icon

Som pred pôrodom a priateľ sa zoznámil s inou ženou

26. sep 2023

Prosím o radu, ako sa psychicky vyrovnať s tým, ak som tehotná pred termínom a zistila som, že sa priateľ zoznámil s iným dievčaťom. Nespája ich práca ani koníčky, len spoloční kamaráti, a to, že sú si jeden druhému sympatickí a zistili, že chcú udržiavať kontakt. Ja viem, že to nie je koniec sveta, ale to dievča je krajšie ako ja, páči sa mu aj výzorovo to je 100% a podľa toho ako sa správa aj on jej.. Na čo je potrebné také veci riešiť pred narodením vlastného dieťaťa ja nepochopím. Žiarlim a plačem a neviem sa upokojiť, aj keď som si tieto dni predstavovala ÚPLNE inak..

Strana
z3
viestta
26. sep 2023

@akiana ja mam podozrenie, ze pan sa este zabudol v casoch, ked sa nevesty predavali, kupovali. Kym nedoslo k sobasu, zenich nevestu ani nepoznal, nemal vztah, len si zil bujarym mladeneckym zivotom, zastrcil kde sa mu zachcelo... Len mi to nejak nesedi s tou ich tezou o cistote pred sobasom. Ci panna mala byt iba nevesta?

akiana
26. sep 2023

@viestta Presne som to isla napisat, podla neho asi idealne tak, ze rodicia sa dohodnu a mladi sa spoznaju idealne az pred fararom. A podvadzat si potom uz nikto nedovoli, lebo za to je bicovanie na namesti. Pred zvazkom este bez bicovania.

kristinapetronela
26. sep 2023

Veď sa uvidí ako to bude pokračovať ... Je dobre že sa ukázal teraz ...

aaaa1111
26. sep 2023

@maranco tak dennik n mal asi suhlas na zverejnenie, myslim, ze u novinarov to funguje inak ako u beznych ludi

aaaa1111
26. sep 2023

@akiana uz pises sprostosti. proste jednoducha matematika, ak chcem partnera, ktory bude mat urcite moralne zasady, tak si takeho najdem a zalozim si s nim rodinu. ak takeho nenajdem, tak rodinu nezakladam, resp. zakladam s vedomim, co sa mi moze prihodit

akiana
26. sep 2023

@aaaa1111 To je super, ze ty mas kristalovu gulu doma, ale my ostatni ju nemame. Nikto s polovicou mozgu by vedome nesiel do akehokolvek zvazku s niekym, o kom vie, ze sa nebude spravat vo vztahu zasadovo. Ale pokecajme si, ked si tvoja zena najde milenca, potom nam mozes porozpravat o predvidani tejto situacie.

aaaa1111
26. sep 2023

@akiana nenajde, pretoze je pevna v moralnych zasadach a vie, co znamena prisaha. len bohuzial, dnes je moralka na absolutnom dne a nikoho nezaujima, ake hodnoty vyznava jeho partner. dnesne vztahy su plytke a povrchne, to vidno aj na tej rozvodovosti, ktora je tu neustale omielana

ivik4
26. sep 2023

Kriste niektore komenty 😱

akiana
26. sep 2023

@aaaa1111 Len aby si sa vo svojom presvedceni nepopalil. Totiz do partnerstva a manzelstva vstupuju vsetci s tym, ze to bude navzdy a vo vernosti.

alzbetka83
26. sep 2023

@aaaa1111 😑To vážne??

mrva
26. sep 2023

@aaaa1111 ty si strašný chuj

pipistrel13
27. sep 2023

@anjelicek26 je normalne ak je zadany muz v kontakte s kamoskami,ktore mal predtym ako sme zacali mat vztah (rovnako.u zeny),ale nie je normalne hladat si kamaratku novu a este chciet byt s nou v kontakte,lebo si rozumeju...
zeny vyplakavaju ako ich muzi ponizuju a pod.ale ked citam komentare ani sa mnohym necudujem
normalne je mat vztah,manzelstvo a po tom dieta
nie papier vam nezaruci vernost ani lasku a pod.,ale ak sa budete snazit dodrziavat to o com ma manzelstvo byt,je vysoko pravdepodobne,ze vydrzi...je to aj obeta,a obrovska a mozno viackrat narocnejsie ako lahke,ale ten pocit,ze mate niekoho kto vas chcel a chce navzdy asi ten priatelsky nenahradi...vztah bez manzelstva sa vzdy bral menej vazny ako manzelstvo,ja to tak aj stale vnimam...psychologia funguje stale tak,ze kazdy vnima manzelstvo ako ovela vacsi zavazok ako len partnerstvo
a tieto volne vztahy co tu niektore hlasaju,ze je to ok a pod..

Strana
z3