icon

Som v 9. mesiaci a zistila som, že partner má inú

robe
13. sep 2015

Ahojte, občas čítavam vaše príspevky a preto som sa rozhodla podeliť aj o svoje trápenie. Som v 9. mesiaci a pred pár dňami, zhruba 3 týždne do pôrodu som zistila, že môj partner má už asi mesiac inú ženu. Boli sme spolu necelé 3 roky. Posledné dva týždne som cítila, že sa niečo deje, lebo bol odrazu úplne iný a veľa vecí nasvedčovalo tomu, že je v tom iná žena. Tak som si ho zavolala na vážny rozhovor. Vyšlo z neho to, že už ma nemiluje ako predtým a že vášeň medzi nami vyprchala ešte pred otehotnením, že je to problém v ňom, ale že ma nepodvádza. Cítila som, že klame, tak som ďalej na neho tlačila a tak priznal, že existuje niekto, s kým sú si sympatickí, ale že ešte vôbec medzi nimi nič nebolo a nič to neznamená. Chcela som si byť na istom, tak som si v noci pozrela jeho mobil a moje obavy sa potvrdili. S tou druhou ženou sa už zhruba mesiac-dva stretávali, písal jej ako ju miluje, ako po nej túži a že si rád na milovanie s ňou počká a pod. Paradoxne je to rozvedená žena s asi 5-ročným dieťaťom, čo ma ranilo asi najviac, lebo vlastne dáva prednosť cudziemu dieťaťu pred svojim vlastným, ešte nenarodeným... a to má už 16-ročného syna z nevydareného manželstva z mladosti. Zatĺkal však do poslednej chvíle, až kým som mu nepovedala, že som čítala jeho sms-ky. To už len sklopil uši a bol ticho. Povedala som mu nech sa odsťahuje ešte do pôrodu. Stále dookola opakoval, že on chce pri nás ostať a postarať sa o nás aspoň do pôrodu a pár dní, týždňov po pôrode, lebo že mu na mne aj na malom stále veľmi záleží a chce byť aj pri pôrode. Ale trvám na tom, aby šiel preč a tak už si hľadá podnájom. Je mi hrozne, lebo som to absolútne nečakala a aj celé moje okolie je šokované, lebo by to od neho nikto nečakal. Snažím sa kvôli malinkému netrápiť, ale je to ťažké...

frikul
14. sep 2015

Velmi ma mrzi, ze v tomto krasnom no zaroven namahavom obdobi ti ho tvoj muz takto stazil, pritom ti mal byt prave teraz oporou. Ale ja by som ho na tvojom mieste teraz nevyhadzovala. Myslim si, ze bude viac potrestany ked bude musiet byt pri vas s vedomim toho, ze vas svojimi hlupymi cinmi stratil. Nech ti pomoze tychto par dni, tyzdnov. Do porodu a po porode to bude este narocne a pokial na to budes sama, s takouto bolestou, budes vycerpana, tak to bude o to narocnejsie.
Och, kazdopadne prajem vela sil a pozitivnych myslienok. Ale som si ista, ze babatko ti toto vsetko da 🙂 Musis byt teraz silna zena hlavne kvoli nemu. Drzim palce

taniellita
14. sep 2015

Na margo toho vystahovania, ked sa do toho neponahla, moja znama to urobila tak, ze zbalila exovi kufre,zistila adresu milenky, kupila po ceste cokoladku, zakllopala jejna dvere, milenka oci vyvratene, usta az na prizemi a znama jej vravi. Dobry den , ked uz spite s mojim muzom, tak si ho nechajte, v kufri ma neyprate spodky, jo a cokoladu si dajte potom na nervy ..... Otocila sa a odisla, manzelovi napisala kde ma veci. Ona to mala chuda trosku tazsie, 2 deti a rakovina ....☹

ivett1
14. sep 2015

@tinushka13 to si dobre napísala, že bude rád, keď bude mať súkromie na wc ...máme dve deti a vystihla si to presne😀 všade nás nájdu...ani na tom wc nemáme kľud 😀

eaka
14. sep 2015

@frikul nech sa staraz dialky... Milenka moze varit ranajky obedy a vecere a posielat po nom a debil cestou nech prinesie plienky a zmrzlinu a pri odchode vezme smeti...

nasta55
14. sep 2015

@robe je to chudak, vecne hladajuca dusa.

lubkavargova1
14. sep 2015

tak presne bla-bla-bla...ani pre milenku to nebude dobra vizitka, ze co je to za chlapa. Len podla mna este ani jej nedocvaklo...az neskor. Ale to uz bude pre nu zas neskoro. Nebooooj zena, ty si teraz ta najhorsia, lebo budes v kategorii exka a to su fuuuuur tpredsa tie najhorsie....len nech aj dotycna neskonci ako exka....pekne krasne ho vykopnut k nej. Naj sa mu stara o full servis uz ona. Ty sa sustred na babo...

zvolsiinylogin
15. sep 2015

@robe susyred sa na porod,v prvych mesiscoch je to yazke..a co rodicia tvoji? Hadam vychladne k nej..

charity
15. sep 2015

@robe Prepac mi tvrde slova, ale teraz ide o pokoj Tvoj a Tvojho dietatka. Takze ak chces, aby odisiel, tie kufre mu vyloz pred dvere aj dnes. Preco? Aby si mala svoj pokoj. Beries na neho vacsi ohlad ako na seba. A to si ani on ani Ty nezasluzis. A ked ani v tejto situacii nerespektuje Tvoje prianie nepozerat sa ako odchadza za inou, tak je to cisty hajzel. Ved by mohol bud odist alebo aspon teraz za nou nechodit. Ale on si psychopaticky robi co sa mu zaziada bez ohladu na Tvoj psychicky stav.

Vyloz kufre a bez k psychoterapeutovi a pravnikovi.

A zvaz ci ho chces v rodnom liste. Lebo raz budes potrebovat jeho podpis na kazdu blbost: zmdnu pobytu dietata napriklad. A toto nie je chlap, ktory bude respektovat Tvojd priania. Uz teraz na ne s.rie. Tak nie je dovod domnievat sa ze bude spolupracovat v buducnosti.
Drz sa a ak Ti mozem nejak pomoct, napis mi IP.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
robe
autor
17. sep 2015

Ahojte, no situácia je momentálne taká, že tento víkend sa má odsťahovať. Takže to vyzerá, že moje rozhodnutie nakoniec akceptoval, lebo som mu dala pevný termín do tejto nedele. Už tu pár dní ani neprespáva, sme v kontakte len telefonicky a cez víkend, keď bude mať kľúče od bytu, si vraj príde po veci. Tak snáď už sa nič nestane. Po pôrode tu budem mať svoju mamu, tá mi príde aj upratať a navariť ešte pred príchodom domov a pár dní mi bude pomáhať. A takisto moja najlepšia priateľka, ktorá bude pri mne aj pri pôrode. 🙂 Takže nejako to už zvládneme... 🙂 S ním budem riešiť už len výživné a akým bude v skutočnosti otcom a či o malého naozaj bude javiť záujem ako hovorí, to ukáže až čas...

timea7
17. sep 2015

@robe to je pre teba to najlepšie, nech ide do čerta, nie je za čím smútiť, je super, že máš podporu v rodine aj v kamarátke, veľmi ti držím palce, aby si si v rámci možností užila posledné dni tehuľkovania, mala rýchly pôrod a aby si s dieťatkom začala iný, krajší život a raz našla niekoho, kto vás bude mať rád. 🙂

j.a.n.e.7
18. sep 2015

Chrapúnske chovanie muža, čo už, ale je fajn, že si nad vecou a pre malého ho chceš aspoň ako otca, lebo pre dieťa je zvlášť podstatné mať rodiča rovnakého pohlavia, v ktorom sa vidí, hodci na začiatku je matka č. 1, potom syn skôr inklinuje k otcovi, nech už je akýkoľvek. Takže rozhodla si sa správne a tiež bude správne ak umožníš kontakt otca s dieťaťom. Kamoška takto funguje už pár rokov, tiež sa ocitla v podobnej situácii a s podporou rodiny to zvládla. Tak to určite zvládnejš aj Ty. Nie je to ľahká cesta, ale lepšie ako byť s neverníkom. Držím palce!

jvlo
18. sep 2015

Si silna zena ☺ zvladas to so ctou. K tej milenke...su baby, ktore idu cez "mrtvoly" a je im uplne jedno, ci je partnerka chlapa, ktoreho chcu tehotna alebo ma 10deti. Ide im len o to, aby mali oni otca pre svoje dieta a kompletnu rodinu. S takou sa tazko bojuje.

charity
19. sep 2015

@robe Odstahoval sa? Ako sa mas?

srdeenko19
21. sep 2015

obdivujem ta, ze si to takto "dala". So cťou. veľmi ti držím palce, aby všetko dobré dopadlo a aby si si našla časom k sebe toho pravého muža 🙂

borkavan
21. sep 2015

@robe no čo, odsťahoval sa? Kedy máš vlastne termín? Držím ti palce. Slobodnej matke je niekedy clivo, lebo dieťa nenahradí dospelého človeka. Preto potom, ked sa prejde euforia, zadováž si čo najviac sociálnych kontaktov, aby si sa nezbláznila.
To dáš, držím palce a hlavne želám šťastný pôrod. A henten tvoj ex... škoda rečí. Je to parchant, ktorý v živote hladá len vášen a ´dalej nevie zájsť.

dana_l
24. sep 2015

@tilda prezila som tiez krizu (v inom style) a tento clanok presne vystihuje moje pocity.

zlata2
26. sep 2015

a čo tá kozenka, čo s ním paktuje, to je čo za vymletú, keď vie, že jeho žena čaká dieťa a ona sa s ním zapletie..čo čaká ona od neho? nevidí, že je schopný nechať ženu i dieťa v čase, keď ho naozaj potrebujú?! ..možno to chlapíkovi dojde, teraz mu redne, že to posral? len nech Ti pomáha, je to aj jeho dieťa a možno dôjde medzi Vami k rozhovoru, vychladneš a on precitne, keď uvidí svoje dieťa!!! sorry -no debil...

mima4
26. sep 2015

@tilda aky diel zodpovednosti? pre muza dieta nie je zavazok... neostane so zenou iba kvoli dietatu... a ani obvykle si nevytvara taky vztah k nemu ako dieta...

predpokladam, ze bol iba jej priatelom..to sa stava..ze priatelia sa rozchadzaju, a najdu si inych partnerov, potom sa ozenia/vydaju a zalozia si rodinu...

to ze zeny rodia deti priatelom v klamstve "zavazku na veky vekou" je len jedno "in" klamstvo dnesnej doby... Bohuzial..treba prijat dosledky, poucit sa a zacat si seba vazit.

klawdy
27. sep 2015

Ako by som to pisala ja ☹ ☹ ☹

munko80
29. sep 2015

@robe ach, to mi je neskutocne luto ☹ viem priblizne co prezivas... aj mna manzel takto podviedol, tiez som to prisla z mobilu, z sms a mms... tiez sme boli spolu cca. 3 roky... neskutocne tazko som to prezivala... tyzden som nejedla, mesiace poriadne nespala... a to som nebola tehotna. Teda tiez som poriadne nestastna, lebo som stratila 3 roky zivota a ostala som bezdetna, ale na druhu stranu, neviem si predstavit, ze by mi to urobil tehotnej... 😠 ☹ je to na nic, ale my sme silne zeny a zvladneme to... drzim ti palce, a s drobcom to zvladnete, on bude tvoja iskricka 🙂

gabuchah
3. okt 2015

@robe pokiaľ sa chce starať, tak prečo nie.. Otec bude tak či tak....neviem,rady od niektorých žien ako iba vybavenie výživného, zamedzenie prístupu koli chybe mi príde hodne obmedzené a zatrpknute... Dieťa otca potrebuje, lásku tiež a až potom peniaze.. Koľko matiek, detí by chcelo otca a on na dieťa kašle... Možno urobil chybu, ale to malé za to nemôže... Žena má svoje hormóny, možno aj jeho chytila kríza -nezastavam ho... Ale neunahlila by som sa ani rozhodovaní 🙂 prajem veľa zdravia a šťastia, a hlavne dobrý pôrod 🙂

ivitom
5. okt 2015

Želám ti veľmi veľa síl a podpory od rodiny v každej oblasti, aby pri tebe stáli a pomáhali ti čo najviac..držím ti silno palce!

tilda
6. okt 2015

@mima4 aj manzelia odchadzaju od manzeliek,zial. to je uplne fuk. A myslim,ze dieta ma byt zavazok prr oboch rodicov-to je ten diel zodpovednosti

gagik
6. okt 2015

@robe prajem ti vsetko dobre, drzim palce. Teraz je najdolezitejsie na svete tvoje babo, aby bolo zdrave a toho smrada sa rychlo zbav.

gagik
6. okt 2015

@tilda to je pravda, ale to ze si chlap nechce zenu zobrat ani ked maju dlhorocny vztah ani ked uz caka s nim dieta, to nieco vypoveda o povahe toho chlapa, proste mna vzdy napadnu zadne dvierka.

romanovic
8. okt 2015

@mima4 ak by moj partner odisiel odo mna v 9.mesiaci, po smutku by urcite prisla na rad oslava, ze som si takeho debila nevzala. Ak muz neciti zavazok v takomto pripade, necitil by ho ani ako manzel a ani otec 3 deti. Institut manzelstva s tym nema nic spolocne.

karolina77
13. okt 2015

Neboj sa, zvládneš to určite. Mňa opustil manžel keď som bola v ôsmom mesiaci tehotná, tento rok v Máji a to mám ešte ďalšie dve maličké deti. Bol v kúpeľoch tri týždne, prišiel domov zamilovaný a keď som sa ho pýtala koho si vyberie, vybral si milenku. Ja som teraz s detmi sama, mam krásnu 5 mesačnú dcérku a celkom dobre sa nám darí. Za 10 dní máme rozvod. Môj ešte manžel je so svojou kolegyňou a s detmi každý druhý víkend. Bolo to veľmi bolestivé a smutné obdobie, to sa ani popísať nedá ale každý deň je to lepšie a lepšie. Moje deti mi dávajú silu a ja sa snažím ako sa dá. Tak nestrácaj nádej, niesi sama a niesi ani prvá a posledná. Taký je život, šťastý a aj nešťastný. Držím ti palce s malým aby sa narodil zdravý, ver mi, že to je najdôležitejšie. A muž nech si ide kde chce, nemôžeš nikoho držať nasilu. Ja som tiež môjho muža vyhodila, absolútne som bola proti aby bol pri pôrode, lebo to by pre mňa bolo ešte horšie. Neboj sa, bude dobre.

kemonka
14. okt 2015

@robe Ahoj, už sa narodilo babatko? Ako to zvladaš? A čo manžel? Bol pri pôrode?

robe
autor
19. okt 2015

Ahojte. Tak sa mi narodil nádherný zdravý synček a momentálne nie je nič na svete dôležitejšie ako on. 🙂 Zabudla som v tej chvíli na všetko trápenie, i keď občas to samozrejme ešte zabolí. Klamala by som, že nie... Ex partner bol nakoniec pri pôrode, od tej chvíle ma začal zase oslovovať láska, miláčik...boli aj pokusy pobozkať ma...ale ja to úplne ignorujem a trvala som na tom, aby sa odsťahoval, čo sa už aj stalo pár dní potom ako som sa vrátila z pôrodnice. Zjavne to stále v hlave nemá celé upratané... Ale snaží sa starať o mňa aj o malého a je vidieť, že malinkého ľúbi. Mne tvrdí, že žiadnu novú priateľku nemá, ale hneď na druhý deň ako mi to povedal, ho kamarátka s ňou videla na káve. Takže ja mu už vôbec neverím. Ale nejako to neriešim... Ako partner zlyhal, ale ako otec sa snaží a to mi stačí. Aj keď samozrejme je mi ľúto a vždy bude, že náš synček nebude poznať, čo je to normálna fungujúca rodinka v akej som vyrastala aj ja. Ale ktovie, možno raz... i keď už nie s biologickým otcom, to čaro rodinky ešte pocíti. 🙂