Som v 6. mesiaci a priateľ sa so mnou rozišiel
Ahojte baby. Chcem sa s vami podelit o svoje trapenie a pocuj nazor inych. S priatelom cakame babo. Som v 6 mesiaci tehotenstva. Poslednu dobu sme sa casto hadali tak som pred3 týždňami prisla s tym ze sa musíme porozprávat o vztahu aby sme vedeli normalne fungovať bez hádok.. Povedali sme si ze si dame par dni na premyslenie co by sme chceli zmenit, co nam vadi, aby sme nasli kompromis. Ked sme si k tomu po par dnoch sadli povedal, ze sa chce rozist. Ze neni šťastný, ze ma uz neľúbi. Tyzden do zadu milujem ta po 4 dňoch nelubim ta. Následné 4 dni som bola u otca. Zacal písať ze on sa o malu postará, že chce ale testy DNA. Po 4 dnoch som prisla domov a po par dnoch sme sa dohodli ze si dame este sancu. Vecer ma objal, dal mi pusu. O 3 dni na to mi napisal ked bol v práci ze u neho sa nic nezmenilo voci mne. Doma mi povedal, ze pre neho to so mnou nema vyznam. Ze ku mne nic necíti. Cize to bola ta jeho sanca. Ked som sa o tom chcela rozprávať povedal mi ze je unaveny z prace, ze na to nema naladu a nech ho nechám spať. Nerozumiem ničomu. Na to sme si robili dieta aby to po par mesiacoch vzdal? Neviem ci sa zlakol zodpovednosti a vybral si lahsiu cestu.. Ja naozaj neviem. Som uplne na dne. Neviem co mam robit. Moj nazor je ze ked si s niekym zakladám rodinu tak o nu bojujem. Ja mam z neho taky pocit ze jemu je už vsetko jedno.
@lucka9502 Odit k ocinovi a rob vsetko preto,aby si mala zdrave a v ramci moznosti kludne tehotenstvo a zameraj sa na to,aby tvoje babo bolo stastne.Jeho otec ta zial nemiluje a tym padom aj k dietatu nebude mat silny vztah (casom sa to teoreticky zmenit moze).Mysli len na to,ze on nie je muz tvojho zivota,ten este do tvojho zivota pride,ked otvoris tomu srdce a bude to aj dobry otec pre tvoje dieta.Sustred sa na to,aby si bola stastna ty a tvoje dieta a z tohto omylu menom tvoj byvaly sa pouc,uvedom si svoju chybu pri vybere tohto partnera,nech sa ti podobna skusenost uz viac neopakuje;)

@elizabet173 jasne ja som Len písala z vlastnej skúsenosti ....