icon

Som tehotná a muž je na zoznamke

26. jún 2021

Zdravím,

zaujimalo by ma, či sa niekomu stalo (a co si o tom vlastne myslite)…s mužom čakáme druhé dieťatko, nás vzťah nie je ideálny, vieme sa pohádať, vieme vychádzať, proste skoro ako každý vzťah. Ide však o to, že odkedy som tehotná, hádame sa častejšie a ja absolútne nemám chuť na intímny život…ide o to, že som mužovi v mobile našla, že sa zaregistroval na dvoch zoznamkach, jednej takej, kde hľadá nezáväzný sex…vraj si tam nikdy nepísal a odvtedy tam ani nebol, odkedy si účty na stránkach založil…ked som sa pýtala, že prečo sa zaregistroval, tak vraj preto, že po poslednej veľkej hádke som muvycitala, že sa s ním rozvádzam a že on sa zľakol, že ostane sám…co myslite? Čakáme spolu druhé dieťa, a on takto…

Strana
z2
zuzu1102
26. jún 2021

@vendulka80 mentalny atlet.. Tak toto je zabity vyraz 😆

petamich
26. jún 2021

@matkahelka manzela som samozrejme "neodstavila" od sexu, lebo som si povedala, ze sa mi nechce lebo som tehotna 🙂 my mame sex zakazany a detaily tu asi netreba rozoberat a kedze je to (klop klop) konecne uspesne tehotenstvo, tak ten sex nam za to fakt nestoji a nie nie sme za beznych okolnosti ti, ktorym staci sex 2x za mesiac, suhlasim s tebou, ze kazdy mame ten sex niekde na rebricku potrieb, libido tiez mame kazdy niekde ale prepac za mna chlap, ktory z objektivnych dovodov, nie kvoli vyhovorkam ako pises nevydrzi bez sexu napriklad aj tych 9 mesiacov a ide hladat uspokojenie inde je maximalny sebec, pripadne totalny idiot ak ma k tomu navyse tehotnu zenu doma

a ako pises a suhlasim s tebou, problem v tomto konkretnom vztahu z prispevku bude zrejme niekde inde resp. toto uz bola asi ta spicka ladovca

katkati
26. jún 2021

Pre tvojho muža sú jeho pudy dôležitejšie ako rodina Možno je rád, že to nie u vás ideálne, lebo by mal aliby na ospravedlneie svojej nevery, keby sa potvrdila. Je to slaboch a klamár. Urob ako písali vyššie, nech ti dá mobil a heslá na zoznámky. Ale prekvap ho, aby nestihol vymazať konverzáciu.

andreatytler
26. jún 2021

@vendulka80 Ze... riadna kravina😂.... kde chlapi chodia na tieto "vysvetlenia"

lintu
27. jún 2021

Vyzerá to ako prípad z učebnice - on ženatý. nešťastný, doma má dusno, únik hľadá na internete, kde potenciálne písateľky presviedča, ako ho žena nechápe (ak sa k nej teda vôbec prizná)
Na zoznamkách zvykne svietiť čas posledného prihlásenia užívateľa. Podľa toho by si vedela, ako často tam cca chodí. Kam až je/by bol schopný s tými dámami zájsť, ti tu ale nikto nepovie. U niektorých to tým prihlásením alebo pár vetami o ničom, totiž naozaj končí.

nika2393
Autor odpoveď zmazal
cubo2
27. jún 2021

Moja manželka je mesiac po pôrode a tiež sme nemali sex pár mesiacov.. Ani by ma nenapadlo ísť na sexzoznamku, veď to je úplné chrapúnstvo, keď mi žena práve porodila dcérku začať klátiť inú ženu.. áno, tiež mám svoje potreby, riešim to ručnou prácou, veď časom sa manželka zahojí a sexuálny život sa znova rozbehne.. žiadna dráma.

scorpionflower1
30. jún 2021

@otecko_69 prosim ta, to si zabudol napisat, ze to su zakladne pravidla primitivneho chlapa.

july0
30. jún 2021

@vendulka80 tak tak nechápem ako s ním môže byť.

gabika0825
5. júl 2021

Nechcem tá sklamať ale ako tu bolo písané pravdepodobne si hľadá niekoho počas tvojho tehotenstva aby si mohol vrznuť, lebo si myslí že asi sex nebude pokial neporodiš. Neviem ako ste to mali počas prvého tehotenstva ale možno že sa tohto boji. Neviem, nepoznám vás, iba usudzujem. Neverila by som mu že si tam nepísal. Ak už náhodou aj nebol na nejakom stretnutí.

jamacka
29. nov 2022

Presne aj ja hovorím,daj sa aj ty na zoznamka,tak,aby o tom nevedel a napíš mu.
Myslím,si,že klame a podvadza ťa. U mňa je to obyčajný chuj.Doma tehotná žena a on sa kurvi po zoznamkach

Strana
z2