icon

Som tehotná so ženatým mužom

vio28
6. mar 2016

Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.

bjeremiasova
9. mar 2016

@0silvia0 ja by som to tez chcela vedet

mircalla
9. mar 2016

@0silvia0 ja by som to chcela tiez vediet, ale zrejme vela zien by si prialo nevediet, tazko povedat
ak uz vediet - tak urcite od manzela, nie od milenky.
co ja neviem pochopit, ze sa zena necha tak dlho klamat? to vazne tie manzelky nic nespozoruju? zda sa mi to az neuveritelne. stalo sa mi to - a teda vzdy som to vycitila...okamzite - to jest do 2-3 tyzdnov

lubkavargova1
9. mar 2016

Zeny ako co riesite furt? No, dosrala to korunovane...suma sumarum z blata do kaluze. Ja neviem, ale to teraz je take in ze status "milenka"? Mozno u Borisa, lebo ten cvaka aspon. Ale ostatok chlapy su slaby odvar. Kedy to pochopite zienky, ze zenaty/rozvedeny chlap so zavazkami na krku je 0 bodov do zivota. A to Vam pisem ako slobodna. Dobre, suchnem si raz a dovi-dopo ked uz tak biju hormony na hlavu a tak svrbi nieco ale viac neriesim....fakt si niektore nevedia vyberat chlapov :(

bjeremiasova
9. mar 2016

@marinablue tak tak 🙂

jokerka
9. mar 2016

@charity aach boze ja som nepovedala ze by som ju privitala s otvorenou narucou le chcela by om vediet pravdu.. a to dieta tu uz je.. uz existuje uz je splodene.. precoby ono malo trpiet z hlupost dospelych ludi? preco by mu mali zobrat zivot za to, ze bolo splodene z nerozvaznosti??? to z ktoreho platu by to islo co by dedilo je fakt bez ohladu na to ci by som ja ako manzelka o tom vedela alebo nevedela.. ci keby ze ja o tom neviem tak by to dieta uz nededilo?? a neslo by to aj z mojho platu? a co ked byvam v dome, ktory mi bol darovany este pred manzelstvom?? co z toho by malo dedit dieta, ktore so mnou nema nic spolocne?? to su vsetko len dohady co pises. ak sa s muzom rozvediem, nevidim logicky dovod na to aby som ja z osvojho platu davala nieco na manzelove dieta. jaa pisem len o tom ze by som chcel vediet pravdu a nie byt cely zivot klamana. to ako by som sa potom postavila k svojmu muzovi neriesim lebo to uz je iny pribeh.

bjeremiasova
9. mar 2016

@mima4 sorry som spravila preklep .. *Nesudim ju

bjeremiasova
9. mar 2016

@jokerka zdielam tvoj nazor

charity
9. mar 2016

@jokerka Ja nepisem, ze ma ist na potrat. Ja pisem, ze dohoda bola "Sex bez zavazkov", tak nech sa toho drzi a nevesia chlapovi na krk zavazok. Ak chlap nebude v rodnom liste, dieta po nom nededi a nema narok na vyzivne. Dohody sa maju ctit.

charity
9. mar 2016

@jokerka Tvoje dieta po rozvode dostane nizsie vyzivne, lebo ma kdesi surodenca... Takze Ta to zasiahne tak ci tak.

charity
9. mar 2016

@marinablue Mozem teoreticku otazku: Ak zena potrebuje/chce otehotniet a nema partnera, dohodne sa s kamaratom, ze jej pomoze otehotniet, ale bez naroku na vyzivne... Ma potom zena zmenit nazor a pytat od kamarata vyzivne?

bjeremiasova
9. mar 2016

Este nieco k tomu co tu odznelo .. Ona asi za to nemoze ze tatko c. 1 ich opustil. Po druhe ona sa nestazuje ze je slobodna mama .. Ani z financneho hladiska. Len ze na druhe babo moc peniazky nema.

bjeremiasova
9. mar 2016

Ona sem nieco napisala co ste si precitali a kazdy tu riesi nieco ine ako podstatu 😀 a potom sa tu vytvaraju nove pribehy 😀

marinablue
9. mar 2016

@charity Ale veď aj ten chlap si mal uvedomiť, že niečo ako sex so ženou bez záväzkov neexistuje. Lebo ten kto sexuje, nikdy nemá 100% istotu že to bude bez následkov. Pri sexe sa prirodzene plodia deti. Pri tom v úvodzovkách nezáväznom, síce len nechtiac , ale plodia.

bjeremiasova
9. mar 2016

@charity dobra otazka vhodna na diskusiu .. Ja si myslim ze je rozdiel ci je to ustne alebo ci podpisali aj neake papiere

bjeremiasova
9. mar 2016

@marinablue presne tak!

lubkavargova1
9. mar 2016

Zeny, ked chlap povie ze chce nezavazny sex tak fuuuurt z neho vukluje zenac abo priatelka. A nezavazny sex v chlapskej reci znamena: suchnut si tak aby manzelka/priatelka o ton nevedela a zadarmo. Niekedy mam pocit ze prostitutky maju cistejsie kredo ako niektore zeny.

jokerka
9. mar 2016

@charity ja pochybujem ze si pred tym, ako spolu vliezli do postele sadli a stanovili si podmienky ich styku mozno si povedali ze on sa nechce rozvadzat a chce len spestrenie, teda sex a ona povedala ze dobre. pochybujem ale ze jej povedal ze ked ostanes tehotna tak si to ries sama.. lebo ked liezli do postele pochybujem ze pocitali s takou moznostou. ja by som pre svoje dieta urobila vsetko na svete nic by mi nebolo dolezitejsie ako moje dieta.. nevies ani ty a ani ja ako znela ich dohoda, o akych moznych nasledkoch sa bavili alebo nebavili, ale toto nie je hracka ale zive dieta a v zivote by som svoju hrdost nepostavila na priecku pred svoje dieta. tu nejde o zavazok voci nej, ze ona chce lasku, ze ona chce znicit rodinu pre vztah ale tu ideo dieta ktore spolu splodili. spolu. nie sama .. preco by potom len ona mala platit za to co urobili spolu?

charity
9. mar 2016

@bjeremiasova Na Slovensku nie je platna dohoda o vzdani sa vyzivneho. A moralne je, aby dohoda bola dohodou bez ohladu na formu. Ak Ti poviem v detskom kutiku, ze Ti postrazim dieta, kym si odskocis na zachod, a namiesto toho odidem, tak je to ok, lebo sme nepodpisali pisomne Dohodu?

V zahranici uz rodicia vysudili vyzivne od darcu Spermii. Podla mna je to svinstvo.

charity
9. mar 2016

@jokerka Lebo suhlasila so sexom bez zavazkov. Preto.

Ak by mali vztah... Ak by sa nedohodli jasne na sexe bez zavazkov, tak by som plne podporovala co pises... Ale po gentlmanskej dohode, ze je to bez zavazkov, ma ona dodrzat svoju cast dohody a nie sa byt do prs, ze je matka roka, ak bude stalkovat zenaca kvoli vyzivnemu. Da sa to poriesit vsetko aj diskretne. A tym nemyslim potrat.

marinablue
9. mar 2016

@charity Odpoveď na tvoju teoretickú otázku. Nie nemala by meniť pravidlá. Keď sa na tom dohodli, že dieťa bude len jej a ona sa bude sama o neho starať. ALE späť k téme. V tomto prípade sa dohodli len na nezáväznom sexe. Dohoda pravdepodobne nezahŕňala prípadné nechcené tehotenstvo, nakoľko to vyzerá tak, že obaja aktéri boli takí hlúpi, že nad tým vôbec neuvažovali. Tak by nebola správne aby si následky niesla len ona.

katarinapekna
9. mar 2016

@lubkavargova1 presne tak🙂 veď keď už byt milenkou, alebo sexosit, tak ok, ale aspoň s niekým,z koho je osoh a nie si s.rat na hlavu

lubkavargova1
9. mar 2016

@charity to nie je svinstvo, ale sikovny pravny tah. Tiez som citala taky pripad a nam vraveli na prave. No sice vznikol precedens ale sikovny. A ludia su svine ked ide o prachy...

charity
9. mar 2016

@katarinapekna Cize ked mat sex tak ako prostitutka?? 🙂

katarina412
9. mar 2016

@ruthike @bjeremiasova , prepáčte ženičky, že sa vám pletiem do vašej horlivej diskusie 😀 , ale táto téma tu nevznikla preto, aby sme tu riešili nejaké teórie a zvieraciu ríšu, veď človek sa vyčleňuje zo zvieracej ríše ako tvor rozumný 😉 zbytočne sa doberáte a kazíte si deň...súhlasím, že väčšina mužov má iné zmýšľanie ako väčšina žien, ale počas vývoja ľudstva sa aj zmýšľanie žien a mužov zmenilo... tento chlap bol ženatý a rozhodol sa do zväzku manželstva predpokladám vstúpiť dobrovoľne a pokiaľ mi pamäť dobre slúži, tak sme si s manželom pri tomto zväzku aj niečo sľúbili, čo má platiť pre oboch... spomínaný chlap si založil rodinu, tak sa mal o tú rodinu aj starať...keď sú v rodine malé deti, ako všetky dobre vieme, je kopec podstatnejších vecí ako sex, tak mal radšej vo voľných chvíľach pomáhať manželke doma a nie sexovať s milenkou... keby svojej manželke pomohol, tak by sa dočkal aj sexu (od svojej manželky) a predpokladám, že v tomto konkrétnom prípade (lebo nezabúdajme, že diskutujeme o tomto KONKRÉTNOM PRÍPADE),nemali manželia nejaké vážnejšie manželské problémy, ak zakladateľka tvrdí, že jej milenec chce zostať pri svojej manželke a že mu v jej prípade išlo len o sex...
Samozrejme,že týmto nechcem povedať, že manželstvo je vo všetkých prípadoch večné, ale myslím si, že v dnešnej dobe by mali byť partneri v manželstve uvedomelejší, vydiskutovať si problémy a riešiť ich doma... a ak sú nevyriešiteľné, nech sa rozídu, ale nech myslia na deti, aby utrpeli najmenej ako sa dá, lebo deti chcú aj mamu aj otca... veď ako sa musí cítiť tá jeho žena...celý deň doma s deťmi, (prípadne aj v práci), čaká na manžela, kedy konečne príde a pomôže jej (veď sú to aj jeho deti...)...pravdepodobne ho aj miluje a chce s ním zdieľať všetky voľné chvíle v rodine...a on namiesto toho, ide v čase svojho voľna LEN sexovať s milenkou (ako keby sme povedali veď LEN išiel na fušku, aby rodina mala viac peňazí...)...veď je to absurdné!!!
...a zakladateľka tejto témy si podľa mňa vôbec nezaslúži ľútosť, (ľútosť za chyby alebo nevhodné skutky ešte nikomu nepomohla), lebo z akejkoľvek strany sa na to budeme pozerať, za svoju situáciu si môže sama... sama dobre vie, ako je byť s dieťaťom bez muža...sama zažila od svojho prvého muža sklamanie... a ide LEN sexovať so ženáčom...to čo je za charakter (odhliadnuc od charakteru toho muža...)...to akokeby sme ľutovali zlodeja, ktorého pri okradnutí 50desiatej babičky chytia a strčia ho do basy... každý si má uvedomiť svoje chyby, poučiť sa z nich a nečakať ľútosť (čo podľa vyjadrenia zakladateľky tohto príspevku tú ĽÚTOSŤ ani nečakala)...má to, o čo si koledovala... na druhej strane si myslím, že keď bola sedem rokov sama a prednedávnom si len našla túto známosť, nie je až taká ... , len si v tej svojej situácii asi neuvedomila, čoho sa dopúšťa... (nepoznáme všetky okolnosti...ona síce napísala v skratke, že išlo z obidvoch strán len o sex, ale nemuselo to tak doslova byť...) ONA od nás chcela ZMYSLUPLNÚ RADU, ROZHOVOR ako má ďalej postupovať ..podľa mňa si veľmi dobre uvedomuje, že si za to môže sama a že spravila poriadnu hlúposť vo svojom živote, ináč by tu nepísala... ale dôležité je to, aby sa z toho poučila na celý svoj ďalší život a aby to ďalšie obdobie, ktoré bude mať sakra ťažké, aby ho zvládla tak, aby jej deti boli ŠŤASTNÉ DETI a aby ona bola ŠŤASTNÁ MAMA ... 🙂 😵 🙂
Som na MK šesť rokov a toto je asi piata diskusia, do ktorej som sa zapojila (náhodne mi názov udrel do očí 😀), tak som sa zapojila... šetrime si svoj drahocenný čas, ak sa zapojíme do diskusie, nenechajme sa strhnúť do hádky, veď sami sebe tým škodíme... (hoci nevylučujem, že sú aj ľudia, ktorí sa radi hádajú...) 😉
Život a vzťahy sú komplikované, každá z nás (mamičiek s deťmi) si už kadečím prešla...treba sa zamerať na CIEĽ, čo v živote chceme a ísť za tým... zakladateľka príspevku sa nakoniec rozhodla, že si bábätko nechá (ako písala), tak nech sa zameriava na to, aby to zvládla, čo najlepšie a verím, že ak má normálnych a milujúcich rodičov, určite jej pomôžu, takisto kamaráti, ktorí stoja za to sa vrátia...aj tu jej už niektoré mamičky ponúkli pomoc...je veľa možností, ak človek chce, hoci uznávam, že niekedy to nie je také ľahké (hlavne, čo sa financií týka).
Čo sa toho chlapa týka, mal by niesť určite takisto následky... jeho manželstvo už aj tak nebude nikdy ako pred tým... a nepochodil by u mňa s tým, že nech idem na interupciu... veď to je veľmi vážny zákrok, či už fyzický, tak aj psychický... nech sa správa konečne ako chlap a nech takisto nesie dôsledky za svoje činy... všetci zainteresovaní by o tom mali vedieť, podľa mňa aj jeho žena...skôr, či neskôr sa to dozvie a bude to pre ňu horšie poznanie, že roky žila s mužom, ktorého vlastne ani nepozná. Teraz to bude pre ňu tiež riadna podpásovka, ale môže sa slobodne rozhodnúť, či s ním chce ďalej zostať... Poznám viacero takých prípadov, kde muž zlyhal, mal s inou dieťa a zostal so svojou rodinou, ale kontaktoval sa aj s tým nemanželským dieťaťom...nie je to nemožné, ale veľmi ťažké, hlavne z pozície podvedenej manželky...ale KLAMSTVO k ničomu dobrému nevedie si ja osobne myslím 🙂
Pekný slnečný deň vám všetkým prajem, idem sa venovať svojej rodine 😀

bjeremiasova
9. mar 2016

@charity dala si zly priklad ... Vyzivne je nieco ine .. A existuje .. To zas viem ja...

bjeremiasova
9. mar 2016

@katarina412 prave preto som na tie kraviny uz nereagovala..tak tak tez idem s malou do obchodu 😝 pekny zvysok dna ...

charity
9. mar 2016

@bjeremiasova Kde v zakone o rodine sa pise, ze otec sa moze dohodnut na neplateni vyzivneho? Tam sa pise, ze ho ma platit...

katarina412
9. mar 2016

@charity už som tu nemala byť...ale ešte som si čítala príspevky, ktoré tu boli písané, kým som ja písala ten svoj dlllhhhhooosiahli 😀 a nedá mi nezareagovať... dá sa na to pozrieť aj z druhej strany, že on nedodržal dohodu, lebo jeho spermie skončili tam, kde nemali...takže aj ona mu môže vyčítať, že nedodržal dohodu... my nevieme ako sa to stalo, či sa chránili alebo nie... keď si chcel on užívať sex bez záväzkov, mal sa chrániť on, alebo aj sterilizovať, keď má také mimomanželské chúťky...on mal byť ten zodpovednejší z pozície ženáča... z obidvoch strán sa stala chyba, tak nech nesú následky obaja...

katarina412
9. mar 2016

@bjeremiasova ja už tiež NAOZAJ idem 😀 😀 😀

jokerka
9. mar 2016

@charity podla mna nie je matka roka ale my tu nie sme od toho aby sme ju sudili. jej to nepomoze a honit si ego na nestasti inych... z jednej strany mas pravdu, isla do nezvazneho sexu vedela do coho ide.. aale tuto situaciu je treba riesit.. nehovorim ze to m vykricat do celeho sveta, treba sa dohodnut na rozumnom rieseni, to som uz napisala 🙂 ale rozumne neznamena vykaslat sa na to a tvarit sa ze ten problem neexistuje.. je to dieta a nikto, ziadny clovek na svete nema pravo rozhodnut, ci s nejake dieta narodi alebo nenarodi. urcite existuje riesenie ktore by vyhovovalo obom stranam tak ho treba najst, postavit sa zodpovedne voci situacii ktora vznikla nestrkat hlavu do piesku ani zo seba nerobit chudatko a neviniatko a ked boli dost dospeli a zodpovedni na sex nech su rovnaki aj pri neseni nasledkov. sex so sebou prinasa aj riziko otehotnenia a s tym mali pocitat obaja