icon

Som po výbere mandlí a stále musí byť s dcérkou niekto iný

ivakat248
9. sep 2021

Baby, dajak ma upokojte. Som doma po vybere mandli a musim lezat, lebo je mi hrozne.... A neviem este dokedy budem musiet.... Stve ma ale, ze s mojou malou stale niekto je, ze s nou nemozem byt ja a ze vlastne ja som odpalena a na vedlajsej kolaji. Zajtra dokonca ide 1.krat do skolky, sice na skusku iba, ale aj tak (nastupuje od januara) ..... A odviezt ju tam nemozem ist ja... Dost blby pocit. A depka riadka...... Uz len babku, ocka si pyta a mama nic.......

sweet20
9. sep 2021

@ivakat248 a co mas horucku ci ako sa to prejavuje?

zdenka11081983
9. sep 2021

@ivakat248 bud rada, ze Ti ma vobec kto pomoct a neries blbosti. Niekto nema napomocnu ruku. Drzim palce nech si čoskoro fit.

janickacrazy
9. sep 2021

@ivakat248 po výbere mandlí by si nemala byť nejak dlho odpálená, max. tak jeden-dva dní, teda aj nemáš nejaké komplikácie, neboj sa, dáš sa dokopy a bude dobre, buď rada, že máš babku, ktorá pomôže, veľa zdravia

maminkasisa
9. sep 2021

@janickacrazy no moja sesternica tyzden skuvinala od bolesti, nemohla jest cize bola slaba, potrebovala pomoc

tenerifka
9. sep 2021

@ivakat248 hlavne sa daj ty dokopy, dcerka bude vpohode....ach, my zeny....som zvedava, ci by to aj tvojho chlapa trapilo, ak by bol na tvojom mieste, v prvom rade by riesil seba a zase seba

janickacrazy
9. sep 2021

@maminkasisa no tak asi je to u každého iné, kamoška bola za 2 dni úplne v pohode, fungovala okolo detí

panda21
10. sep 2021

@janickacrazy po výbere akých mandlí fungovala za 2 dni? Toto si teda neviem predstaviť.

zuzi56
11. sep 2021

@janickacrazy po výbere mandlí odpálená max 1-2 dni!!!!
To si asi nebola vyberať mandle.
Ja som po 10 dňoch začala zmenšovať dávku flectora od bolesti.

janickacrazy
11. sep 2021

@panda21
@zuzi56 no veď každý to znáša inak, mám kamošku, čo 2 dni po cisárskom pobehala pol nemocnice, išla si pofajcit, keď som ju stretla, vôbec som netušila, že bola tehotná, ja po prvom cisárskom som bola odpálená na mesiac, ledva som žila

ivakat248
autor
11. sep 2021

@zuzi56 po kolkych dnoch si bola fit? Mne bezi 9ty den a bolesti od 6teho dna po ten dnesny su dost silne....

zuzi56
11. sep 2021

@ivakat248 tých 10 dni bolesť príšerná, 2 krát mi to krvacalo, ale zastavila som to , vždy v noci.
Asi po tých 14 dňoch som si dávala asi len polovicu flectora na deň, flektor je najlepsi, hlavne keď sa chceš najest

panda21
11. sep 2021

@ivakat248 ja rovnako ako
@zuzi56.. Mala som pocit, že žiletky prehltam, kukala som do blba a iba mi slzy tiekli. Nosné mi vyberali 2x a ani som nevedela. A to ja mam iný prach bolesti. Akože zvládla som to úplne bez liekov, ale tie bolesti.. 2 týždne KO 😏

ivakat248
autor
11. sep 2021

@panda21 baby, neviete ci je normalns mat silno biely povlak na jazyku? Uz stresujem, ci to nie je plesen alebo co.....
@zuzi56

panda21
11. sep 2021

@ivakat248 uff tak toto si nepamätám, ale teda, ja som 2 týždne prelezala, ani ma nenapadlo sa tam ísť kukat 😅 ale podľa mňa normálne.

zuzi56
11. sep 2021

@ivakat248 normalne