Som už bezradná
Ahojte zienky, neviem kde by som sa mohla vyrozpravat, tak to skusim tu. S manzelom sme spolu uz nejaky ten rok, deti zatial nemame, aj ked by sme chceli. No chceli,......snazime sa o babo uz zopar mesiacov, podstupila som u doktora viacero vysetreni, no manzel prestal mat zaujem o sex.....Nie je to zly chlap, ale ja sa uz pri nom necitim ako zena. Nase postelne radovanky sa obmedzili na jedenkrat do tyzdna, niekedy ani to nie. Manzel ma pred tridsiatkou. Tvrdi mi, ze ja nie som na chybe, staram sa o seba, moja praca si to vyzaduje a aj viem, ze nikoho nema a nema ani zdravotne problemy. Nas vztah asi zovsednel, bo som to bola ja, kto ho stale tahal dopredu, len aj mne uz dosli nervy. Snazim sa byt dobrou manzelkou, staram sa o neho, no mam pocit, ze to nikam nesmeruje. Hovori, ze svoj problem chce riesit, no neriesi ho a ked to nahodou vytiahnem von a s kludom sa chcem porozpravat zostane podrazdeny a je dohovorene. O tomto probleme so mnou odmieta komunikovat. Trapi ma, ze zijeme vedla seba uz ako brat a sestra, ked vidim nasich kamaratov, aki su zalubeni, tak mi je do placu. Nemam ruzove okuliare, viem ze vztah postupne zovsednie, ale my uz zaciname spolu zit ako brat a sestra. A toho sa desim. Bozkov sa dockam, len rano a vecer, ked ide do prace, alebo na dobru noc. A teraz karty zamiesal niekto treti. Do mojho zivota vstupil muz, ktory mi prejavuje svoje sympatie a je o par rokov starsi. Nechcem podviest svojho muza ani si zacinat novy vztah, no sa trapim a mam vycitky, ze ublizujem svojmu manzelovi, aj ked sa spolu nestretavame (navrh na stretnutie uz bol), ale len si piseme. Teraz neviem ako sa mam zachovat. Som este mlada, chcem mat rodinu, len sa bojim, ze ked budeme mat stale tak mizerny sex, tak sa dietata nikdy nedockam....Kto sa ocitol v rovnakej situacii a vie mi poradit, tak budem rada, ak sa vyjadri. Dakujem.
chlapi si ždy myslia,že všetko je OK,v laždom vzťahu,oni NIKDY nevidia žiadny problém,rpsote su padnutí na hlavu,vnímajú inak ako my,zo svojej vlastnej skúsenosti to viem,su fakt asi z MArsu,správajú sa divne,oni nič nikdy neriešia...
to si zapamataj
a určite ste obaja na chybe,že vás vzťah je už iba ako brat a sestra ,ale zase si nemyslím,že neni nič hrozné naa tom,že máte sex raz do týždna,akože ty si nejaka nymfomanka ?či ako ?ved kto chce každý den sex ?po robote,unavený ,vyčerpaný,ja sa mu nedivím,ak ma namahavu pracu,že nechce sex,alebo ma nejaké ine potiaže,čo ty vieš..co ja by som za to dala,kebyže mam sex raz do týždna
😝 😝 😝
bud rada
a druha vec,chlapi tiež neznášajú naše slzy,ked reveme pre niečo,kvôli vzťahu alebo podobne.to je pre nich tabu,ešte viac ich to rozčuli a absolutne sa nad sebou nezamyslia,to su proste chlapi,čiže zbytočne reveš
@mima4 urcite mas v niecom pravdu, ja mu davam najavo, ze ho lubim takmer stale on mne nie a mne to vo vztahu chyba a on to velmi dobre a nehodla s tym nic robit........nie je to o tom, ze mi nedal nic na valentina, ja si na to nepotrpim, ale predtym sme mali vyrocie a znova si nespomenul a to cloveka fakt zaboli ...... nikdy som nebola na materialne darceky, ide o duchovnu stranku vztahu, ktora v nasom pripade zial viac pokryvkava......moj manzel je ako keby flegmatik, nic ho nerozhodi.......a preco sa nechce rozpravat ? no na to ti odpovedat neviem, to vie len on sam....snazila som sa, moja mama tiez vie, co vsetko robim pre zachranu vztahu a nechape, preco sa moj manzel ku mne tak sprava....takze to nie je len moj pohlad na nas problem, ale dakujem ti za tvoj prispevok, urcite si z neho nieco zoberiem....
@mimina00 keď je niekto vo vzťahu nešťastný, nemusí mať žiadnu zálohu a zo vzťahu odíde. Ja som o existencii môjho terajšieho partnera počas manželstva netušila a ešte pár rokov po rozvode tiež nie. Nie je to o tom, vzťah, pekný vzťah musia budovať dvaja, tiež som sa snažila vytvoriť pokojný domov, my sme sa dokonca ani nehádali, ale neskôr som pochopila, že sa musia snažiť dvaja.
@marina24 nymfomanka? nežartuj. Pre mňa tiež málo a to som podstatne staršia a môj partner ani nehovorím. A pred tridsiatkou unavený natoľko, že nemá chuť na manželku? Chápala by som to, ak by bol taký od kedy sa poznali, jednoducho jeho apetít by bol od začiatku nižší, ale ak je tam zrazu obrat o 180 stupňov, tak tam nejaký problém je.
@natalym nemyslela som to tak, že sme boli v štádiu, keď je už každému všetkom jedno a nie je snaha niečo napraviť, ale že sme nikdy nemali hádky pre blbosti, vždy sme si to dokázali vydiskutovať, dohodnúť sa, okolie bolo šokované tým, že sa rozvádzame, ale to, že sa nehádame, nemáme bokovky, jeden z nás nepije, netlčieme sa, neznamená, že sme šťastní. ☹
@mima4 ano, suhlasim... ALE - juliet pise, ze to uz robi... a uz je bezradna.... a prepac, ale je moc mlada na to, aby cely svoj zivot zahodila kvoli jednemu zlemu vyberu...
Tiez jej nehovorim ze kasli na neho, ale ak ON nezacne cosi robit, tak proste ina moznost ako rozchod fakt nie je. Teda je - ak sa rozhodne potlacit svoje vlastne potreby na ukor potrieb niekoho ineho... ale pardon, co je matka tereza?
@kaktusik007 ale ona si ho takeho vzala... dobrovolne a to je podstatne. Problem maju momentalne v sexualnej oblasti... Ako berem nezaujem parntera o vztah uz treti-stvrty rok...to fakt uz nikam nevedie, ale myslim si, ze v manzelstve by clovek mal spravit maximum pre fungujuci vztah a nie pri prvej krize ci problemoch utekat. Jasne, pohodlnejsie je zavriet dvere... ale ak clovek takto pristupuje k rieseniu problemov, moze do neviem akych vztahoch vstupit...vsetky sa mu rozpadnu...toboz to bude tragicke ak v takom vztahu bude dieta.
@juliet18 mozno mu chyba testosteron,ci ako sa to vola...neni problem hormonalne sa vysetrit,ked ovsem chce.ale aj tak by som mala podozrenie na milenku.ja som mala tiez obdobie ked som nemala na mm chut ale to som nato mala dovod, ty ked si mu nijak neublizila,vidim len hormony alebo milenku..
@juliet18 evidentne sa vyhýba akýmkolvek nežnostiam, tu nejde o intímny styk, ale o akýkolvek prejav náklonnosti, záujmu. Veď sa nemusíte milovať, môžete spolu vylihovať do desiatej, objímať sa, rozprávať sa, urobiť si raňajky, skočiť spolu na nákup. zrejme o toto ti ide. Nemá on strach z toho, že vždy, keď sa k nemu pritúliš, budeš chcieť viac, ako pusu? Ale nie je od neho férové, že to rieši takto, ako sa máš do čerta cítiť ty?!
@juliet18 precitala som si celu diskusiu a z toho co si napisala, ak prisla zmena zo dna na den, dam krk za to, ze ma zdravotny problem, o ktorom sa boji alebo hanbi hovorit. Mozno to ma suvis prave s muzskymi vecami. Ak do urciteho casu o teba prejavoval zaujem a mal chut kazdy den a zrazu zmena, bude niekde problem, a nemyslim, ze v citoch. Len sa mozno sam necie vysporiadat s tym, co ho trapi. No pokial on nezacne rozpravat, nemas ako zistit co je vo veci.
Aj teraz predchvilou sme spolu volali kvoli problemu v domacnosti, ja som to chcela riesit a on povedal, ze sa so mnou o tom nebude bavit a zlozil telefon a taky bude dnes nadudrany cely den zase....

@mimina00 Na sprostú otázku, sprostá odpoveď.