Som na prášky zo švagrinej
Ahojte.
Mám doma skoro dvojtýždňové bábätko plus staršia dcera má 4 roky.
Švagriná deti nemá za to má prečítané asi všetky knihy o deťoch. Nič nepočúvam len koľko by mal malý vypiť mlieka, že zle plienky používam že zbytočne tie drahšie a TOP je prosím pekne že nedojčim a malému nedávam čajík v tomto teple ( rada by som dávala bohužiaľ malý nechce ani čaj ani vodu) že bude dehydrovaný atď ja by som mu aj dala čajík ale nechce absolútne nič okrem mlieka ako staršia dcera tiež je v lete narodená a tiež nechcela. Aj keď vypije tak ho boli bruško no akonáhle k nám prišla už hneď čaj mu dávala malý z toho začal nenormálne plakať čo ho narukovali.
Hučí len samé tabuľky čo by mal podľa nich robiť.
Keby som prvorodička tak fajn ale mám ešte dcérku a tá keď malý plače plače aj ona. Samozrejme klasický plač že je malý hladný sme jej vysvetlili že bábätká plaču no naposledy keď malý srdcervúco plakal začala aj ona že sa boji o neho. Neviem či potrebujem poradiť alebo sa vyžadovať ... Len už nevládzem som v sprche a rozmýšľam nad všetkým dokonca som začala uvažovať či som dobrá mama. :-/
Len ako písala tak fajn ale teraz ho bombarduje nimi.
Ta obdivujem. Ja by som podala TO, zbalila deti a sla k mame minimalne na cele prazdiny, nech dcerka nie je v strese.
Ani by som sa muza nepytala.
Dufam,ze jej daju zakaz priblizenia 🙄Ocividne nema vsetkych pat v budke 🤪Normalne cakam ako to dopadne 🙄 Drzim palce 😶
vies co... cele zle toto, ale to mas zato ze si slusna. Ja by som jej taku pridrbala, ze by my obchadzala na 100m a to myslim doslovne. Co to mate v rodine za chlapov? dedo ...manzel.. cela rodina bude na pozore kvoli jednej posahanej?
@eeffka nedost že sa sama obviňujem že som nezasiahla skôr? Myslíš že ma to nehnevá?
Drzim ti palce nech sa ta psycho uz neozve.Boze normalne sa o toho maleho bojim aby hentej nekleplo v budke,aby sa k vam nevlamala a nebodaj ho nechcela brat 😒
Tak ženy mali sme rozhovor s mužom kvôli tomu telefonátu a prosím pekne švagriná sa tým pádok že my na ňu TO ona chce nás udať že sa o deti nestarám že ich týram a že som alkoholička. Manžela otravuje smskami úplne ho citovo vydiera vraj či si pamätá keď sa ako deti hrávali a ako ho ona ochraňovala keď bol malý a niekto mu chcel zle pritom práve manžel mi neraz vravel že keď bol malý teda odkedy si pamätá ho sestra odstrkovala a robila mu zle. Svokrovci su na našej strane hoc svokra povedala že ju to bude akoby som ... Že ju to bude bolieť ako mamu že jej deti budú na súde ale že takto to ďalej nejde a dokonca sa rozhodla že pôjde aj na súd. Švagriná je na ňu urazená a hrá divadlo aká je nešťastná že aj rodičia su na manželovej strane. Jednoducho telenovela. Ale včera dala svokra fotku teda no zmenila si profilovku kde je s deťmi ( ma to odsúhlasené takže sem tam dá fotku) tak jej napísala tam komentár že "moje deti" kt neskôr vymazala.
Inak ďalší týždeň krstime 😇 tak sa tešíme na to hlavne malá že bude mať princeznovske šaty 👗 😁
Och🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ona by mala byť na psychiatrii zavretá. Ja si nemyslím, že to je len závisť. To už je Dg. Držte sa a čakáme ďalší vývoj.
Ak mozem poradit, odkladajte si vsetku pisomnu komunikaciu, v buducnosti ako podklady pre psychiatra budu fajn. Svagrina skor ci neskor bude pravdepodobne potrebovat odbornu starostlivost. Nikomu to oznamovat nemusis ale bude dobre ked budes mat v zalohe aj takuto dokumentaciu. Aj ked nahodou nieco vyvedie tak pre policiu, pravne zalezitosti. Nic sa nemusi stat ale radsej predvidat dopredu nez potom banovat. Ludia sa tocia vacsinou stale v tych istych zauzivanych vzorcoch spravania a toto sa bude stupnovat.
Super,ze to už riešite a veľmi vám držím palce aby ste už mali pokoj 🤨 máte si detičky užívať a nie stále žiť v strachu ze co sa môže stať ak náhodou a malú máš už vo veku kedy všetko nasáva a treba to zastaviť. A nakoľko si nikto neviete s nou rady ako muž, rodicia ty a ani nikto iný možno by bolo sa so svokrovci dohodnúť a poslať ju na liečbu a ak by nesúhlasila tak súdnou cestou. Nečakaj ze keď ti deti začnú chodiť do škôlky a môže ich odtiaľ uniesť alebo co ....už ohrozila zdravie dieťaťa tak to nie je sranda ...držím palce
Nemas si co vycitat. Skorej by ste aj tak nic neporiesili, iba by ste trpli, kedy nieco vazne vyvedie. Dobre ze ked uz sa muselo nieco stat, deti boli pod dozorom a svokrovci zasiahli. Teraz konecne mate nieco v rukach. Drzim palce.
Inak dnes ideme do kina ja s malou. Malý ostane doma s manželom. malej sme sľúbili že pôjdeme všetci traja ale tak pekne sme jej to vysvetlili a zdá sa že pochopila tak sa aj teší 🙂
Ahojte 🙂
Podávam hlásenie v kine všetko bolo ok 🙂
samozrejme tŕpla som či sa niečo nestane ale manžel ostal s malým aj svokra prišla k nám takže varovali spolu 🙂
Drobec to prespal a manžel prišiel pre nás po kine 🙂
Svokra sa však musela prekecnuť že sme boli mimo lebo hoc herečka neprišla tak napísala sms mužovi že ako môžem odísť od tak malého bábätka a že som krkavčia matka. Že čo to za matku vybral pre svoje deti že opustím bábätko a prosím pekne že prečo sme volali svokru a nie ju 🤦 Osobne si myslím že volala sociálku a aj keby máme svedomie čisté 🙂 Aj manžel sa rozprával s jedným známym kt mu aj poradil aby sme neprovokovali a na sms neodpisovali ale si sms ukladali 🙂
Koniec hlásenia 🙂
@katus226 ja si prisahám že si dám k dverám rýľ 😁😁😁 a keď sa objaví tak ňou dostane a poviem že to bola nehoda že mi vošla do cesty keď som rýľovala 😁
Ale ano užili sme si hlavne malá bola spokojná po tom všetkom sa konečne smiala aj v Dračiku sme boli najviac ma však dostalo keď mi povedala že nechce nič že nech kúpime niečo malému tak sme kúpili malému a aj jej 🙂
Jeej to je zlate☺️ inak ten ryl neni odveci, mozno jej po tom udere zapadnu kolieska v hlave na miesto... Joj niektori by si taaak zasluzili jednu j..nut po hlave, co ked nemozes
@katus226 podľa mňa jej nepomôže nič. Snáď jej dopne že čo chceme tým súdom dokázať. Viem že krstné, tety, babky rozmaznávaju veď aj u nás to tak je. Moja mama a svokra rozmaznávaju ... Podľa mňa mala mi všetko čo jej babka dovolila ani nevravi ale vie že doma sú iné pravidlá. Raz keď spala u svokry tak jedla parené buchty kt doma ani do pusy nedá ale u babky zjedla. Či to nebude tým pol kilom Granka čo jej tam svokra natrepala a na fotke vyzerala mala akoby sme jej jesť nedávali 😁😁😁 na druhú stranu sme si s malou užili na začiatku keď som bola s malým tehotná tak z ničoho nič začala rozprávať o tom ako ona bábätko nechce lebo mne nenormálne zle bolo na začiatku každé ráno rande ja a záchod 😒 tak sa bála o mňa do toho tá pinda asi keď som bola v 6tom mesiaci malý kopal jak blazon som mala pocit že mi obličku odkopne tak ako ma malý kopol muž sa malému prihovoril a švagriná malej zapotila že vidíš tak to začína ... žiadne Vikinka pozri Vikinka aha ale celú lásku bude mať bábätko a že vidíš bábätko mame robí zle. 🤦 Manžel jej vtedy pekne vysvetlil že nech nerozpráva malej sprostosti. Večer sok malej ako som ju ukladala spat povedala že aj ona keď bola v bruchu tak kopala a že určite celú lásku nebude mať iba drobec
Ona narozpravala toho veľa ja som ju neraz keď nikto nebol nablízku poslala do pi.e ... Len odkedy máme malého asi mi zmäkol mozog 😁 ...
Prepáč ale to ja som si myslela, že mam niektorých členov rodiny problémových 😂😂😂😂 to je nič oproti tomuto teroru z jej strany
Ďakujeme za hlasenie.
Som rada ze to robíš, lebo tu sa zienky snazia pomoct, poradit a potom ano obraz ani zvuk. Nepotrebujeme vďaky, ale kratke spravy potesia veru.
A k situacii - vidim ze to beries s ironiou a humorom, co je super, tak ako ja, lebo to uvolnuje stres a hnev. Si top !
@cacianka my už totiž nevieme ako inak a dostali sme radu že najlepšie je ignorovať 🙂 hlásenie budem dávať neboj mám pocit že toto koniec nebude hlavne keď bude súd a veci okolo toho
Fuuuha dakujem za hlasenie aj ja boze toto je normalne namet na hallmark movie 😅 Budem sa tesit na stastny koniec 🤗 A mala je uzasna velmi rozumne a silne dievcatko 🤗

@lvula vieš že možno aj je 😁 aj preto som to dala ako anonym mozno jej dopne že jej je.e ale to pochybujem.
Dcéra sa chúďa každú noc budí ... Ukážkovú traumu jej spôsobila. Cez deň sa odo mňa nepohne.
@axelina ona píše aj manželovi sms tie sms si uklada možno aj to pomôže ako dôkaz.