Som v strese, lebo nemám peniaze
Nechcem tu už byť. Mám deti a vôbec to nedávam. Som stále v strese lebo nemáme peniaze. Včera som chcela dať telefón do záložne aby sme niečo mali. Muž peniaze pomíňal a teraz platí skoro 500e každý mesiac na dlhy a nemám z čoho žiť. Chodíme po rodine požičiavať ale už ani oni nám nechcú nič dať. Otec nám robí naprieky je alkoholik a stále vykrikuje peniaze. Nevládzem sa s deťmi učiť lebo mám depresiu z penazi. Nikam nemôžeme ísť. Chcem len zomrieť. Mám výčitky, že nemôžem deťom dať nič čo by si zaslúžili.
@anonym_autor mas deti v zariadení a dalsie dve doma. Preco si ich nedala na adopciu a dala sancu na lepsi zivot, ked boli maličké ? Niekedy je prejav lasky to, ze ich pustis. Dobra mama nie si. Urcite ti to nehovori 2 rocne a rocne dieta. Daj aj tie dve deti do zariadenia, rozved sa a chod robit. Požiadaj o socialny byt. A za dva roky dokazes nieco so svojim životom urobit. Potom postupne vies brat deti spat k sebe. Aj ked to babo do roka, by si mozno mala radsej dat na tu adopciu. Treba sa o tom poradit na UPSVaR. To co zijes nie je zivot ani pre teba a nie to este pre deti. To, ze im nevies dat vylety alebo dovolenky kaslat na to. Ale to, ze im nevies dat poriadne najest a ich obliect, je totalne zlyhanie teba ako matky. Ja sa snazim v príspevkoch vzdy autorku povzbudiť ale u teba nevidim inu moznost ako tu, ze sa das do poriadku a svoj zivot. Potom vies dat detom aj ty viac. Ale deti, ktore je mozne aby boli adoptované pusti za lepším životom.
Podľa mňa by si si mala spraviť ešte jedno dieťa....
mne je len vtipné že 3/4 komentujú osôb vie presne o každej jednej diskusii 🙈 tu to vidno že ktore su tie čo su v každom príspevku 😂😂
@anonym_2a6e06 a ty si tá 1/4 ale anonymne si za najviac múdru
@anonym_autor zodpovieš mi na čo sa pýtam?
Alebo ťa nahlásim
@maca1984 chlapčenské 25 , dievčenské 28, 32, 34,
A môžte má nahlásiť v pohode ja hovorím pravdu a nevadí mi to nahlasujte
@anonym_autor buď mi odpovieš,alebo ťa nahlásim.
Bez pardonu
@anonym_autor buď mi odpovieš,alebo ťa nahlásim.
Bez pardonu
@maca1984 dobre môžeš
Ja nebudem nikomu nič dokazovať
Aj tak chcem odtiaľto odísť
A môžte má nahlásiť v pohode ja hovorím pravdu a nevadí mi to nahlasujte
@anonym_autor takže odpovedať na to,čo sa ťa pýtam nemieniš.
Ale číslo topánok vieš hneď poslať
Ty si odpovedala na to kde som písala o topánkach tak si to mala označiť na svojej otázke nie na topánkach
Ja nebudem nikomu nič dokazovať
@anonym_autor ja dôkazy nepotrebujem.
Pýtam sa ťa na banálnu otázku- koľko detí máš a či s touto situáciou mieniš niečo robiť.
A nechcem od nikoho nič ja som iba odpisovala na to že písali aby som napísala čo potrebujem a velkosti
Napísala som na podporu aby mi zrušili účet aj všetky diskusie dúfam že ste spokojné odchadzam
Ty si odpovedala na to kde som písala o topánkach tak si to mala označiť na svojej otázke nie na topánkach
@anonym_autor moju otazku si ignorovala, zámerne.
Tak som sa opýtala znova.
Znova žiadna odpoveď.
Napísala som na podporu aby mi zrušili účet aj všetky diskusie dúfam že ste spokojné odchadzam
@anonym_autor takže klameš.
@anonym_autor účet si dokážeš zrušiť aj sama v nastaveniach, nemusíš písať na podporu
Mám doma dve malé deti jedno 2 roky druhé ani rok nezvládneme platiť jasle pre dve deti
@anonym_autor veď si písala že sa nevládzes sa s deťmi učiť a teraz píšeš že jedno má rok a druhé dva roky? Aspoň keby si si pamätala čo za blbosti pises
@anonym_autor jedno môže ísť do škôlky druhé do jaslí, prečo máte 2 deti, ked ich nezvládate? Starí rodičia v tomto smere nevedia byť nápomocní? S mužom sa neviete striedať pri prácach na zmeny, pripadne s niekým v rodine? Problém sa vyriešiť dá vždy, len treba chcieť.
@a0 veď písala že sa nevládze s deťmi učiť a zrazu ma jedno rok a druhé dva roky
@anonym_autor takže si buď klamala a nezískala si peniaze ako si dúfala, alebo si naozaj tak hlúpa, že si čakala,že ti tu peniaze koník posype.
Nie moja zlatá, neposype.
Ani rodina, ani koník , ani zbierky.
Normálne mi je z teba zle, nech to je už akokoľvek.
🤮 čo tu daktoré dokážete popredvádzať.
@cyneric pretože i to je možnosť. Pretože tie podľa teba moralistky odmietaju potrat, lebo je to hriech… a potom tie isté moralistky idú lynčovať prečo má žena toľko detí a nevie sa s partnerom postarať.
Nuž tak je aj ina možnosť, napríklad taká adopcia. Tu tie moralistky predsa neodmietajú. Alebo áno?
@anonym_75ecde sto krat radsej by som sla na interupciu kym je to este embryo (v autorkinom prípade 7x) ako dopustiť, aby deti museli znášať takýto život. O detských a pestúnskej domovoch ani nehovorím tam si tiez zažijú všeličo. Nech sa každá žena rozhodne podla svojich možnosti a svedomia, žiadna nema pravo sa vyjadrovať inym smerom ako o sebe samej. Myslím si však, ze žena ako autorka mala ist na sterilizáciu skor ako zacala plodiť xy deti, o ktoré sa nevie postarať a nenávidí ich.

Skus oslovit mestsky/obecny urad, charitu - tam ti daju oblecenie, jedlo, drogeriu. Odkial si?