icon

Som tehotná so ženatým mužom

vio28
6. mar 2016

Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.

sardinka335
8. mar 2016

@katuliena82 šak to furt sa henta @bjeremiasova čuduje, ze kto sa hra s ohnom, ze sa popali...to je podla nej odsudzovanie, ked to neikto povie, ked som jej napisala ako konkretne by mamičke pomohla - lebo ved z rečí sa nikto nenaje a učty nezaplatia..tak povedala, ze ved ..niekto sa najde,, a ved ,,pod mostom neskonči,,..pripadne ina dborá duša mamičke navrhla ,,utulok pre osamele matky - krízák,,. No tak ked toto je tak podpora...tak klobuk dole. Nie su o nič ine ako tie ktore odsudzuju.

bjeremiasova
8. mar 2016

@alaguema no hej.. ale ktovie mozno ju namotal ... a mozno si vysvetlovala veci inak ako to on myslel ... mozno ju aj bozkal pusinkoval atd atd po sexe nie ze sukli si a hned dovi dopo .... a mozno to tym padom zacala brat inak i ked nebolo nic vyslovene ... presne ved my zeny sme zranielne a hlupe :D

bjeremiasova
8. mar 2016

@sardinka335 uz som ta poprosila aby si mi nepisala ... dakujem ... utulok pre matky som pisala ako variantu a nie aby tam sla :D ... neva .. pekny den

sardinka335
8. mar 2016

@bjeremiasova hovor za seba...ja sa za taku sprostu naozaj nepovazujem. Aby som robila matracu zenatemu muzovi, mam svoju hrdost.

sardinka335
8. mar 2016

@bjeremiasova ved ty uz to nečítaš tak čo...

bjeremiasova
8. mar 2016

@sardinka335
@sardinka335 ani ja .. :* tak to sa mame super kedze sme neni na to odkazane ... 😀 😉

bjeremiasova
8. mar 2016

@sardinka335 ja to citam .. kedze si mi zas napisala :D sorry ale to som inak myslela na teba konktretne.. ak som to zle napisala mrzi ma to.. proste len nemam chut na negativnych ci ... ako to nazvat nemilych ludi ...
a netreba ironizovat uz tolko ... 🙂 je to ako na strednej :D mi to pripomina som ale rada ze som neni obklopena takymi zenami ... preto je lepsie mat kamosa ako kamosku ( bez sexu aby bolo jasne.. s manzelovymi kamosmi si lepsie pokecam ako s barsjakou maminou )

alaguema
8. mar 2016

@bjeremiasova my ženy nie sme hlúpe. Len niekedy podliehame sebaklamu. Sme iné ako muži a pre tú inakosť nás muži chcú. Ak sa žena "dohodne" na nezáväznom sexe, ten muž podvedome vníma jej chovanie ako nie úplne prirodzené pre ženu (pokiaľ to nie je prostitútka) a v podstate ju podvedome ako potencionálnu partnerku diskvalifikuje, pretože sama mu svojim chovaním podsúva odkaz, že samu seba si veľmi neváži, že má teda logicky slabý potenciál, aby si ju vážilo jej okolie, inými slovami - aby sa chovala ako rešpektovaná žena. Z čoho hneď pramení dojem, že ak toto nedokáže, tak je vlastne k dispozícii pomerne ľahko kadekomu, kto dá návrh v správnej chvíli, na správnom mieste. Takže áno - možno ju namotal on, možno aj ten predošlý. Ale ona musí pochopiť, ako sa má chovať, aby ju muži rešpektovali. Inak to nepôjde.

bjeremiasova
8. mar 2016

@alaguema predosli ju opustil ked mali tusim 4 mesacne dietatko ..

bjeremiasova
8. mar 2016

@bjeremiasova *malo dieťatko 4 mesiace sorry za preklep

bluka2
8. mar 2016

@alaguema Prepac, ale mylis sa, su rozne typy zien, nie len take ako opisujes. Ako su aj citlivi chlapi, ktori potrebuju lasku k sexu, tak su aj zeny, ktore si zasexuju nezavazne, bez toho, aby sa im v hlave zrodila myslienka o vztahu s tym clovekom, o predstavovani a tych veciach co pises. Nemusi to byt hned nerovny "vztah" a "matrac chlapovi". Moze byt nerovny, ale aj naopak, ze chlap by ju velmi chcel ale ona jeho iba na sex. Ludia su fakt rozni. Naco zovseobecnovat len preto, ze sa jedna o vacsinu?

alexanotbad
8. mar 2016

@ruthike no za neplatenie vyzivneho moze skoncit aj v base, takze az tak tazko sa to nevymaha 😉

vanilka83
8. mar 2016

nechcem ta odsudzovat na to tu nie som ale to vobec nie je pekne ani od neho ani od teba....on sa snazi udrzat rodinu po kope a najde si milenku? 😀 a ty slobodna mamicka by si tiez mohla mat trochu rozumu a mysliet si mala hlavne na to dieta co uz mas...je to velmi nezodpovedne spravanie a ze mas 28!takto sa spravaju pubertacky!mala si mysliet do predu ved nie si male decko vies ze pri sexe to nemusi zostat bez nasledkov....moj otec opustil moju mamu na stare kolena kvoli sekretarke a urobil si s nou decko nastastie my sme uz s bratom byvali sami mame uz svoje rodiny ale moja mama co cely zivot ho milovala starala sa o nas o domacnost o spolocny biznis zostala v 54ke sama!opustena vo velkom dome...no ale to ti uz nepomoze....ziadne karhanie ani nic podobne mala si mysliet do predu teraz si si pokazila zivot aj svojim dvom detom...kazde ma ineho otca a ani jeden sa nechce on starat,ale to co si si navarila si aj musit zjest nechaj si babatko ono za nic nemoze a hlavne ak ty si presvedcena ze to nedokazes urobit hlavu hore a vzchop sa bude to na zaciatku velmi tazke ale nejako to zvladnete su aj horsie pripady....rodina ak ta miluje a narodi sa babo urcite ti musia nejako pomoct a ak nebudu chciet povedz ze pojdes na ulicu s dvoma detmi potom sa uvidi ci ta aj tak budu ignorovat.

bjeremiasova
8. mar 2016

som zvedava aka diskusia by tu bola kebyze otehotnie s chlapom (co maju spolu iba sex) lenze nema manzelku ... ako vidim tu sa pise dokola len o tom ci ma manzelku alebo ne :D nemyslim si ze to je podstata :D

lubkavargova1
8. mar 2016

Zena co sa dohodne ze bude len sex tak by fakt mala toho sa drzat...alebo chlap. Suchneme si a dovi-dopo o dalsi mesiac..poviem to skaredo, ak uz nieco svrby tak dofrasa mam predsa zdrave ruky a prsty!

bjeremiasova
8. mar 2016
vanilka83
8. mar 2016

@perzefona tak to prrrr nemas pravdu chyba je vacsinou na oboch stranach ale musim sa zastat trochu aj chlapov....ked suka neotrci ani pes nestekne! myslim ze je to vyrovnane obe strany su na vine a obe zodpovedne!

drotenka
8. mar 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

urcite su vzdy na vine obidve strany

veronkaj
8. mar 2016

@vanilka83 rodina ak ta miluje a narodi sa babo urcite ti musia nejako pomoct a ak nebudu chciet povedz ze pojdes na ulicu s dvoma detmi potom sa uvidi ci ta aj tak budu ignorovat.
nie je toto už vydieranie?? nemusí pomôcť a dávať tak na výber, je zodpovedná za svoje správanie a teda aj následky tak isto môže jej rodina ostať bez práce alebo mamina a povedať pôjdem na ulici ak sa o mňa nepostaráš !!

vanilka83
8. mar 2016

@veronkaj no podla mna rodina je tu na to aby ta v takychto pripadoch podrzala a nie pri prvych problemoch zabuchnut dvere!neviem co je to za rodina to je pravda ale ja som bola vychovavana vo velmi dobrej a m,ilujucej rodine a aj ked to potom takto posral a urobil si decko so sekretarkou aj tak sme to dokazali vsetci vcetne mamy ustat a komunikujeme pomahame si stretavame sa a mama s otcom maju korketny vztah aj ked sa vtedy mama kvoli tomu psychicky zrutila schudla vtedy 20 kil revala den i noc a mala stale nejake zdravotne problemy dva krat po nu sla sanitka co odpadla a zarita nefajciarka hulila denne 20 cigariet!nebol to pekny pohlad ale sme u a stale sme rodina ja ked uz otec byva s novym deckom a cuzou mame sa stale radi a podporujeme sa vsetci navzajom aj my sme si preskakali nepekne nedobre ale nikdy sme nikoho kvoli tomu nezavrhli

veronkaj
8. mar 2016

@vanilka83 gratulujem k takej rodine nemá ju každý,
ja som len dala link na to že to už je vyjednávanie a pomoc je vždy vec dobrovolná, kto pomôže urobí preto že chce a určite by som rodinu nenútila že musí lebo ??

vanilka83
8. mar 2016

@veronkaj ja som nepisala o nuteni ani vydierani ale o tom ze ked rodina bude chciet tak urcite pomoze

ruthike
8. mar 2016

@alexanotbad kiez by;)

nibiru
8. mar 2016

@zivotnakrizovatke bohužial poznám dost manželstiev ktoré budia dojem dokonalí par aj manželstiev znamych osobností realita taká že eskort a milenky su ich sucastou celé manželstvá,na druhej strane ak ženatý chlap zbalý ztrapenu ženu a on jej vie povedať co potrebuje,je to vybavené neraz tie milenky su v tom ake maju chlapy nestastne manželstvo ako doma so zenou nesexuju a realita je taka že mužiček doma funguje ako dokonali partner a otec a milenku ma za sliepu ktoru obcas ked ma chuť pretiahne.

alexanotbad
8. mar 2016

@ruthike poznam niekolko pripadov, kedze mam kamosov pravnikov. Ide len o to,aby ich tie zeny dali na sud za neplatenie vyzivneho.

alaguema
8. mar 2016

@bluka2 napísala som väčšina. To pripúšťa výnimky. Úplne sa zhodneme že skoro každá žena má za život aspoň jeden vzťah, ktorý nemyslela až tak vážne a vyplynul z nejakých okolností. Veď to poznáme, väčšina má za sebou študijné obdobie, internátne obdobie. Nemôžem o sebe vyhlásiť, že som nikdy nemala krátky vzťah s niekým, s kým som neplánovala nič vážne. Ale tu je to predsa len o niečom inom. Žena už jedno dieťa má a na ceste je druhé. Pochybujem, že by to bol ten typ, čo pravidelne navštevuje žúrky a nezáväzne sexuje. Toto praktizuje naozaj len veľmi malé percento žien dlhodobo. A vyslovene model, že budeme sa stýkať len sexuálne je pre drvivú väčšinu žien podradný.

marinablue
8. mar 2016

@bluka2 Máš pravdu v tom, že sú rôzne typy žien a že niektoré naozaj môžu chcieť len čisto sexuálny vzťah. LENŽE.... Toto je niečo, kde aj keby sme sa rozkrájali nikdy sa mužom nevyrovnáme. Vždy tam bude obrovský rozdiel v tom že muž pri nezáväznom sexe nič neriskuje a žena hej. Tehotenstvo. Rozmýšľať by preto mala najmä žena či sa jej takýto vzťah oplatí a či je ochotná v prípade "nehody" niesť si následky v podobe nechceného dieťaťa. Odhliadnuc od mojich morálnych zábran, zlyhať môže akákoľvek antikoncepcia a preto by som nikdy takýto vzťah neriešila. Nie nadarmo sa hovorí: "Ako si ustelieš tak budeš spať."

mamulka211
8. mar 2016

@alaguema tak oki, proibeh zo zivota. Mam 40 rocnu kamaratku, vyrastala ako jedinacik v milujucej rodine, financne zabezpecena. Kedze ma ocnu vadu, nie viditelnu, ale ako dieta spadla a poskodil sa jej tym zrak, cely zivot je zakomplexovana tym, ze slabsie vidi. Jej rodicia ziju v normalnom manzelstve, ona ma neustale vo vztahoch vazne problemy, neveri si, podcenuje sa....Susedka: Zosznamila sa s juhoslovanom, pochadza z harmonickej rodiny, ma dvoch surodencov, ktori ziju normlanym zivotom, ona sa popalila, juhoslovan ju opustil, ona strieda partnerov, vraj je tym povestna, ze da kazdemu, jej dcera totiez, syn je narkoman a bol uz aj v reedukacnom centre....ja zas nesuhlasim s tvojim nazorom. Ak je matka silna a kompletneaosobnost, dokaze deti vychovat aj sama bez defektu. ak je posahana, a otec chyba uplne, deti maju defekt. Tot moj nazor .

mamulka211
8. mar 2016

@nickyni ano mas pravdu muzi maju obcas, teda vacsinou, milenky ako druh adrenalinu, ako zavislost. niekto je zavisly na alkohole, niekto na automatoch a niekto na zenach. Spolocne maju jedno, neupratane v hlavicke.Moj nazor, lepsi ziaden otec, ako zly otec.

katarinapekna
8. mar 2016

ved tu vôbec nejde o to, či má alebo nemá ten chlap manželku. osobne by mi to bolo fuk, zaujímalo by ma len ako zabezpečiť dieťa, či má alebo nemá záujem, alebo čo vlastne? ved o to idce, o nič iné, nech si užíva svoju manželku koľko chce, ale nech cvaká 😀