icon

Som príliš upnutá na rodinu

Ahojte, v podstate ani neviem, ci mam problem, resp. ci ho chcem riesit, skor by ma zaujimalo, ci najdem podobne mamicky..🙂 Moj "problem" je, ze sa neviem od manzela a dcerky (rocnej) pohnut bez toho,aby som nemala zly pocit, resp.vycitky svedomia. Staci, ze idem na hodinu zumby (viacmenej ani nikam inam nechodim..bez dcerky urcite nie a s dcerkou na prechadzku a pod.sem tam doobeda, kym je manzel v praci, potom chcem byt doma ked pride🙂 ..no teda aj tu hodinu na zumbe myslim na nich a na to, ze som radsej mala byt doma. Ja neviem, ci to je ok. dakujem za kazdy koment 🙂

perla200
18. apr 2012

ahoj....ja som na tom podobne, ale zase si hovorím, žet o bezo mna z vládnu a aj ty si potrebujes oddýchnuť. Ja už rok pracujema stale mam výčitky, a to si nevies predstaviť aké som mala ked som začala chodiť do roboty. Ale musíme to nejako prekonať a dúfať, že nase deti nebudú mat žiadne následky🙂 hlavu hore moja ale chápem ťa

evka4
18. apr 2012

@snehulienka_mrazova ked ti to nevadi, tak to neries. kazdy clovek je iny, jednemu vyhovuje to, druhemu zasa to. ak si so svojim zivotom spokojna a bytie s rodinou ta naplna stastim, tak na tom nic nemen len preto, lebo ine mamicky maju viac casu vyhradeneho vylucne pre seba.

sante81
18. apr 2012

@snehulienka_mrazova po 2 rokoch na materskej budes rada ked si malu vezme bud svokra alebo manzel a budes mat nejaku tu hodinu dve pre seba.

slniecko2
18. apr 2012

@snehulienka_mrazova Jej-tak to ti naozaj zavidim! ja som taky sebec a kazdy den si uchmatnem nejaku tu hodku-dve pre seba-teda vacsinou spim,alebo surfujem na nete. Podla mna si idealna mamina a manzelka-co je lepsie ako ked si fakt uprimne vychutnavas to ze mozes byt so svojimi najblizsimi-len pozor aby si zase automaticky na nich neprenasala svoje predstavy o spolocnom traveni vsetkeho casu- lebo manzel alebo babo casom nemusia byt tak stotoznene s tym aby ste boli stale spolu... Ale napriek tomu treba travit cas ajmimo rodiny aby nebola ponorka alebo syndrom vyhorenia,ale kedze masbabatko stare len rok-je jasne, ze treba byt teraz hlavne doma,ale casom treba aj ine veci

katecameron
18. apr 2012

ja som natom tak isto a na zumbu by som ani nesla deti mam uz vacsie 😀

dadda02
18. apr 2012

Ak ta naplna byt doma s rodinkou, tak je to predsa fajn! Ale vyborne Ti to napisala @slniecko2, aby si potom netlacila na manzela a neskor na dietatko. Kazdy mame trochu ine potreby. Teba absolutne naplna 100% pritomnost rodiny, niekto potrebuje vypadnut aspon na chvilu. Daj si vsak pozor. Je dolezite mat rad aj sam seba a neuhnat sa. Nezatvaraj sa pred svetom a uzi si tu chvilu, kedy robis nieco dobre pre svoju dusu aj telo. PS: Mnoho zien by bolo vdacnych, keby mohli na hodinu vypadnut a byt same, no nemaju tu moznost. Tak si to vychutnaj a vycitky absolutne nemas mat preco!

j.a.n.e.7
10. mar 2014

Užívaj si čas aj sama pre seba, veď ak Ti to manžel dopraje, tak prečo by si si to mala vyčítať? A okrem toho ber to ako skvelú príležitosť na utuženie vzťahu otca s dcérkou, dopraj to aj im 🙂