icon

Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku

16. júl 2022

Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.

petuska1989
9. aug 2022

nemáš si čo vyčítať... keby si mu nedala túto šancu, tak by si potom len rozmýšľala, že či si mu ju predsa len nemala dať... teraz už vieš, že toto je už naozaj koniec...

zdenkastanka
9. aug 2022

Ok, ak chcel takto "vyhrat" tak nech..
Nechaj ho uz tak. Blokni ho a koniec jednoducho... vobec si tu sancu nezasluzil.

autor
9. aug 2022

@petuska1989 to je pravda, viem aspoň, že som uvažovala správne pred tou dovolenkou, len som sa už s ním nemala vôbec stretnúť. Moja chyba.

autor
9. aug 2022

@zdenkastanka nezaslúžil a ja blbá som mu nahrala do kariet 🙈

kikaaa444
9. aug 2022

Viesco aj bud rada že si mu dala tu možnosť potvrdiť ta v tom ,že to čo si urobila pred dovolenkou bolo správne rozhodnutie 🙂 a aspoň nemusíš mat výčitky že si tomu nedala šancu

trema
9. aug 2022

Vidim, ze ta to vzalo, ale nemusis si tolko sypat popol na hlavu, zivot ide dalej

mamula20
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
9. aug 2022

Prepac ale.... nie, nebudem ti nakladať. No comment. Mas co si chcela.

autor
9. aug 2022

@mamula20 veci som mu poslala ešte pred dovolenkou, už tu nemá nič, teraz sme stihli len ísť 4 -krát na "rande".

autor
9. aug 2022

@lienka.7 beriem a súhlasím

lienka.7
9. aug 2022

Inak poteším ta trosku. Ja som pred rokmi dopadla podobne ako ty. Chcela som sa rozísť ale teda ex ma uprosil ze nieeee, ze este nech tomu dáme šancu. Nechcela som ale fakt ma uprosil. A vieš ako to dopadlo? O 2 tt (presne) sa so mnou rozišiel s tým, ze on kopačky nedostáva, on ich dava!🤣🤣🤣 cize hento bude podobny pablb 👌 vyskytli ho raz a navždy zo života.

vevapeto
9. aug 2022

Ale veď to je v poriadku všetko 👌
1. Len si sa uistila, že to nie je chlap pre teba
2. Urobil ti vlastne službu tým, že ti vypadol zo života sám
3. Buď šťastná, že si s ním neotehotnela

momoftwo
9. aug 2022

Este si nebola na 100% presvedcena ze je to hovado, takze nelutuj lebo po tomto myslim si ze uz si..nic netreba lutovat, aspon uz nebudes rozmyslat ci si este nemala dat sancu. Ale tak by som ho po tomto zablokovala, vymazala, vymedzila ze proste cisty koniec. Uplny ignore! Myslim, ze on sa este ozve smrad akysi. Ale uz nanho prosim ta nereaguj absolutne, ani jednou jedinou vetou..

autor
9. aug 2022

@vevapeto
@momoftwo ja som si povedala, že to skúsim, lebo takéto radikálne riešenie ako som spravila s tou dovolenkou, že som ho nahradila, on odo mňa nikdy nezažil a pomyslela som si, že ak vyjde najavo, že nepomohlo toto tak už nepomôže nič a budem vedieť, že to bolo správne lebo ja nedokážem žiť v neistote, stále by som sa trápila kedy sa čo stane

kaktusik007
9. aug 2022

tak uz vies ;) a neries, proste si sa potrebovala uistit ze je to blb a nestoji za to, predsa len ste boli dlhsie spolu a nedokazala si uverit ze je to s nim az take zle..... Teraz to uz vies - hlavu hore, dobre bude ;)

autor
9. aug 2022

@kaktusik007 ďakujem 🙂

pbra40
9. aug 2022

Nech si chalan hovori komu co chce, kazdemu je jasne, ze kopacky si mu dala ty. To, ze si ho nezobrala na dovolenku, jeho "akoze" kopacky neprekonaju. Vsetci okolo vedia, kto je tu kralovna 😉 nevycitaj si to. Lepsie hrozny koniec ako hroza bez konca.

autor
9. aug 2022

@pbra40 ďakujem za povzbudenie 🙂

tykat
10. aug 2022

Vies co, nic lepsie sa nemohlo stat... tak uz definitivne vies ze je debil, mohlo ta hryzt svedomie ze co ak si mala este dat sancu, mozno by sa zmenil... tak uz vies ze nie, nezmenil. Ja by som mu v duchu este podakovala ze to takto zarezal.

h2
10. aug 2022

Kašli na to a dopraj mu ten falošný pocit víťazstva, že to nie ty jeho, ale on teba nechal. Je to trápne a úbohé, ale aspoň si sa ho zbavila nadobro.

autor
10. aug 2022

@tykat
@h2 jasné, nech sa cíti ako frajer ak to potreboval ku šťastiu a nech sa mu bezo mňa dobre žije. Ja už som sa aspoň uistila ako sa veci majú a ešte mi aj vytkol včera, že nikto mi nekázal, aby som ho na tú dovolenku nahradila 🙈 , tiež som zistila z výpisu z účtu, že počas tých dní parádne žúroval, za jednu noc minul 700 €, platil totiž chlast kamarátom, hrá sa pred nimi na milionára, keby to tak aspoň bolo

dzt
10. aug 2022

Myslím si, že panko sa ti ešte ozve. Keď mu docvakne čo urobil 🤷🏽‍♀️😂

autor
10. aug 2022

@dzt ani ma radšej nestraš 😅 , ale nie, toto už nehrozí

pebu
10. aug 2022

Podla mna to dopadlo najlepsie ako mohlo. Tvoj krok bol radikalny a mohlo Ta casom hryzt svedomie,ze si to ukoncila bez toho,aby Ti mohol dokazat ze za to stoji. Teraz Ti dokazal ze za to nestoji a Ty si urobila to najlepsie co si mohla. Mne sa velmi paci Tvoj postoj,Tvoje reakcie. Nepustila si si ho priamo do zivota ale dovolila si mu ukazat ci sa dokaze zmenit. Chlapec si potreboval iba pomasirovat ego a pomyslene Ta odkopnut. Tymto gestom Ti urobil tu najlepsiu sluzbu,pretoze Ti zarucil ze Teba svedomie nebude hryzt. Dopadlo to pre Teba vyborne. Ty nepotrebujes vitazstvo typu kto komu da kopacky.
Ty potrebujes stabilneho,dobreho partnera do zivota a toto je presne cesta ktorou ho ziskas,lebo si vazis samu seba.❤️
A jemu v duchu popraj vsetko dobre do zivota a tam to konci.

srdeenko19
10. aug 2022

Všetko je tak, ako ma byt. 🙏🏾 Šancu dostal, ty nebudeš mať výčitky, že si to predsa len neskúsila. Teraz už len spraviť hrubú čiaru a zit si svoj život so synčekom. Ty si kráľovná a ver, že na Teba niekde čaká ten pravý kráľ, toto bol len nejaký 🤡 a nestojí ti za to, aby si sa pre neho trápila. Nezaslúžil si Ta, vobec. 😊

autor
10. aug 2022

@srdeenko19 momentálne sa cítim ešte ako krava, no budem dúfať, že ten pocit kráľovnej nastúpi 🙂

kittykat22
10. aug 2022

nic sa neboj. kolko z nas si preslo blbymi vztahmi. Zaklad je ten vztah opustit 👍🏻👍🏻 Cititit sa ako krava budes moct vtedy, ked budu v Tescu kristalove gule predavat. Dovtedy ti ostava len pokus/omyl.

kamatopo
10. aug 2022

Vieš čo mu prajem ja? Nech si tí jeho kamaráti spravia do jedného funkčné rodiny a nebudú mať kedy s ním žúrovať a on nech potom premýšľa nad kým komu sa priklonil a komu dal prednosť. Neboj bude dobre😉. Ono si to žiadalo dať mu ešte jednu šancu ,aby si si nič nevyčítala. Teraz daj druhu šancu sebe👍

autor
10. aug 2022

@kamatopo nech robí čo chce, každý má právo vybrať si svoju cestu, má to, čo si zvolil

emily_666
10. aug 2022

Nie si truba @autorka
Ty mas svedomie ciste.... .mozno by si si casom vycitala, ze si sancu nedala. Takto mozes hrdo zdvihnut hlavu a ist dalej. Bez debila.
Drzim palce