Som tehotná a manžel flirtuje v nemocnici
Ahojte, s manželom sme 12 rokov spolu, čakáme prvé naše vytúžené dieťa, pred 3 tyzdnami mal plánovanú operáciu, ktorá sa žiaľ zvrtla, trochu bojoval o život a je momentálne v tej nemocnici 3 týždne…mám pocit,ze od kedy je tam, tak to trochu medzi nami začalo stagnovať,slabá komunikácia,ani mi nepovie,ze mu chýbam a jedno s druhým… ide o to, že sa mi chválil aké tam má pekné mladé sestričky, dokonca jednej z nich si stiahol fotku do telefónu zo sociálnej siete a rozposlal to kamosom… s týmto sa mi priznal, on to berie ako srandu a poznám ho už fakt dlho… nepozastavovala som sa vôbec nad tým, ani som neziarlila…. Až dokym som sa nedopocula od tých jeho kamosov nepriamo (od ich žien), že aký je spokojný v tej nemocnici, že mu tam behajú krásne,mladučké,dokonalé ženy… ani raz mi nepovedal, že už chce ísť domov…že ho rozptyľujú,sa ešte vyjadril pred kamošmi… raz som ho počula ako sa baví s tými ženami tak, že sa len smial pri rozhovore, flirtoval…. Veľmi sa zle cítim psychicky, hormóny so mnou trieskajú, ublížilo mi to veľmi… ako by ste sa zachovali ? Mám na neho takú zlosť, že mám chut podať žiadosť o rozvod…
Pán manžel sa nudí. Určite daka sestrička chodí do roboty vynášať bažantov aby sa jej podlamovali potom nohy z dakého nadržanca čo má dlhú chvíľku. Jeho správanie s tými fotkami je na úrovni pubertiaka. Mňa by skôr takéto správanie zahanbilo ako by ma malo viesť k žiarlivosti. Evidentne má s tým problém odjakživa 🤦. Ty o tom za tých 12 rokov musíš vedieť svoje. Trošku ma zarazili aj tie manželky od tých kamarátov. Ísť hneď žalovať mi príde,že ,,zápal aj záhas,, veď prečo nezdvihnut adrenalín tehotnej keď sa dá. Takt a empatiu majú v krvi. Ty sa pekne ukľudní a počkaj pokiaľ sa ten tvoj Kasanova vráti domov. A tam si to s ním pekne vydiskutuj...😉a urči hranice.
Inak nie je flirt a flirt..Mne minule kolega zahlasil, ze by mi najradsej zakusol do zadku. Mam 2 deti a o 10 rokov viac ako on. Neverim, ze by Vam nevadili sexualne narazky. Stahovanie fotky a rozposielanie kamosom...fuha, ake ste skoro vsetky tolerantne. Narazky so sexualnym podtonom su rozhodne cez ciaru, pokial tam bolo aj nieco take a predpokladam, ze urcite bolo.
Ja si myslím, že tie kamošky išli žalovať už pre to, nech si aj dotyčná uvedomí, čo za primitíva má doma, keď už aj jeho kamoši sa z neho poza chrbát smejú pred svojimi manželkami a všetko im povedia. Nabudúce, namiesto vyškierania sa spolu s ním nad inými ženami a nechať sa ním takto ponižovať, mu treba dať riadne zaucho. To keď budete mať dievčatko, akým vzorom jej bude taký chlap, ktorý bez problémov pred vlastnou zenou slintá nad inými ženami už totálne najprimitivnejším spôsobom ako roboši niekde na lešení.
Však tam nebude navždy..za chvíľu je doma a sestričky hádam skončili..nie??
Nehnevaj sa ale toto by som nikdy netolerovala to je len znak že ma zálusk na inú ženu mal by mať oči len pre teba a nie sa roztopiť pri inej
Mne sa zda, ze tu vacsine unikla podstata. Nie ze flirtuje so sestrickami a zabavaju sa tam, ved tam asi je nuda na nevydrzanie. Ale ze nepotrebuje vediet, ako sa ma jeho tehotna zena, co mu v bruchu dieta nosi, to vytuzene po 12 rokoch, to je podla mna ten vykricnik, na ktory tu chcela autorka upozornit.
Ja by som sa mu neozyvala, ani nedvihala, nie z urazenosti, proste by som riesila ine veci a bud sa zacne bat o teba, alebo nie a uvidis sama. Potom povies, ze si bola zaneprazdnena vybavickou pre dieta, alebo nieco podobne, lebo si nevedela, ako dlho tam bude.
Tes sa aspon sa o neho staraju, ked sa k nim pekne sprava. Inak ja som mala na operacii takeho pekného anesteziologa, uz mi to hovorili zeny na oddeleni, ze ked som ho zbadala, rovno som mu to povedala. Ze zeny vraveli, ze ste velmi sympaticky a mali pravdu. Podotýkam, ze som bola o 10 rokov starsia 🤣🤣🤣 neboj tie sestricky su na to zvyknuté 😉 mnohým to lezie na nervy…. to su iba hormony co s tebou Lomcujú. Si zober, ze tam lezi cely den, bojoval o zivot, tak nech sa nenudí.
Ja by som sa nad tymto vobec nepozastavovala. Lezala som v lete s malym v nemocnici a mojim naj kamoskam som pisala, ze su tam sexi mladi doktori. To neznamena, ze som mala chut na nejaku bokovku, proste jednoducho som sa len pozrela 😃
Po 12 r vzťahu je takáto dynamika normálna.Pises, že bol taký vždy na to si si zvykla, ale teraz sú tu nové nepriateľky.Kazda žena v tehotenstve sa väčšinou cíti neatraktívne, ohrozene ako klbko nervov a zase najviac nevernych mužov je v tehotenstve a po narodení deti.Tak buď na pozore, ale z tej fotky čo chcel detinsky pomachrovat pred kamarátmi si nič nerob.Moj muž je tiež medzi kolegami taký playboy vlastne všetci veľmi prehanaju
@lunademonica Veľmi hlúpa rada. Keď sa o dieťa snažili dlho. 🤦
sustred sa hlavne na to, aby si vynosila zdravé dieťaťko, stres ti k tomu nepomáha
Rozumiem Ti, viem ako sa cítiš a viem, ako veľmi to bolí v tehotenstve, lebo som zažila niečo podobné. Možno Ti pomôže vedieť, že väčšina chlapov to tak má. To ešte nie je nevera. Ale dôležité je neriešiť to s kamoškami ale s ním. Jemu musíš úprimne a s láskou vysvetliť, ako veľmi ťa to bolí. Ak nezvládaš emócie, môžeš osloviť psychologičku (najmä kvôli bábätku je potrebné s tým pracovat) ktorá Ti určite pomôže. To, či Tvoj muž stojí za to alebo nie,aby si s ním zostala, môžeš vyriešiť aj neskôr, podĺa toho, ako sa k tomu postaví, ako sa ukáže ako otec atď., určite to nerieš s horúcou hlavou. Ja som s mojím zostala a som šťastná.
Pýtaš sa, že ako by sme sa zachovali.
V prvom rade by som sa porozprávala s mojim mužom, nie písala a radila sa na MK. (Ok, každá sme ina, ale toto mi pride ako dosť zásadny rozdiel). Povedala by som mu, ako sa cítim, čo mi vadí, že predtým som niektore veci brala v pohode, teraz to jeho správanie vnímam inak, možno je to tehotenstvom, neviem.. Spýtala sa ho, prečo posielal tu fotku, co mi hovoria ženy jeho kamosov, … Čo od neho očakávam, potrebujem, aby mi, nam bolo spolu opäť dobre.
Mne to pride, že máte problém v komunikácii, byt k sebe úprimní, otvorení. Možno to tak nie je, no nikde som nezachytila, že by si mu niečo hovorila a ako on na to reagoval. Možno by ta upokojil, ubezpečil, uznal nevhodne správanie,ospravedlnil.. netuším.
Namiesto toho len niečo očakávaš, nic však pre to nerobíš, myslíš si, ze to partnerovi asi dôjde samé, potom si sklamaná a uvažuješ o rozvode. Prepáč, ale takto dospeli ľudia problémy neriešia.
Ja by som ho zhukala čo by sa do neho vošlo. Čo je puberťák? Sestričky čo na neho? Asi im to neni príjemne keď ich okukava pacient a ktovie aké reči ma. Fuj
Ja neviem autorka má pravdu takto sa chová dospelý muž,ktorý dlho sa snažil o dieťatko mal by ju na rukách nosiť že sa im ten malý zázrak podaril a nie obletovat nejaké sestričky a rozprávať aké krásne vie len puberťák,ja neviem ,ale ja mám fakt normálneho chlapa keď sa dočítam aké individuá sú tu
Neboj, raz ho z tej nemocnice vykopnu 😂

Ako zdravotná sestrička ta môžem ubezpečiť že takýchto “flirtujucich pacientov” berieme skôr ako uchylakov, je nám to dosť nepríjemne keď pacienti majú neustále uchylne poznámky a to že ti to hovorí do telefónu sa aj mne neraz stalo že to hovorili ale som ich hneď uzemnila nieje to absolútne vhodne sú to chlapi hovada doslova… a mladé sestričky tie slobodne väčšinou majú inú ligu mužov ako sú napr lekári :D preto sa nemusíš báť žeby mala nejaká chuť na pacienta ktorý leží dopachteny v posteli a nechá sa obskakovať ako usoplene decko - sestričky budú cele šťastne keď ho prepustia domov že sa zbavili ďalšieho nepríjemného uchylaka 🙂