Som tehotná a môj partner je agresívny
ahojte!
som s nervami na uplnom konci a tak utekam sem.
mam polrocny / ak ho este vobec mam / vztah ... ja 23, on 28 .. obaja po nie prave dobrych skusenostiach ... a co je najdolezitejsie, som v 10 tt,akurat dnes po druhej kontrole. S pracou sa mi dlhsi cas nedari, takze som viac menej /skor viac ako menej/ odkazana na jeho pomoc - ale vymyka sa to cele spod kontroly.
asi by bolo dobre spomenut, ze je neskutocne ziarlivy, ja takmer vobec - ak, tak jedine zo srandy, pride mi to malicherne. a cakala som ze aspon po tom krasnom zisteni sa to cele nejak ukludni.. ale je to este horsie.. pracuje fyzicky a dochadza za mnou z 50 km a / na jeho naliehanie kazdy den - jasne ze som rada ze ma nenechava samu, ale dan za to je neznesitelna/ a vsetko to graduje a mne uz ani nemoze zazvonit mobil...nikdy som ho nepodviedla, ale priserne ma od seba odhana tym, ze je strasne agresivny...neustale mi hadze na oci, ked ma rapel, ze je na vsetko sam - ja mam na krku vlastne len chod mojho bytu kam sa chce prestahovat.. a robi mi cirkusy este aj za to, ked najde neumyty riad alebo cokolvek, do coho sa da rypnut.. nema problem na mna navrieskat aj o polnoci, kedykolvek, za kazdu malu sprostost, kt. by normalny clovek presiel...vypustila som cely svoj doterajsi zivot/ aj ludi v nom/, len aby som mu mohla venovat co najviac casu a seba. ale bola to chyba, asi najvacsia... je toho hrozne vela, co mi lezi na srdci a co ma boli...
ale coho sa bojim najviac je, aby som neublizila drobatku...on sa nanho tesi a vzdy mi prizvukuje, aby som na seba davala pozot, ale staci jeden jeho vystup a je to akoby som dostala po hlave mikrovlnkou...snazim sa aj ked mi je zle, aspon mu uvarit veceru alebo cokolvek, co ho vecer po celom dni potesi a dnes mi vykrical tak nechutne veci, ze ani neverim, ze to bol on.
som v totalnych koncoch a krajoch, neviem co s tym vsetkym, je to stale tazsie, normalny rozhovor tu jednoducho neuspel, je to zacyklene a ja som uz naozaj zufala:(((((
@yidaky no v podstate mam, sice mi uz pomohli velakrat a dost, navyse su zufali ze som bez prace.. vsade so mnoou kazdy zamestnavatelsky zebrak vybabre, uz trikrat ma natahovali celu skusobnu so zmluvou a nakoniec som nevidela ani zmluvy, ani ziadne peniaze, len ma osklbali.. MIMOCHODOM, vystriham vas pred hotelom Dituria v NR na pesej.. hoovy saigon.. ak by sa tam niekto chystal niekedy pracovat a skocil na lep.
no ale naspat... myslim ze nasi by ma v tom nenechali...tak ich nepoznam.. ale zas ako budu reagovat v tejo situacii, kedy ide o nieco viac nez len bezne fin. problemy, zatial neviem.. a ani vediet nechcem :( mam toho dnesplnu hlavu a za chvilu mi praskne
@yidaky
@janage
ze skupiny ludi, asi zle vidim!!!zakomplexovani chudaci..
Ked ti možem poradit chod od neho kvoli dietatu bude sa to stupnovat ked neberie ohlad na teba že si tehotna co bude potom este horšie dietatko bude plakat a bude rozčuleny ty sa budes len trapit vela stastia 😉
poviem Ti to na rovinu - pokial si nechces doslova posrat zivot, tak partnerovi ukazes chrbat. Skoda reci tu, neverim, ze si nevidela ako sa sprava este pred tym nez si otehotnela. Mala si byt v strehu a na pozore uz davno. Ale zas nie je koniec vsetkemu, utnut a bez odkladov. Inak si tu casom budeme citat este horsi pribeh ako uz matka jeho dietata stradas. Tvoj partner je na hlavu bez pochyb, ziarlivi jedinci su nebezpecni a nevypocitatelni. Ta hlaska na tvoju adresu, ked si bola v plavkach u rodicov, by bola pre mna osobne impulzom k okamzitemu ukonceniu vztahu. Toto ani vztah nie je. Zdravy a normalny vztah vyzera uplne inak.
este doplnim . Spominala si, ze mas byt, do ktoreho sa Ti chce partner nastahovat. Dufam, ze si si ho tam este nenaragala. Ak ano, poziadat nech si zbali saky paky, vymenit zamok a viac neotvarat. A ak este nie, tak to ani nerob. No a ako prevencia pred takymto ziarlivym idiotom zmenit trosku svoje spravanie a aspon na cas o sebe pravidelne informovat najblizsich, nepohybovat sa sama tam, kde si Ta moze odchytit a pod. Bola by som riadne v strehu. Nic nie je horsie ako zacat si s magorom, ktory sa dusi ziarlivostou. To nie je prejav lasky to je varovanie, ze od takeho utekat!
@inpurity Ale je Ti jasne, ze akoukolvek diskusiou s nim si DOBROVOLNE komplikujes zivot? Vcera si pisala nieco take, eze v nom chces vzbudit pocit pokory a chces aby porozumel, uznal chybu - neboli to presne tie slova, ale teraz uz neviem najst Tvoj prispevok.
A naco to v nom chces vzbudzovat? Co Ti to prinesie?
Mozno je to len taka nejaka Tvoja skryta potreba samej sebe vsetko vysvetlit, mozno ho este stale milujes a tuzis po tom, aby sa mu vyjasnilo v hlave. Hm?
Mas dve: moznosti:
a)bud si to zjednodusis a skoncis s nim akukolvek diskusiu, ziadne stretnutia nic
b) alebo si to dobrovolne skomplikujes, budes sa s nim stretavat, on Ti bude vymyvat mozog, vzbudi v Tebe pocit viny, Ty sa na neho este naviazes.....
Dobre sa rozhodni co naozaj chces 😔
@inpurity Presne ako ti radia baby, rozhodnutie ako aj celý rozchod je len a len na tebe a vysvetľovanie či nebodaj pokusy o prebudenie jeho svedomia sú stratou času. Určite ho máš rada, ale treba si uvedomiť či ti taká "láska" za to stojí čo ti dáva a naopak čo ti berie. Ľahko sa mi hovorí, sama som sa 5 rokov (!!!!) pokúšala vysvetliť partnerovi, že veci nie sú tak ako on tvrdí a že chybu robí aj on a že ho milujem a naozaj nikoho nemám...robila som všetko preto aby bol spokojný, podporovala ho finančne, varila, prala, nestretávala som sa s priateľmi, tolerovala mu neveru, nikam som nechodila bla bla bla kým som neprišla na to, že tých pár pekných chvíľ ktoré z času na čas spolu prežívame mi nestojí za hodiny, týždne, roky utrpenia a úzkosti, ktorú som pociťovala pred každým stretnutím, kedy som tŕpla čo zasa bude .......... Bolo to veľmi ťažké, lebo mi na ňom naozaj záležalo, ale teraz sa čudujem prečo som to neurobila skôr .........
Odvtedy uplynuli skoro 3 roky, dosť dlho ma sledoval, vyhrážal sa mi, aj únosom detí mojej sestry, vypisoval, vyvolával.... intenzita jeho telefonátov síce opadla, ale stále sa snaží znepríjemňovať mi život, stretáva sa však len s ignoráciou, na nič nereagujem a jeho to síce pomaly, ale isto prestáva baviť. Určite je to aj tým, že si medzičasom našiel inú obeť.......je mi jej ľúto
Prajem ti veľa sily ktorú budeš potrebovať najmä kvôli bábätku 🙂
@inpurity je mi ľúto, že toto musíš prežívať v období,ktoré by malo byť pre teba najkrajšie. Tiež chápem, že máš pocit, že sa toho na teba zosypalo veľa naraz - si bez práce, čakáš dieťatko s mužom, ktorý ťa psychicky týra. A našiel v tebe úplne ideálnu obeť na týranie. Ako že nemôžeš ísť na kávu s kamoškou?! Čo máš desať rokov?! Si dospelá, samostatná, na kávu s kamoškou môžeš ísť kedy sa ti zachce. Ako to, že sa po pol roku vzťahu stretávaš s príbuznými potajomky?! Prečo si takéto niečo pripustila? Ako to, že mu dovolíš v tvojom vlastnom byte, aby na teba kričal?! Rozbil svietnik?! Urobil dieru do dverí?! Bolo naozaj to dieťatko náhoda? Nie náhodou prostriedok, aby si ťa ešte viac k sebe pripútal? Alebo si si myslela, že by ho dieťa mohlo zmeniť? Chyba nie je len v ňom, ale najmä v tebe. Prepáč, ale napísať to musím. Ty si nevážiš sama seba, preto dovolíš jednému agresívnemu chrapúňovi, aby si s tebou robil, čo chcel. Existuje jediná cesta, ako z toho von - v prvom rade sa skontaktuj s rodičmi a všetko im povedz, aj to, že si sa rozhodla s ním skončiť, určite ti pomôžu. Jemu oznám, aby si prišiel spakovať nejaké veci, čo ešte u teba má, že je koniec. Nebuď doma v žiadnom prípade sama, keď si po ne príde!!!!! Je schopný podľa toho, čo som čítala čohokoľvek. Po jeho odchode vymeň zámku na dverách a prvých pár týždňov by som tam určite nebývala sama, popros nejakú kamarátku, aby bývala s tebou. Bude ti veselšie a nebudeš sa umárať myšlienkami na to, ako to bolo zo začiatku krásne. NEBOLO! Len ty si to nevidela, myslela si si, aký má o teba záujem, ako chce byť stále s tebou...lenže to nebol dôkaz jeho lásky, ale bohužiaľ žiarlivosti. HLAVU HORE!!! Si krásna mladá žena, čakáš bábätko, najväčší zázrak, ktorý ti dá more lásky a že to nezvládneš sama s dieťaťom? Ale zvládneš, tak ako sme to zvládli mnohé a po čase sme si našli muža, s ktorým nás baví svet a nájdeš si ho aj ty. Želám ti to. Nezostávaj s agresívnym žiarlivcom, máš celý život pred sebou, bolo by škoda ho prežiť v strese, strachu, hádkach. Držím ti palce aby si našla v sebe dostatok síl urobiť to, čo ti tu všetky radíme, prečítaj si na nete o psychickom násilí a uvidíš, že to na neho sedí ako ... na šerbel. Drž sa a napíš kedykoľvek, kľudne aj do IP, ak by si potrebovala pomoc a podporu, sú tu super ženy, ktoré ťa podporia.
@inpurity zachran seba aj babo, nepustaj ho uz k sebe. On si vzdy najde dovod na to aby mohol robit zle. Ked nic ine tak to ako sa nadychnes, kam sa pozries... Ja doteraz mame vycitam ze toho debila neopustila. Sice by sme hov... mali, ale zilo by sa nam ovela lahsie. Ani nebudem pisat co vsetko vystrajal, ale za tych 20rokov spoluzitia s nim, si neviem spomenut na nic dobre. Jedine stastie ze ho kvalitne (aj ked dost neskoro) porazilo. Neda sa ani vyjadrit aka ulava prisla hned po pohrebe. Mama sa velmi dlho ucila normalne zit.
Nezostavaj s tyranom, pripravi ta o to najcennejsie co mas...
ahojte, tak sa po par dnoch hlasim..
je dobre vsetko nechat utriast, nech sa to svojvolne vrati do normalnych alebo aspon znesitelnych kolaji..
tak zacnem asi tym najdolezitejsim a najkrajsim 🙂
drobcek je cely v poriadku, ma 32 mm a pocula som mu bit srdiecko ... v tom momente zo mna vsetko opadlo a nic nebolo dolezite tak, ako to co som citila v tu chvilu.
bohuzial, som v ten den, nemala s kym zdielat tu radost, pretoze doma bol bordel a hluk .. a to sa s dobrymi spravami tazko zveruje.
piatok sme teda nejak prezili ( neznasam to slovne spojenie) a na naliehanie som ho nakoniec k sebe pustila..vecer. druhe rano sa tvaril, akoby nic.. siel nam kupit ranajky ... a kreslil postielku, co chce spravit pre maleho, atd atd.. skratka bez vycitiek...nedelu sme stravili u jeho rodicov na dome, v zahrade .. pre mna premiera .. ( nejak sme nesilili rodicovske zalezitosti) ... s otcom sa porafal, cely den nevysiel (otec) z domu, co mi prislo divne, ani ma nepoznal, a hned mi to priislo, ako by ma odsudil... a nemal ani len zaujem sa cokolvek opytat ...no ale to je uz uplne vedlajsie.
no a vcera .... bol v praci .. a ja po dlhom case so sestrou na zahrade u rodiny, kde mam krstniatko ... a ked som mu napisala, ze sme pri bazene...tak reakcia bola, ze dufa, ze sa tam niekde " neotrcam " ... chapete??!!.. on ma proste fixnute v hlave, ze kazdy ( asi uz aj z rodiny) by ma chcel sundat alebo co, a ze ja si vobec neuvedomujem, kto mi kedy pozera do vystrihu alebo na rit .. ze JEMU je to neprijemne a MNE je to, ako sa on citi ukradnute.. co by som hned, keby sa mii chcelo, mohla zvratit proti nemu, pretoze on ohlady neberie absolutne ziadne... a ked vecer prisiel, bez slova, tak som sa uplne potichu a kludne spytala, ci vidi to vsetko, co sa deje... a zas sme boli len pri tom, ze nosim nevhodne saty a vsetci ma ocumuju ... takze nejaka radost z toho ( nechcem vyzniet narcisticky, ale musim), ze mam pri sebe peknu zensku, tu vobec nie je... strasne mi to usekava zo sebavedomia, pridem si uz uplne cela zle, aj ked podvedome viem, ze moja chyba to nie je..
zas pisem litanie ... idem si radsej este zdriemnut, od 5 som hore, kazdy den.
zachran sa, kto mozes
@inpurity zbytočne ho riešiš, nikdy sa nezmení!!!!! Ty len odďaľuješ rozchod, ktorý každá normálna baba z tejto stránky považuje vo vašom prípade za nevyhnutný. Keď chceš prežiť ďalšie roky v strachu, neistote, s ponižovaním, psychickom násilí, ,ktoré nechá stopy na tebe aj na dieťati - si na najlepšej ceste. Normálny muž nerieši, či sa jeho žena "otŕča" pri bazéne, je pyšný, že má peknú postavu, nemá problém s tým, že ide na pláž, kde ju očumujú stovky mužov. Nechápem, čo si tým posledným príspevkom chcela povedať, aké reakcie čakáš. Tvoj partner je tyran, ktorý ťa zatiaľ týra len psychicky, ale k fyzickým útokom nebude ďaleko. Mohla si krásne využiť situáciu, keď ti napísal, že je koniec - nekontaktovať ho, vymeniť zámok a aj tak by robil cirkus. Teraz ťa má tam, kde potrebuje, o chvíľu mu budeš absolútne zobať z ruky a napíšeš, že si ho provokovala a preto je na teba taký. Môj názor na týrané ženy v dnešnej dobe je nasledovný - prvá facka je vina mužova, druhá ženina. Pretože keď sa nechá žena opakovane týrať, je jedno či psychicky, alebo fyzicky, tak s ňou nemám súcit. Samozrejme, je iné mať alebo nemať s tyranom deti, ale práve kvôli nim by som pri týraní detí otcom hneď odsúdila aj ženu - preto, že to dopustila. Možno tvrdé slová, viem, že sa do mňa zrejme niektoré ženy pustia, ale stojím si za nimi. V mojej najbližšej rodine som sa s týraním ani fyzickým, ani psychickým nestretla. Ale mali sme známu, ktorú muž tĺkol, robil doma bordel, že občas utekala k nám a prespala u nás. Ponúkli sme jej peniaze na jednoizbový byt, aby od neho odišla. Neurobila to a takýmto spôsobom s ním žila až do svojej predčasnej smrti. Som presvedčená, že tie stresy, ktoré zažívala, k nej prispeli.
Neviem, čo ti ešte okrem tohoto románu napísať. Je len na tebe, aký život si vyberieš, pozor, repríza neexistuje!!!! Všetko je v tvojich rukách, veľa času ale nemáš, s rastúcim bruškom to bude stále ťažšie a po narodení drobčeka ťa bude mať v hrsti absolútne. Si zodpovedná nielen za život svoj, ale aj za život tvojho drobčeka!!!! Aké detstvo mu chceš pripraviť?! Ako sa asi bude cítiť, keď "ocko" bude vrieskať, rozbíjať veci okolo seba?!
@inpurity dala si mu najavo, ze ti na nom este zalezi a to aj potom, ze vo vzduchu visel rozchod. A toho sa on tak lahko nepusti.
Prepac, ale ja mam pocit, ze ty si nevazis samu seba. Uz len to, co ti zase povedal ohladom vzhladu a ty si pytas, ci je normalny, napoveda, ze ty sama si si nie ista odpovedou. Keby si bola, uz by si sa s nim nekontaktovala.
Ale ono je to tak, kazdy z nas si tu musime prezit nejaku zivotnu skusku a kazdy ma pravo na svoju cestu, nech sa druhym zda akokolvek zla. Ja ti len prajem, aby si na jej konci mala pocit vitazstva a aby sme sa tu o par mesiacov nedocitali, ze vas zacal otlkat a tyrat aj fyzicky, lebo ono je to len otazkou casu. A teraz este mas cas to zastavit, hoci aj tak to bude velmi tazke...
moj nazor? utekaj od neho co najskor a co najrychlejsie ak sa ho budes snazit opustit zacne ti robit sceny, plakat ze bude iny, slubovat hory doly, potom sa zacne vyhrazat. ak by si ostala pri nom dlhsie ver mi zacal by ta mlatit. Zazila som jedneho psychopata v okoli a poviem vam co tu opisujete vsetko sa podoba na neho iba s rozdielom ze on sa ozenil 3. krat co zena tak biedak 😒
podla mna ukonci cim skor, chlap s takou povahou je na zblaznenie,.. moj nazor-kazdy normalny sebavedomy chlap chce ist vedla zeny, za ktorou sa otocia aj ini muzi-je jedno ci je chuda, tucna, mlada, stara, hlavne nech je upravena (nemyslim tym zmachlena,.. ) sebavedoma a usmiata- tz stastna, ziarlivec sa nezmeni,..
@sashabb absolútny súhlas - komu niet rady, tomu niet pomoci. Je treba ľutovať takúto ženu? Má teraz možnosť niečo s tým urobiť, môže rátať s pomocou rodiny a ona to kľudne nechá plávať a po tom všetkom sa v pohode s ním stretáva....Treba ju ľutovať, keď na ňu po čase zdvihne ruku? Nie! nech jej pleskne! Treba ľutovať to dieťatko, ktoré by pre ňu malo byť dôležitejšie ako nejaký zakomplexovaný primitívny tyran....Život prináša kopu všelijakých problémov a starostí, ale keď má človek doma zázemie, chápajúcu náruč, do ktorej sa môže stúliť a vykecať alebo sa vyplakať sa v nej, hneď je všetko ľahšie. Ale stále mám pocit, ako keby ženy na SK vedome vyhľadávali takýchto partnerov a dúfali, že sa zmenia. Už som tu raz kdesi písala, že niekto má rád adrenalínové športy, niekomu možno zvyšuje adrenalín vzťah s mužom, ktorého by každá normálna žena už dávno odkopla....neviem na čo sa autorka témy utešuje vetou - je všetko treba nechať utriasť, nech sa všetko vráti do normálnych koľají....NORMÁLNYCH? Čo je na tom vzťahu normálne?! A vzápätí napíše, že nemá s kým zdieľať radosť z drobčeka....smutné. Autorke témy už neželám nič, sama si je tvorcom svojho šťastia. Jej chrústikovi malinkému želám, aby sa narodil do pokojnej atmosféry a medzi ľudí, ktorí budú milovať jeho aj seba navzájom. Už do tejto témy nebudem prispievať, je to strata času.
@mamavera presne tak, suhlas s kazdym slovom. Tiez mam pocit, ze niektore zeny trpia zvlastnym sklonom k masochizmu. Len je smutne, ze tym bude trpiet aj to dieta, ktoremu takto dlazdi cestu do pekla... Toto je naozaj jeden z mala pribehov, ktory ma skutocne chytil za srdce a zdalo sa, ze autorka si rady mnohych zien zobrala k srdcu. Zial, dopadne to asi tak ako zo zleho sna. Ale radit uz nema vobec vyznam.
@inpurity nechapem, nechapem a este raz nechapem! Co do pekla este s tym hovadom robis? To skutocne potrebujes spadnut na hubu, stratit zvysky sebavedomia a sebaucty a potrebujes skoncit kdesi aj s dietatom v azylovom dome s monoklom pod ocami? Neskutocne! Plny suhlas s MAMAVERA. Tu uz niet nielen pochopenia, ale ani lutosti. Teba s prepacenim nakopat do zadku a nie Ta lutovat. Si sadomasochistka, bola si v detstve deptana alebo co mas za problem ked sa potrebujes liepat po takychto psychopatickych kriploch? Vies, ze je to diagnoza hladat si patologickych ziarlivcov? A vies ako vzdy dopadnu zeny, ktore tuto diagnozu maju? Ty mas potrebu doplnit statistiky o kazdej piatej tyranej zene ci ju chces nebodaj aj zvysit? Co Ta vobec na takomto idiotovi pritahuje? Co Ta k nemu taha? Je malo chlapov na svete? Vsak pre boha pouzivaj aj to co mas pod tou peknou tvarickou, tam v hlave, vola sa to mozog! Zacni konecne mysliet nim a nie svojim rozkrokom do pekla. To Ta vazne tak niekto dokaze opantat, ze Ti uplne zmakne mozog a prestavas vnimat realitu? Uz sme Ti tu viacere napisali, ze takto zdravy, normalny vztah muza a zeny nevyzera. To kde si k takemuto modelu dosla? Raz by mi chlap povedal, ze sa niekde otrcam, taku by som mu strelila, ze by sa hojil mesiac. Nie, Ty si to nechas kludne aj druhy raz. Uz to tu totiz citam druhy krat, ze Ti to povedal. Skutocne tebe asi niet pomoci. Dopadnes velmi skaredo, zial, odnesie si to tvoje dieta. Chuda male nevinne.
@mamavera to sa vola sprostost, ani nie tak sklon k adrenalinu. Niektore zeny su tak tupe s prepacenim, ani nie uz naivne, rovno sproste a tupe. Zial bohu. Asi by bolo dobre keby sa dalo takymto exemlarom regulovat mnozenie sakra. Ked je to nesposobile nech, len nech je to zodpovedne len samo za seba a svoj posraty zivot a nie, ze do toho privedie nevinneho cloveka, ktory sa v tom bude plieskat po zvysok zivota! Boze dobrotivy, fakt by podaktory nemali s prepacenim tr....kat! Na to by hadam malo byt nejake opravnenie ako vodicak!
no dievča-riadne si sa namočila..nezávidím.
to bude ešte dlhý príbeh toto..
@inpurity ja myslim ze sama si vies odpovedat...urcite to uz lepsie nebude...taka povaha sa len tak nezmeni..akurat neskoŕ budes trpiet nielen ty ale aj babo...samozrejme nebudem ta odsudzovat,ze preco s nim mas bejby a tak,to je len a len tvoja vec..ale jeho posli s prepacenim do prdele....mas svoj byt,mas rodicov este,urcite by ta nenechali len tak ak by bolo treba..takze nie je o com....a cim skor tym lepsie...ak ho nechas,tak bohuzial..tvoja chyba..raz to olutujes...si este mlada,nikde nie je napisane ze ked budes mat babo nenajdes si niekoho kto si ta bude vazit-ale najprv si musis zacat ty seba,inak to nepojde...
@inpurity ODÍĎ OD NEHO...
@inpurity Tvoj priatel si Ta nezasluzi, takto sa ziaden muz nemoze chovat k zene a ak sa uz chova, tak je to obycajny zakomplexovany chlap, ktoreho treba zo svojho zivota dostat. Necitala som vsetky odpoved kociek, ale na tvojom mieste by som to riesila radikalne, proste vypadni a dovi s tym, ze mozno po case si uvedomi o co prisiel, zmeni svoje chovanie dost vyrazne alebo ostane sam sebou a ty budes po case stastna, ze si slobodna a bez psychickeho tyrania a najdes si muza, ktory vie, ako sa chova k zene. Len sa pozri, teraz vsetko zvladas sama, napriek tomu si najde dovod preco ta zvozit a teraz si prestav, ze budes sama na male a budes potrebovat pomoc, priatelov si kvoli nemu opustila, rodina by mozno pomohla, ale napriek tomu by tu mal byt prave partner na to aby ti pomahal a on pride a zvozi ta, ze si neschopna. Toto skutocne nepotrebujes. A nedivila by som sa, keby po case zacal utocit aj v suvislosti s malym, ze nie je jeho... Na svete je kvantum skvelych muzov a skvelych zien a napriek tomu sa trapia vo vztahu, v ktorom to nema ziadnu buducnost. Kazdopadne prajem ti vela sil do boja s partnerom a prajem aby si ostala stastna a pozitivna a aby to malicke malo veselu maminu 😉
@jabadaba možno ju tvoje ostrejšie slová prebudia, ale obávam sa že nie. ona je veľmi vďačným objektom na psychické týranie, úplný raj pre psychicky narušených somárov - všetko robila pre to, aby bol spokojný, aby boli stále spolu zriekla sa všetkého. Chyba! Základná chyba! Ako si môže muž vážiť ženu, ktorá zo seba vedome a RADA robí rohožku?! Jeden jediný krát by muž na mňa vrieskal do telefónu - rovná čiara zmeniť číslo, jeden jediný krát by mi urobil v mojom byte bordel, nie žeby som mu vyhádzala veci zo skrine, ale z okna a na druhý deň - vymenená zámka, koniec. Ona ešte rozmýšľa kde ako sa s ním skontaktovať, ide s ním k jeho rodičom, kde sa opäť presvedčí, že je to debil...ale týmto ženám naozaj treba asi zlomiť ruku a doriadiť tvár, aby pochopili, že to nie je láska. Naozaj rozmýšľa tým, čím si písala, bez práce, bez príjmu po pol ročnom vzťahu tehotná s tyranom. To, že si neváži sama seba vidieť aj z toho, ako s ňou mávajú v zamestnaní. Viem, že to je ťažké, žijem na SK a v realite, viem, čo dokážu niektorí zamestnávatelia, tiež som si všeličím prešla, ale vážim si sama seba. To bohužiaľ zakladateľka témy nedokáže. Návšteva psychológa by jej veľmi pomohla.
@inpurity Iba jedno ti, zlatinko, poviem. Nic dobre ta necaka. Ziadna ruzova buducnost. Takze ja ti prajem len mnoho stastia. Budes ho skutocne potrebovat :(
@mamavera tiez tomu nedavam velku sancu. Uz som sa neovladla, to sa neda, jednat sa niekym, kto dookola robi jednu a tu istu chybu, v rukavickach a s lutostou. Tu uz sa ziadalo natriet to tak ako sa veci skutocne maju. Nech sa aj urazi, aspon nieco. Ja len vazne netusim, kde sa tie zeny ucia takej sebapotupe a kto im natlacil do hlavy, ze maju ist do kolien z magorov co ziarlia, obmedzuju ich a staraju sa im do zivota. Vies co, tak ma v suvislosti s touto temou napadlo, ze sa ani nedivim kde sa dostala zena, co sa jej pozicie vo svete tyka, ze svet riadia muzi. Sme hlupane, raz darmo, aj na takychto temach to krasne vidno. Zapalia sa lytka a hned sme na chrbatoch, nechame so sebou vytierat podlahy a kym sa nam odbedni, tak mame zivot na kahanku. Uz sa teda necudujem, ze si ani nepipneme. Sme co sme. Skoda reci. Cest vynimkam, ktorym zostava akurat tak plesnut sa po cele pokazdym, ked citaju zalaskovane tirady. 😝

@yidaky no v podstate mam, sice mi uz pomohli velakrat a dost, navyse su zufali ze som bez prace.. vsade so mnoou kazdy zamestnavatelsky zebrak vybabre, uz trikrat ma natahovali celu skusobnu so zmluvou a nakoniec som nevidela ani zmluvy, ani ziadne peniaze, len ma osklbali.. MIMOCHODOM, vystriham vas pred hotelom Dituria v NR na pesej.. hoovy saigon.. ak by sa tam niekto chystal niekedy pracovat a skocil na lep.
no ale naspat... myslim ze nasi by ma v tom nenechali...tak ich nepoznam.. ale zas ako budu reagovat v tejo situacii, kedy ide o nieco viac nez len bezne fin. problemy, zatial neviem.. a ani vediet nechcem :( mam toho dnesplnu hlavu a za chvilu mi praskne