icon

Som nervózna a podráždená matka

4. máj 2021

Ahojte, prisla som sa sem vyspovedať ,tazi ma svedomie za to ako sa správam k dcérke.. zacnem tym ze mam dverku 2,5 rocnu a druhé babatko v bruchu 25t. Tehotenstvo ma nebude zrejme ospravedlňovať lebo tak ako sa občas správam ,ako vybuchnem,tak som vybuchovala aj minulý rok a aj ked bola úplne bábätko. Ked nejde niečo podla mojho plánu som nervózna a podrazdena, vyvrbi sa to az agresiou z mojej strany,nielen pri malej,ale celkovo som taká výbušna povaha ...nie vzdy ale,proste ked je toho na mna moc, vybuchnem ako sopka a za par sekúnd si to uvedomim a profe mi to neskutočne ľúto.. mávam obdobia kedy som úplne kľudná úžasná trpezliva mama, kedy vysvetľujem,nenecham sa rozčúliť,som ukážková a zrazu príde chvíľa kedy sa neudržim. A to musim povedať ze moja dcéra je ukážkové dieťa, úžasná, poslušna..a ja si to nevážim v tej chvíli ked sa nahnevam ( raz dva krát do mesiaca cca),byvam na ňu zlá, kričím, škaredo jej vynadam za blbosť, prítom je dieťa, ..vzdy si zato chcem dat facku. Dostane aj po plienke niekedy keď úplne vykypim,potom sa jej ospravedlňujem samozrejme, vysvetľujem jej ze ma nahnevala ale ze ju stále ľúbim a ze musi poslúchať a bla... Plačem potom v postelí kvoli tomu aka som , že tie emócie neviem ovládnuť. Baby co mám robiť. Mám vyhľadať psychológa? Nechcem mať tieto skraty. Ja si aj uvedomím vtedy ze toto je zle to nesmiem ale v zápätí sa zase naseriem a zase som akoby v tranze hnevu.

Strana
z2
leelu
4. máj 2021

Par videi Nevychovy som videla - plakala som ako male decko a mala este vacsie vycitky 😕 pre mna to nejaky prinos nemalo, ale je mozne, ze sa tam da najst inspiracia na riesenie

janickacrazy
4. máj 2021

@leelu nuž treba si prejsť celý kurz v ideálnom prípade, ale pokiaľ človek nechce toľko investovať, tak je tam aj veľa článkov a videí, ktoré môžu aspoň trochu pomôcť

autor
4. máj 2021

Ďakujem vám ,ste úžasné, všetko som si prečítala, budem si to čítať častejšie a budem sa snažiť so sebou bojovať, ta minulost vo mne je a mam doteraz výčitky voči otcovi ,lebo viem ze je to z časti jeho podiel viny aj ked oni si nikdy nepriznali... Zhodili to na mna. Nechcem byť taká... Ako sa mala zobudila, ospravedlnila som sa jej a objala ju a sľúbila som ze sa budem snažiť neopakovat to. Ďakujem za všetky rady, máte pravdu, ked som vyčerpaná je to horsie a o tom mojom perfekcionizme nehovoriac, musim si to v hlave utriedit, nechcem aby bola malá takáto potom na svoje deti, vždy som túžila vychovať odolné dieťa,nie takú labilnu trosku akou som bola kedysi a mozno aj som teraz ja.

sale127
4. máj 2021

Odporucam magnezium a zelezo. Medovkovy, lubovnikovy caj. Joga, meditacia, beh. Chvilu oddych, robota neutecie

autor
4. máj 2021

@sale127 skúsim si kúpiť nejaký čaj, pred rokom som mala čas na seba a veľa som cvičila ,behavala a cítila sa fajn. Ale zeby to nejak zlepšilo tieto stavy neviem, na druhu stranu sme mali ale problémy s mužom vo vzťahu, hrozil rozchod.. takže som sa necítila uplne 100% ok... nervózna som bola aj tak.. Teraz som tehotná , vzťah je ok ale zas som nervózna uz z toho celého, neskutočne sa už teším keď začnem behávať a cvičiť a vypnem hlavu aspoň nachvíľu.

julka188
4. máj 2021

Bola som a som taka ista... 😪 Aj viem, co by mi pomohlo, viem aj preco som taka a najviac ma trapi to, ze ano, toto ptesne na svoje deti prenesiem. Aj ja tom ziskane... 😔 Tocim sa v kruhu a mam malo sily zmenit to.

julka188
4. máj 2021

@leelu sme na tom rovnako, dokonca mam syna s tym istym menom, len je uz starsi. V case, ked sa dcerka narodila som uz vedela, co vsetko som uz pri synovi pokazila...Dcerka ma uz sest a tie iste chyby robim stale, horsie to znasam, lebo si ich hned uvedomim, no aj ked sa snazim zmenit to, nedokazem to... Verim, ze regresna terapia by mi pomohla, ale neviem sa v okoli dopatrat k niekomu pre mna doveryhodnemu. Chcem tym len povedat - drzim ti palce, aby sa to tebe pri dcerke, aj pri synovi, podarilo 👍

julka188
4. máj 2021

@alexandra2010 mozem sa opytat, ci si absolvovala regresnu terapiu? Ak ano, kde? U koho?

bluka2
4. máj 2021

@julka188 ja som si tu regresnu terapiu iba hodila do Googlu a našla som niekde hneď na začiatku Andreu Stünkel v Piešťanoch a tá vyzerá byť skvelá, podľa jej komentárov na dotazy zákazníkov a úvodného videa. Robí aj konstalacie, bude to kapacita. Samozrejme, snáď nájdeš aj odporúčanie niekoho, kto má osobnú skúsenosť

alexandra2010
5. máj 2021

@julka188 nie ja, moja priatelka. A velmi uspesne. Viem o tej terapeutke ze je velmi znama, okolie Samorin (v sprave viem dat meno).

julka188
5. máj 2021

@alexandra2010 dakujem za ochotu, no samorin mi je daleko, hladem niekoho od presova, kosic. Ja som uz mala take kratke sedenie v tomto duchu, no pan je zo Ziaru nad Hronom - na intentivnu terapiu mi je to daleko. Este raz dakujem 🙂

sasha871
13. apr 2024

@alexandra2010 ahoj prosim mohla by si m pomoct do IP s tou terapeutkou?

Strana
z2