Som v koncoch a prosím o pochopenie
Pred rokmi som bola vo vzťahu, ktorý nemal budúcnosť. Nechcel svadbu, deti, spoločné bývanie prišlo až pod mojím nátlakom. Dokázal len hrať PC hry. V tej dobe som stretla v práci muža, staršieho o 15 rokov, zamilovali sme sa, prežívala som niečo čo nikdy predtým. Bol už dlho rozvedený, deti dospelé, partnerka len tak na vikend. On mal síce oveľa dlhší vzťah než ja, ale ukončil ho a ja svoj tiež. Dali sme sa dokopy, po mesiacoch sa bez okolkov spýtal aké prstene sa mi páčia, niečo sme si ukázali, dal mi urobiť snubák, bol naklonený deťom, presne ako ja, keďže prvé manželstvo skončilo rozvodom a s druhou partnerkou nemali ambíciu mať deti, keďže obaja už mali, tak chcel novú úspešnú rodinu. Medzičasom prišli hádky. Kvôli hlúpostiam. Snubák bol, ale nedal mi ho. Neriešila som to. Otehotnela som a snubák mi dal pretože som nesúhlasila s krstom dieťaťa (nie som veriaca). Dieťa sme teda pokrstili. Snubák mi vzal keď som si ho položila lebo som išla pracovať do záhrady. Mesiace mi tvrdil, že som bordelarka a stratila som ho. Druhé dieťa sme mali naplánované keď prvé bude mať rok. Potom začali ďalšie podmienky. Ďalšie hádky žiadne dieťa. Bola som človek, čo miloval jogu, hudbu svojho vkusu a cestovanie. Vzal mi všetko. Cvičiť som mala doma, hudba bola úbohá a trápna, cestovanie ho nezaujímalo. Ostala som bez ničoho, len práca a domov, nulové sociálne vzťahy a záľuby. Narodil sa syn a po mesiacoch som začala od nešťastia popíjať. Upadla som do depresií a úzkostí, aké som nikdy v živote nemala. Žiadne lieky mi nepomáhajú. Som v koncoch, môj syn je úžasný, nechcem mu zobrať tatinka ale ja už nevládzem. Chcem byť niekoho milovaná manželka. Chcem mať 2 deti.
Vôbec nerozumiem ako žena s dobrým príjmom a vlastným bytom radšej ostáva s idiotom. Ten byt teraz prenajímaš alebo on býva u teba?
@luccija samozrejme, no najprv musi vyriesit tuto situaciu a druhe dieta jednoducho uplne min na cas odstranit z hlavy. Zda sa, ze tam su nezrovnatelne rozkoli. Tie alkoholom nevyriesi, cize abstinovst aby si drzala status zodpovednej a schopnej matky a nebol problem so soc a sudom. A samozrejme sa osamostatnit. Rad ohladne toho tu uz padlo, treba vyskladat tu najidealnejsiu pre jej konkretny stav. Iba ona vie uplne vsetky nuansy jej situacie.
@januska12323 ona ma vlastny byt a aj pracu? Stokholmsky syndrom?
https://domov.sme.sk/c/22742917/zivot-s-narcist...
... v prvom rade musis pochopit, co je narcizmus.
... v druhom rade musis pochopit, preco sa ti to stalo, ze ta narcis manipuluje. Je to dane aj tvojou povahou, ustupovanim. Presne preto sa narcis a ustupujuci clovek pritiahnu. Zmenu u narcisa dosiahnut nemozes, na svojich hraniciach pracovat mozes. Musis - to je cesta k slobode a dobrym vztahom.
A do tretice: tu je zena, ktora bola v prvom videu spominana:
https://www.youtube.com/watch?v=TleEOvXYujcMyslim, ze ak si tie videa pozries, vela pochopis, vela budes prikyvovat a mozno aj najdes odhodlanie na malicky krocik ku svojej slobode. Na zaciatku mozno vo vztahu, nasledne prec zo vztahu... vyliecit narcisa je neozmne. Tvoj zivot moze byt sto razy lepsi a krajsi, aj keby si zostala sama!
No keby som bola v takých sra...ch, tak by som v záujme toho dieťaťa, čím skôr sa išla liečiť a stať silnou matkou, ktorá je schopná sa o to dieťa dobre postarať. Inak si tomu dieťaťu len príťaž a nie mama, prepáč za úprimnosť. Keď budeš čistá a samostatná čím skôr, tak sa už nebudeš musieť báť kto Ti ho zoberie a môžeš si budovať svoj život podľa Tvojich snov. Keď Ti záleží na dieťati a svojom šťastí, tak sa okamžite daj liečiť ústavne pod dohľadom. Možno sa to dá aj s dieťaťom 🤷 keď navštevuješ odborníkov čo si vymenovala, tak by Ti hádam mali byť oporou a poradiť.
1 tehu UPT, druhé pôrodene, ktore ti chce vziať a potom vymáha 2 dieťa...
Vy ste dobre caknuti, obaja👿👿
Na potrat by ma nevyhnal taky uboziak, len sa s tebou zahráva, ako mačka s myšou, lebo vie, ze môže. 🐭🐀
Baby co vidite na tych starych deduskov???
Kvoli derom nepi a stareho kopni do prsele,co ti ma faky stary dedko rozkazovat co mas robit?Postav sa mu a zi.Obcas si chod vonku.I ked vlastne mas problem len ten ze ta nepusta do spolocnosti?To alw nie je take hrozne,bez toho sa urcity cas da zit.Aj tak mas male deti a kde chces brat energiu este chodit na jogu??Ved s tym pockaj ked budu mat deti aspon 4r to uz budes mat vela casu na seba.Hlavne si nenechaj rozkazovat od stareho dedka!!!Inak kde si mala oci pre takeho deda???fuj uchylaj.

@luccija ale ona ma psychologicku pridelenu kuratelou a ta v prvom rade sleduje bezpecnost a zaujem dietata
ak bola na protialkoholickom tak musi 100% abstinovat nie ze z casu na cas sa napije inak proste jej dieta nemusia zverit do starostlivosti ak sa otec do toho obuje