ona to nechápe nemá deti ako píšeš. No skús sa opakovať ako som ti písala. Uvidíš ako bude reagovať. Držím prsty 😀👍
@laskamojajeidna ona je stará dievka. Teda stará ako tak nie je. Má 33 rokov a žiadny muž jej nevyhovuje.
@jvasenka to s tým unesením aj preto nechcem aby bola s ním sama ... na FB aj všade je zablokovana tak si spravila iný profil ... Ale ja mám všetko zamknuté aby to videli priatelia iba
Nehnevaj sa na mňa, ale dovolí si iba toľko, koľko jej dovolíš ty. Zamknem dvere a môže robiť čo chce môže robiť cirkus, nepustím ju a hotovo...
Na vašom mieste by som bola dosť vystrašená z takéhoto šialeného správania, viď. to že vašej malej dcérke rozprávala nejaké škaredé veci. Aby sa raz nestalo že dcérke ublíži, lebo podľa mňa tá osoba naozaj nie je psychicky v poriadku. Aj ten jej pokus o preliezanie plota a doliezanie do cudzieho domu, je to úplne psycho. Myslím že skôr ako z nej mať srandu, by som mala.obavy aby v nejakej zlej chvíli neurobila niečo čo neskôr všetci olutujete že ste to choré správanie neriešili hneď a rázne.
@stevvvka dnes som ju nepustila tak som zvedavá s čím príde manžel od svokrovcov.
@amedeofelisa vieš, z niektorých vecí sa človek zasmeje napr keď mi vysvetľuje ako mám prebaľovať syna alebo ako mu mám body obliekať 😒 ...
Ono to začalo nevinne tak ako väčšinou keď sa svokra/mama stará do výchovy len u nás je to švagriná. To klasické ako mám malú obliekať atď až postupne to tak prerástlo.
A mozno teda este taka otazka nad prestahovanim ste neuvazovali? Niekam dalej aby ste boli od ruky..viem ze nie stale je to mozne ale mozno by aj to pomohlo (samozrejme nastevy svagrinej uplne zrusit)
2 tyzdnove babatko by vobec nemalo vodu ani caj, len teda umele. Ani mu to nedavajte. A svagrinu dajte na druhu kolaj. Bud vas a vasu vychovu bude respektovat alebo moze ist kade lahsie.
@jvasenka tento dom sme si postavili takže je presne podľa našich predstáv len tá jedna osoba to tu ničí
a prosim ta, preco svagrinu nedas "dole" a nepovies jej ze nie si na jej rady zvedava? Ved ked je taka mudra, nech si zabezpeci vlastne dieta a riesi. Ja by som toto nedala :D svagrina ti nie je pan, nie je to ani len svokra, matka tvojho muza, ze by si ju nejak extra mala respektvoat. Poslal by som ju kade lahsie. A nie nie si zla mama :D za to ze niekto chrli vsetky tabulky a poucky sa ty vobec nemusis trapit 🙂
Okrem toho, ze si dobra mama si aj velmi trpezliva a milá, lebo ja by som ju poslala do teplych krajin :D
Včera bol muž u svokrovcov ... A výsledok je taký ako som predpokladala. Ona je chuďatko a my sme všetci proti nej. Bola tam ona a aj svokrovci. Muž povedal sestre nech sa láskavo ukľudní lebo že na stole máme návrh na súd aby mala zákaz priblíženia k deťom ( v skutočnosti nič také nemáme ale ako tu mi niekto poradil tak sme chceli ju vystrašiť). Taktiež jej povedal nech sa nestará čo dávame malému papať či mu dávame alebo nedávame čaj vodu a v neposlednom rade ju dôrazne upozornil aby láskavo malej nerozprávala hlúposti o tom že ju neľúbime. Taktiež jej povedal že v žiadnom prípade nebude krstná mama a môže sa aj na hlavu postaviť. Reakcia švagriny bola ehm ... Zaujímavá? Samozrejme začala že ona deti miluje že život by za ne dala a že my jej styk s nimi nemôžeme zakazovať. Že chce pre deti iba dobre aby boli zdravé začala s tými blbostami čo čítala v knižkách a na internete. Podľa jeho slov sa do toho zaangažovali aj svokrovci a povedala dcére že keď ona bude mať deti nech si ich vychováva ako chce a že lepšiu mamu pre ich vnúčatá si nemohli ani priať. To ma dojalo.
Muž jej vyčistil žalúdok a povedal že on už nie je soplave decko aby mu určovala čo bude s nebude robiť na to sa ofučala a šla do izby.
Svokrovci sľúbili že sa porozprávajú s ňou ako rodičia s dcérou. Tak som zvedavá.
A neviem kto to sem písal alebo sa mi len zdá ale ... Malá sa trápi kvôli tomu nie je to na psychológa podľa mňa teda len ráno keď malý vstal a prišla k nám tak sa jej muž opýtal na tetu a povedala mu všetko ... Je to aj moja vina že som nie všetko manželovi povedala ako malú švagriná odstrkuje. Malá je z toho nešťastná že jej teta povedala ako ju neľúbime, povedala mu že teta jej stále vraví že bračeka sme si spravili len preto lebo ona vyrástla a gól bol keď jej povedala že ... Keď to niekomu povie tak sa postará o to aby sme sa s mužom rozišli. Ja som vtedy prebaľovala malého v druhej izbe všetko som počula a až mi slzy vyšli ako sa chuďatko trápila. Manžel jej vsetko pekne vysvetlil ❤️❤️❤️
Švagrinej asi prij.bem jednu keď ju stretnem
Ach áno, presne to jej treba. Jej prístup je možno až na psychológa, ako sa fixuje na cudzie deti a co im rozpráva. To kde vyčítala na nete ze dieťaťu treba povedať, že ho rodičia neľúbia. To sú praktiky niektorých nevlastnych rodičov, lebo si myslia ako chýbajúceho rodičia nahradia...
Mne to tak pripadá , ako keby Vám závidela. Závidela , že máte deti, že sa Vám darí. A potrebuje si to nejako kompenzovať , tak sa ti snaží ich vychovávať. A asi jej nerobí dobre ani bývanie s rodičmi.
@simca06022011 ja si myslim že žiarli. Ona je staršia ako manžel takže predpokladala asi že ona im dá prvé vnúča atď. Uvidím čo bude robiť ked príde.
Uplne nás napinaš.
Ona nie je psychicky Ok, alebo to velmi rýchlo k tomu smeruje, takze bacha
Svokrovci vzali dnes malú do ZOO takže ako sa vraví jedno dieťa žiadne dieťa. Herečka sa neozvala zatiaľ chvalabohu
Chapem ze si si to nevsimla, takýto psycho stav sa prejavuje nenápadne, postupne,
až časom graduje. Skúste sa porozpravat cela rodina, pozorovat ju nenapadne a nikdy ani náhodou ju nenechat s deťmi samu. Nejako to u nej prepukne a vygraduje
Mám smutnú skúsenosť s psychicky narušenou ženou, ktorá si tiež namyslala rôzne skutočnosti, skončilo to trestnými oznámeniami od rôznych osôb, vrátane mňa, (mňa fyzicky napadla len preto, že moja mama pracovala s ňou v jednom podniku) a následne jej liečením.
Ženy tá žena je šialená ale povedala som jej svoje. Hneď ako prisla šla za malým a ťahala ho na ruky. Hovorím jej že čo robí že ona si ho chce popestovat. Tak vravím veď spal, samozrejme ho medzitým zobudila takže rev neskutočný malý spustil, tak že to nevadí ona ho upokojí. Malého som jej vzala a rázne jej povedala že JA SOM MATKA a nech sa k deťom nepribližuje. Na to mi odpovedala že ona už bola na fare vybavovať krst aj všetko. Som myslela že ju zabijem 😡😡😡. Do toho prišiel muž a sestre tak vynadal ako nikdy. Plakal malý a plakala aj dcéra kt chúďa ma takú nasratú nikdy nevidela. Herečka odišla a vážne uvažujem že to budeme riešiť súdom lebo toto nebude mať konca

Švagriná je psychopat. Pozri si nejaké videá https://youtube.com/channel/UCxqyP_9xTgXuAsar7k...
Jediná tvoja šanca na záchranu je prestrihnúť s ňou akékoľvek kontakty. Čokoľvek urobíš, vždy budeš ty tá zlá..