Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@ruthike ja ho neobranujem, akurat pisem, ze asi to nebolo vsetko uplne v poriadku uz dlhsie. mnohe zeny si zial myslia, ze ich manzelstvo je v poriadku a nie je to tak.
ano, mohlo mu aj prepnut a pomutila mu hlavu, to nevylucujem, aj to sa stava
nevidim do toho. to vedia len oni 2
nikdy som nebola v situacii milenky zenateho muza, nie preto to pisem
@gabriela69111984
@mircalla
nemyslim si, ze ide o sudenie, ale skor o pomenovanie reality. Co je to za vztah budovany na nestasti inych, na rozbiti inej rodiny? zas netvarme sa tu sucitne s niecim, co je zle. Zakladatelka temy si len zne sama to, co zasiala... a ano, zlyhala a mozme aj my..ale netvarme sa ako obete, lebo same si si prilozili polienko do ohnicka
jeziskove gatky....
nejdem ti pisat čo si/ste totálne pokaslali...to už určite vieš....
a riešenie ?
prečo nebudeš mať kde bývať ? bývas s rodicmi ?
a za druhe.... interupciu by som jednoznacne odmietla...
ono za to nemôže ze ma nezospovednych rodicov a dokonca ani z lásky to nebolo :-/
ale poviem ti takto...
je veľmi veľa parov čo čakajú na adopciu...
na biele dieta sa caka aj 7 rokov...
ty ludia su naozaj dobre prevereny uradmi s dobrými podmienkami....
naozaj nic lepsie pren nemôžeš urobit...
lebo pri interupcii on prídeš tak či tak....ale takto bude mať naozaj krásny život kde ho rodicia budu velmi milovať....
lebo ked je niekto zmiereny ze bude vychovávať cudzie dieťa za svoje a čaká nan dlhe roky...tak je to pre no ako dar z neba...
a zároveň ty nestratis svoj život....
každopádne dúfam že svoje konanie aspon trochu ľutujes
@vio28 v rodine sa to nejak utrasie, urcite ta nevyhodia na ulicu atd. len ono vies, to je ta tendencia naznacovat ci trestat ludi za to co podla inych ludi nebolo spravne...niekto sa inak s takouto situaciou vyrovnat nevie len poukazat na to tak, ze spamataj sa a nono..len ono to uz nepomoze len to situaciu zhorsi....vo vsetkom zlom treba najst nieco dobre a hlavne poucenie...ked si sa nepoucila z toho prveho vztahu, ze si ostala sama, pouc sa aspon z druheho a hlavne to, ze uz nechod do vztahu , ktory je odsudeny na zanik uz na zaciatku..mysli na svoje deti a hlavou, nie spodnou castou..lebo neviem ako to inak povedat, ked ta netrapi, ze mas zenateho milenca a ty sama si ostala sama a teoreticky a prakticky k tomu vedies aj inu zenu..popozeraj na ake financie mas narok z uradov..a vyries si s oteckami platenie..lebo deti za chyby dospelych nemozu...a asi za mna daj si s chlapmi pokoj na isty cas a investuj do seba a deti.
@mircalla z jej prispevku mam skor pocit (mozno sa mylim) ze o jeidne co ma strach, je svoja existencia pravdaze deti - co je OK, kazda matka sa stara o deticky. Ale ziadne uvedomenie si robila cundru, ze takto fungovala..ziadna lutost... uvedomenie si svojej chyby..ze aha mohla som tymto niekomu znicit rodinu, ublizit... Ona je len v soku ze to vsetko prekazilo tehotenstvo...a zrazu bum, co budem robit?
@vio28 nemáš kde bývať, nemáš z čoho žiť, rodina sa otočila. Dve deti bez otca? Zabezpeč aspoň to dieťa, ktoré máš tým, že to druhé si vezmeš. Čo ti iné radiť? Sama si si vybrala takýto život a takéto detstvo pre tvoje dieťa (deti). Tak ber následky.
Ak si ho necháš, tak budeš mať ťažší život aj ty aj tvoje deti. A výčitky aký život si pripravila pre svoje dve deti.
Ak si ho dáš vziať, budeš mať taký život ako doteraz. A výčitky, že si si dieťa zobrala vlastným pričinením.
Ak si ho aj napriek všetkému necháš, tak treba myslieť aj tie deti na druhej strane. Na tú druhú rodinu, ktorú tým môžeš zničiť. Čo oči nevidia - srdce nebolí. Snáď tvoj milenec sa poučil. A ty s ním
@mircalla suhlas s tvojim prispevkom. Ja len, ze poznam dost vela fungujucich, spokojnych vztahov (jasne, ze do vztahu nikto nevidi - tak sa javia) a muz opustil zenu/alebo zena muza pre ineho partnera a potom sa snazia si to vysvetlit/ospravedlinit dlhotrvajucimi problemami ... A aj tak v novom/dalsom vztahu su problemy tiez dlhotrvajuce, lebo kazdy vztah ma nejake. Su horsie a lepsie to samo, ale neuverim, ze je manzelstvo s detmi, kde nie su problemy (intimita, komunikacia, stres, vplyv svokrovcov, financie)
@zivotnakrizovatke a čo tvoj manzel?ten bol k sexu donutený?Mam pocit,ze mas na tom aj ty svoj podiel viny alebo sa mylim?Ale najjednoduchsie je zvalit vinu na flandru čo?
@mima4 ty vždy ,,zabiješ,,!! a preto ťa lajkujem! ziadna servitka...
@vio28 čo uz ti ine ostava len sa vykecať ked si truba! Čo vam zlyhala ochrana alebo čo? Tabletka PO nič??? Ako pristala si na tu hru - len sex takze od neho samozrejme, že nemožeš čakať viac ako napr. financie. Bývať nebudeš mat kde, financie nebudu....no...ja neviem teda ako to mas presne s rodinou ale jej pomoc budeš potrebovať, takze ak si dieťa chceš nechať asi by som hladala spoločnu reč napr. s mamou, ono hlavy vychladnu a potom dajme tomu mozno aj rodina zmäkne. Potrat je blbe riešienie naozaj...ale tak ziadna z nás ti nebude to dieťa chovať ani ti nijako zrejeme nepomoze, tak reči sa hovoria ze nechaj si dieťa...no držím palce aby sa to nejako utriaslo a našla si prijatelne riešenie.
@mihula a tak vieš....ked suka neda ani pes nebere... 😀
Mne osobne vadí na tomto príbehu, že zakladateľka sa s niekým dohodne na sexe bez záväzkov a potom mu ide na krk vešať nejakého potomka, rozbíjať rodinu cez žiadanie výživného, atď. Nie je to voči tomu chlapovi fér. Súhlasila so sexom bez záväzkov, tak sa má toho držať. Následky sú v tomto prípade len jej zodpovednosť, aj keď zákon to vidí inak. Môj drobec chce dať smajlíka do správy, tak pardon, ak bude nevhodný. ☹ 😝
@mircalla ???? ty kks... 😕 😕 😕 😕
@charity podla mna nic bez zavazkov neexistuje, uz len to, ze sa nejak dohodneme na sexe je nejaky zavazok...ale ked dobre uvazujeme o tom, ze je to bez zavazkov, tak aj tak nejaky zavazok nastane, ked sa to niekde po..se...rie...napr.jeden sa zalubi, urobi sa dieta atd..to vtedy hned do prejde do zavazkov a ocakavani, ze ten druhy sa nejak postara...
@sasa1310
"Zabezpeč aspoň to dieťa, ktoré máš tým, že to druhé si vezmeš. Čo ti iné radiť?"
"Ak si ho aj napriek všetkému necháš, tak treba myslieť aj tie deti na druhej strane. Na tú druhú rodinu, ktorú tým môžeš zničiť. Čo oči nevidia - srdce nebolí. "
😲 😲 😲
to si myslela vážne??
to druhé dieťa nemá právo sa narodiť?? lebo sú tu už nejaké deti, ktoré sa narodili pred ním?? a ono chúďa svojim narodením im zníži životný štandard? a nebodaj, ak ho uvidia milencove deti, bude ich to bolieť??
prepáč, nechápem.
ako sa previnilo toto dieťa, ktoré sa má narodiť? čo ono zlé spravilo, aby mu nebolo umožnené narodiť sa? že je niekoľké v poradí u svojich rodičov? že nemali rozum? ono má za rozhodnutia dospelých zaplatiť životom??
tak chladný príspevok som nečítala.
toto sú práve tie situácie, kedy sú interupcie úplne ale úplne sebecké riešenia.
len preto, že sa mi dieťa "teraz nehodí" 😒
@sardinka335 ked neda jedna....da druha a v tomto pripade je jedno ktora dala
@macamac Chladný? Bohužiaľ to oni sú chladní voči svojim deťom a voči tomu nenarodenému. Oni dvaja spravili takúto situáciu pre všetky deti.
A prepáč, ale písala som reálne. Ona sa musí rozhodnúť či sa bude potĺkať životom s dvomi deťmi alebo s jedným. Stále je na všetko sama.
Áno sú interrupcie takéhoto typu odsúdeniahodné. Bohužiaľ sa stávajú aj takéto situácie. A v dnešnej dobe, keď nik nedostane nič zadarmo a treba niekde bývať, šatiť a mať čo do úst a hlavne aj vzdelanie ako také zabezpečiť je aj toto veľakrát jediné riešenie. Mnohé rodiny nestíhajú finančne s dvomi deťmi aj keď majú oboch živiteľov rodiny

@mircalla no neviem, ale ono im obcas poriadne prepne a ukaz mi manzelstvo kde je vsetko uplne super. To su take utopie, ktore si vymyslame, aby sme si vysvetlili, preco chlapi opustaju svoje zeny. A stat sa to moze ktorej kolvek z nas.