icon

Som tehotná so ženatým mužom

vio28
6. mar 2016

Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.

moonshine1
8. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@katarina412 super si to vystihla

nickyni
8. mar 2016

Hrozne vela zien si namysla, ze ak ma muz milenku, ze mu doma nieco chyba a tak to hladal niekde inde. Ja som presvedcena, ze to rozhodne neplati na vsetky pripady. Kolko je takych co si chcu len uzit.... Lebo ved dve je vzdy viac ako jedna.... A ako ma nejaku hlupanu zbalit? samozrejme recami ze mu to nefunguje ze city ochladli a co ja viem co... Ja som mala moznost pocut muzsky rozhovor bez servitky.... A aj muzi o ktorych som si myslela, ze aki slusni, tak na rovinu vyhrkli ze zivot je len o prachoch a o je.acke...

katuliena82
8. mar 2016

@stardust tiez som bola nejaku dobu osamela matka s dvoma detmi po rozvode...a nikdy, nikdy som nemala pocit ze by som bola menejcenna pre vztah s dobrym clovekom. Co zo seba vysielas, to sa ti vracia. Ak si zena mysli, ze 1 dieta je hendikep, tak nech sa necuduje ze sa s tym stretava vo svete. Ale urcite by som nechcela mat chlapa len na sex, aky priklad mozem davat mojim synom? Ze zeny su na co? Vsak ta osamela matka musi mat mega problem zamaskovat pred detmi taketo nieco. Zatial co v normalnom vztahu sa mozu aj s priatelom stretavat, travit cas aj s detmi. Ludom velakrat zivot pripravi nieco nieco ine, niekedy je rozvod lepsie riesenie ako spolocne trapenie. Existuju aj osamele matky, to ale neznamena ze uz nemaju sancu na dobry zivot. Ale to musi najprv odmietnut saobchadzanie zo strany muzov, aby s nimi takto zaobchadzali. Muz si ma musi zasluzit celu, ak chce len sex, nech ide inde!

katarina412
8. mar 2016

@mamulka211 zdieľam tvoj názor, že správna matka dokáže vychovať sama deti, ale keď je úplne sama, bez pomoci aj tých najbližších, je to v našom štáte veľmi ťažké, lebo jej to komplikujú financie... preto som tu napísala ten príbeh o nemanželskom dieťati, ktoré má samovražebné sklony, lebo nešťastných detí je bohužiaľ veľmi veľa a netreba pred tým zatvárať oči... a myslím si, že si zakladateľka príspevku musí zvážiť všetky okolnosti...ak je silnou osobnosťou a dokáže tomu všetkému, čo príde čeliť, držím jej úprimne palce a nech si to bábätko nechá, ale sú ženy, ktoré sú labilnejšie, nezvládnu to, spustia sa a potom je život detí pri takej žene peklom a môže to mať tragické následky...(nechcem tým povedať, že je to prípad zakladateľky) ...ľahké je dieťa priviesť na svet, ale našou úlohou a zodpovednosťou je ho aj 20 rokov živiť a vychovávať, ak chceme, aby bolo v živote šťastné, čo si myslím, že by mala chcieť každá matka aj otec... týmto nechcem povedať, že som za interupciu, v takýchto zložitých prípadoch skôr za adopciu... v každom prípade si myslím, že v takýchto prípadoch treba s deťmi komunikovať od najútlejšieho detstva, rozprávať sa o ich otcovi prirodzene v mantineloch detského chápania, neodkladať to na starší vek... dieťa to prirodzenejšie vstrebe, ako keď bude mať v hlave kopec nezodpovedaných otázok a bude mať pocit, že ono je to zlé, keď oňho otec nemá záujem...preto si myslím, že ak to žena nevie sama prirodzene dieťaťu podať, je vhodné spolupracovať s odborníkom a poradiť sa o tom, ako postupovať...

stardust
8. mar 2016

@katuliena82 mas pocit, ze sa povazujem za menejcennu ako osamela matka, ked mi adresujes taky prispevok?

katuliena82
8. mar 2016

@stardust lebo tu pises ako osamelym matkam chyba sex a nemaju moznost na normalny vztah a pod.... tak ti len oznamujem ,ze vela zien s tym problem nema. Sama tu zhadzujes osamele matky a robis tu z nich chuderky odkazane na nejakych chudakov, co nevedia udrzat penis v gatiach.

stardust
8. mar 2016

@katuliena82 vies, tvoje nazory a podmienky zivota sa nemusia stotoznovat s tymi mojimi 😉 😉

99zuzula
8. mar 2016

@katuliena82 si jej stupila na otlak. Ale zbytocne sa snazis je vysvetlit,ze chlapi su dobri aj na ine ako na sex. Teda kedze ma tri deti tak urcite tych oteckov aj dobre "podojit" treba.
Uz treti den sa snazi zastavat osamele matky, ale pritom ich sama degraduje na "madrace" pre zenacov.

kvetka589
8. mar 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

baby aj tak chlapom nevidime do hlavy 🙂

bjeremiasova
8. mar 2016

Strasne vela blbosti a"mudrosti" sem pisete (nemyslim vsetky a vsetko) . mooc ste mudre a mate eextremne vela skusenosti/ neskusenosti .. Ja vam to neberem ale tak depresivne raconalne a vaazne brat zivot ja by som sa scvokla.. Mozete mat barsjake nazory urobit ci neurobit chyby aj tak sa stane to co sa ma stat a nie to co ste si naplanovali.a uz tu pisete veci co su uz mimo temy...

bjeremiasova
8. mar 2016

@99zuzula 😀

stardust
8. mar 2016

@99zuzula nezvyknem pisat taketo veci, ale si strasne hlupa a pises klamstva 😉

99zuzula
8. mar 2016

@stardust moja zlata ty sama si navrhla ze mu dve si uz pisat nebudeme!!! A uz na druhy den to porusis. Tak kto je tu hlupy??
Klamstva pisem kde?? Ty sa tu prezentujes ako keby si bola jedina na svete, co je bez chlapa a ma tri deti a vsetkych ma hlboko v p...

bjeremiasova
8. mar 2016

@99zuzula a kde je to napisane ze byt sama s dietatom je urputne trapenie? 🙂 ok mozno okrem financii ... Ja neviem ani nechcem byt sama ale nemusi to byt hned zle zena moze mat viac moznosti len ak neni zadepkovanaaaa .. To je strasne aj citat. A este k teme ! Barsjak sa mohla dotycna chranit alebo aj otecko milenec dieta mohlo vzniknut aj keby bere hormonalne tabletky alebo maju gumu !!!!

stardust
8. mar 2016

@99zuzula zjavne sa vyzivas v ohovarani a zosmiesnovani ludi odlisujucich sa od teba. Preto na teba reagujem. A trvam na tom, ze si obycajna hlupa zena.

99zuzula
8. mar 2016

@bjeremiasova ano mas uplnu pravdu...je tu kopa blbosti a veci "od veci" v tejto teme. Ale keby zakladatelka chcela, davno ju moze dat zamknut alebo zmazat. A vlastne nikto ju tu nejako strasne neodsudil za ten "iba sex so zenacom". Padli nejake kritiky,ale aj tie ju mozu nakopnut k spravnym rozhodnutiam. A ked si precita aj nazory niektorych zatrpknutych zien, co sa pretlkaju zivotom same, tiez jej to moze v zivote pomoct. A aby jej postupne tych deti bez oteckov nepribudalo.

bjeremiasova
8. mar 2016

@stardust ja som si vzdycky myslela ze Modry konik je bazar a vec kde si maminky mozu vymienat nazory a byt k sebe chapave a mile ... Asi som naivna ... Vela z vas si tu virtualne ventyluje svoje potreby... Je to smutne ale aj trapne . a to si vravite dospele zeny

nickyni
8. mar 2016

A uplne najlepsie by bolo keby si takuto diskusiu precitali aj take, ktore akoze planuju nahodne otehotniet so zenacom, lebo si namyslaju ze ked oznamia ze sa im hodi okolo krku.....

bjeremiasova
8. mar 2016

@99zuzula ja si dokazem predsavit ze tato cela tema je len kamuflaz aby niekto otestoval zeny a ich odsudzovanie k danej teme.. A si myslim ze plati "nikdy nehovor nikdy" ako som uz pisala co ak sa to raz stane dcere jednej z nas .. Tiez ju ukamenuju? Ako tuto zensku co vlastne chcela pocut iba pozitivne slova kedze ma negativne obdobie? 😀

nickyni
8. mar 2016

Ked oznamia ze su tehotne....

99zuzula
8. mar 2016

@bjeremiasova ja som ale nikde nespominala,ze byt sama s dietatom aj s dvomi alebo piatimi je nejaka tragedia.
A tu ochranu mala riesit dvojnasobne, kedze vedela, ze pripadna nehoda bude len na nej. Aj ked ktovie, mozno sa aj zamilovala a verila ze dotycny pri pripadnom tehotenstve si vyberie ju. To uz zakladatelka nespomenula ci aj ona chcela cisto len sex a ziadne city tam neboli.

bjeremiasova
8. mar 2016

@99zuzula presne no asi ak by ho vobec nemala rada asi si da babo prec..ktovie...nic konkretne tu nebolo pisane.. Ani moc neodpisuje .. Preto je to divne trochu 😀 a nemyslela som na teba 😉 nie kazdy sme inak konzervativny niekto i ked zena i ked chlap je viac dobrodruh a najde si sex na jednu noc asi nie s tym ze chce otehotnet tak ju mam odsudzovat? Stalo sa co uz..zeny co sa o muzov nestaraju nie len zo sexualnej stranky ale aj po citovej alebo ktore sa extra o seba menej staraju menej sa odsudzuju co maju znamost co ma manzelku....som zvedava preco...kazdy len moralizuje ale nevie co preziva dotycna a co citi...

stardust
8. mar 2016

@bjeremiasova ona hlada ludi, ktori si presli podobnym osudom a chce sa o tom s nimi rozravat.

Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.

katuliena82
8. mar 2016

@bjeremiasova chapem tvoj pohlad. Pozitivne je cakat na dietatko, kym sa narodi. To je pozitivum celej situacie. Podla mna je skor smutne odsudit seba na podobnu situaciu, pocas celych tych rokov podobneho nerovneho "vztahu" sa dala takato situacia ocakavat. Antikoncepcia moze zlyhat, akokolvek moze byt zena zodpovedna a opatrna. Mojej dcere by som nezavrela pred ocami dvere, ale verila by som, ze sa podobneho omylu vyvaruje. Lebo v tejto situacii neslo o posmyknutie, ale o klzanie sa po sikmej ploche po cele roky. A to je konstatovanie situacie, nie odsudzovanie cloveka, ktoremu sa to stalo

99zuzula
8. mar 2016

@bjeremiasova v tom mas pravdu. Takato tema ma mozno vacsi vyznam ako nejaky dotaznik kde vyberas a,b,c,d.
A ak je to ozajstna zivotna situacia, tak zakladatelka tu ma aj vela podpory typu: zvladnes to, pomozu ti, dostanes alimenty, matersku, pojdes do prace, existuju krizove centra, adopcia, interupcia, novy partner, ziadny partner....staci si len spravne vybrat.

nickyni
8. mar 2016

@99zuzula praveze myslim ze napisala, ze im obom slo len o sex, ale ocividne to nebola pravda. Drviva vacsina zien ma v sebe zakorenene to,ze chce vybudovat vztah. A dokazom toho je to ze sem napisala, pretoze je teraz nestastna. Ocividne ocakavala ze sa ku nej zachova inak. Ak by ten vztah brala tak chladnokrvne ako muz tak by sla na potrat alebo by si dieta nechala a vychovavala by ho sama s tym ze by respektovala aj to ak by muz prerusil vsetky kontakty a vobec by nechcel byt uvedeny ako otec dietata...

alaguema
8. mar 2016

@bjeremiasova ja som práve milo prekvapená, koľko žien sa k téme vyjadrilo bez predsudkov. Obvykle tu nejaký extra súcit s milenkami ženatých mužov nepanuje 😎 Vzťah so ženatým nekomentujem, ich život, ich karma. Čo je mne osobne ľúto, je žena, ktorá preberie mužský model zmýšľania a pestuje vzťahy - nevzťahy založené len na sexe, v ktorých neznamená prakticky nič a prezentuje to ako svoju nezávislosť. Čo v preklade znamená návrh - buďme len sexuálni partneri? Znamená presne to - ak by sa niečo stalo, nebudem tu pre teba. Nie si dostatočne dobrá, zaujímavá, atraktívna, alebo inteligentná, aby som s tebou riešil aj niečo iné, okrem sexu potajomky. Nechcem ťa predstaviť svojim blízkym, ani rodine, nie som ochotný urobiť vôbec nič, iba si z času na čas zasexujeme. Žena, ktorá sa na toto dá, je zrejme naozaj osamelá, zranená, zúfalá a túži aspoň po troške lásky, ktorú v konečnom dôsledku nedostane. Dostane kopanec do zadku. Je to hrozne smutné. Celý príbeh je smutný a verím, že sám o sebe istú skupinu žien osloví a nasmeruje, aj keby bol aj vymyslený.

marinablue
8. mar 2016

@stardust nemusím byť hneď frigidná aby som vedela udržať nohy pri sebe dovtedy kým nenájdem vhodného partnera na normálny zdravý vzťah.

sardinka335
8. mar 2016

@bjeremiasova ale ved ty si uz 3 strany dozadu napisala...ze ,,nepište mi,, a a ,,uz to nečitam,, . 😀 😀

permanentka
8. mar 2016

baby dlabte na to, stoji za to sa tu urazat? kazda je ina, kazda zije inak, kazda inak rozmysla tak si tu nenadavajte a vybodnite sa na to. to vam stoji za pokazenie dna? ved sa odignorujte a neriesite, nespasite tym svet ked niekomu budete tlacit vas nazor.