Som v 9. mesiaci a zistila som, že partner má inú
Ahojte, občas čítavam vaše príspevky a preto som sa rozhodla podeliť aj o svoje trápenie. Som v 9. mesiaci a pred pár dňami, zhruba 3 týždne do pôrodu som zistila, že môj partner má už asi mesiac inú ženu. Boli sme spolu necelé 3 roky. Posledné dva týždne som cítila, že sa niečo deje, lebo bol odrazu úplne iný a veľa vecí nasvedčovalo tomu, že je v tom iná žena. Tak som si ho zavolala na vážny rozhovor. Vyšlo z neho to, že už ma nemiluje ako predtým a že vášeň medzi nami vyprchala ešte pred otehotnením, že je to problém v ňom, ale že ma nepodvádza. Cítila som, že klame, tak som ďalej na neho tlačila a tak priznal, že existuje niekto, s kým sú si sympatickí, ale že ešte vôbec medzi nimi nič nebolo a nič to neznamená. Chcela som si byť na istom, tak som si v noci pozrela jeho mobil a moje obavy sa potvrdili. S tou druhou ženou sa už zhruba mesiac-dva stretávali, písal jej ako ju miluje, ako po nej túži a že si rád na milovanie s ňou počká a pod. Paradoxne je to rozvedená žena s asi 5-ročným dieťaťom, čo ma ranilo asi najviac, lebo vlastne dáva prednosť cudziemu dieťaťu pred svojim vlastným, ešte nenarodeným... a to má už 16-ročného syna z nevydareného manželstva z mladosti. Zatĺkal však do poslednej chvíle, až kým som mu nepovedala, že som čítala jeho sms-ky. To už len sklopil uši a bol ticho. Povedala som mu nech sa odsťahuje ešte do pôrodu. Stále dookola opakoval, že on chce pri nás ostať a postarať sa o nás aspoň do pôrodu a pár dní, týždňov po pôrode, lebo že mu na mne aj na malom stále veľmi záleží a chce byť aj pri pôrode. Ale trvám na tom, aby šiel preč a tak už si hľadá podnájom. Je mi hrozne, lebo som to absolútne nečakala a aj celé moje okolie je šokované, lebo by to od neho nikto nečakal. Snažím sa kvôli malinkému netrápiť, ale je to ťažké...
Ahoj. Zelam ti vsetko len to naj naj naj, drz sa nech si ty aj babatko v poriadku 🙂 to je najdolezitejsie. Tvoj pribeh je tazky, smutny, ale drobcek ti urobi tolko radosti v zivote ze to za to stoji 🙂
vela zdaru..poznam ten pocit ked je zena takto podvedena...je to hrozne...ale verim to mu, ze to male ti vynahradi vsetko a ked ho uvidis tak si ho zamilujes...a toho hajzla len pekne prenechaj tej druhej. Aj maslicku do karku mu daj. Nech sa staraonho ona...to je najlepsia pomsta pre take zeny. Ty si pekne potom zabezpec aby cvakal vyzivne a ser nanho...je to hajzel. A ziadne druhe sance..kto spravi toto raz, spravi aj druhykrat ked si budes mysliet ze je zase vsetko OK...debil
Si dobrá duša. Nech sa pekne postará (finančne) ale odsťahovala by som ho teraz hneď. Uz v éra bolo neskoro Vymeniť kľúč a veci pred dvere.
Veľa štastia.
@tilda urobit si dieta s niekym, koho nepoznam, nie je trestny cin? Tehotna by vo svojom veku uz mala byt svojpravna a schopna niest zodpvoednost za to, ze sa narazi na idiota. Trestny cin to bude az vtedy, ked sa odmietne starat (aspon financne) o svoje dieta.
@robe zial, toho cloveka si zrejme dobre nepoznala, ked si teraz prekvapena. Skoda, ze nepises, preco sa rozpadol jeho vztah s matkou 16 rocneho dietata. Ale tak mi to pride, ze historia sa asi zopakovala - partnerka ho omrzela, tak si nasiel nahradnu. Momentalne by si mala mysliet hlavne na to, ze tento clovek je otcom tvojho dietata. Mozno nie idealny, ale jediny otec, ktoreho tvoje dieta ma. Drzim palce.
@maslenka47 nazdavam sa, ze ho poznala, resp si to myslela, ked s nim bola tri roky. neviem, ci poznas ludi, ktori sa "ukazu" az v zatazi, tam sa jednoducho neda predpokladat takato zrada aku zaziva autorka. vies sa vzit do toho, co zena co nieco taketo riesi preziva?
@tilda presne tak...su ludia, chlapi co slubuju bohovsku lasku, vztah pekne aj funguje, ale ked pridu problemi, ked pride to "zle" tak to uz nie. vtedy sa ukaze ten pravy charakter. A je smutne, ze v dnesnej dobre viac parov to mysli spolu len v dobrom a nie spolu aj v zlom. zazila som take, viem pochopit, taky podraz...a vedz ze niekedy zena sa to dozvie ako posledna ze je vsetko na hovno a hraje tretie/stvrte husle
@robe je to ťažké, ale nezúfaj, každé trápenie raz pominie. Ja na tvojom mieste, by som ho teraz nevyhadzovala. Len nech pekne počká do pôrodu, nech ti pomôže s praktickými vecami, nech sa postará, budeš to potrebovať. Kým sa dietko narodí, ubehne to rýchlo, sústreď sa teraz v prvom rade na to maličké a potom sa uvidí. Nemá zmysel riešiť veci za horúca, nerob radikálne kroky, ráno múdrešie večera.
@lubkavargova1 nechapem, preco by sme mali hladat chybu v tej zene... minule som o tom citala nadherny clanok, hlavne ten posledny odsek je uplne dojimavy:
http://www.pronaladu.cz/mily-vaclave-dopis-neve...
@alaguema nie dozivotne pravo, ale aby zena prehltala to ako mizerne a podvedene sa citi je podla mna riadna blbost. kazdy by mal niest vlastny diel zodpovednosti. prave mnoho muzov chce urobit hrubu ciaru za nejakym svojim pruserom - teda nechat vsetko na zenu, nech sa s tym vysporiada sama
@robe kontrolka ti mala zablikať, hneď ako si zistila, že má dieťa o ktoré nemá totálne záujem. Už vtedy ti malo dopnúť, že čo je to za človeka - za otca. Že aký asi bude otec pre tvoje dieťa?
Prepáč, ale veľa báb si za takúto situáciu môžu samé. A myslím, že aj ty. Nechcem byť za múdru, alebo niečo podobné, to nie....ale ja by som v živote nechcela za otca svojich detí otca, ktorý má dieťa o ktoré nejaví žiadny záujem, nezaujíma sa ako sa má apod.. Nemyslím teraz finančne, ale záujem ako taký. Veď to je jeho dieťa aj to 16 ročné. Čo sa teraz divíš, že sa vykašlal na to vaše.
Tebe už len odporúčať prerušiť všetky kontakty s ním. nech chlapec platí a ty hladaj skvelého otca pre tvoje dieťa. Držím palce
@tilda samozrejme, nepopieram, že je to ťažké, ale dá sa to. Poznám prípad, kde sa podvedená manželka správa ako popisuje ten článok, proste cirkusy zakaždým, keď sa jej niečo znevidí a majú obaja peklo na zemi, ona lebo sa s tým proste nevie vyrovnať a trpí a on je už alergický na všetky tie scény a aj na jej utrpenie. Nevidím dôvod podporovať taký model fungovania podobnými článkami. To je celé.
@alaguema je to indi vindi...mne sa na tom clanku paci najma to, ze sa zastava zien, to ako pisu, ze zena s kudlou v chrbte by si mala na nu este uviazat koketnu maslicku, schudnut a zmenit uces.... kazda isto hladime na vec aj cez svoju optiku, to sa neda inak... 😉 pekny vecer maj 🙂
@robe je mi veľmi ľúto, čo prežívaš, vyhoď ho hneď, bude ti ľahšie a k pôrodu? Ani náhodou! Keď sa drobček narodí, bude ti ľahšie a pochopíš, že možno bolo dobre, že sa vyfarbil po troch rokoch....drobček ti zmení život a prinesie doň more lásky a radosti, nepotrebuješ doň primitíva, ktorý nemá zábrany v čase keď čaká jeho partnerka jeho dieťa pokukovať po inej. Drž sa!
@robe zazila som nedavno nieco velmi podobne, akurat, ze ja som s mojim manzelom bola 13 rokov. (10 rokov sme spolu boli len tak, a 3 roky manzelia). Od zaciatku mi zahybal ... stale som dufala, ze sa zmeni a davala mu sance, ale mozem potvrdit, ze chlap sa nezmeni. Spravil to raz, tak to bude robit stale. Mam s nim 3 rocneho synceka, co nelutujem. Svojho syna nadovsetko milujem. A uz pol roka mam priatela, ktory ma robi stastnou. V konecnom dosledku som rada ,ze sa stalo, co sa stalo, lebo som sa len trapila. Podala som ziadost o rozvod a uz len cakam, kedy budem "slobodna" 🙂 . Tebe drzim palce a hlavne netrap sa pre niekoho kto za to nestoji. Mas pre koho zit - pre svojho drobceka a on bude pre teba vsetkym. 😉
Ďakujem za vaše názory. Ak mám byť úprimná, tak ja to prežívam na počudovanie až veľmi dobre, možno aj preto, že mám okolo seba kopec skvelých ľudí, a to nie len rodinu, ale aj priateľov, na ktorých sa môžem spoľahnúť... I keď to samozrejme ešte istý čas bude bolieť, pretože som ho milovala a je to obrat v mojom živote o 180 stupňov. Naozaj jediné, čo ma najviac trápi je fakt, že malinký nebude vyrastať v normálnej fungujúcej rodinke, akú by si zaslúžilo každé dieťa. A zároveň sa veľmi bojím ako to budem sama zvládať finančne. Lebo ex-partner nie je zrovna z tých, čo majú veľa peňazí a jedno výživné už platí a zároveň spláca aj nejaké podlžnosti. Ja som mu doteraz neurobila ani jedinú scénu, napriek tomu, že sa zachoval ako hajzel... povedala som mu len z duše svoje, pretože si myslím, že problémy vo vzťahu sú na to, aby sa riešili, nie aby sa do poslednej chvíle tváril predo mnou aj pred okolím, že je všetko v najlepšom poriadku a pritom utekal za inou... Sama som mu ale s kľudom povedala, že mu dávam slobodu, lebo to je niekedy väčším prejavom lásky ako bojovať tam, kde to už nemá zmysel. A chcem si s ním zachovať čo najlepší vzťah ako sa bude dať, pretože on sa o svojho 16-ročného syna stará perfektne, majú úžasný kamarátsky vzťah a venuje mu aj dosť času a už len z toho dôvodu mu aj ja chcem dať šancu aspoň ako otcovi, keď už nie ako partnerovi. Prijala som aj jeho ponuku, že nám bude pomáhať a súhlasila som aj s tým, že môže prísť k pôrodu (aj keď samozrejme už ho nechcem mať vedľa seba priamo v pôrodnej sále). Ale na tom čo najskoršom odsťahovaní trvám... pretože mi ubližuje, keď vidím, že ide od nej alebo za ňou a príde mi to choré, aby sme takto spolu fungovali. Nerobí to dobre mne a určite ani malinkému nie, keďže všetko prežíva spolu so mnou. Lenže vidím, že on sa do toho sťahovania neponáhľa a mám pocit, že to zámerne naťahuje. A aj keby si zaslúžil, aby som mu len položila kufre pred dvere a vymenila zámok, tak akosi to nedokážem urobiť, pretože na druhej strane sa už teraz celkom snaží a každý deň sa zaujíma, či sme v poriadku, či niečo nepotrebujeme a keď niečo potrebujem, tak mi s tým naozaj pomôže...
Bla bla bla sa zaujima... Nech taha k nej a na dieta sa moze prist pozriet do porodnice cez okno...
To je klasika... hori mu pod ritou, tak teraz bude chodit kolo teba jak posraty....
Nechcela by som zazit...neviem si predstavit byt tehotna a zostat opustena... je to smutne, aki su niektori chlapi egoisticki, zbabeli a bez kuska respektu voci svojmu dietatu a matke, ktora ho este ani nevynosila. Je jeho povinnostou !!! aspon pocas toho tehotenstva spravat sa ako clovek ! Potom nech by si robil, Co chce.
@maslenka47 povedz, aka doba je dobra nato, aby som cloveka spoznala natolko, ze budem stopercentne presvedcena, ze ma takto podlo nezradi? Je s nim tri roky, cize otehotnela po dvoch rokoch, co nie je kratka doba. Poznam pary, kde sa partner odmiluje po 4, 5, 6 rokoch, aj po 15,20...tu nejde o dlzku spoznavania, ale o charakter, resp. necharakter, toho, co takto podvedie. Ja si vobec neviem predstavit, co by som robila, iste by ma to polozilo, hlavne tesne pred porodom, ta neistota, strach, co bude dalej, ako ist, uz nie sama, ale dvaja, sami, je hrozna. Ako pisal ktosi vyssie, je to doslova trestny cin zo strany takehoto muza. Samozrejme, kedze on uz raz bol zenaty a uz aj ma dieta, dalo sa predpokladat, ze bude prelietavy. Neviem, za akych okolnosti sa zakladatelka temy s tymto panom zoznamila, ci tiez nie za takych, za akych sa zoznamila s jej manzelom jeho sucasna frajerka...ked ano, tak je to jej vina, lebo mohla vidiet sama, na svojej vlastnej skusenosti, ze tento muz je schopny opustit rodinu. Poradit sa da len, byt silnou a vydraz to, alebo sa pokusit dat partnerovi este sancu, nechat ho prist k porodu, ze snad ked uvidi prichod svojho dietata na svet, osvieti ho.
@robe mrzí ma to, že sa ti takto vyvinul vzťah a že ťa podvádza....myslím, že teraz sa ešte neodsťahoval len preto, že ešte nepresvedčil svoju frajerku o tom, že majú žiť spolu...pripravuje si pôdu...
Verím, že si nájdeš lepšieho partnera a otca pre svoje dieťa, držím palce, hlavne aby pôrod dopadol dobre a bol iste zdraví, nech sa ti darí 🙂
@robe a možno dúfa, že mu odpustíš ... nechcem sa v tom vŕtať, keď si sa už raz rozhodla, že má odísť...ale, zachovala si sa tak, ako by sa mali zachovať všetky baby, ktoré muž "podviedol" (alebo sa chystal...) ... a týmto svojím racionálnym postojom - a že mu ukazuješ, že si poradíš aj bez neho- si mu možno otvorila oči a on zistí o čo prichádza a ...nebude vás chcieť opustiť ...
PS: ale jedno ti napíšem, nerobievam to, že by som obvinila tú druhú, že môže za to ona, ale vo vašom prípade to urobím, lebo nechápem, čo je to za "píp", keď vie, že muž, ktorý jej vypisuje zamilované sms, čaká doma so svojou priateľkou ich spoločné dieťa ... čo je toto za ženu?...aký to musí byť charakter? ... ak by mu jasne odpísala, povedala..." tak sorry, ty debil, s tebou nechcem nič mať, veď si uvedom, že doma máš tehotnú ženu a čo nevidieť budete rodina..." ... tak by si tu teraz možno nepísala svoj príbeh... no, asi sa tak nestalo a ak ho len tá druhá naťahovala, má smolu, lebo si jej vlastne vymädzila hranice... ak je tvoj priateľ taký exot, že mu je to jedno a že má skrátka takú povahu, že sa nechce "viazať", tak potom si o nič neprišla.... držím ti palce ... ale ...vidím, že si fakt baba, ktorá má aj rozum, tak možno tvoj príbeh nebude mať až taký smutný koniec 😉
Preboha to je strašné neviem si predstaviť že by sa toto stalo mne 😢 ale určite by som to nezvládla takto hrdinsky ako Ty!!vyzeráš byť silná žena preto ti držím palce hlavne sa netráp a teš sa z tvojho bábätka ktoré bude čoskoro pri tebe navždy a budeš vždy pre neho tá najdôležitejšia osoba na svete a keď to budeš najmenej čakať sa objaví niekto, kto si ťa naozaj zaslúži!!!! Držím ti palce 👍👏
Klobúk dole pred tebou. Musíš byť naozaj silná žena keď sa vieš takto vzchopiť. Držím ti palce aj bábatku.Chlap ktorý sa takto zachová, nestojí za nič. ale ľahko sa vraví a ťažko sa prežíva realita. a ešte k tomu v tomto čase tesne pred pôrodom, keď ti mal byť oporou. 6ena , ktorá takto dokáže zviesť chlapa si zaslúži to isté.. . to je to.. že vášeň. moje nervy a čo čakal, že tá vášeň bude do 60tky??? 😀 😀 Pri deťoch bude rád keď bude mať súkromie na WC 😀 😀 😀
maš môj obdiv, že si sa k tomu takto postavila a stála za svojim, aby odišiel...bude to pre teba lepšie....ak sa narodí malé a on by bol pri tebe tak by si bola nervozna a nervozita by sa prenášala na bábo a to by bolo nekludné a plačlivé.....bude to ťažké ale lepšie....držím palce... 😉

@robe za toto by mala byt prinajmensom basa! To je trestny cin takto sa zachovat!