Som tehotná a nemám kde bývať
Dobrý deň som tehotná a nemám kde bývať najprv som si myslela že by som mohla byt u priatelovych rodičov ale jeho mama nejako zrazu zmenila názor a chce aby sme dali babo preč moja mama ma doma nechce nemám ani veľa veci nič ... chcem sa opýtať mohla by som ísť do toho domova pre slobodne mamičky neviem koľko sa tam platí nemáte skúsenosť ?
Určite to nerieš potratom 🙏 To dieťatko ťa potrebuje. A že dospelé matky sa k tomu tak stavajú, je fakt ozaj smutné 😟
Máš to ťažké, ale nejak to zvládnete. Keď máš 18, dostaneš nejaký príspevok od štátu, bude to ťažké, ale vyžijete. Prípadne si založ nejakú stránku na FB s prosbou o pomoc a uvidíš, cudzí ľudia ti viac pomôžu ako rodina.
Nedaj sa prinútiť. Čo ak už potom nebudeš môcť mať detičky? Aj v nemocnici budeš mať možnosť povedať lekárovi, že s tým nesúhlasíš. Držím palce
@paja003 nic v zlom...ale co je to zivot z ruky do ust..po azylakoch alebo sa niekomu prosit po "fb"?ty by si chcela,takto ponizujuco fungovat ...a s dietatom?ked nebudu mat ziadne zazemie a istoty,velmi rychlo ju ta euforia z dietata prejde...a neidealizujme si pomoc statu..kazdu chvilu sa clovek stretne s tym,ako to v tomto state nefunguje...v tomto pripade by som aj ja bola za potrat ...
tehotenstvo môžeš prečkať u niekoho. Uz dvaja ľudia v diskusii ti navrhli pomoc a bývanie ( Nitra a Spišská Nová Ves) Dieťaťu dáš sancu zit, ty budeš mat šancu si rozmysliet, co ďalej ( dieta na adopciu alebo sa mozno za ten čas nájdu možnosti ako to zvládnuť sama s dietatom) Keď nepomôže rodina , môžu pomôcť aj cudzí, prijmi tu pomoc... Z každej situácie sa da nájsť cesta von, ak ked mozno to nie je najjednoduchšia cesta v tomto momente
Dieťa ti nikto nemôže vziať. Je len na tebe, čo s ním bude ďalej. Ak pôjdeš ale proti "davu", počítaj s tým, že budeš na všetko úplne sama. A či si s tým pripravená bojovať, si už ty musíš zvážiť.
Ahoj kde si teraz?😐
@janasz06 vytvorila nové okno
Takze je to troll 🙄
Jako bych neříkala, ze je naprosto nevyzrala a jeji chování není normalni a to ještě vetsina z lidi tu blbla jak kdyby ji měli podpořit pomalu držením ruky pri porodu...
Ahoj. Určite Alexis poradňa! S nimi to zvládneš... A potom, ak budeš chcieť, adopcia. Už z pôrodnice môže dieťa odísť s novou rodinou, ktorá na neho už teraz roky čaká. Do pôrodu je tvoja úloha nezastupiteľná, daruj dieťaťu to, čo môžeš iba ty - život. Je isto náročné zriecť sa dieťaťa po pôrode, ale môžeš na to spomínať ako na deň, kedy si mu poskytla tú najväčšiu službu, tu, ktorú môžeš iba ty - podporovať jeho život, kým závisí od teba a darovať mu oddelením od seba jeho vlastnú podobu. Pôrod je dar. Aj pre teba.

Ukludni sa prosim ta a rozmyslaj s chladnou hlavou. Ved si dieta nechaj, ale....