Som sklamaná z reakcií rodiny na sťahovanie
Ahojte, tento príspevok je skôr len na vyventilovanie sa, možno ma niekto pochopí, možno nie, možno mi ponúknete iný pohľad na vec.
Momentálne bývame v mestskom byte, budeme sa sťahovať do domu. S nikým s rodiny sme to neriešili, všetko sme si zabezpečili sami. Rodičov sme postavili pred hotovú vec.
Jediné, čo každého zaujímalo, čo bude s týmto bytom, už každý špekuloval, komu ho dať, na koho prepísať, koho vyplatiť. Nikto sa nespýtal, či nepotrebujeme pomôcť pri prerábke, žiadna radosť. Mám pocit, že sme kúpili lacné mäso v Kauflande a nie dom. Máme ešte súrodencov, ktorým sa veľmi nedarí, rodičia myslia na nich, čo povedia, ako sa budú cítiť. Oni žijú pre nich.
Som taká smutná z toho.
@anonym_autor robis z toho velku vedu, sama pises, ze ste ich postavili pred hotovu vec a hned nato pises, ze sa mali hned ponukat s prerabkou a tiez nemyslis na surodencou ktorym sa nedari, tak si rovnako , ak nie viac sebecka....

Jeeeejda ja neviem, tak možno som to zle vyhodnotila 🙂 Tak, ale každopádne sa asi budete musieť tešiť sami 😀 Mne je to jedno, nemám dôvod závidieť, kľudne sa teším s Vami 😀 a gratulujem. Možno aj rodina sa neskôr pridá.