icon

Som už bezradná

juliet18
6. mar 2015

Ahojte zienky, neviem kde by som sa mohla vyrozpravat, tak to skusim tu. S manzelom sme spolu uz nejaky ten rok, deti zatial nemame, aj ked by sme chceli. No chceli,......snazime sa o babo uz zopar mesiacov, podstupila som u doktora viacero vysetreni, no manzel prestal mat zaujem o sex.....Nie je to zly chlap, ale ja sa uz pri nom necitim ako zena. Nase postelne radovanky sa obmedzili na jedenkrat do tyzdna, niekedy ani to nie. Manzel ma pred tridsiatkou. Tvrdi mi, ze ja nie som na chybe, staram sa o seba, moja praca si to vyzaduje a aj viem, ze nikoho nema a nema ani zdravotne problemy. Nas vztah asi zovsednel, bo som to bola ja, kto ho stale tahal dopredu, len aj mne uz dosli nervy. Snazim sa byt dobrou manzelkou, staram sa o neho, no mam pocit, ze to nikam nesmeruje. Hovori, ze svoj problem chce riesit, no neriesi ho a ked to nahodou vytiahnem von a s kludom sa chcem porozpravat zostane podrazdeny a je dohovorene. O tomto probleme so mnou odmieta komunikovat. Trapi ma, ze zijeme vedla seba uz ako brat a sestra, ked vidim nasich kamaratov, aki su zalubeni, tak mi je do placu. Nemam ruzove okuliare, viem ze vztah postupne zovsednie, ale my uz zaciname spolu zit ako brat a sestra. A toho sa desim. Bozkov sa dockam, len rano a vecer, ked ide do prace, alebo na dobru noc. A teraz karty zamiesal niekto treti. Do mojho zivota vstupil muz, ktory mi prejavuje svoje sympatie a je o par rokov starsi. Nechcem podviest svojho muza ani si zacinat novy vztah, no sa trapim a mam vycitky, ze ublizujem svojmu manzelovi, aj ked sa spolu nestretavame (navrh na stretnutie uz bol), ale len si piseme. Teraz neviem ako sa mam zachovat. Som este mlada, chcem mat rodinu, len sa bojim, ze ked budeme mat stale tak mizerny sex, tak sa dietata nikdy nedockam....Kto sa ocitol v rovnakej situacii a vie mi poradit, tak budem rada, ak sa vyjadri. Dakujem.

timea7
6. mar 2015

@natalym ty si strašný exot 😀 😀 😀 😀 si bola v kine na 50 odtieňov? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

natalym
6. mar 2015

@marina24 Ale on sa miluje, raz za týždeň.........

natalym
6. mar 2015

@timea7 Nie nebola, ale viem čo platí u nás doma. Zahrám mu také divadlo, že je ako psík. Anciáša jeho.
Najlepšie s humorom, inak sa nedá..........

natalym
6. mar 2015

Ma napadlo, čo by si robila keby ste mali deti. By si bola rada, že je ticho a nič od Teba nechce.
Dievča, vy sa nudíte................................

timea7
6. mar 2015

@natalym hlavne, že si rozumiete. Inak je to na porazenie, popísali sme tu 5 strán, vybabrali kilo rozumu a možno sa on pohrajká nad nejakým foto z netu a myslí si, že sú všetci spokojní. No nemému dieťaťu ani vlastná matka nerozumie.....

aliza
6. mar 2015

@natalym v com ju strasim? uz tristvrte roka je nestastna, jej muz ju ignoruje, nema o nu zaujem, nema zaujem nic riesit...ak nie je chyba v nej, ako on hovori, tak je potom chyba v nom a co on robi? ako to riesi? odutostou, tichom a vyhrazkami... To povazujes za normalne, manzelke povedat, ze ked este raz spomenie sex, ze je koniec? On sa nepotrebuje tulkat, ok, ale ona ano! Su to jej potreby, potreby kazdeho zdraveho cloveka vo vztahu...Je rozdiel nerobit to pravidelne, ale aspon citis, ze ta ten druhy ma rad, ako ked ta uplne ignoruje a vobec sa k tebe ako zene nema, nemyslis?

natalym
6. mar 2015

@timea7 Preto čo s ním? Nič.

natalym
6. mar 2015

@aliza Lebo rieši, rieši a rieši. Bože, ženy, chlapi neriešia imaginárne veci...........Čo ignoruje? Keď ona furt do neho čo Ti je čo Ti je, tak jasné, že povie NIČ.
Netuľkal sa ani na začiatku, preboha, tak sa ani ani bohvieako nebude.......
Nudia sa, tak je to. Deti nemajú, starosti nemajú, nehrajú spolu golf tak čo? Nudia sa.
A ona len do neho: á takto aá hentakto, sa mu ani nečudujem.
Však spávajú spolu preboha, nie je to, že trištvtre roka nesexovali..........

aliza
6. mar 2015

@natalym prosim ta, mi chces povedat, ze ked chlap pred tridsiatkou strati chut na sex s manzelkou, ze je to imaginarny problem? zdravy, mlady chlap bez zaujmu o sex? ten raz do tyzdna tiez nie je pravidelne a z jej slov som mala pocit, ze je to len tak, aby sa nepovedalo, bez vasne a pod. Ze nudia sa....ved su mladi, bezdetni, mali by si uzivat, aj toho sexu, ale oni ani nikam nechodia, ako pisala...on nechce...pre mna cele zle. Ked jej to vadi uz teraz, casom, ani snahou sa to nespravi, ver mi.

natalym
6. mar 2015

@aliza Veď áno, ale mne to príde, že mu nedá ani dýchať, veď nech ho nechá, no a čo možno má nejaké prechodné obdobie a nie sa hneď baliť. Láska je aj o pochopení a ponechaní slobody a vlastného priestoru.
Však tiež nemusí sexovať ako zajac. Za to nemusí byť hneď impotent.
Skrátka chce to viac času, pochopenia, mlčania a menej nátlaku a možno sa otvorí aj sám, alebo sa to dozvie.

aliza
6. mar 2015

@natalym ja si myslim, ze tu nejde ani tak o sex, ako o celkovy zaujem o nu...ale na tom sexe je to viditelne, chapes, nie? to je taky kvazi lukolapny doraz, ze sa nieco deje...kedze pred tym to bolo pravidelne a zrejme z neho ten zaujem bolo jasne citi...teraz nie je ani jedno, ani druhe...ide o ten zaujem, to predsa citis, ci toho druheho zaujimas, vzrusujes alebo proste chlad a nezaujem.....ako brat a sestra....a to podla mna juliet trapi...mozno bol natlak pri 'snazeni' a on sa takto zasekol, mohlo sa stat hocico....

natalym
6. mar 2015

@aliza No veď práve................ Furt vyvíjať nátlak a prečo a začo nerieši situáciu.

juliet18
autor
6. mar 2015

@natalym a to odkial mas, ze nemame ziadne problemy? mame uver na 30 rokov a riesime aj zavazne veci a nehucim stale donho, tento problem, ze sa mi malo venuje je uz viac ako tristvrte roka, je to uz 2- 3 roky, tu ide o to, ze uz ani na ten sex nema chut......

natalym
6. mar 2015

@juliet18 Bože veď sa neurážaj. Tak už urob ako myslíš. Ty si rozumieš.

juliet18
autor
6. mar 2015

@natalym Opakujem nenudime sa a pokial to pojde takto aj dalej, tak ani deti v dohladnej dobe nechcem....

juliet18
autor
6. mar 2015

@natalym ale tak nepaci sa mi, ked si vydedukovala nejaky zaver a pises o nas, ako keby si bola nasa suseda....

juliet18
autor
6. mar 2015

@aliza presne si to vystihla....neviem co sa to v nasom vztahu deje, no dufam, ze sa to coskoro dozvie, bo nechcem sa potom rozvadzat v 37 a zistit, ze uz nemozem mat deti.....

juliet18
autor
6. mar 2015

@marina24 tvrdi, ze sa mu pacim, ze chyba nie je vo mne.....

juliet18
autor
6. mar 2015

@timea7 ved to ma na tom strasne stve, ze nema ani zaujem ist so mnou niekam na vylet a ked ide tak je zase oduty a ani tam sa ku mne nechova ako k zene, tak radsej sedime doma, alebo chodime na navstevy k rodine.....

juliet18
autor
6. mar 2015

@mirrina ahoj no pekny pribeh ten vas, gratulujem k najdeniu toho spravneho zivotneho partnera 🙂 . A dufam, ze sa aj to babo uz coskoro podari.....u nas je to tak isto ako pises ty, proste zaujem o mna nula bodov.....a aj ten sex raz za tyzden je z mojej iniciativy a väcsinou to skonci potesenim len pre neho, takze je to cele zle

dzejn80
6. mar 2015

@juliet18
Hm, precitala som si to cele .... a rozmyslam, ze je to na palicu a obdivujem ta, ze si s tym nesekla uz skor ... Ty sa snazis, vychadzas v ustrety, chces veci riesit, on sa ti vyhraza, ze mas o tom mlcat, lebo ta necha, schvali ti milenca .... Nezaujima sa o teba, ignoruje ta aj tvoje potreby, nechce nic riesit a pritom tvrdi, ze to nie je tebou ... Nech sa na mna nikto nehneva, ale ja by som z toho bola uplne na prasky a totalne bezmocna ... Ako co viac chce?
Bud by som to riesila totalnou ignoraciou a pockala ci si nieco vsimne, ci sa nieco zmeni a nasledne z takeho vztahu zutekala, alebo by som sla rovno. Ak ta lubi a stoji o teba, co si osobne potom co si napisala nemyslim, tak sa musi vymacknut. Ak neurobi nic, mozes si rovno pogratulovat, ze si z toho von.

natalym
6. mar 2015

@juliet18 Veď tak ale o čo vlastne ide, zamysli sa nad sebou. Ty si nejaké malé decko, že sa Ti treba venovať? Ty nemáš vlastné záujmy? A sex? No nechce, teraz nechce, má na to nejaký dôvod, keď bude chcieť tak Ti to povie, ale budeš naňho tlačiť tak Ti nepovie nič. Čo budete napr. robiť zajtra?
So skúsenosti viem, že najhoršie dohady vznikajú z nudy. Jednoducho sa ľudia nudia. O.K. máte hypotéku, to má skoro každý, nie? Keď ste si ju brali tak ste asi mali prerátané, že ju budete splácať.
Čo Ti mám povedať? Zbaľ si kufor a odíď. Tak to skús. Možno ho to preberie. Musíš skúšať. Čokoľvek.
Ak on nebol tuľkavý na začiatku, ani nebude ktovieako. Fakt, čo by si robila keby máte deti? By si bola rada, že chce len raz do týždňa, pravdepodobne by si si ani nevšimla, že zrazu je iný. Kde je teraz?
Nechcela som sa Ťa dotknúť, ale fakt veľa vecí si my ženy domýšľame, vymýšľame a pritom to tak vôbec nie je. Mne to raz povedal môj muž, ne čo Ti budem hovoriť, že Ťa ľúbim, veď som stále tu, zaspávam s Tebou v jednej posteli, večer prídem domov tak Ťa ľúbim. Chápeš?
Podľa mňa reči typu mala som odísť urobiť to skôr, ak neprídeš na to, prečo sa tak deje, tak sa Ti to bude diať stále. Veď ho ľúbiš, či? nestojí Ti za to trochu hrania? námahy? čakania?skúšania?

natalym
6. mar 2015

Keď nechce chodiť na výlety, tak nemá prachy. Alebo mu je ľúto za to vyhodiť.. Hm?

natalym
6. mar 2015

A už viete prečo nemáte deti? Koľko sa snažíte?

natalym
6. mar 2015

Ty si sa na všetko už odpovedala. Tak o čom sa bavíme? Zbaľ kabelu a choď.

alerka
6. mar 2015

Mozno ma milenku..

natalym
6. mar 2015

Možno. Nespávajú spolu, málo............ Vraví, že on si vyrieši svoj problém, že je sa netýka. Možno nevie ako to ukončiť, preto je odmeraný, lebo chce aby to ukončila sama. No dedukujme...........

mimina00
6. mar 2015

@mirrina ste spolu 10mesiacou 😕 a uz robite dieta 😅 fuuha to ste este nemali ani cas na nejake hadky tak jasne ze je uzasny

h2
6. mar 2015

@juliet18 Ahoj, nečítala som príspevky, takže neviem, čo Ti kto radil, ale ak nechceš podviesť manžela, ani si začínať nový vzťah, tak si s tým druhým chlapom nepíš!!! Písanie si je taká záludná vec, keď si dvaja spolu píšu, tak to vždy pôsobí "lepšie", než keby sa rozprávali naživo. Lebo pri písaní si máš čas rozmyslieť, čo napíšeš a aj pohádať sa písomnou formou je ťažšie, než naživo. Navyše, ak niekomu napíšeš, tak potom nedočkavo čakáš, čo Ti odpíše a tešíš sa na to. Takýto písomný vzťah si potom často idealizuješ, zdá sa Ti, že písomný partner má pre Teba toľko pochopenia..., pritom, keby ste boli manželia, čo spolu žijú roky, možno by bol horší, než Tvoj ozajstný manžel.
Na druhej strane, ak si už teraz v manželstve nespokojná, kým ešte nemáte deti, tak je na zváženie, či vôbec v tomto vzťahu chceš zostať a založiť si s manželom rodinu. Ale to už je na Tebe, musíš sa rozhodnúť. (Ale jedno je isté: ak budete mať deti, tak toho sexu bude ešte menej.) 🙂 ☹

mima4
6. mar 2015

@mirrina po10 mesiacov nepracuj na ziadnom babatku, je to velmi skoro. Nech si ta najprv vezme za zenu, ked prvy nebol ochotny...a az po tom rieste take veci ako babatko.