Som naozaj lakomá alebo opatrná?
Kedze je to tu anonym, vyuzijem a rada si vypocujem nazor nestrannej osoby. Som slobodna mama, dcera je skolacka. Mame byt, auto, chodime na dovolenku. Taka klasika, nic extra ale bieda to nie je 🙂.
„vztah“ s panom X.
Prisiel o pracu, obcasne stretavanie u mna a von, lebo on zil dovtedy u byvalej ( to zatajoval )a potom u mami ktora mu kategoricky zakazovala navstevy. Nemal auto, lebo ho nechal byvalej kedze jej neplatil alimenty.
Po prevaleni tohto vsetkeho prisiel rozchod a blok vsade mozne.
Pockal si ma predvchodom a vynadal mi do lakomej pi*e, kurv* a zlatokopky. Nechcela som aby u mna zil, nechcel prispievat na najom, nechcel urobit nakup, a dokonca nechcel za seba ani platit v restauraci ani na kave.
Okamzite som to stopla, nepotrebujem niekoho takeho, aj ked s dietatom najst partnera je tazsie, prisiel mi ako prizivnik.
On mi ale zahral scenu ze je na dne, a ja mu nechcem pomoct. Ze on by mi dal vsetko, keby ma.
Vraj aby som sa zadrhla kavami a obedmi za par €.
Baby on mi fakt ze nikdy nic neprispel, raz natankoval za 20€🙈
Pan Z
podobny scenar, akurat moj dvojizbovy byt bol maly, tak sme rozmyslali skusit to u neho. 700€ splatka jeho hypoteky, odo mna chcel 400€mesacne a 50/50 jedlo, energie, atd.
Odmietla som, ze nebudem platit jeho hypoteku, a ze by sme radsej mohli ist do spolocneho najmu, a moj byt a jeho dom prenajat. On casto robil tiez to ze „boze vybil sa mi mobil, kartu tu nemam, zaplatis?“ alebo „zabudol som si penazenku , potom ti vratim“ Nevratil nikdy. Na vylet som pre neho musela chodit ja. Pritom sa nemal zle, chodil znackovo vyobliekany a auto mal take ze, no chudobny ludia take nemaju. 🙂
Koniec opat rovnaky, nadavky aka som zgrloska, lakoma a neviem co.
Oba rozchody som iniciovala ja. A teda prijmem aj kritiku, som fakt taka hrozna?
Či si hrozná? Ty?! Nie, hrozní sú obaja spomínaní páni. Ty si hrozná akurát tak vo výbere partnera.
A týchto pánov si si našla isto na zoznamke však? 😁
Podla mna si uplne normálna tozumna zena, ti chlapi boli proste vychcani kkti, to radsrj sama sko s takymi a uz je ich pomerne vacsina🙄normalny uz vymieraju 😂
Si mudra zena, konecne zablesk normalnosti v mori mk zufalstva😅.
Mas nos na skrachovane exustencie a nezivis v sebe nadeje, ako jedna tuna v diskusii na 30.stran. Kladivo na chrapunov, nech sa po.... Tiez by som dala miliony, keby som mala🤣
akékoľvek slová od takých dvoch núl by po mne skĺzli ako voda po skle! Si určite šikovná baba, vieš sa postarať o seba aj o dieťa, takýmito debilmi sa vôbec nezaoberaj
Nie si vobec hrozna ani lakoma. Super, ze ako samozivitelka mas auto, byt, dovolenky.
Len blbec by platil cudziemu cloveku hypo, ked to nebude jeho. Nedaj sa takymi vyuzivat, rozmyslas a spravas sa praveze velmi rozumne.
No nabudúce, keď pôjdeš na prvé, druhé rande, nech ťa ani nenapadne platiť za seba. Ak dotyčný príde s výhovorkou, že si zabudol kartu a peňaženku, viac sa s ním už nestretaj a zablokuj ho. Chybu robíš v tom, že si ochotná s takými mať vzťah čo i len týždeň. Na toto sa dá prísť veľmi skoro.
Si hrozna jedine v tom akych uboziakov si vyberas do vztahu. Skus sa pozriet do minulosti na zaklade coho opakujes ten isty chybny vzorec a vyberas si rovnako zlych partnerov.
Ten chlap aký to šikovný pánko. Ženu si hľadá, aby mu platila hypotéku. Alebo ísť do spoločného nájmu tvoj byt prenajať aj jeho dom prenajať. Tak to som väčšiu blbosť ešte nepočula. To kde hľadáš takých chlapov ? Jeden horší než druhý.
Nie si lakomá. Bola by si blbá keby sa necháš takto vycucávať. Ja fakt neviem čo čakali ti muži. Ja byť na ich mieste tak sa hanbím a šúcham nohami a nie ti ešte vykričať že si lakomá. Sila fakt 😂
Jasné že ťa využívali .radšej sama ako s takými
Nie, nie si hrozná. Si sebavedomá a samostatná žena, ktorá sa neulakomí na prvého, ktorý príde...len aby som nebola sama. Máš moje sympatie a verím, že ti život prinesie do života aj chlapa, ktorý si vie ženu vážiť a ctiť a nie využívať.
@vanilkovazmrzka nevyberá si. Ono sa každý prejaví až časom. Chvalabohu ma toľko rozumu, aby vedela, že takito nie sú nič pre ňu.
Davam klobuk dole a mas poklonu, zrela mudra zena, ktora mysli na seba a na svoje dieta a prizivnikov vykopne zo zivota skor ako ta vycicaju z penazi a zo zivota 👍🏻👍🏻
Nie si lakomá, si úplne normálna osoba ktorá má na chlapov smolu ako väčšina žien
hladas si zlých mužov, asi aj dosť atraktívnych, určite sa vedeli obliekať a vedeli v tom chodit... cize chyba je v tebe... co tak sa nepozerat len na vzhľad a pozlatko chlapa, mimochodom, nic nove na svete, takýchto cocotov je dost, zameraju sa na osamelu zenu a nacicnu sa na nu jak mucha na hovno. Jaaj takych je. V živote by som chlapovi na rande nic nezaplatila, z principu. A keby na rande mam platiť pol na pol, dvíham sa okamžite. Chyba je ze dnesne ženy nemaju hrdost a su cele šťastné ze sa na nich hocaky pofider nalepi.
Ja by som sa urazila, keby mi dal zaplatiť...a to si nemyslím, že som lakoma. Jednoducho chlap sa má snažiť ženu dobíjať. Neverila by som mu, že zabudol peňaženku alebo kartu.
Toto je už nechutné taktizovanie....skúša čo môže.
Máš hlavu a to je dobre.
Ja som to kedysi riskla. Stretla som chlapa, povedal mi okrem iného príbeh, ako si kúpil auto od kamaráta na splatky, prišiel covid a musel mu dat 1300 hneď inak mu vezme auto a preda ďalej. Samozrejme splatenych už pekných pár tisic. A fakt neviem kto mi co do tej hlavy nasepkal, vzala som ho so sebou do roboty ( nočný rozvoz) cestou k jeho autu už som zastavila v bankomate, vytiahla 1300€, to sa strašne nasral, vyskocil za jazdy z auta (50 v dedine), ja som prišla k jeho osobaku, dala prachy na strechu, položila na to fľašu s vodou, aby to neodfuklo a odišla domov. (Poznali sme sa asi týždeň)A dnes sme už 5 rokov spolu, z toho 2 roky ako manzelia, mame za pár minút ročnú dcéru a stará sa o mňa ako o princeznú. Peniaze mi oficiálne nevrátil, ale teraz ako som na rodicaku (a aj predtym) som naozaj kráľovná, zarába, splaca moje sračky a stále si môžme dovoliť aj niečo navyše
Kolko si mohla mat navrhov na rande od chlapov, co sme tu. Neda sa svietit 😃
Alan Harper?🤣😅
@negymama 😀 je to tak..otazka je, či ten sex za to stojí
ano, vlastne je možne, že muži sa na slobodne mamičky alebo single pozeraju ako na menejcenny tovar a maju pocit, že ked sa ukažu u dverí, tak spadneš na riť..
@vevebono pekný príbeh, ty si si ho vlastne kúpila ako takého dostihoveho tátoša 😂
Máš fakt smolu na chlapov...akože ten prvý čistý príživník a ten druhý...možno mal aj svoje peniaze ale zároveň viditeľne on bol ten držgroš a mienil si nájsť niekoho pri kom ich netreba použiť a platiť bude ona. Držím päste aby si stretla normálnejších.
@janickacrazy 😂 to bola mačka vo vreci 😂
Prosím Ťa, ani sa nad tými ich debilnymi rečami nezamyslaj, si normálna, rozumná žena, to len tí dementi ti vykrikujú vlastnú neschopnosť. A nie si sama, aj ja som mala v minulosti podobné exempláre. Chvalabohu je to už minulosť
Za mňa si top ženska, ktora prekukla dvoch priživnikov. Dobre si urobila. Vykopnuť takych riadne ďaleko. Prajem Ti aby sa Ti zadarilo najsť niekoho normalneho 👍
si mudra zena👏👏👏👏

Ale ved ze je prizivnik a lakomec zistíš už na prvých rande, prečo si s nimi tak dlho strácala čas?