icon

Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku

16. júl 2022

Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.

aduskatt
20. júl 2022

pripomína mi to miesto, odkiaľ som sa pred 3 týždňami vrátila🙂

bagerka
20. júl 2022

Ja len toľko... gréci sú vraj fešáci a Kréta je prekrásna 😃 tak príjemnú dovolenku

h2
20. júl 2022

Autorka, si super, že si sa ozvala. Veľakrát sa tu konca príbehu nedočkáme, som rada, že teraz sme sa dočkali a že to dobre dopadlo.

pazdura
20. júl 2022

Vyškrtať ako osemsmerovku!

kamatopo
20. júl 2022

Krásne prostredie si si vybrala na oddych.Ja ti neporadim aby si s ním skončila. Skôr sa ťa opýtam,,naozaj s ním chces skončiť?,,prešla som si niečím podobným a teraz sme spolu už 13 rokov máme spolu dcéru. Syn je dospelý a môj manžel po podobnom prebudení šokom konečne porozmýšľal a došlo mu to. Len toľko k tvojej situácii z môjho pohľadu.

kattky
20. júl 2022

Krasa, krasa, krasa ... zavidim to more v dobrom samozrejme. Uzivajte si to tam ❤

lavender273
20. júl 2022

Dobra diskusia , a ani sa tu zeny nehadali!
Dobre si to poriesila,obdivujem ta. Dufam ze budeme vediet aj pokracovanie pribehu 🙂

autor
21. júl 2022

@kamatopo ďakujem, nebudem tu tvrdiť, že už mi je úplne ľahostajný, ale ja som sa vzdala nádeje, aspoň momentálne to tak citim, na nejakú zmenu a tieto občasné úlety sú pre mňa neakceptovateľné, keď neviem kde sa nachádza. Jednoducho, toto sa nerobí partnerovi. Ale veľmi som ho šokovala týmto, čo som spravila teraz, aj celé svoje okolie.

autor
21. júl 2022

@aduskatt hotel Dessole Dolphin Bay, Ammoudarra, Kréta?

autor
21. júl 2022

@h2 sľúbila som, že dám vedieť a pre mňa je dôležité držať slovo takže to bolo samozrejmé, najmä kvôli tomu ako ste mi tu všetky pomohli a podržali ma, až teda na jednu výnimku 🙂

aduskatt
21. júl 2022

Už som si prečítala, že to je Kréta, takže nie...ale je to veľmi podobné. Ja som bola na Mallorce. Ale máš tam krásne🙂

zooeynka
21. júl 2022

A komunikujete teraz? Pyta sa ako sa mate alebo nieco? Fotky videl?

elenita
21. júl 2022

@autorka jej, my sme v tomto hoteli boli pred nejakymi 3-4 rokmi, doteraz nasa uplne naj naj dovolenka....deti na to doteraz spominaju. A ano, aj my sme mali take krkolomne casy odletov, nadranom a pod.

jjanulienka
21. júl 2022

Jasne, že ti neni ľahostajný ale možno práve po tomto čo si urobila si uvedomí o čo môže prísť a teraz sam môže prehodnotiť svoj budúci život. Teraz si užívaj dovolenku a uvidis čo život prinesie ďalej☺️
Držím palce☘️
A veeelmi ti zavidim (v dobrom samozrejme😅) to more hneď by som išla ❤️

0silvia0
21. júl 2022

A mamine sa ako paci na neplanovanej dovolenke? 😍

pebu
21. júl 2022

Ty si tak vynimocne silna a rozumna a velmi sa mi paci,ze stojis sama za sebou a si nemenna v Tvojej tolerancii. Presne tak,toto sa partnerovi nerobi. Co bude to ukaze cas, ale Ty si sa velmi posunula tymto krokom vo svojom zivote. Nepoznam Ta, ale som na Teba hrda!

kamatopo
21. júl 2022

To poznám. Aj medzi nami je taký vekový rozdiel. Môj manžel sa poučil tak držím aj tebe prsty. No najprv aj on musel zažiť šok. A bol to oveľa väčší šok ako to že si išla na dovolenku bez neho.

autor
21. júl 2022

@zooeynka áno, písal, že ako sa máme, ako to tu vyzerá a vraj mu chybám, pridala som si aj pár fotiek na fb tak asi videl.

asocial
21. júl 2022

@kamatopo pouzijem troch ironie - aj tvoj partner takto od teba utekal na par dni, neozval sa ti a pritom chlastal? Asi nie. Ja totiz neverim, ze sa niekto len tak, akoby sibnutim carovneho prutika zmeni. Nezmeni. Ak sa zmeni, tak len chvilkovo. Takze, autorka, tymto by som sa neriadila.

mk22
21. júl 2022

Ja by som mu z dovolenky vbc nepísala a poprosila nech mi nepíše.. Ako sa mam a bla-bla.. By ma to urážalo, že tri dni pred odchodom ani slovo nič a zrazu keď som na dovolenke sa ide zaujímať ako sa mam a ešte ze mu chybam 😀
Ó čo mu ide?
Véd nech si užíva pije zábava sa.. Nikto mu v tom nebráni..a nech ma neotravuje ešte aj na dovolenke.. Hádam si nemyslí ze sa vrátiš on hodí smutné oči nejaké slzy a ma odpustené 🤔

tykat
21. júl 2022

parada, niekedy treba ukazat okoliu ze s tebou nemoze jednat ako s handrou. Chalan ma ponaucenie, mozno ho to zmeni ale asi by som uz neskusala

kamatopo
21. júl 2022

@asocial a ja použijem trocha irónie. Asi ťa musel niekto riadne sklamať keď neveríš v zmenu. Takže autorka buď optimista.

0kristina0
21. júl 2022

Zaujimat sa mal o teba ked si bola doma a nevedela si kde je, teraz sa ti naco pcha do zadku? Dufam, ze ho ignorujes.

autor
22. júl 2022

@0silvia0 ahoj, mamine sa páči, my každý rok chodievame spolu na dovolenku len tento rok sa rozhodli, že nepôjdu s otcom, no a vidíš, ona nakoniec išla 🙂

autor
22. júl 2022

@jjanulienka
@pebu ďakujem 🙂

autor
22. júl 2022

@0kristina0 neriešim ho

autor
22. júl 2022

@mk22 neskoro sa zbadal

0kristina0
22. júl 2022

Takze mu odpisujes.

autor
22. júl 2022

@0kristina0 iba raz, keď sa pýtal ako sme prileteli, viac neriešim.

mk22
22. júl 2022

Dokonca by som ho blokla až do návratu z dovolenky.
Lebo nevidím dôvod mu vbc písať reagovat odpoveď.. Išla si si oddýchnuť a nie čítať citové výlevy.. Zrazu sa zaujima😀
Bloknut.. Aj na tri týždne.. Potom odblokovať.. Ak čosi popise, prečítať.. A napísať jednu vetu..co je, čo sa deje?? Na tvrdo do teplých krajín s nim..