icon

Som vydatá a cítim sa ako väzeň

25. apr 2023

Som vydatá, deti zatiaľ nemáme. Problém je ten, že ja si rada občas zájdem von s kamošku alebo niekam na trip s partiou, ale kvôli manželovi nemôžem toľko, tak často, ako by som chcela.. Manželovi takisto vadia kamaráti- muži. Cítim sa v manželstve ako vo väzení. Manžel chce byť so mnou každú chvíľu.

katkami123
27. apr 2023

@katkazocele
Asi prvý krát v živote s tebou súhlasím a to sama nechápem.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
letfenixa
27. apr 2023

Ale sama so sebou je iné ako s kamarátkami.

1234321
27. apr 2023

@monuska112 🤣 autorka by najradšej bola sama 20 hodín z 24 tak o čom sa bavíme

mamula20
Odpoveď bola odstránená
jj298
27. apr 2023

@1234321 nie sama. S Hocikym inym len nie s manzelom. Akoze sorry takto laska nevyzera.

1234321
27. apr 2023

Tak načo si sa vydávala? Tvoj muž by mal DOBROVOĽNE od teba odist. Veď ty len na seba myslíš 🤷‍♀️ čo ty ty a ty chceš🤦‍♀️

mamula20
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
27. apr 2023

Neznamena to, že v manželstve už máš byť nalepena na oartbera 24/7.ani že už nikdy nesmieš ísť nikam sama.
Ale uprimne, možno sa mýlim, ale z tvojich riadkov, spôsobu, akým píšeš, mam pocit, že ty ho neľúbis. Akoby ti vadila celkovo jeho existencia,to, že je, že ťa "obmedzuje" že ty musíš odrazu to, čo vlastne robiť nechces. Toto je možno celý problém. Preto sa cítiš ako vo väzení, a chceš uniknúť.
Neznamena to, že si zla, alebo že on je zlý, len vy dvaja absolútne k sebe nepasujete. A budete sa len vzájomne trápiť.

aurora33
27. apr 2023

Tak to je smutne že nie je schopný nájsť si kamarátov ale to neznamená že bude teba obmedzovať. Zase odtiaľ potial

bylinka25
27. apr 2023

Ale nato je jednoduché riešenie, milá autorka, ak si mala pocit, že potrebuješ doháňať resty z puberty,asi by bolo dobré zamyslieť sa, prv, ako si vstúpila do zväzku manželského, či ešte trochu nepočkať a užiť si slobodu.
Čo ťa hnalo tak rýchlo vhupnúť do manželstva?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
27. apr 2023

@evamarek77 Zaujímavé ako si domýšľaš ☺️ a vymýšľaš vlastný príbeh.

katkami123
27. apr 2023

Napíš pravdu, nepáči sa ti náhodou iný muž? Lebo na akcie sa dá chodiť aj s manželom, ale ty ho tam nechceš a vadí ti.
Do teraz si nenapísala, prečo ti tak veľmi vadí, aby ťa odviezol domov z akcie.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
27. apr 2023

@katkami123 Ja píšem pravdu. Prečo by som mala klamať, navyše anonymne, čo by som tým sledovala? Nie, nie je v tom iný muž. S manželom som stále a potrebujem byť aj bez neho.

autor
27. apr 2023

@evamarek77 Ty si teda detektív, Teba je tu škoda 🙂

autor
27. apr 2023

@evamarek77 Presne, trafená hus zagagala 😁

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
27. apr 2023

@evamarek77 Ja Tebe nič nepíšem a je mi jedno čo si zrovna Ty myslíš 🙃

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
27. apr 2023

@evamarek77 Nemám potrebu tu s Tebou hrať ping pong.

katkami123
27. apr 2023

dobre, si bez neho v práci, aj keď je on v práci, nie ste spolu v kuse podľa toho, čo píšeš, my s manželom sme boli v minulosti kolegovia na jednom oddelení, ešte sme aj mali spoločné koníčky, bývali sme spolu, preto píšem, že nie ste spolu v kuse, ty prídeš domov z práce 12h, kde si bola s inými ľuďmi a on je v práci na ďalších 12h čiže si zase bez neho....takže mám z teba pocit, že akosi neuvádzaš celú pravdu, čo ti skutočne vadí. Taktiež nevidím nič zlé na tom, že ťa chce z akcie odviezť domov, čo by za to dali iné ženy, ktoré sa niekedy musia prosiť o odvoz domov manželovi. Takže z mojho pohľadu naozaj netuším, kde je problém a myslím si, že tu v diskusii nie si až tak úplne úprimná a nejaké fakty si nechávaš pre seba.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
katkami123
27. apr 2023

@evamarek77
potom mi príde ale trochu vychcané, vydávať sa, len aby som sama nebola....smerom k jej manželovi, lebo to nemá byť podľa mňa dôvod na uzatvorenie manželstva, nech ma doma čaká istota, lebo je tu naozaj mnoho komentárov, kde diskutérky nechápu podobne ako aj ja, že načo v takom prípade sobáš.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
slunicko251
27. apr 2023

cele dni nieste spolu kedze ,ako pises robite na 12 ky,s muzom sa porozpravaj a najdite kompromis, ked ho neviete najst , urci si priority, ci o 20 rokov si vies seba predstavit s kamaratkou na disco ale s manzelom ...

katkazocele
27. apr 2023

@katkami123 Vidíš, keď sa nenecháš ovplyvniť davom pár mamičiek,ale sa nad mojimi úprimnými príspevkami zamyslíš, zanalyzuješ ich, tak dokážeš objektívne posúdiť, že píšem vždy k veci, bohužiaľ pre mňa,pravda býva často nepríjemná a bolestivá, preto tie negatívne reakcie niekedy, ale ja verím, že veľa žien Ticho so mnou súhlasí. Ja uznávam tradičné hodnoty, kde veci ako klamstvo, nevere, neláska nemajú miesto...

aurora33
27. apr 2023

@evamarek77 aha akurát k tomu citam viac, takže žiadna tanečná a kamošky ale bude v tom niekto úplne iný? Normalne by som chcela vyjadrenie jej muža.