icon

Som v strese, lebo nemám peniaze

1. nov 2025

Nechcem tu už byť. Mám deti a vôbec to nedávam. Som stále v strese lebo nemáme peniaze. Včera som chcela dať telefón do záložne aby sme niečo mali. Muž peniaze pomíňal a teraz platí skoro 500e každý mesiac na dlhy a nemám z čoho žiť. Chodíme po rodine požičiavať ale už ani oni nám nechcú nič dať. Otec nám robí naprieky je alkoholik a stále vykrikuje peniaze. Nevládzem sa s deťmi učiť lebo mám depresiu z penazi. Nikam nemôžeme ísť. Chcem len zomrieť. Mám výčitky, že nemôžem deťom dať nič čo by si zaslúžili.

anonym_ec8b6f
1. nov 2025

Skus oslovit mestsky/obecny urad, charitu - tam ti daju oblecenie, jedlo, drogeriu. Odkial si?

betulinka1
1. nov 2025

@anonym_autor mas deti v zariadení a dalsie dve doma. Preco si ich nedala na adopciu a dala sancu na lepsi zivot, ked boli maličké ? Niekedy je prejav lasky to, ze ich pustis. Dobra mama nie si. Urcite ti to nehovori 2 rocne a rocne dieta. Daj aj tie dve deti do zariadenia, rozved sa a chod robit. Požiadaj o socialny byt. A za dva roky dokazes nieco so svojim životom urobit. Potom postupne vies brat deti spat k sebe. Aj ked to babo do roka, by si mozno mala radsej dat na tu adopciu. Treba sa o tom poradit na UPSVaR. To co zijes nie je zivot ani pre teba a nie to este pre deti. To, ze im nevies dat vylety alebo dovolenky kaslat na to. Ale to, ze im nevies dat poriadne najest a ich obliect, je totalne zlyhanie teba ako matky. Ja sa snazim v príspevkoch vzdy autorku povzbudiť ale u teba nevidim inu moznost ako tu, ze sa das do poriadku a svoj zivot. Potom vies dat detom aj ty viac. Ale deti, ktore je mozne aby boli adoptované pusti za lepším životom.

anonym_329b23
1. nov 2025

Podľa mňa by si si mala spraviť ešte jedno dieťa....

anonym_7dece8
1. nov 2025
@anonym_2a6e06

mne je len vtipné že 3/4 komentujú osôb vie presne o každej jednej diskusii 🙈 tu to vidno že ktore su tie čo su v každom príspevku 😂😂

@anonym_2a6e06 a ty si tá 1/4 ale anonymne si za najviac múdru

maca1984
1. nov 2025
@anonym_autor

@koniarova momentálne by mi pomohli veľmi zimné topánky pre deti ale nechcem nikoho nútiť aby mi niečo posielal

@anonym_autor zodpovieš mi na čo sa pýtam?
Alebo ťa nahlásim

autor
1. nov 2025
@maca1984

@anonym_autor zodpovieš mi na čo sa pýtam?
Alebo ťa nahlásim

@maca1984 chlapčenské 25 , dievčenské 28, 32, 34,

autor
Autor odpoveď zmazal
maca1984
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor na iné som sa ťa pýtala. Pred pár hodinami a to si ignorovala.
Koľko detí máš a čo s touto situáciou mieniš robiť.

autor
1. nov 2025

A môžte má nahlásiť v pohode ja hovorím pravdu a nevadí mi to nahlasujte

maca1984
1. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor buď mi odpovieš,alebo ťa nahlásim.
Bez pardonu

autor
1. nov 2025
@maca1984

@anonym_autor buď mi odpovieš,alebo ťa nahlásim.
Bez pardonu

@maca1984 dobre môžeš

autor
1. nov 2025

Ja nebudem nikomu nič dokazovať

autor
1. nov 2025

Aj tak chcem odtiaľto odísť

maca1984
1. nov 2025
@anonym_autor

A môžte má nahlásiť v pohode ja hovorím pravdu a nevadí mi to nahlasujte

@anonym_autor takže odpovedať na to,čo sa ťa pýtam nemieniš.
Ale číslo topánok vieš hneď poslať

autor
1. nov 2025

Ty si odpovedala na to kde som písala o topánkach tak si to mala označiť na svojej otázke nie na topánkach

maca1984
1. nov 2025
@anonym_autor

Ja nebudem nikomu nič dokazovať

@anonym_autor ja dôkazy nepotrebujem.
Pýtam sa ťa na banálnu otázku- koľko detí máš a či s touto situáciou mieniš niečo robiť.

autor
1. nov 2025

A nechcem od nikoho nič ja som iba odpisovala na to že písali aby som napísala čo potrebujem a velkosti

autor
1. nov 2025

Napísala som na podporu aby mi zrušili účet aj všetky diskusie dúfam že ste spokojné odchadzam

maca1984
1. nov 2025
@anonym_autor

Ty si odpovedala na to kde som písala o topánkach tak si to mala označiť na svojej otázke nie na topánkach

@anonym_autor moju otazku si ignorovala, zámerne.
Tak som sa opýtala znova.
Znova žiadna odpoveď.

maca1984
1. nov 2025
@anonym_autor

Napísala som na podporu aby mi zrušili účet aj všetky diskusie dúfam že ste spokojné odchadzam

@anonym_autor takže klameš.

anonym_941700
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor účet si dokážeš zrušiť aj sama v nastaveniach, nemusíš písať na podporu

mizoko
1. nov 2025
@anonym_autor

Mám doma dve malé deti jedno 2 roky druhé ani rok nezvládneme platiť jasle pre dve deti

@anonym_autor veď si písala že sa nevládzes sa s deťmi učiť a teraz píšeš že jedno má rok a druhé dva roky? Aspoň keby si si pamätala čo za blbosti pises

mizoko
1. nov 2025
@a0

@anonym_autor jedno môže ísť do škôlky druhé do jaslí, prečo máte 2 deti, ked ich nezvládate? Starí rodičia v tomto smere nevedia byť nápomocní? S mužom sa neviete striedať pri prácach na zmeny, pripadne s niekým v rodine? Problém sa vyriešiť dá vždy, len treba chcieť.

@a0 veď písala že sa nevládze s deťmi učiť a zrazu ma jedno rok a druhé dva roky

marhulka13
1. nov 2025
@mizoko

@a0 veď písala že sa nevládze s deťmi učiť a zrazu ma jedno rok a druhé dva roky

@mizoko ona ma tých detí viac

maca1984
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takže si buď klamala a nezískala si peniaze ako si dúfala, alebo si naozaj tak hlúpa, že si čakala,že ti tu peniaze koník posype.
Nie moja zlatá, neposype.
Ani rodina, ani koník , ani zbierky.

a0
1. nov 2025
@mizoko

@mizoko dočítaš sa možno aj ku konečnému počtu 😂. Ja som to vzdala

maca1984
1. nov 2025

Normálne mi je z teba zle, nech to je už akokoľvek.
🤮 čo tu daktoré dokážete popredvádzať.

sense
Autor odpoveď zmazal
anonym_5bf28d
1. nov 2025
@anonym_75ecde

@cyneric pretože i to je možnosť. Pretože tie podľa teba moralistky odmietaju potrat, lebo je to hriech… a potom tie isté moralistky idú lynčovať prečo má žena toľko detí a nevie sa s partnerom postarať.
Nuž tak je aj ina možnosť, napríklad taká adopcia. Tu tie moralistky predsa neodmietajú. Alebo áno?

@anonym_75ecde sto krat radsej by som sla na interupciu kym je to este embryo (v autorkinom prípade 7x) ako dopustiť, aby deti museli znášať takýto život. O detských a pestúnskej domovoch ani nehovorím tam si tiez zažijú všeličo. Nech sa každá žena rozhodne podla svojich možnosti a svedomia, žiadna nema pravo sa vyjadrovať inym smerom ako o sebe samej. Myslím si však, ze žena ako autorka mala ist na sterilizáciu skor ako zacala plodiť xy deti, o ktoré sa nevie postarať a nenávidí ich.

tim23
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja ti pošlem chlapčenské 25, aj oblečenie keď mi napíšeš správu. Viem ti darovať množstvo oblečenia pre chlapčeka