icon

Som s mužom 2 roky a nikdy som od neho nedostala nejakú pozornosť

11. sep 2023

Ahojte baby, dnes má tak napadlo, asi tehotenské hormóny, že som s mužom cez 2 roky a nikdy som od neho nedostala nejakú pozornosť, napr. kyticu.. všetko nám klape. Neviem ci je to hlúposť co riešim alebo ako to mate Vy? Nechcem mu to povedať, samozrejme vynútený kvet ma nepoteší...

Strana
z2
kvietocek87
15. sep 2023

Ja mám jeho kartu, kúpim si, čo chcem.Keby som mala čakať na to, čo mi on prinesie alebo kúpi,ta by som sa nedočkala.Ked poviem otvorene, že chcem to a to trebárs z obchodu tak to donesie, ale že by ho to samo napadlo, to nie.Chlapi majú o koliesko menej, vždy to budem tvrdiť

zofizulka
15. sep 2023

Ja mám aj od vlastného manžela potvrdené, že muži často ani náznaky nechápu. A že ak by si od neho nieco chcela, musíš mu to proste povedať. Možno naozaj mu to ani nenapadne, lebo u nich doma to tak nebolo, nemal sa to od koho naučiť. Možno to považuje za trápne, zbytočne, ktovie? Keby si skúsila s ním pokecať, že napr. Vieš, niektorí muži svojim ženám občas len tak prinesú nieco- kvet, čokoládu... mne by sa to tiež páčilo, keby si mi občas niečo priniesol, aby som vedela, že na.mna myslíš. Či tebe by to vadilo?
Niečo také by som skúsila a pozerať pritom naňho veľkými psími očami 😁

biolady
15. sep 2023

Je taka dobra rada. Vsetko co chces aby robili ludia tebe, rob aj ty im. Najcastejsie to plati v zapore, ale takto to funguje tiez. Daruj manzelovi nieco co by velmi chcel. Aj ked je to podla teba somarina. Ja som dala muzovi na vyrocie elektricke noznice na strihanie stromcekov, bol z toho hotovy, skoro sa rozplakal a necakal, ze by som kupila prave tie drahe, ktore on tak chcel a nedal by za to tie peniaze. 😂😂 ale aj mimo sviatkov, viem ze ten moj je na sladke, tak si ho zavolam niekedy len tak bokom, ze pod nieco pre teba mam. Dam mu balik cukrikov, alebo mu ukazem sacok s nanukmi a uz je uplateny. 😂 Staci malo. Ved nejde o ten darcek a o jeho hodnotu, ale o to gesto, ze na teba ten clovek mysli a rad by ta potesil. Tak ked budes na neho takto casto mysliet, urcite si to vsimne a rad to opatuje, ved ta lubi nie?
"Vynuteny" darcek rozhovorom typu - Dnes dostala kolegyna len tak od svojho muza obrovsku kyticu tulipanov, prekvapil ju v praci. Mile ze?
Ano aj tak sa to da, ale to bude skor jednorazovka, ked mu nebudes davat darceky aj ty, tak na to nebude mysliet ani on. Nevravim ze to nerobis, ale skus castejsie. Nepoznam nikoho, kto by to rad neopatoval uz len kvoli tomu, ze na neho TAK casto myslis.

bbalin
15. sep 2023

Možno mu skús niekedy kúpiť nejakú drobnosť ty, ak je dobrý chlap, určite to ocení a možno pre zmenu najbližšie ak bude vidieť on niečo čo vie, že by sa ti páčilo, tak ti to kúpi. Možno ak ste vonku skús len tak povedať, že toto je pekné alebo tak, možno nemá predstavu, že čo by sa ti páčilo, ale zapamätá si to 🙂 ja by som to takto skúsila a zatiaľ mu nič nehovorila.. ak mu ani ty nedávaš nejaké drobnosti raz za čas, tak je blbé očakávať to len od neho, skús mu ísť takto príkladom aspoň raz a uvidíš, či sa nie o zmení...

senta_sofia
15. sep 2023

Porozmyslaj nad inymi vecami, ci pre teba robi, mne staci, ze ked mu napisem, ze vyrazam z prace, pocka ma s kavou. Ty take veci robis? Nemyslim si, ze tieto pozornosti vo vztahu maju fungovat vyhradne v smere muz k zene.

milanemila
15. sep 2023

Asi to nevidel doma, ze by otec mame kupil nieco len tak pre radost, tak to nerobi ani on. Moj muz nebol tiez zvyknuty na take veci a dokonca ani na nejake oslavy a vacsie darceky na narodeniny (jeho mama mu oslavu ani ako decku nerobila 🤷🏼‍♀️) ale teda naucil sa a donesie par krat do roka kvietky mne aj dcere iba tak pre radost 🙂 podla mna mu to kludne povedz, ze mas rada kvety alebo ked budete spolu na nakupe napr lidl, tak si prihod kyticku do kosika, ze pre radost. Mozno ho to trkne 🤷🏼‍♀️😂
Akoze ano nie je to nejake super dolezite, ale je to mile gesto co potesi. Ako sa pise aj vyssie dolezite je, ci je pozorny voci tebe v inych veciach, ci ti prejavuje lasku, ci sa zapaja do chodu domacnosti…

31majka12
15. sep 2023

My sa s mužom poznáme 2 roky a 2mesiace sme manželia ,a keď ideme na nákup tak si vyberiem nejakú drobnosť alebo deň predtým si poviem že chcem taký kvet do záhrady ,nikdy mi nepovedal nie ,no ale napr keď idem ja do mesta a on je doma ,vždy mu niečo donesiem .
Na narodeniny a meniny si hovoríme kto čo chce takže tam nie je problém.
Pred svadbou taký nebol tvoj partner ?

stevvvka
15. sep 2023

Ujasni si najprv v sebe, čo chceš. Chceš pozornosť, lebo sa to patrí? Chceš pozornosť, lebo to znamená, že na teba myslel? Keby poslal sms, že ako sa máš, na znak, že na teba mysli, to by ti stačilo? Či konkrétne darcek by si chcela?A aký? Kvet, čokoládu, krém na tvár, ktorý ti práve dochádza? Ak čakáš ze ti kúpi šampón, ktorý sa ti práve mina - sklamem ta, všeobecne sú chlapi na takéto veci slepí. Prečo to riešiš teraz? Čo ti dalo podnet na to, že sa teraz nad tým zamýšľas? A potom komunikovať s nim-vieš Jožko, často na teba cez deň myslím, chcem Ti nejako spraviť radosť ale aj mňa by potešilo, keby si mi ukázal, že si na mňa spomenieš. Keby si niekedy doniesol kvet alebo čokoládu znamená to pre mňa ze si na mňa myslel ze ma máš rád.
A ak niečo také spraví dat mu patrične najavo a oceniť. A byť najšťastnejšou ženou na svete aby sa mu to v hlave dalo do kopy 😄

ibrunova
15. sep 2023

Rady a otázky na dve strany a reakcia autorky žiadna.

viestta
15. sep 2023

@magdusaaa nie nededi sa. K tomu aky je muz, aj vo vztahu k zenam a aj k tej vlastnej sa rozhoduje pri vychove. Vzorce z rodiny si nesieme do zivota ci chceme alebo nechceme, a niektori ich dokazu zmeni, niektori sa o to ani nepokusia, pretoze ziju v tom, ze tak je to v poriadku.
@mooonika1975 ano, "nove" veci sa naucit daju, niekto chce, niekto nechce. Niekto ma smolu, a ani nema "ucitela"

megan777
15. sep 2023

babenky moje kde na takych muzov chodite ja som mala teda vzdy takeho romantika,kedysi davno sprej inpulz,satku,druhy este ex tricko atd a teraz mam muza mojho a ten ked sme sa zoznamili ruž na pery nie drahe veci,kvietky a presne ked pride z obchodu vzdy na mna mysli nejakou malou cokoladkou a ja tak isto na neho,no ja by som sa teda asi skor ozvala ako povedala by som mu narovinu milacik a co si mi doniesol z obchodíku dobreho?

viestta
15. sep 2023

@megan777 poviem ti pravdu, nosenie cokolady ja neviem ako sa k tomu postavit 😅 Donesie, aj sa s nou podelim so vsetkymi, ale vsak vie, ze by som cokoladu jest nemala...

megan777
15. sep 2023

@viestta haha mne ju nosi naschval asi aby som pribrala

viestta
15. sep 2023

@megan777 vsak to, furt sa zamyslam ci provokuje, alebo si daco zehli 😅

mariasef71
15. sep 2023

Tiež som čakala aspoň k okrúhlym narodeninám nejakú veľkú kyticu alebo náušnice.Povie mi,výber si peniaze a kúp si.

zuzanaam
15. sep 2023

@viestta Problémom nie je čokoláda, ale to, aká je. Kvalitná čokoláda napomáha chudnutiu, má veľa horčíka. A takej človek ani veľa nezje.

megan777
16. sep 2023

@zuzanaam ano to je ta vela percentna ale ta mi moc nechutiii

kristina110
16. sep 2023

Mi sme spolu 11 rokov a tiež nikdy ja to nebol jednoducho sú aj taký muži a keď je to len jediný problém inak ste šťastní tak to vôbec nerieš
A tehotenské hormóny robia veľa 🤣

viestta
16. sep 2023

@zuzanaam zas nebudeme z jednej cokolady robit vedu. Tu o cokoladu ako taku nejde

la_dolce_vita
16. sep 2023

Inak ja byt chlapom, tak viem ako na zenu 🙂. Staci maly kvietok a radost obrovska. Ale naozaj vela muzov to takto nema nastavene, ani ich to nenapadne a to je skoda.

venividivikinka
16. sep 2023

Sme s muzom 13 rokov. nedava mi darceky a pozornosti, resp. za tych 13 rokov to urobil fakt parkrat, hoci - musim ti dat nadej - v poslednom case sa to zlepsuje 🙂 jemu je to neprijemne, neznasa darceky aj pre seba, povazuje ich za zbytocnost a vyhadzovanie penazi. roky mi nedal nic ani na vianoce a narodky. mame spolocny ucet, ak nieco chcem, mozem si kupit 🙂 naucila som sa to tolerovat, ma vela dobrych vlastnosti, ktore si cenim, a toto je proste jeho sucastou. ako vidis aj z komentarov, niektorej to proste fest vadi a inej je to jedno. ja mam darceky velmi rada, aj prekvapenia, oslavy a pod. ale nie je to pre mna priorita. ked vidim, ako niektora sice dostane aj drahu dovolenku alebo krasne oblecenie, sperk... ale potom jej muz nepomoze ani n popri detoch, alebo ju necha ho obsluhovat ako sluzku, poviem si, ze mam dobre tie priority nastavene 🙂 moj muz mi pomaha vo vsetkom, a to si cenim. ma chyby, ale tie mam aj ja.

Strana
z2