Som sebecká ja či partner?
Mam 39, mam tu dlhorocny nick, aj tak som sa hanbila napisat pod svojim.....
Som rozvedena (18r manzelstvo, 3 deti), aj tak som nasla co som necakala- partnera (na Pokeci), ktory kvoli nam kupil dom, v ktorom by sme mohli byvat vsetci, a rok uz aj byvame (4roky sme spolu), plan je ze jeho mama bude s nami byvat tiez v samostatnom byte, nemala som s tym problem. Lenze.....
Mama sa zacala prejavovat, zatial byva u nas. Ja skacem ako besna, nic nemusi, aj tak som nebola usetrena par poznamok (ma dvoch synov, starych mladencov, ziadne vnucata). Mam velku uctu k starsim ludom, starala som sa o vsetko, napriek tomu len ,,poznámky"...
A moj drahy, ktory sa doteraz javil ako dokonaly partner, odrazu ho nepoznavam...nedokaze sa ani konstruktivne hadat, nema argumenty, vadi mu kazda malickost, nedokaze ma podrzat vo velmi tazkej situacii v rodine, vie len vycitat, robi dokonca naschvaly...a este..zbil ma. Kedysi by som povedala ze to mi max raz niekto urobi a koniec..bol vytoceny z rodiny, ja si tiez vzdy poviem svoje, tak som to schytala. V sexe si rozumieme genialne, tato oblast viac nez dokonala, preto ma prekvapuje ze pomaly tiez zacinam mat deficit....
Fakt zijem v iluzii? Nechapem ze sa takto dokazal zmenit.....
Mama
Zmlácená žena u doktora: "Pane doktore, manžel je strašne hodnej, ale jednou za ctrnáct dní vyrazí s kamarádama na pivo a pokaždé, když se vrátí opilej, tak mne šílene zmlátí."
Doktor : "Opravdu pokaždé vás zbije?"
Žena: "Opravdu pokaždé."
Doktor: "Fajn, predepíšu Vám hermánkový caj a jakmile vezme manžel za kliku, zacnete ho kloktat."
Po ctrnácti dnech: "Pane doktore, ten hermánek opravdu zabírá, kloktala jsem a manžel si me ani nevšimnul."
Doktor na to: "Já tušil, že bude stacit držet hubu."
Rozidte sa ...
Bud autorku partner zbil, lebo je debil. Alebo autorka dokaze vynervovat svojimi "argumentami" a sposobom vedenia hadok do najvyssich otacok inak kludneho chlapa, ze jej vlepi. Jeden aj druhy dovod je nanic, lebo to nebude dlhodobo fungovat - bitkar versus hysterka.
@veriine verim tomu, ze ty si jedna z tych co maju doma nieco podobne ako zakladatelka prispevku. A zijes v tej svojej bubline ze za vsetko mozes ty - nemala som ho vyprovokovat, nemala som mu povedat to a to inac by to nespravil...
A ver mi, ja som si tymto ale PRESLA, ty asi stale zijes.. inac by si tento komentar nepustila do eteru
A este jedna vec - toto iste som si hovorila aj ja, tomu sa hovori syndrom tyranej zeny (co ale nie je pripad zakladatelky aby si ma tu nechytila za slovicka)
@miakurka no možno takto by sa správal nejaký typ sado-masochistického párika , ale potom pochybujem že by mali sem dôvod písať a pýtať sa či je to normálne. Ale niektoré páry tak žijú (menšina, resp.pomaly väčšina čo je rozšírená na východe): keď muž zbije ženu, tak ju vlastne miluje...
@miakurka hej hej 🤣🤣 ja mam doma takých štyroch...to vies 😅 ale pobavil ma aj tento koment. Aspon ze autorka tu uz radsej ani nepáchne 3 dni😅😂 myslim,ze o chvilku tému aj tak zruší, pretoze sama uzná, ze robi dancing u cudzieho doma a este si tu pride vyliať aj srdiečko, žienkam, ktore jej daju ako inak len za pravdu 😂
@blairgossip ked ta vytočí raz nemas dôvod, ale ked ti bude píliť nervy kazdy den 4h a 2-3r v kuse, potom sa mozeme pobaviť 😊☺️☺️ Ty kolegyňa 🙏🏼🤣🤣👌🏼
@veriine Hej takze vysledok je taky ze ked ta niekto vytoci mas ho zbit 😂😂 Nastastie nie kazdy mame take zmyslanie ako ty a pravdepodobne ak by sme mali tak by sme vseci boli vo vazeni. Chod sa liecit aj s muzom dajte si anger management class alebo vies co neries to lebo dat si navzajom boxerky do kdichtu je zdrave Ty tyrana kolegyna 😂😂😂💩💩💩🤮
@elisa7 pokial vidím nepachla tu 10dni a ak pride o mesiac, zbytočná téma...do vtedy hádam problém vyrieši aj bez MK evidentne, co nam vsetkym zas len zbytocne cas berie a handrkujú su tu zas len dokola tie iste mamičky, ktore sa doma asi nudia, ako vidim...Ja som mobilná, mne to pipine, tak len slusne odpovedám. Ale niekto vlastne vie, ze si spravi ak aj tak po svojom, a zbytocne pride niekde spraviť temu, aby sa vadili len komentujúci. Toto nie je prva téma, takze uz autorke drzim palec, nech uz dopadne akokolvek. Nas k tomu evidentne nepotrebovala 😂👍🏻
Hehe, na Pokeci nikoho normalneho nenajdes :D
@veriine nuz. Niektore mamicky sa asi doma nenudia, preto sem ,,nepachnu aj 10dni". Ak ti Modry konik zbytocne berie cas, nechapem preco ho tu teda zbytocne travis. Nechcela som aby sa komentujuci vadili, len obycajny ludsky nazor ci radu. A tych ,,aj 10dni" som stravila venovanim sa detom, a postupnym stahovanim sa, k comu mi dopomohli aj nazory (normalne nazory, nie tie ktore maju potrebu hned utocit ci osocovat) odtialto, ktore si vazim, lebo ak by som sa odosobnila, poradila by som si to iste. Neverila by som tomu ze sa do podobnej situacie raz dostanem aj ja. A vidis to....mozno si este primlada, no skus nesudit tak prvoplanovo, nikdy nevies, co postretne raz teba..
Este jednu prosbu mam( neviem ci to dat ako samostatnu otazku)...odisla som. Je tam jeho mama. Mam jej to povedat?
@torysheer nepises vek priatela, mozno to vsetko tkvie v tom, ze ho mama podrypuje aby mal vlastne deti, a on je nervozny. A mozno feti nechcel ale uz chce a nevie ako s tym... necitala som okrem povodneho prispevku nic takze mozno to tu bolo debatene, ale ja myslim ze to uz lepsie nebude. Pokial teda nebudes mat dieta s nim aj.

@veriine Ak ma kolegyna vytoci tiez jej mam dat po hube? Cize kazdeho ak niekto vytoci mu da po pysku to je take spravanie z doby kamennej 😂 Mozno ti tvoj muz da jednu bombu kazde rano po papuli ked vstanes ako vyznanie lasky a preto to tak obhajujes Lebo Bitka to je vlastne prejav lasky cmuk