Som na všetko sama
Ahojte zienky. 🙂
Chcem sa s Vami podelit o svoje pocity,kedze mojho manzela to nezaujima. ☹
S manzelom sme spolu 8 rokov mame dve dcerky moje najmilsie 🙂 ,Ja pracujem ,manzel tiez,deti idu prvý krat do skolky.A naozaj sa citim neskutocne sama.Ked som sa vydala kupili sme si dom na dedine ,samozrejme mam susedky s ktorymi sem tam pokecame ale nic im nemozem povedat lebo hned ako take vrany by ma poohovarali vsade. ☹ Rodicia ma poznaju len ked potrebuju peniaze,so svokrovcami sa velmi nemusim kedze mi dost ublizili,ako bavime sa ,navstevujeme sa ale nemam si s nimi co povedat lebo vsetko co poviem otocia proti mne a este sa aj urazia lebo si domyslaju ze ci nahodou nenarazam na nich,alebo najnovsie vraj sa na nich kryvo pozeram 😀 co samozrejme neni pravda.Svagrina ona je v pohode ale ma svoj zivot. A jadro mojho smutku moj manzel vobec sa somnou nebavi ,nerozoberame spolocne domacnost ,financie ,starostlivost o deti atd. Co ma neskutocne mrzi,nehovorime spolu najnovsie ma ignoruje aj v posteli.Napr.celý den mu naznacujem ze chcem byt vecer s nim a milovat sa,a vecer ja si idem lahnut v sexi pyzamku pritulim sa o on ze milujem ta a otoci sa spat.Pride s prace prve co zapne je wifi.Milenku nema som si ista ,sme ako take dve mumie co len okolo seba prechadzaju ,ziadna iskra z jeho strany,asi ho uz nepritahujem.A to staram sa o seba neviem ako to takto dalej vydrzim.Uz som mu povedala ze ked deti podrastu zrejme si pojdeme kazdy vlastnou cestou ked uz teraz si nemame co povedat a jeho odpoved bola ze co mi sibe co mam kramy no dakujem pekne ☹
@maminuska to som skusala uz kolko krat,ze jeho pradlo nepozehlene haha,alebo sa pýtam deti co by si proslili na obed akoby by tam nebol ,alebo obleciem deti podme na kolac.Lebo ked som volala aj jeho tak sa mu nikdy nechcelo... nechcem to rozoberat len sa vyrozpravat lebo sa smejem a tvarim ze nic ze fajn ked to tak chces tak bude tak ale vo vnutri ma to ubija.. uz vela krat som urobila prvý krok,ale uz nie ,mam svoju hrdost a vnucovat sa niekomu kto si ma uz mozno ani nevazi to nie...Len srdce mi vraví nieco ine,vediem boj sama so sebou 😕
@janickacrazy maju 4 a 2 vedia sa prezliect ,ale same si zo skrine nevyberu a niekedy im treba pomoct,hracky si upracu,a obsluhujem no neviem ako vase deti ale moje si este nevedia same navarit a nazbierat si na tanier 😀 alebo si navarit caj,oprat atd.. a to aby ich prezliekol je o tom aby vstal a pohol so sebou aby nieco urobil aj on...
@janickacrazy vdaka za rady 🙂 na teple vecere su mne a detom milsie samozrejme len take rychlovky 🙂 no je pravda zvykol si ze si viem poradit aj bez neho , a ze nic nemusi pride z prace a padla nohy vylozene .... a to ze nech prezlecie deti,alebo nech je umyje rucky,nech jej otvori dvere ked chce ist na zahradu,alebo nech ide radsej k nim aby nespadli.hihihi su take zasifrovane slova ako dvihaj zadok.. 🙂
@mariannastancelova Joj tak to sú malé deti, myslela som, že vačšie 🙂 tak ale hlavne ide o to, aby si ty nebola unavená a ked ešte varíš večere a on nerobí nič, tak dakujem pekne. Hlavne teda, ked chodíš už do práce, verím, že si unavená, no jemu by som teplú večeru just neuvarila, ak by mi s ničím nepomáhal. No ja mám 3 deti, 16, 5 rokov a 10mes., moj mi tiež veľmi nepomáha, len on chodí do práce a prichádza až o 19:00hod.
@janickacrazy no aspon keby si to vazil,je pravda berie to ako samozrejmost.Ale zijem pre deticky ,ak chce takto zit nech sa paci,ten pocit ze sa nemam na koho spolahnut ma ide rozdrapit.Ale ja som bola vzdy ta ktora isla aj cez ohen aby mala to co chce.Pracujem od 17-tich nikdy som nebola odkazana na neho.A to som si aj skolu spravila,aj vodicak,auto kupila,Sme zeny a musime to zvladnut 🙂 Niekedy premyslam ked to vsetko doakzem sama na co som s nim,je pravda nepije , nikde nechodi, neberie peniaze co zarobi vsetko investuje do deti do domacnosti.Pripravuje im buducnost starsia ma 4 roky a uz jej kupil byt ktory zatial prenajima,a aj ten byt kupil bez toho aby to prebral somnou aby mi ho ukazal 😢
@mariannastancelova čože? to len tak kúpil byt zo spoločných penazí a tebe to ani nepovedal? to je psycho, to si fakt vobec neviem predstaviť a nemá fakt nejakú milenku alebo čo?
@janickacrazy zabolelo ma to, ale v pohode dal to napisat na nas... No manzel este pred tym pracoval v zahranici kde si stihol nasetrit kopku penazi,ked sme sa vzali ostal pracovat na Slovensku.Kupil ho za dobru cenu,vraj nechcel cakat,a kým bude dcera dospela tak sa nam x krat vrati,a to bolo cele vysvetlenie.Nuz zijeme spolu ale predsa sme sami ...Uz nechcem riesit necham to plavat bo sa zblaznim....Vies dari sa nam nestazujem sa deti krasne ,zdrave,ale manzelstvo ziadne ,nie som stastna,chcem byt manzelkou s ktorou sa moze poroypravat,zasmiat,sediet pri víne,vsetko odislo,ked zacnem prva ani mi neodpoveda ,aj ked len tak cez zuby.nechapem naozaj nechapem..a uz ani nevladzem to riesit
@mariannastancelova No taký vzťah je prakticky mrtvy, ja by som sa rozviedla na tvojom mieste a našla si neskor niekoho iného. Ked máš také malé deti, tak asi stará nebudeš a celý život žiť takto, ved to je hrozné a ani tie peniaze to nezachránia. Aj tak si na všetko sama. A ten tvoj sa aspon s tými deťmi zahrá alebo ani to nie či ako? No fakt smutné, ja by som tak žiť nemohla.
Poznám vzťah ktorý prežil aj odlúčenie od rodiny. Teraz si spolu nažívajú, ako keby sa nič nestalo. Tvoj muž je zatiaľ doma. Výčitky, tlačenie na pílu, nútené rozhovory nič neriešia, tak ako sebaľútosť. Skús sa povenovať sama sebe. Nájdi si koníčka, niečo, čo ťa bude napĺňať. Netlač na neho. Môžeš na neho zvaliť časť svojich povinností kým budeš preč. Veď sú aj jeho. Držím palce.
@janickacrazy niekoho ineho ? Tak toto neuznavam,ukoncit dlhorocny vztah a hladat niekoho ineho,ak by sme sa mali rozist radsej ostanem sama a slobodna matka s detmi hrda matka,nez kto vie koho si pobrat k detom heh ,Vies ked si spomeniem ake to bolo ako mi kazdy den opakoval ako ma miluje a je hrdy na to ze ma ma,ze niesom ten typ ktora chce jeho peniaze ,ze som je vsetko ze je namna hrdy,stale mi opakoval aka som krasna a ked som sa snim hadala tak sa zomna smial a hovoril ze ked som nasrata tak ho pritahujem este viac.. Vies takto to slo nejakych 7 rokov a posledny rok sa zacal menit a posledne mesiace som ako vzduch,preto nerozumiem
@mariannastancelova No ved urob ako uznáš za vhodné, ja som ti napísala, čo by som urobila ja. 😉 každý človek je iný, už je len na tebe, ako sa zachováš. No ale ak je to tak ako opisuješ, tak si myslím, že niekoho má, ked ťa 7 rokov miloval a zrazu si prenho vzduch.
@mariannastancelova ahoj. Ako to po rokoch dopadlo?

@dankagirl zobrat deti od oca,staci ze idem na vikend s detmi k sestre ktora byva v meste nejakých 30km od nas .A deti celý deň mami kde je tatino podme domov ,nie je to take lahke,a opustit ho lebo si ma nevsima :D ? Samozrejme ak ma podvadza co si myslim ze nie je pravda ,tak ho okamzite pobalim a este budem taka skvela ze ho aj odveziem k nej hahaha