Som nespokojná po intímnej stránke
Ahojte.
Chodím sem už niekoľko rokov a poznáte ma. Preto ten nový nick. A tentokrát mám problém ja... Milujem svojho muža, máme dve krásne deti, nič nám nechýba, ale.... V prvom rade, mnohé to nepochopíte,a preto, prosím nevyvolavajte zbytočné hádky a neutocte. Vopred ďakujem.
S manželom máme v podstate dobrý sex, on je nežný, dobrý, strašne zlatý ku mne. Ale ja hľadám, chcem iný sex. Pod slovom "iný " myslím D/s vzťah. Určite tomu mnohé rozumiete a tie ktoré nie, nech sa páči Google. Potrebujem to, viem to, cítim to... Lenže muž na také veci nie je, nebavili sme sa o tom, ale po toľkých rokoch viem, že to je pre neho veľa. V osobnom živote nie som submisivna žena, ale v tomto chcem byť, chcem, aby mal niekto nadomnou prevahu.
Nedávno som začala písať s niekým, kto to "robí ", kto je v takomto druhu vzťahu ten D. Chcem to skúsiť, dokelu. Už naozaj neviem, čo mám robiť, stále ma to zoziera, už ani nie som schopná na iné myslieť, proste to vo mne v poslednej dobe úplne vyhrotilo.
Viem, že sú tu určite baby, ktoré takýto vzťah majú. Veľmi pekne Vás prosím, ozvite sa mi. Nemusíte tu, môže byť IP.
Mnohé nechápete, dokopete ma, ale čo už...
@adri266 prepac, nejdem sa vyjadrovat, lebo fetis fekal je dost aj na moj zaludok...... 😒
@adri266 ale toto ono po toalete, po malej.....jaaj, jaaj, tralalala la.... 😀 😀
Nechajte ju preboha. Chcela sa poradiť, lebo nevie čo spraviť. Naozaj nepotrebuje počuť ešte aj negatívne omentáre. Ona chce pomôcť a nie podkopnúť.
@kveta
Verím, že to nie je ľahké, netihla som čítať všetky komentáre. Ale rovnako sa zastávam toho, že nie je fer byť nevernou. Takže toto sme vylúčili. Ak vieš, že na to tvoj muž nepristúpi, tak môžeš vylúčiť aj túto možnosť. A potom ti naozaj zostáva ponechať si to vo svojej fantázii, prípadne skús nejaké skupiny , kde sú ľudia , kt. niečo také vyhľadávaju. Ja si nemyslím, že je na tom niečo zlé. Všetko zostane v anonimite, môžeš s nimi komunikovať prostredníctvom chatu. Dá sa to obísť. Dúfam, že mi tu žiadne krestansky založené dámičky nepovedia, že " hiii , veď to by bola nevera cez internet ". Takže myslím, že v tvojom prípade je to jediná možnosť. Alebo si našla aj inú?
A mimochodom tak td plena. JE TO STRAŠNE DOBRÉ 🙂 🙂 🙂 😀
@attraversiamo Diky za cenne rady, ale ja mam svoje sukromie poriesene bez nevery. Asi si to chcela napisat zakladatelke. 😉
@katti7 omyl
@moonlight1210 kde som ta sudiala a urazila?
@kveta
jej jasne. Som sa sekla. Pardon 🙂
@katti77 Ved pisem ze to bol omyl 🙂
@moonlight1210 ok, lebo som si to vysvetlila inak 😀
@lilitela 🙂
ona je nestastna *len* poslednych 6 rokov. TEda to nebude cely zivot.
Ona nemusi byt nestastna, manzelovi to este vobec nepovedala, takze v podstate, ak by to s nim riesila hned na zaciatku, mozno uz davno su v tom odbornici vo fachu, za ktorymi by sme chodili my s otazkami 😉
Ak na to pride manzel, a bude sa trapit jej pripadnou neverou, to je v pohode, ak bude on nestastny?
Ak pride k rozvodu, bude ok, ak deti budu nestastne, lebo nebudu mat oboch rodicov?
Ak mas vztah, nikdy to nie je tak, ze aj on je na 100% stastny aj ona. Niekedy treba kompromisy. Ja som nechcela ist byvat do PO, chcela som sa stahovat dalej na zapad. Manzel nechcel. A teraz to, mam sa ohladom toho trapit do konca zivota? Mam si preto hladat noveho partnera, lebo by sa mi pacilo viac zit v Cechach ci Anglicku? Ak sa manzelovi pacia kratke vlasy, a mne dlhe, a rozhodnem sa ich zapustit, znamena to, ze ma sa citit nestastny a hladat inu?
Je zaujimave... co dokazu ludia zo seba dat von 🙂)) Je mi luto ze na MK su take stvorenia ... ;) Nic si z nich nerob ;) urcite ani nerobis :D aj ked to niekedy dokaze zarazit ... aki su ludia sprosti 🙂)))
Moj nazor je .. nejako jemne naznacit manzelovi ... o co mas chut... alebo zacat s jemnejsimi vecami 🙂 a postupne mozno stupnovat 🙂 Podla mna ... neexistuje chlap .. ktory by nechcel skusit neco take 🙂))) Im sa musi o tom aj snvat ;))))) 100% ;) ale je to ine... ak to mozno partnerka povie nahlas a chce aj skusat ;)
Ja ti drzim palceky .. aby sa ti podarilo splnit si svoju tuzbu ;) Ved to nie je nic hrozne ;) Bolo by to lepsie... pre psychiku ... dat to dokopy 🙂
Prajem krasny den ;)) bez nervov z komentarov od ludi ... co nemaju sajnu .. co je to uzivat si sex ;)))
@veronikax ale to si jej nepovedala nic nove, to jej tu napisala drviva vacsina zien, ze to ma skusit s manzelom a su tu za to odsudzovane niekolkymi, ktore nemaju problem s tym, ze by si tuto tuzbu naplnila s niekym inym ako manzelom, lebo je to podla nich jej zivot a jej potreby. Preco si myslis, ze si napisala nieco lepsie ako tie, ktore tu odsudzujes? Koho konkretne si mala na mysli, len by ma to zaujimalo?
@sardinka32 vobec nikoho 🙂 ja som si precitala len 1 stranku 🙂 nemam cas citat kazdu jednu a tolko somarin vo vacsine 🙂 Pisala som len vo vseobecnosti 🙂 je mi luto ze ludia najradsej odsudzuju 🙂 Mali by len radit... ak v tom ma niekto skusenost ;) Ale ak sa velmi velmi trapi .. tak by mala ist za psychologom 🙂 Mozno by prisla na nieco ;) vdaka nemu 🙂
@veronikax O.K., beriem, ze si to necitala cele, ale na tych 7 stranach sa toho popisalo dost. A vies, ked napises nieco v tom zmysle, ze zakladatelka je chuderka, lebo sa jej tu snazia poradit "sproste stvorenia" a nemas celkovy obraz, tak preto ta moja otazka. Za to co si jej poradila Ty, su tu mnohe oznacovane za svatice, mnisky a co ja viem co este. Tak preto mi to nedavalo zmysel. Nic osobne 😎
Vela ludi tu radi zdoverit sa manzelovi. Ale v tomto pripade zakladatelka vie, ze jej muz povazuje Dsko za chore. Takze tato rada moze viest k rozchodu, ak sa zakladatelka manzelovi tymto prezradenim zhnusi..
@zita19
ked uz sme pri tom- vichodnare od slova vychod, takze ty si sa sekla s ypsilonom... ked teda uz ides poucovat...
ale k teme, kedze nie sme v skole: uplne chapem zakladatelku temy, to, ze niekto jej vycita, ze si chce znicit rodinu a vymysla je hluposti, je to rovnake, ako s mojou kamaratkou. ked s nou muz nespaval, rozmyslala nad neverou, ked uz nepomahalo zvadzanie ani rozhovory s nim.
@ds_sub ma ten isty problem, ma normalny sex a ten ju neuspokojuje, rovnako ako niekoho, kto oblubuje normalny sex a nema ho.
jaaaaaj a doteraz si bola spokojna?
osobne si myslim, ze taketo veci sa maju riesit hned na zaciatku vztahu a mimochodom ak sa ti podari podviest muza a budes happy ze sa ti to lubi, to budes podvadzat stale??????????? ci len raz???????????? 🙂
@adri266 Ma viacero moznosti. Pokracovat v autoerotike s /predpokladam/ BDSM tematikou, rozbehnut virtualny Ds vztah, zit v realnom Ds vztahu, riskovat anonymne Ds jednorazovky, dohodnut sa s msnzelom na otvorenom vztahu s tolerovanymi bocakmi alebo sa rozviest.
Ale ak to ma tak, ze kedykolvek zavrie oci, tak vidi Dsko, tak z nej asi mniska nebude. To je realita vacsiny ludi z tejto komunity. Dsko je dar aj prekliatie. Dar v tom, ze tito ludia zazivaju spokojnejsi sexualny zivot a viac orgazmov a prekliatie v tom, ze ich civilne vztahy tym trpia. Na modrom konikovi kazda 25. az 33. uzivatelka je Ds-pozitivna. A ozvali sa len dve, ktore maju uzavrete manzelstvo so svojm Ds partnerom. To len na ilustraciu toho ako velmi tazke je najst vhodneho zivotneho partnera, ak je clovek Ds-pozitivny a ako komplikovany je ich zivot aj bez toho, aby do nich niekto kopal za ich vrodeny eroticky scenar.

@adri266 ja už len toľko, keby tu bola napísala, že sa s ním vyspala, tak ju ani neriešim, ani by som nereagovala a v podstate je to jej vec, jej svedomie
ale presne to tu je o to, že vy už viete čo spraví predtým ako to spraví a už vopred ju odsúdite, o nič iné mi nešlo
krásne si tu nažívajte, ja končím v práci a idem sa domov venovať synovi, pekný víkend