Som vydatá a našla som lásku spred 20 rokov
Ahojte dievcata,
ani neviem, ci si idem po radu, ale skor sa len potrebujem niekomu zdoverit. Som vydata 12 rokov, mam malu 4 rocnu dceru. Pred casom som narazila na FB na svoju staru lasku z pred 20-tich rokov. V tom case islo len o tzv. studentsku lasku (padli medzi nami nanajvys prve bozky - nic viac). Vcera sme sa po tych 20-tich rokoch prvykrat stretli. Obaja zmeneni, obaja par kilogramov naviac, o desiatok vrasok viac, obaja prve sediny. On je slobodny, nevysiel mu vztah, kt. mal. U mna to v manzelstve uz niekolko rokov skripe. Aj preto som suhlasila, ze sa s nim stretnem. Ved to bol v istom case moj najlepsi kamarat, velmi som ho chcela vidiet.
Citila som sa s nim vcera uzasne, krasne. Nadherne sme sa porozpravali a opat som citila tie zname motyle v brusku. Iskrilo to medzi nami 🙂
Nic sa nestalo, na rozlucku sme si dali kamaratsku pusu. Ale neviem prestat na neho mysliet .... Asi mi sibe!

Tiez som po viac ako 20-tich rokoch stretla toho, co sa mi pacil od 15-tich.. a podlomili sa mi kolena prave tak, ako vtedy..pritazlivost magneticka.. ked som ho postupne (znovu)spoznavala (po rokoch), zistila som, ze je to presne to, co nechcem.. tym nechcem povedat, ze tvoj kamarat je to iste. Obidvaja hladate to, co vam chyba a mozno je medzi vami naozaj chemia, ale nezamienala by som ju za klamlivy pocit toho, co sa vytratilo z tvojho terajsieho vztahu. Nerusila by som kamaratstvo, spoznavala by som ho pomaly, ako kamarata, ale prestala by som sa vznasat, lebo vtedy idealizujeme a nevidime ani rutiaci sa meteorit. A-ha, este o idealizovani; poznam jedneho, ktoreho sme si zidealizovali vsetci.. muzi, zeny, starsi, mladsi, ... mala som ho moznost spoznat a je dodnes pre mna (ako clovek) najvacsim sklamanim.. vzdy si spomeniem na tych vsetkych, co si ho zidealizovali.. vela stastia!