icon

Som pokrytec?

16. okt 2022

Pekný večer Vem prajem, trochu sa tak zamýšľam nad všetkým čo sa okolo nás deje. Mám 25 rokov, keď som bola mladšia, vždy som tvrdila, že mi nijakým spôsobom nevadia gayovia, lesby atď.. Lebo som sa nikdy do hĺbky nad nimi nezamýšľala, bolo mi to jedno, kto si čo robí. Ani teraz mi títo ľudia absolútne nevadia, veď každý sme nejakí, avšak neprídeme mi to normálne. Teraz však z každej strany počujem, že to normálne je, ale moje vnútro sa ako keby bije. Srdce mi vraví, áno rozum nie. Veď každá vec na svete má nejaký zmysel na tejto planéte, každá maličkosť. Tak ako aj vagína a penis 😀 Tak to je dané od prírody, že to patrí k sebe k ďalšiemu životu. A tak neviem, či som ja na chybe že neviem pochopiť, LGBTI komunitu. Sama seba presviedčam, že by to malo byť normálne no ako som napísala, môj mozog to nechce prijať. Aký máte na to názor vy?

soldi
17. okt 2022

a kto od Teba ocakava, ze to mas povazovat za normalne? kto chodi a pyta sa na Tvoj nazor? vsak to neries, netyka sa Ta to ziadno.

pre mna je nenormalne, ze to vobec niekoho trapi, ze je niekto homosexual.
pred 20timi rokmi, ked som chodila na gympel som mala spoluziaka gaya. vedela to o nom cela trieda. a nikto to neriesil. nikto sa mu preto neposmieval. nemali sme potrebu o tom diskutovat, ani rozmyslat, ci je to normalne alebo nie.
rovnako, vedla do triedy chodila kocka, ktora mala dve mami. ani to nikto neriesil.

prekvapuje ma, ze v sucasnosti ideme spiatocnicky dozadu a robi sa okolo toho halo. mne toto hlava neberie. preco to niekoho trapi.
su ovela ovela zavaznejsie veci, ktorymi by sme sa mali zapodievat a riesit ich.

maxximus
Autor odpoveď zmazal
julish
17. okt 2022

@maxximus možno by bolo správnejšie zamerať sa na pravdu o bielych hetero mužoch, ktorí páchajú 85 percent trestných činov, čo povieš?

maxi2
17. okt 2022

@maxximus 👏👏👏👏👏👏 výborne tak teraz budeme strieľať ľudí lebo...... namiesto pochopenia tak treba šíriť ďalej nenávisť čo tak otvoriť zase koncentráky?

dadis
17. okt 2022

@maxximus Na pravu mieru sa daj ty. Davat na jednu uroven homosexualov a pedofilov, vrahov a este sa k tomu ohanat Bohom.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
soldi
17. okt 2022

@maxximus co presne je podla teba zvratenost?
a ako by sa to dalo mat podla Teba na pravu mieru?

ked uz sa tu tak ohnivo vyjadrujes, dufam, ze budes mat gule na to, aby si popisala aj konkretne, co mas na mysli.

maxximus
Autor odpoveď zmazal
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
januska12323
17. okt 2022

Nerozumiem čo sa jej na tom hnusí, nikto ju nenúti spávať so ženou, predstavovať si to ani pozerať filmy pre dospelých kde sa také veci robia.
Inak by ma zaujímala definícia normálnosti a "proti prírode " podľa niektorých diskutujúcich by bol proti prírode aj strojček na zuby, okuliare či barle.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
soldi
17. okt 2022

@maxximus no. presne ako som si myslela. odpovedat napriamo sa uz bojis, nedokazes sa narovinu postavit za svoje presvedcenie.

a preco by sa autorka mala bat? absolutne nikoho nezaujima, co si o tom ona mysli.

mame Ti teraz zatlieskat, lebo odsudzujes vrazdu homosexualov? ci naco bola dobra ta posledna poznamka?

mondolina
17. okt 2022

@januska12323
a potom čo je IVF? darované vajíčka atď....

maxi2
17. okt 2022

@maxximus je rozdiel úmyselne niekoho zabiť plánovať to roky. A niekoho v ozratosti zraziť s naskedkom smrti. To je neporovnateľne. Ale určite si obidva prípadný zaslúžia doživotie

dadis
17. okt 2022

@maxximus Ale citit z tvojho prispevku nenavist. Hovorit o ich potrebach zit v rodine, ako o zvratenosti. Ved co je manzelstvo? Je to institut, co sme si ako spolocnost vymysleli, aby chranil deti a clenov rodiny. Preco by nemohli byt chraneni homosexuali? Aj oni maju deti, pracuju, tvoria majetok, ziju v dlhych monogamnych vztahoch, trapia ich choroby, rozchadzaju sa. Preco nemaju rovnake pravo byt chraneni Zakonom o rodine? Len preto, ze spolocenska dohoda je taka, ze rodinu tvori muz a zena? Tak tu dohodu podme zmenit. Neznamena to viac homosexualov, neznamena to, ze nase deti budu dezorientovane. Znamena to len to, ze vacsinova cast spolocnosti rozsiri existujuce pravne normy aj pre tuto mensinu. Bez zvyhodnovania. Nic viac nez my nedostanu, len pravo zit v rodine ako ty alebo ja. Ze si zasadne proti tomu, aby homosexuali vychovavali deti? Ale vela homosexualov deti ma a vychovava ich uz teraz. A tymto chces povedat, ze tie deti su uz teraz menejcenne? A adopcie? Kolko deti je nechcenych, stale je dost deti pre vsetkych, co sa o opustene deti starat chcu. Poradivniky a cakacky su najma na biele, zdrave, deti v dojcenskom veku, nerobme si iluzie, ze sa ktosi predbieha v rade na ine deti...urcite nie ti, co najviac broja proti adopciam..

soldi
17. okt 2022

@maxximus Ty si presne ten najhorsi typ "krestana" . siris nenavist. voci vsetkemu a kazdemu a schovavas sa za "boha" . nemas v sebe ani len tolko chochmesu, aby si dokazala napriamo povedat svoj nazor, len papagajujes a splietas frazy, ktore v konecnom dosledku nemaju ani hlavu ani patu.

v diskusii sa nedokazes obhajit, nemas ziadne argumenty, pleties jablka s hruskami.

maxximus
Autor odpoveď zmazal
kiwi3
17. okt 2022

@soldi ja mam tiez pocit, ze ked som bola na zakladnej a strednej skole, tak to vobec nebola tema. vzdy som to brala ako nieco celkom prirodzene, ved to nebolo nic az take vynimocne. vsade v prirode sa najdu nejake odchylky od priemeru. ale jednoznacne viem, cim to je - nikto mi doma nevtlkal do hlavy, ze je to nenormalne
@maxximus ak nechapes, aky rozdiel je medzi vrahmi, pedofilmi a homosexualni, tak musis mat naozaj biednu vybavu

kiwi3
17. okt 2022

@maxximus pockat, pockat, ty si nejaka pomatena, teda viac, ako som si myslela. vies o tom, ako su v rusku homosexuali prenasledovani? nechapem, o com to pises

julish
17. okt 2022

@maxximus to vôbec nie je taká istá vražda, ožratý vodič je obvinený zo zabitia, nie z úkladnej vraždy. Aj legislatíva to dôrazne rozlišuje.

soldi
17. okt 2022

@kiwi3 vsak pisem ze pletie jablka s hruskami. to bude nejaky troll isto 😀

ano, asi zalezi, ze z akych pomerov si a v akej komunite sa pohybujes, podla toho si tvoris nazor.

kiwi3
17. okt 2022

@soldi mne sa tiez zda, ze len vyvolava zamerne chaos. prihlasena/y 8/22 Moji obľúbení (0), Obľúbili si ma (0), Skupín (0), Inzeráty (0)

soldi
17. okt 2022

@maxximus vsak si troll? vsak to nemyslis vazne, tie bludy, co pises? 😀

ak si nahodou skutocna, tak ano,
je rozdiel medzi planovanou (ukladnou) vrazdou a je rozdiel, ked zabijes neumyselne
je rozdiel, ked zabijes dvoch nahodnych ludi a je rozdiel, ked zabijes cloveka, kvoli jeho sexualnej orientacii (alebo viere, ak sa ti to chape lahsie)

a tvoja posledna veta: ste len dezolati, bla bla bla...
ma definitivne utvrdila v tom, ze si troll na rozprudenie umierajucej diskusie. hadam Ti aspon dobre platia 😀

soldi
17. okt 2022

@kiwi3 ano, po poslednej vete, ktora zas a znova nemala ziadny zmysel nez vyvolat rozhorcenie sa priklanam k nazoru, ze ide o prudicku, ktora neprezentuje vlastne nazory, len sa snazi vyvolat vasne 🙂 uz nebudem reagovat na nu.

moonlight1210
17. okt 2022

@soldi tiez myslim, ze @maxximus je len rapotalko cudzich nazorov.

mimka1402
17. okt 2022

@zanka777 Vidno, že nemáš ani šajnu o deťoch a ano, je dobré to riešiť. Na sexuálnej výchove sa nerieši ako si to kto má robiť, ale to, že čo je nevhodné aby deti vedeli práve tých pedofilov usvedčiť a vedieť, že ich telo je ich telo a nikto cudzí sa ich nemá dotýkať! A aby vedeli to povedať.
Vieš koľko detí je zneužívanych len preto lebo nevedia naisto, že takéto veci im nikto nemá robiť?!
Masturbacia u detí je normálna vec, v každej škôlke sa to rieši a aj rodičia doma, lenže urobiť deťom z toho traumu, že to je zlé je tiež choré. V detstve ovplyvňuješ všetky aspekty života. A naučiť dieťa, že má byť osamote a je to iba jeho telo a nikoho iného. Nie je nič zlé

zorienka333
17. okt 2022

Nezmyselne je lipnut na nejakej prirode. Vies, co je este prirodne? Choroby, infekcie, virusy, bakterie. Pokrytecke je, chranit sa proti chorobam, proti mrazu, proti teple, proti predatorom, co vsetko je sucast prirody, a potom odvolavat na prirodu, lebo ti vadia gayovia a lesby. Uz niekolko tisicroci nie sme jaskynni ludia.

maxi2
17. okt 2022

@maxximus nejdem sa tu debila zastávať ,ale pochybujem,že sadal do auta s úmyslom,že teraz idem zraziť pár ľudí (zabiť)🤦 nespôsobil nešťastie len rodinám pozostalých,ale určite aj tej svojej. Čož v druhom prípade si písať 4 roky manifestáciu na 65 strán ako zabijem židov a gayov je choré ako to ,že keď to povedal svojim rodičom tak ho nechali ísť a ešte si vymenil zbrane. Tu v tomto prípade by mali byť stíhaný aj jeho rodičia. A čo sa mi nepáči ,že polícia nekonala aj keď vedela kde sa nachádza keďže sledovali jeho profily na nete. Mal zhniť v base a nie sa sám zastreliť pre mňa to nie je zadosťučinenie. Ale vysvetľovať tu tebe niečo nemá zmysel len 2 hej ??? 5 by už vadilo? Ani ma nepoznáš a budeš písať o dezolatoch predstav si že nie som proti ruskam a áno som proti Rusku podľa mňa je to nezmyselná vojna kde si ... honi ego a správy som nevidela ani sa nepamätám ale na čo ja to tu tebe vysvetľujem 🤷

llull
17. okt 2022

@viestta no jasné, mám syna, už sme sa o tom s manželom bavili. Aj to môže nastať. Plán je vyjadriť mu lásku a uistiť ho o nej, proste bez výhrad. Zároveň mu poviem že sa nestotožňujem s tým ak si vyberie aj žiť podľa svojej homosexuality a samozrejme vyjadrím obavy a ľútosť nad tým, že bude mať naozaj ťažký život. Každý máme nejaký "kríž" a toto je jedna forma

llull
17. okt 2022

@pralinka25 hej len existuje svedomie. A to je bez vplyvu prostredia a spoločnosti. A tam sú tiež výčitky.