icon

Som psychicky vyčerpaná

zvadnutykvet
12. júl 2016

Ahojte baby.som tu anonymne, pretoze nechcem, aby ma niekto z mojich znamych spoznal.takze moj problem spociva v tom, ze sa citim naozaj ako zvadnuty kvet.mam 25rokov, mam 25rocneho manzela a 2rocneho synceka.vsetko sa to zacalo pred par mesiacmi, ked mi urciti clenovia mojej rodiny zacali vesat na hlavu svoje problemy.stale som nieco a niekoho riesila okrem seba.seba som odsuvala vzdy na vedlajsiu kolaj.no svojmu manzelovi som sa tiez snazila vyhoviet vo vsetkom, syncekovi sa venujem 24hodin denne, je to stastne dietatko.ale pred tyzdom som dostala doslova noz do chrbta.manzel sa zacal spravat podozrivo a tajnostkarsky, nechcel mi povedat, co sa deje a ja som zacala patrat(nikdy to nerobim, no musela som, inak by som to doteraz nezistila).lenze on si pomenil vsetky mozne aj nemozne hesla vsade, kde sa dalo, mobil si zablokoval, aby som sa tam nedostala, nastastie historiu pc nevymazal a ja som zistila, ze si potajomky vzal pozicku smiesnych 200€, o ktorych som sa nemala dozvediet, pozeral si na fb kadejake slecny(mozno s nimi aj pisal, ale to neviem).nasledovala hadka, ticha domacnost, velakrat aj slovo rozvod az mi nakoniec v jeden vecer povedal, ze som sa mu za posledne mesiace dost vzdialila a nevie, co ku mne citi, nevie, ci chce rozvod, alebo zit s rodinou.bolo to pre mna hrozne nieco take pocut, strasne som plakala, nevedela som sa zastavit, bolo mi strasne.nakoniec sme sa dohodli, ze to este spolu skusime, zatial je to ok, ale ja neviem dokedy.sklamal ma na plnej ciare, vzdy som mu doverovala.naozaj mam velmi narocne obdobie, dost som schudla, nemam chut do jedla, zacali mi hrozne vypadavat vlasy, necitim sa dobre, proste cele zle...iba som sa potrebovala vypisat

Strana
z3
misel0806
13. júl 2016

Vztah bez dovery nieje vztah.... Ale ked uz vam to neklape ani v posteli tak tu je len tretia osoba. Tajnosty hesla,nechut na sex to su dost velke dovody na pochyby... Neviem no mozno sa mylim ale ja by som s takym clovekom nemohla zit☺

lucinka511
13. júl 2016

@zvadnutykvetto je zvlastne , ze uz taki mladi a je vo vasom vztahu taky chlad, co budete robit ked budete starsi?. Manzel mi pride este nevyzrety, este mal asi par rokov dozriet a neskor sa zenit.

timea7
13. júl 2016

@operaphantom absolútny súhlas.

Strana
z3