icon

Som na prášky zo švagrinej

30. jún 2021

Ahojte.
Mám doma skoro dvojtýždňové bábätko plus staršia dcera má 4 roky.
Švagriná deti nemá za to má prečítané asi všetky knihy o deťoch. Nič nepočúvam len koľko by mal malý vypiť mlieka, že zle plienky používam že zbytočne tie drahšie a TOP je prosím pekne že nedojčim a malému nedávam čajík v tomto teple ( rada by som dávala bohužiaľ malý nechce ani čaj ani vodu) že bude dehydrovaný atď ja by som mu aj dala čajík ale nechce absolútne nič okrem mlieka ako staršia dcera tiež je v lete narodená a tiež nechcela. Aj keď vypije tak ho boli bruško no akonáhle k nám prišla už hneď čaj mu dávala malý z toho začal nenormálne plakať čo ho narukovali.
Hučí len samé tabuľky čo by mal podľa nich robiť.
Keby som prvorodička tak fajn ale mám ešte dcérku a tá keď malý plače plače aj ona. Samozrejme klasický plač že je malý hladný sme jej vysvetlili že bábätká plaču no naposledy keď malý srdcervúco plakal začala aj ona že sa boji o neho. Neviem či potrebujem poradiť alebo sa vyžadovať ... Len už nevládzem som v sprche a rozmýšľam nad všetkým dokonca som začala uvažovať či som dobrá mama. :-/

autor
11. júl 2021

@lulua777 to je skôr námet na horor niekedy. Alebo komédia s prvkami ako to nazvať scifi lebo nikdy mi nenapadlo že toto budem riešiť a hlavne v rodine no keď sa inak nedá ☹
S malou sme chceli k psychológovi ísť ale odkedy sem nechodí tá potvora tak je mala spokojná a šťastná a to je najviac 🙂

autor
14. júl 2021

Tak zeny nakoniec sme vraj za vsetko zodpovedni my. Je mi z toho smutno. Nakoniec my z toho vyjdeme ako idioti kt jej chcu ublizit. Tie smsky co poposielala muzovi ani nebudem komentovat ☹ ako sme sa od nej "odstrihli" tak to zacalo mat neskutocne "grady". Muz keby ho nezastavim tak pojde k svokre a jej pri.ebe s prepacenim ...TOP bolo ze na nas socialku zavolala ja som sa citila ako nejaky zlocinec. TOP bolo ked mi povedala ta pani nech maleho vyzleciem lebo im bolo nahlasene ze deti tyram ... Muz sa ich opytal KTO podal navrh vraj nemozu povedat ... Naznacil vsak ze ci to bol niekto z ulice a vyraz pani hovoril za vsetko. Muz ma dovolenku 3 tyzdne tak vypadneme k mojim rodicom nech mame pokoj.

h2
14. júl 2021

OMG! 🙄 Neboj sa. Sociálka u vás bola a zistila, že pravda je niekde inde. Iné páky už na vás tá psychopatka nemá.
S vašim trestným oznámením na ňu to ako vyzerá? Už v tom niekto koná?

autor
14. júl 2021

@h2 TO sme podali na sude. Samozrejme vsetky smsky tam su dokonca aj svokor povedal ze ak bude sud pojde svedcit. Vlastne to vyzera ze pojdeme na sud kedze sme tam napisali VSETKO odkedy sa mala narodila az doteraz a zakoncili to tym incidentom s kocikom.
Snad som to dobre napisala. Ja si cim dalej tym viac myslim a trz pardon za vyraz ... Ona potrebuje niekoho kto by ju poriadne "vyp.ášil". Jej udrelo na hlavu ze jej brat je stastny a ma deti.

luccija
14. júl 2021

Ona je chuďa psychicky chorá toto, keď na súde prečítajú hneď bude mať psychiatricke vysetrenie.sprava sa ako psychopat

autor
14. júl 2021

@luccija vies ze ja by som aj brala keby to slo na sud. Aspon by jej to dali sudne ze ma ist na vysetrenie lebo toto co robi :-/

cacianka
15. júl 2021

To sa dalo čakať ze bude kopať nohami a skusat vsetky finty. Kolizne musia preverit kazde podanie, a v podstate bud rada ze zistili pravdu.napíšu správu kt.použijete aj na súde
Ake bolo vyjadrenie koliznej ? Mali ste jej najprv umožniť obhliadku podla štandardov aké majú(stopy na tele a trvat na tom aby overili OBE deti, jedlo a zásoby pre deti v chladničke, zázemie pre ne - postielky, hraci kútik, stolík pre aktivity, dvor a ppd.) a potom ukazat sibnute sms a kopiu podania na súd kde ste napisali všetko.
A na súde trvajte, aj na jej psych.vyšetrení, nedajte sa odpinkat že nejake porusenie občianskeho spolužitia kt.rieši Obc.úrad s max pokutou 30e.
Tu nejde iba o vase obťažovanie a prenasledovanie, ale aj o jej zdravie, lebo upadne bez pomoci do horšieho a hlbšieho stavu a liecenie bude ťažšie. Facky tu asi nepomôžu.
Este by sa mohla otocit aj na ine deti a to uz by bol iny pruser.
Kazdopadne zmente prostredie, aby ste si oddychli, zazili pekne prazdniny.
Drzte sa a obcas podaj hlasenie.

autor
15. júl 2021

@cacianka viem ze musia vsetko preverovat. to sme umoznili. Pozreli VSETKO oblecenie jedlo malej izbu atd. Boli celkom fajn len ten pocit ako keby sme nwjaki zlocinci boli.

stevvvka
15. júl 2021

Ja to rozumiem, ale to je ich povinnost preverovat nahlasene. A ked uvideli ze je vsetko ok plus tie sms a TO na svagrinu, bude im jasne, kolka bije. Neboj sa. Nehanbi sa. Nemas sa za co. Rodinu si nevyberame. Uzite si volno. 🙂

elizabet173
15. júl 2021

toto je už silná káva, držte sa

autor
15. júl 2021

@stevvvka
@elizabet173 na 100% to bola kedze napisala sms ze ci sme nemali navstevu vcera. Muz ma chut tam ist a vybavit si to s nou ale neoplati sa problemy si robit 🙂

h2
15. júl 2021

Ja sa ináč Tvojmu mužovi čudujem, že si ju ešte nezablokoval, keď neustále vypisuje tie esemesky. Mne by to už liezlo krkom. Tak ale aspoň máte dôkazy.

elizabet173
15. júl 2021

nie, mužovi v tom zabráň, narobil by si zbytočné problémy, to vám netreba, jeho sestra je chorý človek. Radšej nech si ju zablokuje.

cacianka
15. júl 2021

Preco ju nezablokuje ?
Ale zas - dôkazy vam dama poskytne

elizabet173
15. júl 2021

@cacianka myslím, že dôkazov už majú dosť, ale zase je možno zvedavý, čo ešte dáma vyprodukuje. Ale je to chorý človek

autor
15. júl 2021

@elizabet173 vies my sa na tych sms smejeme co ona dokaze vyprodukovat. Nech je po vsetkom a mame pokoj konecne 🙂

elizabet173
15. júl 2021

smejete? Veď si písala, že muž má nervy, že jej chcel ísť jednu...

jonnie
15. júl 2021

Mas to tazke.. no uz na zaciatku by pomohlo, keby si povedala a aj praktizovala - ze v sestonedeli k vam ani noha... Krute...ale kopec problemov by odpadlo. Preco svagrina nerobi a svokrovci jej to toleruju??? Ma 33r. - ak jej chcu pomoct a je zdrava..co teraz pochybujem...mali ju vypoklonkovat; aby si nasla podnajom, pracu a nie ju lutovat...ze vela platit atd. Nemala by cas na ine...keby chodila do prace... a mozno by riesila inych, nez vas...

autor
15. júl 2021

@elizabet173 to je smiech cez slzy. Ma urcite neskutocne nervy a siel by tam to ver ale ... Keby tam siel len by si narobil problemy. Niektore sms su az neskutocne. Napr ze my mozeme za to ze ju byvaly frajer opustil 🤦

cacianka
15. júl 2021

Zlakol sa rylu a lopaty čo máš prichystané pri dverách😳

autor
15. júl 2021

@cacianka neviem 😁

On keby mu nepoviem nech sa ukludni nech nejde lebo si narobi problemy len tak tam ide. Je to na plac ze vlastna sestra sa tak sprava k bratovi. Pritom odkedy to zacalo byt s nami vazne to zacalo. Vlastne mozno aj predtym len mi to nedochadzalo 🤔

autor
17. júl 2021

Vyzerá to tak že slečna tu má účet kedže manželovi volala s plačom že my sme z nej spravili kravu kt ubližuje deťom pritom ona ich zbožňuje atď.

Ak náhodou tak muž VŠETKO čítal čo som sem pisala to jej aj povedal a nezabudol jej povedať že to bola ONA kt skoro prevrátila kočík s JEHO a MOJIM synom. Povedal jej že je jeho sestrou ale k NAŠIM deťom sa nepriblíži.
Samozrejme sa rozplakala lebo jej svokor a svokra povedali o súde všetkých obvinila len seba nie. Zakončila to tým ze JA si deti nezaslúžim. Manžel jej vynadal že nech váži slová a zakončil to tým že s ňou skončil. A zmenil si číslo ... Pondelok ideme k rodičom KONEČNE bude pokoj 🙂

nttnnt
18. júl 2021

Rovno by som sa tam pokukala po nejakej novej nehnutelnosti lebo tomu retardovi teraz este len prepne a ze ty si deti nezasluzis ona si nezasluzi ani potkana do klietky spina narusena…. Ked to tu cita tak nech si precita ze byt ja na tvojom mieste dopadne veelmi zle a nie ze sudom ja by som ju za ten kocar prevrateny tak zrachala zeby ju zbierali z betonu

cacianka
18. júl 2021

Moze aj nemusi tu mat účet, ak ma tak ok,
Ale od rodicov vie o TO alebo podaní návrhu, tak fabuluje a hrá svoju hru ďalej.
Keby bola tu a čítala - to by uz reagovala a plodila na teba aka si a ze si deti nezasluzis.

autor
18. júl 2021

@nttnnt ja som od začiatku vedela že ona je pri.ebaná aj tá láska čo ukazovala voči môjmu vtedy ešte priateľovi keby mohla tak ho láskou "zje".
Ak tu má účet nech má. Fotky sem nedávam takže nové fotky detí mať nebude. A po súde ich vidieť určite nebude.

autor
18. júl 2021

@cacianka mohla ísť za herečku to by jej šlo. Ešte dobre že svokrovci majú FB lebo s nimi problém nie je. Muž si zmenil číslo ale kvôli nej ani svokrovcov tč nedávame lebo hneď by ho "vyňuchala". Ja sa však niekedy ako úplná pi cítim že som skôr na to neprišla :-/

cacianka
18. júl 2021

To sa netráp, ona ma taky stav ze ho tazko rozpoznaš, neprejavi sa skoro ale az casom postupne sa to krystalizuje.
Tak ako u chlapa nezistis hned ze zahyba, alebo kolegyňa ze donasa šéfovi, alebo ze babka ma alzheimera. To ide plíživo.....po odrobinkach, az časom sa tie úlomky pokladajú do viditelneho obrazu ako mozaika.

mijunik
18. júl 2021

Je super, že idete k Tvojim rodičom, len dúfam, že sa tam slečna nedotrepe. Vie, kde Tvoji rodičia bývajú? A do vášho domu nech ju v čase vašej neprítomnosti svokrovci v źiadnom prípade nepustia, že poliať kvety alebo hocičo spraviť. 😁

autor
19. júl 2021

@mijunik tu je klud. Vie kde byvaju ale tu nedojde snad. Otec by ju odtial hnal 😀

autor
23. júl 2021

Ahojte.
Pre info 🙂
Sme u našich je tu kľud, deti spokojné 🙂 včera sme boli konečne s mužom v kine takže aj oddych trocha od detí ( milujem ich ale tak chápeme sa). 😁 malý to skoro celé prespal a malá povedala že sme mali byť dlhšie 😒😁 že sme skoro doma 😁😁😁
K švagrinej neozýva sa ale svokrovci majú na starosť dom takže dnes volala svokra že dom všetko ok. Herečke však prišiel papier kvôli TO takže znova začala svokre nariekať že čo jej to brat spravil že ona nechce deťom ublížiť atd. Na čo jej svokra povedala že keby sa nič nedialo tak by to určite nepodal.
U nás doma nebola nepustila ju svokra keďže keď niesol muž svokre kľúče tak poznamenal že bez NEJ nech ide k nám. Jednoducho ona ma pocit že celý svet je proti nej 😒
My budeme nakoniec iba do konca týždňa keďže naši idú na dovolenku 🙂 ale poviem Vám ženy že toto sme potrebovali odísť a mať pokoj aspoň chvíľu ❤️