icon

Som sebecká, ak mi vadí, že je muž zadĺžený?

16. júl 2020

Ahojte..Pred tým,ako začnem,chcem iba povedať,aby ste ma neodsúdili..Už aj tak to vo mne bije dosť...
Mám muža,sme spolu už veľmi dlho,ja som bola ešte pubertacka,keď sme sa spoznali..Otehotnela som ako 19rocna,po dokončení strednej školy,on mal 29..Máme krásnu 8rocnu dcéru a 5 mesačného syna..On má dlhy..Mal,ale nevadilo mi to ako mladej stande,vtedy ma zaujímali iné veci ako exekúcie..Ale teraz,odkedy som na Materskej stále viac a viac rozmýšľam nad tým,že nechcem muža, ktorý je zadlžený až po uši..S ktorým budem behať s deťmi z jedného podnájmu do druhého,lebo hypo nehrozí, nedajú mu ani rožok..Chcem svoje vlastné hniezdo,svoj vlastný dom,ale mne,ako jeho žene tiež nedajú nič...So ženským platom po materskej v Ba nekúpim ani garáž..Inak nieje zlý človek,ale toto ma irituje a každým dňom som stále viac smutná a rozmýšľam,že odídem..Som sebecka krava,viem,ale má vôbec zmysel ostávať s niekým,s kým si nikdy nezalozime vlastné bývanie, vlastné hniezdo?Ja som z toho na nervy... Áno,viem,mala som rozmýšľať skôr,ako mám s ním dve deti,ale nejako som sa nad tým nikdy nepozastavila...Čím som staršia,tým viac to uvedomujem,čo je dôležité a jeho pekný úsmev teda už dávno nie 🤦🙄😤😤😤

Strana
z4
maciatkolulu
18. júl 2020

@janinamojka to hej, samozrejme, ale za pokus to stoji.

eliska13
18. júl 2020

Píšeš, že ste boli v Nemecku mohol by ísť znova a mal by lepší plat.Kazdeho raz dlhy dobehnú a ja nemám tiež rada osobný bankrot ešte ano pri podnikaní, podvode a pod, ale nie tento štýl žijem, ruka hore a, keď to nepôjde vyhlasim bankrot

desore
18. júl 2020

@zuzanapjat Dlhy, ktore boli pred manzelstvom, sa jej netykaju.

zuzanapjat
19. júl 2020

@desore aha a neprejdú ani na dieťa? Či to by stačilo sa vzdať dedičstva na dedičskom? Ale mne sa zdá, že pán ich vytvára i teraz, keď si neplatí zdravotku...

fruzsiskvarkova
19. júl 2020

@desore po 10 rokoch manželstva sa už týka, potom všetko aj pred manželské sa stáva spoločným 👌

kittykat22
19. júl 2020

Najdolezitejsie je oddelit sa financne od manzela, aby si na seba nepreberala dlhy + nenicila si fin. historiu. Si stale mlada. Dieta das do skolky, najdes si pracu, nieco usetris a neboj aj by si niekde este kupis. V BA asi nie, ale nejake mensie mesto - kde ti bude na dochodok fajn. A mozno sa manzel da dohromady, mozno budes mat druheho manzela - moznosti je milion. Ale je velmi dolezite oddelit sa financne od manzela, aby ta nestahoval aj s detmi svojou nezodpovednostou. Niesom si ista, ale keby sa mu nieco stalo, tak vsetky dlhy myslim idu na teba - neviem ci nie aj na deti. Myslim ze dlhy sa na SR dedia.

maciatkolulu
19. júl 2020

@fruzsiskvarkova to si sa ako k tomu dopracovala? 😂😂😂

Strana
z4